Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Andi Ottl betalált 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men
Uh hát tényleg kicsit gánya de hát... Ribery sem szebb meg Tevez azt mégis bûvészek.😄😄

München ist ROT!!!

Mor3llo
láccik h keresztbe szokta lenyelni az ellenfeleket 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men

Ghánai!!
Egyébként igen ez az fcb.de várható kezdõcsapata, de nem szoktak nagyon tévedni..majd meglátjuk 😄

München ist ROT!!!

Mor3llo
Igen, a tartalékoktól.Vmilyen afrikai, de most fejbõl nem tudom.

Taranov
Cristian Sabat az ifiktõl hozták fel? Milyen nemzetiségu?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mor3llo
Szerintem igen.Ez csak a várható kezdõ.Várható kezdõk a fcb.de alapján :
Bayern Munich:
Kahn - Sagnol, Van Buyten, Demichelis, Lahm - Van Bommel, Ottl, Schweinsteiger - Podolski, Makaay, Pizarro
Aki mág a meccsre nevezve van:
Rensing, Lell, Karimi, Salihamidzic, Dos Santos, Santa Cruz, Saba
K'lautern:
Fromlowitz - Müller, Bouzid, Beda, Bellinghausen - Demai, Borbely - Hajnal, Lexa - Darham, Karadas

Cristian Saba is nevezve van, állítólag ügyes kis védõ.

Taranov
De ugye ezeket az elõzetes összeállításokat csak a szakértõk tippjei alapján teszik közzé?
Mert gondolom az edzõk csak a meccs elõtt hozzák nyilvánosságra a felállást.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mor3llo
Örülök, szerintem ismét valami 4-3-3 -at próbálunk meg bereszkírozni.Ez helyes is, kupameccseken kell kísérletezgetni.

France men

Nah hát szerintem semmi meglepõ a kezdõben, csak igy is maradjon, és meg ne lássam Santát mondjuk Poldi vagy Makaay helyett mert akkorr ütök...😄😄😄 És most meg ne sérüljön Demo vagy Böjti mert akkor gáz lessz hátul :S.
HAJRÁÁ!

München ist ROT!!!

B0B0
Majd utána

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Végülis nem a Real meccset adják a Sport1-en?

B0B0
Na! Ma este fél kilenckor a sport1-en a csapat!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Majdnem jo volt! Csak igy kellett volna: "Meg van rá az esélyük, a Barca jelenleg elég szar 😄😄😄"
Hát igen szerintem is....😄

München ist ROT!!!

B0B0
Jaaaj tényleg! Kevertem a két csoportot

France men
öö egy kicsit másra gondoltam igen. Az Inter nálunk van 😄DDD

München ist ROT!!!

Taranov
Szerintem a kolléga a Bremen továbbjutására gondolt, de náluk meg nincs Inter.

B0B0
Meg van rá minden esélyük. Az Inter eléggé szar

France men
Meg ugyebár az sem hogy elverjék a Barcát mégha öngóllal is de megint az végén kapták a gólt! Ha ebbõl a csoportból továbbjutnak akkor le a kalappal elõttük 😊

München ist ROT!!!

B0B0
Kevesebb a nemzetközi tapasztalatuk, a otthoni csapatokat nagyon ismerik, de külföldiekkel csak most játszanak elõször. Bár azt meg kell jegyezni, hogy tavaly nem sokon múlott, hogy a buzi Juvét kiejtség ugye? 😊 Sajnáltam is õket

Mor3llo
bizony...3 hét Lúció nélkül...😞

Taranov
Az az érdekes, hogy bár a Bréma gyakran elver minket a bajnokságban, a BL-ben nagyon instabilan játszanak. Hiába jó a támadásuk, azért a Bayern jóval kiegyensúlyozottabb csapat szerintem.

France men
Ráadásul 3 hétig nélkülözni kell!!
Sport1 Szerda 20:30 kupa meccs, a Kaiser ellen, kötelezõ..........

München ist ROT!!!

djemba-djemba
lúcio mostanában elég gyatra....rá se ismerek...

pedig a legsatbilabb volt eddig...

na mind1 a bréma qrva jó csapat

France men
Hát ez nem a Bayern és Lucio napja volt.. nincs mit hozzáfûzni.. 😞(((((((( Hétközben mindenképp nyerni kell!!!

München ist ROT!!!

France men
DE a cselzi is meg mi is szerintem nyerjük a csoportot! Ha nem jön közbe semmi bibi, és akkor nem sorsolhatnak még össze minket elsö körben de ez csak akkor hogyha nyerjük...

