Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Na nehogymár ezt is a német nép tökéletességének tulajdonítsuk. Inkább a jobb játékoskeret, amiben nincs sok német.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

5w0rdf15h
és akkor még a Spartak Moszkva

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

France men
Eddig megusztuk Hál Isten!
Szegény Bremen, remélem megfingatja a két nagy csapatot!

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
B csoport: Inter, BAYERN MÜNCHEN, Sporting

5w0rdf15h
hát az Inter lesz a nagy ellenfél a B csoportban 😊

Falconer
A nemet kuzdes ugye 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Hát ez egy különös pech volt nekik, de az tény, hogy a Bayern szinte mindig messzebbre jut el a BL-ben, mint az Ajax.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Szerintem is! A tavalyi kerettel bármilyen középszerû edzõ bajnok lett volna...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Ti tudtátok hogy a második kalappan vagyunk<#confused><#confused> Most olvastam! Így biztos hogy valamelyik nagy csapat is a csoportunkba lesz!

München ist ROT!!!

Zolcsi01
Most az Ajax azért rendesen leszerepelt a Köbenhavn ellen!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Taranov
Biztos muködik, egyébként nem csinálnák. Gondolom így is gyakran van teltház, sok bérletet adtak el, nemrég építettek új stadiont. Többek között ebbõl is lehet rá következtetni, hogy nem a pénzhiány miatt nem vesznek új játékosokat.
Viszont hosszútávon gondolom Abramovicsnak is megéri a Chelseabe összevásárolni a legjobbakat, ha jönnek az eredmények is.

Falconer
A ketto azert osszefugg, szoval hosszu tavon ez nem mukodik.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Ez kicsit durva volt 😊
Kicsit olyan a Bayern, mint az Ajax, a vezetõség gondolom fontosabbnak tartja, hogy ki tudjon venni pénzt a csapatból, mint az eredményeket.

Magath-ot idehozni volt rossz húzás.Nem klasszis edzõ.Biztos marha jó munkát tud végezni középcsapatokal,de egy Bayernhez,ahhoz hogy nemzetközi porondon is jól teljesitsen,több kell.
Az elmúlt 2 év bajnoki gyõzelméhez meg nem kellett nagy edzõnek lenni.Idén már inkább kéne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

REALista
Na nehogymár sétagalopp legyen!Jelenleg szerintem a Werdernek erõsebb a kerete és esélyesebb a bajnoki cím megszerzésére!!!Egyébként szerintem rossz húzás lenne megválni Magathtól!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

djemba-djemba
húzzon hoeness a piszkos qrva anyjába...köcsög, buzi, piros fejû alkesz...

szarházi skót banda...nevetséges amit mûvel a management! itt nem magathtal van a baj, hanem ezzel a sok skót fasszal, mint a hoeness+rummenigge! idehozzák ezeket a kétballábas dos santos, ali karimi féléket, de ezek nem bayern szintû játékosok!

nem lehet felfogni, hogy a jó játékos drága?????? miért akarják minden évben feltalálni a spanyolviaszt és ilyen csiszolatlan gyémántnak titulált núdlikkal feltölteni a keretet???

huhh...most ideges vagyok annak ellenére, hogy voltak hiányzók!

a werder+ az összes többi bundesliga csapat sokkal jobban igazol, mint ezek a faszok!

Bercy
Jöjjön Klinsmann 😊
B0B0
A német bajnokságot sétagaloppban megnyerjük, de ez már kevés. Magathtal meg nem az a baj, hogy hogy kezeli az igazolásokat. Egyszerûen nem egy olyan kaliberû edzõ mint Hizfeld vagy Beckenbauer...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DJ Bee18
Werder tuti lenyomja õket,

azért ez nem tuti... (bár nekik szurkolok)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

miccoli002
Ez a Bayern nagyon vékony lesz idén!!!! Sztem amugy ez ne edzõkérdés,hanem managment,vagyis nem tudom pontosan ki dönt az igazolások mellett,mert ha Magath is azt mondta,hogy "elég nem kell több játékos" akkor bizony õ rajta is számon lehet kérni ezt az egészet.
a német bajnokságba a Werder tuti lenyomja õket,de még a Hamburg meg a Schalke is veszélyes lehet!!!!!
BL-ben meg lehet imádkozni egy kibaszottul könnyû sorosoláért,mert mert bozony az is befigyelhet,hogy odanyomják mellé mondjuk a Milan-t meg a Valenciat meg mondjuk valami orosz milliárdos gárdát vagy hasonlót és akkor egybõl szopoág van!!!!
Én nem is értem hogy lehet ilyen felelötlen egy klub,hogy nem igazol a legfontosabb posztra,amikor távozik a karmester!!!!!
Én nem mondom Podolski lehet jó vétel meg Van Buyten is,de nélkülük inkább mint egy Ballack nélkül!!!!!
Na de mind1,kiváncsi leszek mi lesz a Nürberg ellen!!!!!

France men
Hát meg én most már Hoennessel sem vagyok ki békülve. két igazolás egész nyáron<#nemtudom><#nemtudom> Röhely! Amikor azt igérte hogy 50 millát költünk és minimum 4 embert hozunk!<#nezze> Erre most meg... ááá ,,,,NO COMM,,,

München ist ROT!!!

