14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4230 Breno ahogy olvastam a nyilatkozatokat bemutatkozhat... Meg szerintem SChlau is játszani fog! De a többiekkel meg összefuthatunk az edző központba, szóval ez a pozitiv oldala :) -
#4229 Egyébként ha már itt tartunk, kíváncsi leszek kit küld ma pályára a tábornok! :) 2 nappal a belgiumi diadal után -
#4228 Hát ez van :) -
#4227 Na basszus én meg mennék a visszavágóra, de banyeg tét nélküli lesz :(:( No de azért remélem a 'B' csapat is elkáprásztat majd :D -
#4226 Jópofa ez a Van Bommel :D -
#4225 Franck Ribéry és Mark van Bommel, a Bayern München játékosai az Anderlecht ellen kötöttek fogadást, miszerint ha a francia a kapuba csavarja a 86. percben megítélt szabadrúgást, akkor a holland száz eurót fizet neki. És becsavarta!
Mikor Ribéry odaállt a labda mögé, játékostársa odalépett hozzá, és ekkor tette meg ezt az ajánlatot.
„Azt hittem, hogy ez egy gyors pénzkereseti lehetőség. Csúnyán ráfáztam” – mondta mosolyogva a fogadást elvesztő Van Bommel a SID német hírügynökségnek.
[NSO.HU]
-
#4224 Ma Lukács-nap (is) volt
És Ribéry észbontó formában van! :) -
#4223 Én jobban, mert a Real-Roma számomra hihetetlenül érdektelen volt :) -
#4222 Nem mondom, hogy jobban izgultam, mint a tegnapi Real-Román, de azért jó meccs volt. -
#4221 Azé Ribéryé sem kutya [fel is vette] -
#4220 Nem lesz nagy izgalom a visszavágón. -
#4219 és mekkora gól volt mind2 :D -
Agassi Fan #4218 0-2 a félidő. :-) -
#4217 Sajnos egyik sincs, de tervezem, hogy előfizetek egy nagyobb csomagra, csak amikor ezt a 2-es csomagot választottam, még csak Sport1, Sport2 és Eurosport létezett, ezek közül meg ugye csak a Sport2 hiányzik. Azóta jelent meg a SportKlub, SportKlub+ és az Eurosport2. -
#4216 Pro7-ed nincs? Van ZDF-ed? Mert valamelyik mindig adja. -
#4215 :D Jó is lenne.
Legutóbbi a ligakupa meccsekről láttam élő közvetítést, azok mentek a Sport1-en. -
#4214 Miért? Kimész a meccsre? :) -
#4213 Végre látni fogom a Bayernt élőben is. -
#4212 Ma este Sport1 adja a meccset! -
#4211 Jaja, szerintem ezek az esetek rendesen elveszik a kedvét a fiataloknak a focizástól, én sem lennék profi, még ha lenne is hozzá tehetségem. -
#4210 csak három meccset :(( végleges eltiltás helyett.... -
#4209 Mondjuk ezzel nagy kárt nem okozott. Engem az zavar, hogy aki eltörte Da Silva lábát, az is 3 meccset kapott. (mondjuk lehet, hogy valamivel többet, de mindenesetre nem túl sokat) -
#4208 Van Bommel 3 meccset kapott és 15000 euró pénzt! (szerintem olcsón megúszta) -
#4207 Hmmm, :)) -
#4206 Lehet, hogy akkor az olasz bajnokságot néztem véletlenül :D -
#4205 Az volt az első tavaszi fordulóban, úgyhogy nem tom mit néztél, de amikor egymás ellen játszottunk, akkor már előttük voltunk 3 ponttal -
#4204 Őszíntén szólva nem néztem, hogy ők mit játszottak, de most 4 pont előnyünk van az fcbayern.de szerint, ezzel szemben amikor egymás ellen játszottunk, csak 1 pont volt az előny. Szóval egyszer ki kellett kapniuk, amikor mi nyertünk. -
#4203 Miért? Ők is győztek -
#4202 így aztán meg is lógtunk a Werder elől. -
#4201 3 pont a lényeg ;) -
#4200 A Bayernnek végülis elég ez az egy gól. -
#4199 Hát ez a Schalke mekkora egy nulla volt ma, örülhetnek, hogy megúszták ennyivel -
#4198 Na örülök, hogy végül továbbjutott a Bayern. -
#4197 Ismerve a Bayernt, tuti, hogy a Jena lesz! :) -
#4196 hát ez elég vicces volt, még egy ilyen bírót....de legalább megvan a továbbjutás és elődöntő (jena, dortmund, wolsfburg trió az ellen) -
#4195 Itt volt 2 meg nem adott toni gól(2. télleg les volt). 2 megkérdőjelezhető toni sárgalap (=kiállítás). 1 tiszta 11es amit elfelejtettek befújni nekünk.
Más baj nincs a bíróval. -
#4194 Na nektek is gondotok van a bíróval? Az Inter-Román is volt egy megkérdőjelezhető kiállítás. -
#4193 ezen csak felb@szom az agyam...
állitson ki még valakit úgy biztos. -
#4192 ezt a bírót honnan kaparták elő??? tanyasi paraszt bajnokságból?? -
#4191 Kíváncsi lennék, hogy most milyen színű az Arena kívülről