Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szegény Bremen, remélem megfingatja a két nagy csapatot!
München ist ROT!!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
München ist ROT!!!
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Viszont hosszútávon gondolom Abramovicsnak is megéri a Chelseabe összevásárolni a legjobbakat, ha jönnek az eredmények is.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kicsit olyan a Bayern, mint az Ajax, a vezetõség gondolom fontosabbnak tartja, hogy ki tudjon venni pénzt a csapatból, mint az eredményeket.
Az elmúlt 2 év bajnoki gyõzelméhez meg nem kellett nagy edzõnek lenni.Idén már inkább kéne...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
szarházi skót banda...nevetséges amit mûvel a management! itt nem magathtal van a baj, hanem ezzel a sok skót fasszal, mint a hoeness+rummenigge! idehozzák ezeket a kétballábas dos santos, ali karimi féléket, de ezek nem bayern szintû játékosok!
nem lehet felfogni, hogy a jó játékos drága?????? miért akarják minden évben feltalálni a spanyolviaszt és ilyen csiszolatlan gyémántnak titulált núdlikkal feltölteni a keretet???
huhh...most ideges vagyok annak ellenére, hogy voltak hiányzók!
a werder+ az összes többi bundesliga csapat sokkal jobban igazol, mint ezek a faszok!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
azért ez nem tuti... (bár nekik szurkolok)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
a német bajnokságba a Werder tuti lenyomja õket,de még a Hamburg meg a Schalke is veszélyes lehet!!!!!
BL-ben meg lehet imádkozni egy kibaszottul könnyû sorosoláért,mert mert bozony az is befigyelhet,hogy odanyomják mellé mondjuk a Milan-t meg a Valenciat meg mondjuk valami orosz milliárdos gárdát vagy hasonlót és akkor egybõl szopoág van!!!!
Én nem is értem hogy lehet ilyen felelötlen egy klub,hogy nem igazol a legfontosabb posztra,amikor távozik a karmester!!!!!
Én nem mondom Podolski lehet jó vétel meg Van Buyten is,de nélkülük inkább mint egy Ballack nélkül!!!!!
Na de mind1,kiváncsi leszek mi lesz a Nürberg ellen!!!!!
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Az elsõ 20 percet nem láttam,akkor még állitólag partiban voltunk,illetve az utolsó 20-ban a félig már alvó Barcelona ellen tudtunk pár helyzetet (helyzetecskét) kialakitani.A közben lévõ idõben nem 4,hanem 6-7 gólt is kaphattunk volna úgy hogy közben az ellenfél kapujáig se tudtunk elmenni.
Nekem senki ne jöjjön azzal hogy nem volt tét meg ilyenek.Egy Bayern szintû csapat nem engedhet meg magának ilyet.Ha egyszer kiálltak a mérközésre akkor annak az eredményét meg a mutatott produkciót is vállalni kell,nem csak elintézni annyival hogy " nem volt tét".Mert az nem igaz hogy a Barca ennyivel jobb lenne,de ez igy egy katasztrófa volt.Ha tét nélküli,ha gála meccs,ha akármi,ezért felelõsségre kéne vonni a csapatot.vagy ha ennyire nem számit,akkor minek kellett ezt a meccset elvállalni?Hát a 4. gólnál már röhögtek rajtunk a Barca kispadján.
Persze tudom mi lesz.Magathék elõadják a szokásos szöveget.Minden letudva,hétvégén meg bajnokin esetleg legyûrjük egy kinkeserves meccsen az aktuális ellenfelet.
Hogy holnap rajtunk röhög európa,az nem számit.Legalábbis ezek szerint.
Meccset kiválasztod,letöltöd azt a SopCast-ot aztán MK Sporton megy.
De szerintem ha eddig nem,akkor már ne akard nézni...
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Szégyen-gyalázat,égés,stb...
Ma hajrá FCB mármint a mi FCB-nk 😄
München ist ROT!!!
vagyis Hargreaves marad nálunk nem fogják elengedni 😊
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!