14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4190 Ez tény, zavar is engem, hiszen nem bírom. -
#4189 És sem bírom, de azért a tudása ott van a szeren -
#4188 Örülnék is neki, ha ott lenne, mert nem kéne ilyen gyakran látnom a búráját. Én nem bírom azt a csávót, pedig se nem török, se nem olasz :) -
#4187 Ibra simán ott lehet az 1860-ban! Kék kék! :DDD -
#4186 Bizony, és boldog szülinapot FC Bayern München ;) -
#4185 Jó kis meccsdömping lesz ma. -
Gabe18 #4184 Na de a sport1-en Inter-Roma meccs lesz.Igaz az is Vörös-Kék párharc.És hát azt még csak-csak elhihetné az egyszeri szemlélödő hogy a Bayern leigazolta a Totti-t hirtelen,de hogy a másodosztáylú 1860-ban mit keres az Ibrahimivics az már súlyos kérdés lenne... -
#4183 Sebaj :) -
Gabe18 #4182 Sport 2,csak a pontosság kedvéért. -
#4181 Ma 20:30-kor játszunk kismünchennel a kupában. Sport1 adja -
#4180 Amikor visszafordult, akkor még keresztbe volt a karja.
Asszem Hoeness ad majd neki egy kis "jutalom"-adót -
#4179 :D Hát ezt nem értem, hogyan vette észre a bíró. -
#4178 Van Bommel bemutat -
#4177 tudom csak jópofa volt :D először aszittem nem veszi észre a bíró... (: -
#4176 nem :D ismerős ? :P:D na, csak hülyültem :D
sztem jóarc ez a Van Bommel...igaza is volt, attól független h a partjelző elnézte az a bedobást, 99%-ban ellenünk fújt.Tonit nem egyszer lökték fel, vagy rúgtak bele a 16-oson belül...csak azért mert nagy darab, lehet még ellene is szabálytalankodni, ő sem érinthetetlen.Na mind1. -
DJ BP #4175 nem első eset a mutogatás... -
#4174 milyet bemutatott már neki xd -
#4173 Van Bommel egy fasz volt! A végeredményről meg inkább semmit! -
#4172 Van Bommel nagy fegyelmezetlenséget követett el. -
#4171 nemverjük helyett megverjük :) -
OPM #4170 ezt gondold át még1x ^^ -
#4169 Kikapott a Bréma, ha holnap nemverjük a Hamburgot, akkor most tényleg meglépünk. -
#4168 Podolski jól játszott, nagyon jó labdákat is adott -
#4167 Basszus de Schlau miért nem játszik már :'(! Nagyon örülök meg minden de nem ezért vettük szntem! Egyébként meg Kroos hatalmas spiler lesz vagyis már az :)! Örültem Lukas két góljának nagyon kijárt már neki, meg a hülye szakkomentátorokkal ellenben szerintem nagyon jól játszott!!! -
#4166 kapásból hosszú alsó...de szeretem ezeket a lövéseket :D
Egyébként nagyon szívderítő, hogy Ribery hiányát szinte meg sem éreztük ezek alatt a meccsek alatt.És visszatér....:P -
#4165 Van Bommel milyen sistergőset löketett :) -
#4164 Klose helyén játszott.Aztán Klose beállt Toni helyére, de sajnos nem sok vizet zavart.Kezdek aggódni érte :S -
#4163 Kik játszanak? Podolski ki helyett került be a kezdőbe? -
#4162 Mondom én! :) -
#4161 Ez a Podolski gyerek csak UEFA kupa meccseken tud jól játszani??? -
#4160 Persze, Toni már vagy ötször becsúszva mentett a gólvonalról! :DD -
#4159 Hogyhogy a védők lövik a gólokat? Legalább védekeznek rendesen a támadók? :) -
#4158 Meg két bekapott góljuk! :)
Végre Kroos kezdő és meg is látszik az eredménye! -
#4157 Durvulnak a skótok? Látom, hogy már 3 sárgalapjuk van. -
#4156 Nem hát.Egyértelmű a meccs. -
#4155 Nem lehet itt gond a továbbjutás. -
#4154 Fúúú, Lúció mekkora gólt lőtt!! -
#4153 Ma 18:45-től Sportklub élőben adja a meccset!! -
#4152 Ne bántsd Klosét! Szerintem ő érzi meg leginkább Ribéry hiányát. Az első félidőben is rúghattunk volna egyébként 3-at, más kérdés, hogy nem jött össze. -
Gabe18 #4151 Na ez a 2. félidő már kinézett valahogy.Akkor az elsőben fárasztottuk őket vagy micsoda?
Toni király volt,Schweinsteiger nem lógott ki végre.De Klose ténfergése ma is szánalmas volt.Na de reméljük Ő is visszatér lassan.
Azért Lahm 16-os belüli boritása elég veszélyes mutatvány volt,és elég felesleges is.Azért ha 11-est ad a bíró,nem szólhattunk volna.
Igy összességében jó eredmény,a 2. félidőben a játék is megvolt,csak hát az elsőt feledjük...