Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó a santa cruz csak nem a bayernben...
én sose bírtam
kellenének megint meghatározó személyiségek minden sorba mint anno effe volt mattheus meg kahn együtt

violence can be used for good - JUSTICE

jobb lesz ha petíciót írunk...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

France men
Hát ö nem senki, de látod ez a pélo Magath nem rakja be inkább MR. SANTÁT erõlteti jaj de utálom már ezt mit esz rajta, nem értem mit bizonyitson még szegény Poldi, már másodszor állt be ugy hogy rá egy percel golt rugott. Santa meg örülök ha minden 5. ik passza pontos<#confused>

München ist ROT!!!

banok
Podolski nektek semmi?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mélységesen igaz

Hitzfeldhez mégcsak hasonlítani se szabadna <#pardon1>

nekem sose volt igazán szimpi Magath, nem jártunk vele jobban mint mondjuk Hitzfelddel :S

B0B0
Cikk

Komolyan mondom Magath most már elmehetne a jó büdös p-ba! Még neki jár a pofája??? Mi kurv@ anyjáért nem igazoltatott egy épkézláb csatárt és adatta el Makaay-t a nyáron??? Jó lenne, ha év végén nem hosszabbítana

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunsport
Ilyen lett az elsõ kettõ:
http://asroma.hunsport.hu
http://juventus.hunsport.hu

Ha esetleg mégis szeretne valaki Bayern oldalt szerkeszteni, akkor jelezze!
http://fcbayern.hunsport.hu

Taranov
Mehetne az Interbe is, ott úgyis ki akarják rúgni Mancinit, állítólag.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

BSZ!! 😊

htx! <#wave>

B0B0
HEPPPPIIIIIIII BÖRSZDÉÉÉÉJ!!!!!!!!!! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

...szibériába

B0B0
Köcce! 😊

B0B0
Magath-nak tényleg el kéne már mennie nem mondom hova <#shakehead>

Wolfsburg (forduló elõtt tök utolsó,még nyeretlen)-Bayern 1-0
Elképzelés 0,iram 0,taktika 0,támadójáték 0,Magath 0.
Igy lett a szerzett pontok száma is 0...

Szégyen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Utólag is grat a Bayernnek, szorítottam Kahnéknak a koleszból is (mégha nem is láttam a meccset 😛)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

France men
Igeeeeeeeeeen! Alig vártam már hogy irhassak, nem birom kifejezni örömöm hihhetetlen volt!! Ez a játszi könnyedség és a legfiatalabb játékosunk Ottl és milyen nyugodt volt elsõ Bl meccsén, Bravo Bravo! Minden elismerés a csapatáért, kitettek magukért mégha nem is a látványra hanem inkább szépen taktikusan játszottunk! Oli ISTEN vagy ha az bemegy más meccs alakult volna ki de kiszedte mekkora volt már... az elsõ golunk elég tesze tosza volt de Makaay nagyszerü labdát adott.. és Pizza meg ha nehezen is de begyötörte grat, Lukasrol meg nincs mit mondanom Magath kezdhet gondolkodni hogy ki helyett kezdesse majd mert ez igy nem állapot hogy amikor beáll a 87 percben golt rug és alig játszik, a kupa meccsen is detto ez volt csak ott a félidöbe jött be!
Továbbá még el kell mondani hogy nagyon örülök hogy végre megtört ez a fránya Német VS Olasz átok végre sikerült õket megcsipni és remélem tesszük ezt majd a visszavágon is!!
Gabber danke a gólokat😉

München ist ROT!!!

Mor3llo
Kahn bácsi hova nem kell ? 😊 még mindig a világ egyik legjobb kapusra, habár az 'okosok' ezt már cáfolják...tegnap is úgy jött ki a kapuból mint 1 õrült 😄 sztem Ibra megijedt 😄😄😄😄 Ottl nagyon jól játszott, a jövõben fontos láncszem lesz Õ!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

csak így tovább<#worship><#worship>

szépvolt fijúk!! htx a gólfelvételekért, gabber<#worship>

B0B0
Mintaszerû meccs volt, de halkan megjegyzem, hogy kellett hozzá Kahn bácsi is! 😊

Falconer
Amen!
<#nyes><#taps><#eljen>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hát ez profi munka volt.Végre úgy játszottunk egyszer az elsõ perctõl kezdve mint egy céltudatos profi "nagycsapat".Persze kisebb hibák voltak,de végig érezhetõen a kezünkben volt a meccs.
Nem is tudok gyenge teljesitményt mondani.

