Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
erõtlen és önzõ támadó játék volt ma a jellemzõ....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

France men
Hát szerintem is! 😞
Remélem péntekre össze szedjük már magunkat!!!! Mert ez igy édes kevés!!

München ist ROT!!!

McFrost
azért nem ártott volna egy igazi irányítót igazolni sztem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

France men
ááá Poldi gólja simán szabályos volt!! 😞 Ez így nem lessz jó egyáltalán nem játszunk jól! Fel kéne pörögni vagy semmi esély 😞 Harg és Lahm a legjobb!

München ist ROT!!!

B0B0
Ez tény. Gerrardot szeretem, szívjátékos. Lampard meg egy felfújt középszerû irányító

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Akkor nem értem miért ment el.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
nincs klubja

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
Nincs információtok arra vonatkozóan, hogy Zé Roberto hová igazolt?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Azért Gerrard jobb játékos szerintem.
Pont egy olyan stilusú ember kéne nekünk a középpályára mint õ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Subw00fer
JA, de azok is csak a mesecsatornán...
ha nem félnek tõlük a kicsik...

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

B0B0
Hát az tény, hogy a TV-ben Gerrard és nyúlszájú Lampard jobban eladható

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
A VB-n is az angol csapat legjobbjai közt volt.
Õ egy olyan sztár, aki a képességei miatt sztár, nem más miatt.

B0B0
Ja, jó ez a srác, de még érnie kell, viszont Santa Cruz nem volt valami fényes, de Hargeaves eszméletlen hogy brusztolt, õ volt a legjobb

Rensingel kapcsolatban amugy nagyon vegyesek az érzéseim.Van kb 7-8 megmozdulása ami zseniális,magabiztos,de emellé van 2-3 olyan is hogy rossz nézni.

Most is mikor távolról felivelték egyszer a kapu elé,Õ meg kijött felugrott,melléütött,a labda meg egy méterrel a kapu mellett ment el... Aszittem a szivem megáll.

De emellett fogott 2-3 ziccert + a 11-es a végén.

Taranov
Egyetértek, remekül játszott Rensing.
Annak is örültem, hogy Brazzo kezdõ volt.

France men
Asszem bátran kijelenthetjük hogy meg van Kahn méltó utódja! A csapat nem játszott valami fényesen de hát nem is volt teljes a kezdõ majd szombaton azért remélem kicsit több lessz!

München ist ROT!!!

France men
NAh elkezdõdött remélem nem szerepelünk le!

München ist ROT!!!

B0B0
Gyûlölöm az a faszt

meg õ lesz Ballack utódja 😄D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Falconer
Jo kis reklám nekünk

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

A Bayern München labdarúgócsapata meghívta egyik edzésére az európai koncertkörútján a bajor fõvárosban tartózkodó brit popsztárt, Robbie Williamst. A nemrégiben Budapesten is fellépett szigetországi énekes maga kérte, hogy részt vehessen a világhírû klub egyik gyakorlásán, és az egyesület szívesen eleget tett a kívánságnak.
Williams - aki egyik korábbi, berlini elõadása kapcsán már tréningezett egy ottani futballcsapattal - kedden, csütörtökön vagy pénteken jelenik meg a Bayern edzésén.

France men
Ezaz és még van asszem legalább 3 hét igazolási idõ ki kéne hasaználni valami massziv kis középpályásra!

München ist ROT!!!

Hát a középpályát mindenképp meg kéne erõsiteni ha lehet.Védelem Van Buyten-el erõsödött,Podolski elöl jobb mint Guerrero volt,viszont a középpályáról 2 kulcsembert buktunk,akik helyett sehol senki.

Hát nem tudom,nincs sok kedvem a Schalke szurkolók örömködését olvasgatni más fórumokon a szerdai meccs után...Nagyon nem lenne jó a ligakupában sem elszállni,fõleg nem a Schalke ellen.

Én csak most ketdek félni, mi lesz a Bayernnel Ballack nélkül...A mai meccset látva naon hiányzott! Tudom, tudom nem szabad kiindulni egy ilyen felkészülési meccsbõl a vb után, de azért sztem körül kéne nézni a piacon vmi jó kis irányító után. A van Nistelrooij-ra takarékolt pénzbõl csak lehetne vkit szerezni...
DJ Bee18
sztem minden csapattal így van, van még idõ bõven

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B0B0
Harmatgyenge meccs volt

djemba-djemba
Várható volt, hogy az alapozás közepén (sõt a kulcsemberek még csak most kapcsolódtak be a munkába) blama lesz.

1-0-ra kikaptunk az utolsó elõtti percben kapott gólal.Elsõ félidõben még egész jól játszottunk,aztán a másodikra teljessen nulla lett a teljesitmény.Fáradtan vártuk hogy vége legyen...

France men
5 el kell nyerni 😮

München ist ROT!!!

thx!

jbal

12:00 Labdarúgás
FC Bayern München - Urawa Reds (barátságos mérkõzés) - élõ!
18:30 Labdarúgás (ism.)
FC Bayern München - Urawa Reds (barátságos mérkõzés)
00:00 Labdarúgás (ism.)
FC Bayern München - Urawa Reds (barátságos mérkõzés)

1 óra múlva kezdõdik a meccsetek aki nem látja 2-szer is megismétlik

B0B0
Ja, Sneijder télleg fasza kis játékos

korábban(talán 1 éve pont)Sneijder volt kiszemelt, de nem vették meg pedig ár alatt lett volna sztem az még jobb lett volna

5w0rdf15h
ezt honnan szeded? tudtommal nem érdeklõdnek Huntelaar iránt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hááát, nemtom... Sztem Huntelaart kéne megszerezni, és azzal végigvernénk Európát az fix!!!! A Podolski-Huntelaar kettõs megállíthatatlan lenne!!!!!
Taranov
Van Buyten, Podolski és pár fiatalember.

5w0rdf15h
pont ezt akartam kérdezni 😊

akkor ki is érkezett eddig?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
Várható még új igazolás?

Megnyugodtam. Nekem sosem volt szimpi... haverokkal mindig fikáztuk hogy az összes gólját az 5ösön belülrõl szerzi 😊 és ebben tényleg sok igazság van.

B0B0
Egészségetekre 😉

DJ Bee18
Capelloval majd csak ellesznek😊

Mindenkit aki csak eladó megvesztek

Azért ne essünk púzásokba...

DJ Bee18
RvN a Real Madridé hivatalosan!

B0B0
Mi Realosok? Megint kezditek a 90-es éveket?? Mindenkit aki csak eladó megvesztek, aztán majd csak lesz valahogy a sok világsztárral??? Undorító!

Nem "szarok"...
Na persze Madridban építeni kell az új reklám csapatot,pénz nem számit.

Zizou5
ne szarjatok, a realba jön RvN és nem fogjatok eladni pizzarrot vagy makajt. igy jo lesz nem? <#hehe>

Taranov
Meg ugye Trochowski is oda ment. Jóban vagyunk a Hamburggal 😊

Ne má,az egász Hamburg támadósort mi hozzuk létre?

pontosan... mégpedig a hamburghoz menne valamelyikõjük :S

Az Nb1.hu is lehozta a Nistelrooy valószínû érkezésérõl a hírt,és abban még ez is benne volt:

"- Tartjuk az ajánlatunkat - mondta Beckenbauer -, továbbra is jók az esélyeink. Ha nyélbe ütjük az üzletet, elképzelhetõnek tartom, hogy megválunk Roy Makaaytól vagy Claudio Pizarrótól.
"