14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • France men
    Breno ahogy olvastam a nyilatkozatokat bemutatkozhat... Meg szerintem SChlau is játszani fog! De a többiekkel meg összefuthatunk az edző központba, szóval ez a pozitiv oldala :)
  • B0B0
    Egyébként ha már itt tartunk, kíváncsi leszek kit küld ma pályára a tábornok! :) 2 nappal a belgiumi diadal után
  • B0B0
    Hát ez van :)
  • France men
    Na basszus én meg mennék a visszavágóra, de banyeg tét nélküli lesz :(:( No de azért remélem a 'B' csapat is elkáprásztat majd :D
  • Taranov
    Jópofa ez a Van Bommel :D
  • B0B0
    Franck Ribéry és Mark van Bommel, a Bayern München játékosai az Anderlecht ellen kötöttek fogadást, miszerint ha a francia a kapuba csavarja a 86. percben megítélt szabadrúgást, akkor a holland száz eurót fizet neki. És becsavarta!

Mikor Ribéry odaállt a labda mögé, játékostársa odalépett hozzá, és ekkor tette meg ezt az ajánlatot.

„Azt hittem, hogy ez egy gyors pénzkereseti lehetőség. Csúnyán ráfáztam” – mondta mosolyogva a fogadást elvesztő Van Bommel a SID német hírügynökségnek.

[NSO.HU]
  • B0B0
    Ma Lukács-nap (is) volt

És Ribéry észbontó formában van! :)
  • B0B0
    Én jobban, mert a Real-Roma számomra hihetetlenül érdektelen volt :)
  • Taranov
    Nem mondom, hogy jobban izgultam, mint a tegnapi Real-Román, de azért jó meccs volt.
  • B0B0
    Azé Ribéryé sem kutya [fel is vette]
  • Taranov
    Nem lesz nagy izgalom a visszavágón.
  • 5w0rdf15h
    és mekkora gól volt mind2 :D
  • Agassi Fan
    0-2 a félidő. :-)
  • Taranov
    Sajnos egyik sincs, de tervezem, hogy előfizetek egy nagyobb csomagra, csak amikor ezt a 2-es csomagot választottam, még csak Sport1, Sport2 és Eurosport létezett, ezek közül meg ugye csak a Sport2 hiányzik. Azóta jelent meg a SportKlub, SportKlub+ és az Eurosport2.
  • B0B0
    Pro7-ed nincs? Van ZDF-ed? Mert valamelyik mindig adja.
  • Taranov
    :D Jó is lenne.
    Legutóbbi a ligakupa meccsekről láttam élő közvetítést, azok mentek a Sport1-en.
  • B0B0
    Miért? Kimész a meccsre? :)
  • Taranov
    Végre látni fogom a Bayernt élőben is.
  • B0B0
    Ma este Sport1 adja a meccset!
  • Taranov
    Jaja, szerintem ezek az esetek rendesen elveszik a kedvét a fiataloknak a focizástól, én sem lennék profi, még ha lenne is hozzá tehetségem.
  • 5w0rdf15h
    csak három meccset :(( végleges eltiltás helyett....
  • Taranov
    Mondjuk ezzel nagy kárt nem okozott. Engem az zavar, hogy aki eltörte Da Silva lábát, az is 3 meccset kapott. (mondjuk lehet, hogy valamivel többet, de mindenesetre nem túl sokat)
  • B0B0
    Van Bommel 3 meccset kapott és 15000 euró pénzt! (szerintem olcsón megúszta)
  • B0B0
    Hmmm, :))
  • Taranov
    Lehet, hogy akkor az olasz bajnokságot néztem véletlenül :D
  • B0B0
    Az volt az első tavaszi fordulóban, úgyhogy nem tom mit néztél, de amikor egymás ellen játszottunk, akkor már előttük voltunk 3 ponttal
  • Taranov
    Őszíntén szólva nem néztem, hogy ők mit játszottak, de most 4 pont előnyünk van az fcbayern.de szerint, ezzel szemben amikor egymás ellen játszottunk, csak 1 pont volt az előny. Szóval egyszer ki kellett kapniuk, amikor mi nyertünk.
  • B0B0
    Miért? Ők is győztek
  • Taranov
    így aztán meg is lógtunk a Werder elől.
  • Mor3llo
    3 pont a lényeg ;)
  • Taranov
    A Bayernnek végülis elég ez az egy gól.
  • B0B0
    Hát ez a Schalke mekkora egy nulla volt ma, örülhetnek, hogy megúszták ennyivel
  • Taranov
    Na örülök, hogy végül továbbjutott a Bayern.
  • B0B0
    Ismerve a Bayernt, tuti, hogy a Jena lesz! :)
  • 5w0rdf15h
    hát ez elég vicces volt, még egy ilyen bírót....de legalább megvan a továbbjutás és elődöntő (jena, dortmund, wolsfburg trió az ellen)
  • Bercy #4195
    Itt volt 2 meg nem adott toni gól(2. télleg les volt). 2 megkérdőjelezhető toni sárgalap (=kiállítás). 1 tiszta 11es amit elfelejtettek befújni nekünk.
    Más baj nincs a bíróval.
  • Taranov
    Na nektek is gondotok van a bíróval? Az Inter-Román is volt egy megkérdőjelezhető kiállítás.
  • Bercy #4193
    ezen csak felb@szom az agyam...
    állitson ki még valakit úgy biztos.
  • 5w0rdf15h
    ezt a bírót honnan kaparták elő??? tanyasi paraszt bajnokságból??
  • B0B0
    Kíváncsi lennék, hogy most milyen színű az Arena kívülről