Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Kéne utakat szervezni

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Helyes! 😊 Mi más lehetne 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Én is örömmel vettem észre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

na emberek eldõlt ! 27-én az inter-Bayern meccs lesz az m1en

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

Falconer
Kiraly.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mor3llo
Hna srácok, biztos sokan tudjátok, de hétfõtõl nyílik az új hivatalos Bayern oldal... WWW.FCBAYERNMUNCHEN.HU címen!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
😄 ja de sajnos olyan meccsre még nem sikerült kijutni 😞 Bayern meccsen viszont voltam már 2x is 😛 egyszer Nürnbergben 1x meg Gyõrben 😊

ok értem akkor nem kell házigazda

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

France men
Sword te Arsenalos is vagy nem is tudtam, lol<#vigyor3>

München ist ROT!!!

Taranov
Egyébként sem hiszem, hogy ez neked olyan jó lenne. Plusz egy feladat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Nem kell ide házigazda, ez már le lett tárgyalva párszor

5w0rdf15h
hi srácok mit szólnátok hozzá ha én lennék a házigazda? 😊

France men
Akkor jo hogy ismerlek 😊😊😊

München ist ROT!!!

énmeg hírfordító egy ideig...

Falconer
Lederhosen - lol XDDD<#idiota><#nevetes2>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mor3llo
jah, fcb.hu-s voltam, Lederhosen néven ^^

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men
Ettet te honnan tod?? Ismerlek? 😊

München ist ROT!!!

Falconer
Kiraly, koszi 😊

Falconer
Hat az nekem itt nem megy

B0B0
Szavazzatok az M1-nél, hogy az Inter Bayern meccs legyen jövõ héten

Mor3llo
Köszönjük, de nemsokára fog alakulni egy új hivatalos magyar Bayern oldal, de azért még1x: köszike!

hunsport
Hello!

Olyan emberek jelentkezését várom, akik szívesen szerkesztenének külföldi csapatoknak szurkolói oldalt.

Egy pár minta a design-ra:
Juventus -> http://juventus.hunsport.hu
Spurs -> http://spurs.hunsport.hu
Real Madrid -> http://realmadrid.hunsport.hu
Bayern -> http://fcbayern.hunsport.hu
Próba FC -> http://probafc.hunsport.hu

Mint látjátok van egy Bayern-es kész design, tehát ha valakinek van kedve akár már holnap elkezdheti az oldal szerkesztését!

Tehát ha valaki szeretne szurkolói oldalt szerkeszteni, emailben az info KUKAC hunsport PONT hu címen elér.

Mor3llo
naaagyon nagy köszönet a linkért!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taranov
Grat a csapatnak, és Salihamidzicnak is 😊

5w0rdf15h
jah reméljük az intert is megizzasztják majd 😛

grat a csapatnak(inkább néztem vóna mint a cselzit 😛 ), remélem a folytatásban is hasonlóképp szerepelünk<#wink><#hawaii>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ballack-nak is pont egy másik német csapat ellen kellett gólt lõni...<#shakehead>

Mi viszont a 2. félidõben jók voltunk,akár még 2-3 gólt is lõhettünk volna,csak 3-0 után már nagyon nem koncntráltak a játékosok a befejezéseknél.Kahn meg 4-0-nál is olyan ziccert fogott mintha a meccs múlna rajta.Kötelezõ,de jó rajt volt.És az oroszokal a többi csapat is meg fog szenvedni szerintem,mert amig jó nekik az eredmény addig igen jól védekeznek,rombolnak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Hát ez kemény volt!! Grat a csapatnak apszolult nem hittem volna hogfy kezdésként négyet vágunk!! Pizza golja volt a legfontosabb õ adta meg a kezdõ lendületet! 😉

München ist ROT!!!