És hát a nagy világcsapatnak kikiáltott Intert idegenben simán verni...NAGYSZERÛ volt!
Én azt irtam több helyre szombaton hogy senki ne mondja az akkori szenvedés után hogy "majd a nagy meccsen nagyot játszunk mert ez már rég nem igaz".Hát most visszahoztuk...Igy tévedjek mindíg!

gabber_saviola

Inter-FcB 0-2(Podolski)

GÓL

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
jól szervezett volt a védelem sztem megérdemelten nyertünk 😊 <#eljen><#eljen><#eljen>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Subw00fer
Lá-LÁ.lááá!!! hajrá Bayern!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

gabber_saviola
nm <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
köszi 😛

gabber_saviola

Inter-FcB (Pizzaro)

GÓL

B0B0
Na végre! Eddig mindig dícsérték, csak tudnám miért <#fejvakaras>

már a vezetõk sincsenek megelégedve a munkájával, ennek hangot is adtak szal jobb lesz ha össze kapja magát...

France men
Vannak kivételek!<#nyes>

Örülök hogy nyertünk bár Magath most már kezd aggasztani ezzel a Santa Cruz mániájával de most már nem tom minek kezdeti<#wow3>

München ist ROT!!!

Az elmúlt két bajnokin mutatott teljesitményünk a tisztes helytálláshoz is kevés lesz az Inter ellen.És senki ne jöjjön a "majd a nagy meccsen nagyot játszunk" kezdetü szövegel,mert ez már jó pár éve nem jön be...

B0B0
Hát nem. Egy viszont jó jel. Van Bommel kezd belejönni! 😊

5w0rdf15h
FT Bayern Munich <2 - 1> Alemannia Aachen
38' <0 - 1> S. Dum
39' <1 - 1> C. Pizarro
40' F.d.S. Lucio
43' J. Schlaudraff
45' L. Reghecampf
55' <2 - 1> M.v. Bommel

nem vmi meggyõzõ 😞

...😄
és a chelsea? most már nekik kéne nyerni... roma chelsea döntõ akkor inkább bár a bayern is legyen elõdöntõs😄
de ha így folytatják nem lesznek németek megint a legjobb 8ban

violence can be used for good - JUSTICE

sry :|

"Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkõzéstõl eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki."

"Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkõzéstõl eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki."

ja, ezt nem vártam volna tõle

5w0rdf15h
Ballack elég durván kiállítatta magát cselszki meccsen 😄

Taranov
Egy kicsit hiányos a felsorolás, és talán a "valamilyen kiscsapat" egy kicsit lekezelõ, de egyébként úgyis a Bayern nyeri egy Bayern - AS Roma döntõn 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
a "Ki nyeri 2006/2007-ben a BL-t?" szavazáson elmosolyodtam 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fcbayernmunchen.hu

Újraindult az oldal,minden Bayern szurkolót várnak!

France men
Jha most már meg mi??<#nevetes1> Nyugi az Interrel leixelünk a Lisboat meg hazavágjuk! azt tschüss!!

München ist ROT!!!

B0B0
Hmm, megfontolandó 😊

Bielefeld-Bayern 2-1

1-0-ra mi vezettünk,volt két kapufánk,aztán nagyjából ennyi.A szokásos elképzelés-ötlet nélküli játék,ami helyzetünk volt az szöglet-szabadrúgás.A gól is szöglet után,bár legalább Van Bommel rúgta.
Legnagyobb öröm az lehet hogy a Werder otthon kapott ki a Stuttgart-tól...

France men
Erre tessék!
Itt Bajnokok ligaja topic és #31 hsz! 😉

München ist ROT!!!