Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Néhány órával azt követõen, hogy a Manchester United megerõsítette, hivatalos ajánlatot tett Owen Hargreavesért, a Bayern München vezetõi kijelentették: a középpályás nem eladó."
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De hivatalos honlapon még nem láttam! Hál isten remélem csak kamu!
München ist ROT!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Tovább gyengül a Bayern München csapata, mivel a vörös ördögök 14 millió euróért hazaviszik Owen Hargreavest a bajoroktól. Korrekten jártak el a bõrnadrágosok angol védekezõ középpályásukkal, aki miután kijelentette, hogy minden álma, hogy Ferguson csapatában szerepelhessen szabadon tárgyalhatott a manchesteri vezetõkkel.
A legmérgesebb Hoenessre vagyok mert kettõ dolgot igért az igazolási szezon elején amikor azt mondta hogy 50 millát költünk játékosokra és most ammikor azt mondta hogy Owen semmi esetre sem eladó! És ráadásul ilyen piti pénzösszegért:@
Hát így megnézhetjük magunkat a BL-ben!!!!! Hoeness meg gondolkozzon el az igazolási szokásain vagy mondjon le ugyani az idén minus 1 ben vagyunk amikor az volt hogy hej de nagy igazolásokat hajtunk végre! Ment Zé Májköl meg Owen jött Luk meg Buyten meg egy két fiatal de.....
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
München ist ROT!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként Salihamidzicben is bízom, õ a kedvenc játékosom, és örülök, hogy gyakran játszik, de jó lenne, ha többet hozzá tudna tenni a játékhoz.
Schweinsteigert meg már 100× kibeszéltük, õ nagyon jó játékos, de még fiatal.
München ist ROT!!!
Hargreaves a MU-hoz igazolhat:
Még egy hely kiadó a Manchester United középpályáján. A hírek szerint vagy Marcos Senna, vagy Owen Hargreaves érkezik a Unitedhez. Az mindenesetre sokat mondó, hogy az éppen Manchesterben tartozkodó angol válogatott játékos tegnap jelentette be, hogy közel áll gyermekkori álmának megvalósulásához. Ez pedig azt jelenti, hogy a középpályás minden bizonnyal Manchesterben folytajta, tudtuk meg a skysports.com-tól.
Ennél is rosszabb:
Fél évig Isma nélkül a Bayern!!!
Valerien Ismael (fotó) rendkívül súlyos sérülést szenvedett a Bayern München keddi edzésén.
sport
Sokk a Bundesliga 2006/2007-es küzdelmeit a Borussia Dortmund elleni 2-0-ás gyõzelemmel kezdõ német rekordbajnoknál, alig egy héttel visszaérése után ismét hosszú idõre kidõlt a sorból Valerien Ismael. A 30 éves francia légiósnak május végén operálták a bal sípcsontját, akkor eltávolítottak egy jóindulatú daganatot és kiemeltek egy lerepedt csontdarabot. A probléma most is ugyanott van, de ezúttal valószínûleg eltörött a védõ bal sípcsontja.
"A környéken lévõ játékosok rögtön mondták, hogy hallottak egy reccsenést." - mesélte Felix Magath vezetõedzõ az esetrõl.
A hátvédet az edzésrõl kórházba szállították, ahol rögtön meg is mûtötték, felépülése legalább fél évet vesz igénybe.
<#sir>#sir>
München ist ROT!!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
violence can be used for good - JUSTICE
Viszont a védelem lett mostmeg kaotikus.0-0-nál még azt mondom,de 2-0-nál nem szabad hagyni ilyen lehetõségeket kialakitani az ellenfélnek.
Makaay is meglepetés volt,újra a régi fényében villant fel,remélem ez tartós lesz.Hargreaves is hajtott szépen,bár az elsõ félidõben abból a visszapasszából majdnek kaptunk egy gólt...
Szóval bizakodóbb vagyok mint az elsõ bajnoki meccs elõtt.Van még hova fejlõdni,de ez már nem volt rossz.
(Kehl meg remélem nem sérült meg súlyossan)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
München ist ROT!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyébként érdekes, hogy a Bayern szinte minden évben variál a mezeivel még más csapatok nem változtatnak(vagy csak minimálisat).
Mondjuk nekem bejön a változatosság 😊
Nekem bejön!
München ist ROT!!!
Akit idehoznék most az Daniel Carvalho lenne, jól irányít, csak nincs sok esélye rá...nemhiszem h olvassák ezt a fórumot a vezetõk =]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ezt magathék sem gondolhatják komolyan, hogy spielmacher nélkül fogjuk végigszenvedni az idényt??????????
A kisgyerek állo helyböl ugrik 58centit! 😄DD (Lahm). Mondjuk az sokszor feltünt, hogy simán lefejel 190es embereket.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Magath-ról meg annyit, hogy én se tartom sokra, és az a baj, hogy a vezetõség elégedett vele, de nekem sajnos már nem eredmény, hogy a bajnokságot nyerjük és a nemzetközi színtéren meg semmi (pont mint a Lyon)
ÁLMOK:
a megoldás mondjuk egy Gerrard és egy Rijakaard lenne dehát tudjuk, hogy mindkettõ be van betonozva a jelenlegi helyére
Podolskiról tudtam hogy nem kapásból lesz húzóember,nem is lett az,meg nem is lesz,neki idõ kell.
Makaay olyan mint mult évben,elöl örlõdik,labdákat nem kap,ha odakeveredik kihagyja.Nem tudom lesz-e még egyszer olyan mint az elsõ évében.
Santa Cruz-ról közbe kideritették hogy Õ inkább középpályás,sõt irányitó.Lehet azért mert csatárnak sose vált be igazán,gondolták valahol majd csak behozza a belefektetett pénzt...Hát nem ugy tünik.Akkor kellett volna adni egybõl mikor a Milan vitte volna,szenvedjenek vele õk.
Középpályán teljes összevisszaság,de láthatóan Magath se tudja kit hova tegyen,nem hogy szerencsétlen játékosok.Innen kiemelném Dos Santost akirõl eddig annyit tudtam hogy kitûnõen húzkod gumiabroncsokat fel-alá Magath mester utasitására.Ennél többet most sem,meg igy az eddig látottak alapján ilyen Santa Cruz szindróma teljessen.
Hátul se tudom mi lesz.Van Buyten fejelni jó,csak ha minden beadás ezután rámegy az hamar kiszámitható lesz.De talán még a védelem ha összeszokik akkor lehet belõle valami.
Magath-ot mikor idejött se tartottam Bayernhez való edzõnek,a 2 bajnoki cim után se,meg most sem.Hozzá is csapnám egybõl a vezetõsg egyes tagjait akik néhány forradalmi ötlettel segitették,melynek hatása most kezd érzõdni.
Na igy nagyjából ennyi.Lehet engem küldözgetni bárhova ezért a véleményemért ha valakit sértene,vállalom.Az is lehet nem értek hozzá,sõt biztos is,csak egy mezei nézõ-szurkoló vagyok.De az biztos hogy ilyen kilátástalan,egyéniségek,és húzóemberek nélküli Bayern Münchent én mióta nekik szurkolok (kb 1994) nem láttam.