B0B0
Hát gyerekek, nem hittem volna, hogy egy 4-est vágunk, azok után amit a St. Pauli ellen mûveltünk. De ezt jó volt látni, hogy egyre csak jönnek a gólok. Nekem külön öröm, hogy Pizzaro újra betalált, és egy újabb ok, hogy elmenjen Makaay, aki most sem talált be ugye. Schweinsteiger gólja szépségdíjas volt! A bordó mez amúgy tényleg jól néz ki.

Más:
Ballack eléggé gyengécske volt a Chelsea-ben, de egy érdemi dolgot mûvelt: a 11-est kegyetlenül bevarrta

5w0rdf15h
csak h ne maradjunk le a barcatól 😄

84' <4 - 0> H. Salihamidzic <#smile><#smile>

5w0rdf15h
nem közvetítik most a meccset csak a gólokat mutatják
nézd a gólösszefoglaló viasaton a cselszki meccs után 😊

amúgy marhajól nézki az új bordó mez amiben most játszanak 😛

Falconer
Es en meg nem tudok Bayern meccseket nezni <#falbav>

5w0rdf15h
ja és közbe már 3-0
71' ❤️ - 0> B. Schweinsteiger

Falconer
Az igen 😊

5w0rdf15h
és ami a legjobb azon kivül h vezetünk h liszabonban vezet a sporting az inter ellen 😛

5w0rdf15h
jaja
52' <2 - 0> R.S. Cruz

Bayern 2 : 0 Spartak GOAL!!! <#taps>

5w0rdf15h
megvan a vezetés 😊

47' Bayern Munich <1 - 0> Spartak Moscow
28' V. Bystrov
40' F.d.S. Lucio
48' <1 - 0> C. Pizarro

5w0rdf15h
tud vki streamet v vmit ahol lehetne nézni a meccset? 😊

B0B0
Van Bommel nagyon kellett

B0B0
Az az igazság, hogy ha egy világszínvonalú csatárt egy Real vagy egy Chelsea védõsor kikapcsol akkor azt mondom, oké, rossz napja volt, viszont ha harmadosztályú védõk leradírozzák a pályáról, akkor el kell gondolkodni, hogy kell-e erõltetni a játékát.

Taranov
Én egy kicsit kritikusabb lennék, mint az elõttem szólók.
Nagyon gyengén játszottunk, Podolski ugyanúgy bénázik, mint a VB-n. Van Bommellel szerintem sem volt gond, majd belejön. Lucio megérdemelte a kiállítást, én egyébként egyáltalán nem örültem ennek a 3. gólnak, sajnáltam a St. Paulit. Továbbjutást érdemeltek volna, vagy legalább a 11-es párbajban kaptak volna ki. Azon nagy valószínuséggel úgysem tudtak volna továbbjutni.

45 perc elõnyt adtunk az ellenfélnek,utánna meg jópár ziccert kihagytunk.
Van Bommel szerintem nem volt rossz az elsõ meccséhez képest,volt vagy 2 jó lövése,mezõnyben sem lógott ki (az elsõ félidõben nehéz is lett volna).
Az a baj hog Podolski hiába volt jó,amit az elsõ félidõben játszottunk,abban a játékban õ is nulla lett volna,meg mindenki.Kár Makaay-t szidni most,mert valóban labdába se ért talán,de ez messze nem csak az Õ hibája.Viszont Santa Cruz meg ugy egy az egyben veszélytelen a kapura...
A Moszkva ellen kb 5x igy kell játszani ha nyerni akarunk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
vége...de legalább megvan a továbbjutás

Ja, a balszerencse, nekünk szerencse szerencsére. 😊<#vigyor>

5w0rdf15h
micsoda potyagól 😄DDDDDddddd 1-2 😄

Lucio pirosat kapott. 😞((((

<#fogmosas>

France men
Lukas 27 másodperc alatt többett mutatott mint Makaay !<#worship>
Nah még két gól és tschüss!

München ist ROT!!!

Taranov
Most látom, hogy az elõzetes híresztelésekkel ellentétben a Sport1-en megy a meccs.