14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4390 Nekünk már mindegy szerintem. Ezt pozitív értelemben mondom :) -
#4389 Egy héten belül kétszer a Dortmund ellen. Hmmm, pikáns lesz :) -
#4388 Igen, én is néztem. Ez természetesen nekünk jó :) -
#4387 aztamindenit, nem semmi, hogy 5-1-re nyert a werder a schalke ellen -
#4386 Hogy érted? A CUBS nyerte a világkupát? A Miami ellen? -
#4385 :DDD -
#4384 Neem :D Most nem.. csak úgy tv-ben élőben.. Ott aztán lehet agyhalált haltam volna bár itthon is majdnem megvolt... -
OPM #4383 tudod jól, hogy érti.. -
#4382 Kint voltál? -
#4381 Basszus.. ilyet pedig nem minden nap él meg az ember... ezt élőben nézni kegyetlen volt -
#4380 Hát kb. a műsorvezetőnek is ez volt a reakciója, dőlt a röhögéstől, mondta, hogy az Bájern München. -
#4379 Hát az első meg nem adott gólt sztem jobb hogy nem adták meg,mert akkor meg azon lovagolnának,hogy "na,csak egy ilyen gólt tudnak lőni".A másodikat mondjuk simán meg lehetett volna adni. -
#4378 :DDDD Brájen München:DD -
#4377 Tevoltál! Vald be! -
#4376 RTL Klubon a betelefonálós műsorban:
-Van kedvenc focicsapatod? - kérdezte a műsorvezető
-Brájen.
-Ki az a Brájen?
-Brájen München. :D -
#4375 Ehhez hozzátenném, hogy tegnap is volt két meg nem adott gól, és a második meg nem adása igencsak jogtalan volt miután a védő is ugyanúgy rángatta Toni mezét. Az első meg persze hozzállás kérdése volt. -
#4374 Remélem énis, hogy kicsit összekapjuk magunkat és a Zenit ellen sima meccs/neccsek lesznek.
Csak kicsit aggódok a csapat miatt, de nagyon bízom bennük! -
#4373 Szerintem össze is fogja.Legalábbis nagyon remélem.
Tegnap nem ment a játék (finoman fogalmazva),de az akarat megvolt és ez elégnek bizonyult.Talán ettől felébrednek a fiúk és a Zenit ellen már belövik a helyzeteiket.Azt nézzük:első meccsen simán el lehetett volna dönteni a továbbjutást:ott volt Toni szabályos,de érvénytelen gólja,és ha jól emlékszem kétszer is volt olyan,hogy egy védőre vezették rá ketten a labdát.Viszont ott sem érdemtelenül egyenlített a Getafe,mert a Bayern nagyon "elaludt" a 2.félidő végére.
Én azt mondom,inkább jussunk tovább rossz játékkal,mint essünk ki jóval. -
#4372 Persze, grat a csapatnak, mert ismét tanubizonyságot tettek a kiatrtásról és, hogy az utolsó pillanatban se adják fel.
Engem inkább csak az bánt, hogy minkét meccsen jobb teljesítményt kellett volna nyújtanunk. Egy Milan, Real vagy bármi más nagy csapat ellen csodás teljesítmény lett volna így ez a két meccs, de a Getafe-t én nem tartom akkora csapatnak, hogy 2 meccsen is csak X- et érünk el!
Addig rendben, hogy egy meccs X vagy akár meg is vernek (mert azért a Getafe tud meglepetést okozni lásd Barca vagy Real), de a második meccsre fel kellett volna készülnünk és simán továbbjutni.
Szóval nemtudom, hogy ilyen teljesítmény mellett mi lesz jövőre a BL-ben. Oda ez kevés lesz. Klinsmannak össze kell kapni a csapatot... -
#4371 Érdekes csapat ez a Zenit, nem nagy név, de tényleg nagyon jól játszanak. -
Zenit ellen kevés lesz ez.Főleg ha úgy kontráznak majd,mint a Bayer ellen. -
Na de azért grat a csapatnak, de nagyon kockázatos így játszani. -
#4368 Utsó mondatod a lényeg!
