Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én sose bírtam
kellenének megint meghatározó személyiségek minden sorba mint anno effe volt mattheus meg kahn együtt
violence can be used for good - JUSTICE
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
München ist ROT!!!
Komolyan mondom Magath most már elmehetne a jó büdös p-ba! Még neki jár a pofája??? Mi kurv@ anyjáért nem igazoltatott egy épkézláb csatárt és adatta el Makaay-t a nyáron??? Jó lenne, ha év végén nem hosszabbítana
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://asroma.hunsport.hu
http://juventus.hunsport.hu
Ha esetleg mégis szeretne valaki Bayern oldalt szerkeszteni, akkor jelezze!
http://fcbayern.hunsport.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Elképzelés 0,iram 0,taktika 0,támadójáték 0,Magath 0.
Igy lett a szerzett pontok száma is 0...
Szégyen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Továbbá még el kell mondani hogy nagyon örülök hogy végre megtört ez a fránya Német VS Olasz átok végre sikerült õket megcsipni és remélem tesszük ezt majd a visszavágon is!!
Gabber danke a gólokat😉
München ist ROT!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
<#nyes>#nyes><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nem is tudok gyenge teljesitményt mondani.
És hát a nagy világcsapatnak kikiáltott Intert idegenben simán verni...NAGYSZERÛ volt!
Én azt irtam több helyre szombaton hogy senki ne mondja az akkori szenvedés után hogy "majd a nagy meccsen nagyot játszunk mert ez már rég nem igaz".Hát most visszahoztuk...Igy tévedjek mindíg!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Örülök hogy nyertünk bár Magath most már kezd aggasztani ezzel a Santa Cruz mániájával de most már nem tom minek kezdeti<#wow3>#wow3>
München ist ROT!!!
38' <0 - 1>0 - 1> S. Dum
39' <1 - 1>1 - 1> C. Pizarro
40' F.d.S. Lucio
43' J. Schlaudraff
45' L. Reghecampf
55' <2 - 1>2 - 1> M.v. Bommel
nem vmi meggyõzõ 😞
és a chelsea? most már nekik kéne nyerni... roma chelsea döntõ akkor inkább bár a bayern is legyen elõdöntõs😄
de ha így folytatják nem lesznek németek megint a legjobb 8ban
violence can be used for good - JUSTICE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
München ist ROT!!!
1-0-ra mi vezettünk,volt két kapufánk,aztán nagyjából ennyi.A szokásos elképzelés-ötlet nélküli játék,ami helyzetünk volt az szöglet-szabadrúgás.A gól is szöglet után,bár legalább Van Bommel rúgta.
Legnagyobb öröm az lehet hogy a Werder otthon kapott ki a Stuttgart-tól...
Itt Bajnokok ligaja topic és #31 hsz! 😉
München ist ROT!!!