B0B0
Magathot el kellene zavarni a picsába! Nemzetközi szinten nullák leszünk továbbra is 😞

France men
Hát igen, azérrt az bosszant hogy nem mi hagytunk ki sok helyzetet és lehetett volna szorosabb hanem az ellenfél, és kaphattunk volna még töbet is! Renélem ez nem nyomja majd rá a hatását a hétvégi Nürnberg elleni meccsre! GO GO FCB!

München ist ROT!!!

DJ Bee18
4-0 <#wow1><#wow1> Ezt hogy sikerült?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Egyetértek. Barátságos meccsen 4-0-ra kapunk ki a Barcától, a BL-ben meg legfeljebb 3-0-ra. És akkor ott még tisztesen helytálltunk.

Ez a 4-0,és a mérkõzésen mutatott játék nyugodtan nevezhetõ az elmúlt kb 12 év leg megalázóbb Bayern meccsének.Ennyi idõ óta figyelem szurkolóként a Bayern-t,de ilyet még nem láttam.

Az elsõ 20 percet nem láttam,akkor még állitólag partiban voltunk,illetve az utolsó 20-ban a félig már alvó Barcelona ellen tudtunk pár helyzetet (helyzetecskét) kialakitani.A közben lévõ idõben nem 4,hanem 6-7 gólt is kaphattunk volna úgy hogy közben az ellenfél kapujáig se tudtunk elmenni.

Nekem senki ne jöjjön azzal hogy nem volt tét meg ilyenek.Egy Bayern szintû csapat nem engedhet meg magának ilyet.Ha egyszer kiálltak a mérközésre akkor annak az eredményét meg a mutatott produkciót is vállalni kell,nem csak elintézni annyival hogy " nem volt tét".Mert az nem igaz hogy a Barca ennyivel jobb lenne,de ez igy egy katasztrófa volt.Ha tét nélküli,ha gála meccs,ha akármi,ezért felelõsségre kéne vonni a csapatot.vagy ha ennyire nem számit,akkor minek kellett ezt a meccset elvállalni?Hát a 4. gólnál már röhögtek rajtunk a Barca kispadján.

Persze tudom mi lesz.Magathék elõadják a szokásos szöveget.Minden letudva,hétvégén meg bajnokin esetleg legyûrjük egy kinkeserves meccsen az aktuális ellenfelet.

Hogy holnap rajtunk röhög európa,az nem számit.Legalábbis ezek szerint.

http://www.rojadirecta.com/

Meccset kiválasztod,letöltöd azt a SopCast-ot aztán MK Sporton megy.

De szerintem ha eddig nem,akkor már ne akard nézni...

Zolcsi01
hol nézitek?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Ahoz képest hogy olyan 6 is lehetne még jól állunk.Amúgy kapu közelébe se megyünk,tehát nem arról van szó hogy annyira hajtottunk volna 1-0 után hogy beleszaladtunk.Egyszerüen nullák vagyunk.

France men
4:0 most már kezd sok lenni<#sir>

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
tartalékos csapat...Hummels, Dos Santos...

fernando torres
Gamper kupa.

Barcelona-Bayern rosseb tudja milyen mérkõzés félidõ 3-0..

Szégyen-gyalázat,égés,stb...

5w0rdf15h

France men
Hát ne is. Fergusson ne is erõlködjön, xD Hoeness meg mondta neki a frankót!
Ma hajrá FCB mármint a mi FCB-nk 😄

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
Manchester United director David Gill had spoken to Hoeneß over the phone on three or four occasions, the Munich official revealed. "I told him he should feel free to call me every morning at half past eight and we'll talk about the weather in England or drinking tea, but not about Owen Hargreaves," Hoeneß continued, "but apparently he didn't quite get the message."

vagyis Hargreaves marad nálunk nem fogják elengedni 😊

France men
Nem láttam a mecset csak a live tickeren néztem de szerintem ez a Bundesligában sem biztos hogy elég lesz.

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
1-2 a vége hát nem volt vmi meggyõzõ ez a BLbe nem lesz elég...

Zolcsi01
Na 0-1 nekünk Makaay góljával, de nagyon gyenge a meccs kb. mint mi.

5w0rdf15h
hh eddig mindig 17:30kor voltak a meccsek vasárnap, lehet h a közvetítés kezdõdik 17:00kor nem?

B0B0
Ja! Amúgy 17:00-kor lesz!!!

B0B0
Remélem nem a Léderer közvetíti

France men
Én is csak 20 percet láttam a metcsböl azt is a neten. Nincs Sk-om.<#rinya>

München ist ROT!!!

Zolcsi01
Na azt már muszály megnéznem, idén még nem láttam a csapatot.

5w0rdf15h
holnap sprotklubon 17:30 Bochum-Bayern München élõ megint 😊

B0B0
Emlékezzetek csak, anno egy hónapja már azt is megírták, hogy a lófejû hozzánk jön biztosan

5w0rdf15h
ja hát ez jellemzõ rájuk ha van vmi átigazolási pletyka õk rögtön felnagyítják és már kész tényként kezelik...

France men
Akkor csak a rohadt hungary lapok ilyesztegetnek :@
Köszi!

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
egy cikk a sun-ból ami kb blikk szintü lap a többi meg h szándékukban áll megszerezni...magyarul semmi nem történt..

France men