München ist ROT!!!

hát a Chelsea se könnyebb 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

"híresek leszünk" <#idiota>

B0B0
Hát a jelenlegi formájukat nézve :/

akkormár a végsõ gyõzelem se okozna gondot 😄DD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Taranov
Viszont ha õket kiejtjük, híresek leszünk 😄

France men
Behalok ha megnyerjük a csoportot és a Barcát kapjuk<#kuss>

München ist ROT!!!

ezt nem gondoltam volna...

3 gyõzelemmel indítani a BL-ben, nemsemmmi!! <#taps>

Nagyszerü volt és hõsies!
Mostmár a többiek öljék egymást a 2-3. helyért,mi már jól vagyunk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Kihúztuk! 😊

5w0rdf15h
Schweinsteigert kiállították 😞 remélem kihúzzuk

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Ricardo-nak lassan elkélne egy Schweinsteiger poszter otthonra! 😊)

reaper4
eddig nagyot üt a Bayern 😄 csak maradjon is így (mér ne maradna 😄)

HAJRÁÁÁÁ BAYERN!!!!!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Tojesz
Megvan a vezetés, Schweinsteiger belõtte 30ról<#smile>

B0B0
Nah ez behúztuk.

5w0rdf15h
már 4-2 poldi is betalált ;-)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

France men
3:1 nem birtuk ki!!! 😞

München ist ROT!!!

B0B0
Hurráááááááááá! Pizzaro 3:0!!!!! 😊))

France men
Ez mit jelent? Nah mit? HOgy Santat ha meglátom mégegyszer a kezdöbe akkor felfordulok!!!! Iszonyat milyen szépen játszunk nem ivelgetünk, hanem szép lapos passzokkal kenjük ez az igazi igy tovább...

München ist ROT!!!

B0B0
Meg is van az eredménye: 15. perc, 2:0 ide! 😊

France men
Nah gyerekek Magath mester észhesz tért!!! Pizza, Poldi, Makaay kazdõ jeeee!! HAJRÁ!

München ist ROT!!!

B0B0
Matthäus örökébe lépni szinte lehetetlen. A világ valaha volt legjobb védõje volt. Lúció ezért nem léphet teljesen az örökébe. De emellett azért õ a világ jelenlegi egyik legjobb védõje. Ennél többet nem kérhetsz tõle 😊
Van Bommelben én épp Effe utódját látom. Ha közelebb került a csapattársaihoz, ugyanúgy ordibálni és hajtani fogja õket. A PSV-ben is ezért volt õ igazán jó. Egy Barcában be kellett fogni a száját egy Ronaldinho és egy Deco mellett

na de azért abban megegyezhetünk h se lúcio se van bommel nem teljesen ugyanaz mint anno mattheus effe...
nem oltom ezzel õket, inkább úgy fogalmazok h nehéz a helyükbe lépni
amúgy én még mindíg nem értem h engedhették el frings-t az egyik kedvencem volt van bommel meg sztem nagyon jó szezon végére senki nem fog ballackról beszélni már

majd meglátjuk, de addig is magathot seggbe kéne billenteni...meg a játékosokat

violence can be used for good - JUSTICE

B0B0
Hát igen

B0B0
Az meglenne:

---------------KAPU--------------
Kahn még van (de ha megy Rensing is nagyon jó lesz)
-------------VÉDELEM-------------
Lúció
------------KÖZÉPPÁLYA-----------
Van Bommel (mindenki mondja, hogy nem Ballack szintû de azért csak nézzenek utána mit produkált a PSV-ben 2004-2005-ben!!!) és ugye ezen a tengelyen még ott van Schweini is aki még ugyan fiatal, de nagyon Effenbergül
------------TÁMADÓSOR------------
No igen. A csatárposztnál vannak gondok: Podolski még túl fiatal ahhoz, hogy ot vezér legyen, de én bízok benne, hogy pár év és nagyon de nagyon beérik. Makaay-t én már õszintén szólva leírom, kiégett, lehet, hogy máshol még tudna karriert csinálni, de itt már nem.
Pizzarot én mindig is csíptem és most küéön öröm nekem, hogy jól megy neki és rugdalja a gólokat, de ennek ellenére õ nem az a fajta, aki emblematikus figura lehetne.
Santa Cruz valljuk be sosem volt egy német bajnokság színvonalán, csak Uli Hoennes miatt van itt.