Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
München ist ROT!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ghánai!!
Egyébként igen ez az fcb.de várható kezdõcsapata, de nem szoktak nagyon tévedni..majd meglátjuk 😄
München ist ROT!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Bayern Munich:
Kahn - Sagnol, Van Buyten, Demichelis, Lahm - Van Bommel, Ottl, Schweinsteiger - Podolski, Makaay, Pizarro
Aki mág a meccsre nevezve van:
Rensing, Lell, Karimi, Salihamidzic, Dos Santos, Santa Cruz, Saba
K'lautern:
Fromlowitz - Müller, Bouzid, Beda, Bellinghausen - Demai, Borbely - Hajnal, Lexa - Darham, Karadas
Cristian Saba is nevezve van, állítólag ügyes kis védõ.
Mert gondolom az edzõk csak a meccs elõtt hozzák nyilvánosságra a felállást.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nah hát szerintem semmi meglepõ a kezdõben, csak igy is maradjon, és meg ne lássam Santát mondjuk Poldi vagy Makaay helyett mert akkorr ütök...😄😄😄 És most meg ne sérüljön Demo vagy Böjti mert akkor gáz lessz hátul :S.
HAJRÁÁ!
München ist ROT!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Hát igen szerintem is....😄
München ist ROT!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
München ist ROT!!!
Sport1 Szerda 20:30 kupa meccs, a Kaiser ellen, kötelezõ..........
München ist ROT!!!
pedig a legsatbilabb volt eddig...
na mind1 a bréma qrva jó csapat
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
3 gyõzelemmel indítani a BL-ben, nemsemmmi!! <#taps>#taps>
Mostmár a többiek öljék egymást a 2-3. helyért,mi már jól vagyunk...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
HAJRÁÁÁÁ BAYERN!!!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
Van Bommelben én épp Effe utódját látom. Ha közelebb került a csapattársaihoz, ugyanúgy ordibálni és hajtani fogja õket. A PSV-ben is ezért volt õ igazán jó. Egy Barcában be kellett fogni a száját egy Ronaldinho és egy Deco mellett
nem oltom ezzel õket, inkább úgy fogalmazok h nehéz a helyükbe lépni
amúgy én még mindíg nem értem h engedhették el frings-t az egyik kedvencem volt van bommel meg sztem nagyon jó szezon végére senki nem fog ballackról beszélni már
majd meglátjuk, de addig is magathot seggbe kéne billenteni...meg a játékosokat
violence can be used for good - JUSTICE
---------------KAPU--------------
Kahn még van (de ha megy Rensing is nagyon jó lesz)
-------------VÉDELEM-------------
Lúció
------------KÖZÉPPÁLYA-----------
Van Bommel (mindenki mondja, hogy nem Ballack szintû de azért csak nézzenek utána mit produkált a PSV-ben 2004-2005-ben!!!) és ugye ezen a tengelyen még ott van Schweini is aki még ugyan fiatal, de nagyon Effenbergül
------------TÁMADÓSOR------------
No igen. A csatárposztnál vannak gondok: Podolski még túl fiatal ahhoz, hogy ot vezér legyen, de én bízok benne, hogy pár év és nagyon de nagyon beérik. Makaay-t én már õszintén szólva leírom, kiégett, lehet, hogy máshol még tudna karriert csinálni, de itt már nem.
Pizzarot én mindig is csíptem és most küéön öröm nekem, hogy jól megy neki és rugdalja a gólokat, de ennek ellenére õ nem az a fajta, aki emblematikus figura lehetne.
Santa Cruz valljuk be sosem volt egy német bajnokság színvonalán, csak Uli Hoennes miatt van itt.