Gólok -
#4367 Én azt mondom, hogy bámelyik nagy csapat elszenvedhet vereséget bármelyik kis csapattól egyszer (nem jönnek össze dolgok, rossz nap, van ilyen).
De ez egy oda-visszavágó alapú kupa és ez nem állapot, hogy az első meccset is elbohóckodjuk aztán a másodikon is csak nagy szenvedés és utolsó pillanatban lőtt gólokkal tudunk továbbjutni.
Ráadásul egy 10 emberrel játszó csapat ellen :S
Örülök nagyon, hogy továbbjutottunk de ez így szégyen. -
#4366 A mákot is meg kell ragadni. Egy Barcelona nem tudta volna mecsinálni ezt. Bár meg kell mondjam, nagy kritika a csapattal szemben, hogy egy 10 emberrel játszó spanyol kiscsapatot nem tudnak gólokkal lezúzni, de persze most örülni kell. Mindenesetre ott a hátsó fertályban (mondjuk Lúciónak) nagyon el kéne gondolkodnia azon, hogy is kellene hozzáállni az ellenfelekhez... -
#4365 Hát skacok, én 1:3-nál kikapcsoltam és mentem aludni, mert ez eddig mindig bevált a reménytelen helyzetekben. És? Most is! :) -
OPM #4364 Oliver Kahn: „Ich habe gerade in der Kabine gesagt: Jetzt musste ich 140 Europacupspiele machen, gegen Barcelona, Manchester United Real Madrid - das ist alles nichts gegen das, was hier heute abgelaufen ist. Wenn wir uns in zehn Jahren wiedersehen, sprechen wir nicht von Real und ManU, sondern von Getafe. Ich kann mich nicht erinnern, jemals so ein Spiel gesehen oder selbst erlebt zu haben. Fußball gehorcht manchmal Gesetzen, ich weiß auch nicht, wo die geschrieben werden. Es ist mir noch nie passiert, dass man drei Tore kriegt und trotzdem noch weiterkommt. Mir fehlen die Worte, und ich habe schon viel erlebt auf den internationalen Fußballplätzen.“ -
OPM #4363 nemláttam a meccset, nade 2x az utolsó percekben egyenlítneni.. mostmár tényleg muszáj megnyerni a kupát! -
#4362 talán igen, de mondom nem veszem fel :D 3-1nél elvoltam keseredve, gondolom te sem örültél volna :) aztán meg...sírtam örömömben egy uefa-meccsen...:D -
Kanál #4361 ja hogy nincs igazam? :D -
#4360 Hát ja,sajna az Alavesnek se volt anno (bár ott ők egyenlítettek a végén).
Nagy grat a Getafének,10 emberrel így játszani... -
#4359 nemtakarodik...vagy ittmarad és örül :DDD
[csakviccel:D] -
#4358 áhh hihetetlen, az ilyen "kiscsapatoknak" sosincs szerencséjük :s
azér gratula : ) -
#4357 kellett hozzá az biztos:P. '99-ben az ellenfélnek volt mákja:) -
#4356 Nos gyerekek 1999-et már visszaadta nekünk a sors 2001-ben, de ez akkor is óriási volt... trágya ratyi játék és mégis.. hihetetlen!!! ÁÁááá Extasy -
#4355 GLÜCK ÜBER ALLES:)
Amugy mostmár tuti megnyeritek a kupát... -
#4354 nem veszem fel, továbbmentünk, ez a lényeg :) -
Kanál #4353 #4345ben tükröződik is, igen -
#4352 Mondjam hogy FC Bayern München ? Igen, ezek mi vagyunk !!! SOHASEM ADJUK FEL!!!!!!!! BAYERN ÜBER ALLES!!! -
#4351 Ekkora mákot............pffff