14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Taranov
    Hát igen, ahhoz most kivételesen Oroszországba kellett volna menni.
  • antijuve
    ahh itt vok nemetorszagban,meg jo h nem lattam a meccset....
  • Taranov
    Megérdemelte a Zenit a győzelmet, én ezekután kirúgnám a fél csapatot.
    Csak Kahnt és Hitzfeldet sajnálom, a Bayern kiesését ezekután (meg a Getafe elleni továbbjutás után) már nem.
  • II Rocky II
    persze tudm hogy nem egyszer kitette a lelkét a csapatért ..de akkor is vártam hogy vetödjön...amugy védelmi hiba volt a 4dik gol :S legalább a bajnokság megvan :)(illeve kupa is van:)
  • Matthew Prosac
    ez a Zenit már tavaly is eszméletlen jó csapat volt(gyakorlatilag a fél orosz válogatott), összeszokott, stílusos gárda, nem adták el a sztárjaikat tavaly: számomra nem is túl nagy meglepetés a továbbjutásuk.
  • 5w0rdf15h
    pontosan
  • Mor3llo
    Mellesleg olyan szinten a demisz a komiszt nézem, hogy az már fáj.
  • Mor3llo
    hova vetődjön már ? kitette a lelkét a csapatért, nem egyszer, erre ezek a pénzevő mocskok alibiznek a mezőnyben.
  • II Rocky II
    "4-0...hihetetlen."
    ezt akartam irni én is :S.ooo én is a bayernnek..de a zenit vhogy nagyon jól tolta ,éreztem hogy veszélyes lessz,de ennyire azt a legmerésebb álmaimban sem gondoltma.
    Kahn megöregedett az uccso golnál is azért egy vetődést vártam volna tőle :S na mind1..egalább a szépítő legyen meg azért
    illetve tegyük hozzá hogy a zenit kapusa óriásiakat véd :)
  • Cabell
    Itt van mégegy...hát azt hiszem ezt nevezik tönkreverésnek.
  • Japep
    4-0...hihetetlen.
    Ezt soha nem gondoltam volna, pedig az UEFA-ban én a Bayernnek drukkoltam...durva.
  • Cabell
    Tényleg nagyon jó a Zenit...hol van az az őrjítő magabiztosság a Bayern játékából, hihetetlen. Pedig már sokan elkönyvelhették, hogy úgyis a Bayern nyeri az UEFA-t...
  • 5w0rdf15h
    hát ez már szánalom....ez a védelem egy vicc :(( ha az oroszok eltalálnak a kapuig akkor gól...hihetetlen 3-0
  • II Rocky II
    sat1 en nézem..vmi hiheetetlen..gondoltma hogy a bayern idegenben nem fog nyerni,de ezt hogy 3-0 :OOO
    talán 1-1 vagy 2-2 talán 2-1 re tippeltem volna de 3-0 vmi eszeméletlen :D jó a zenit..nekik drukkolok a döntőben :]]
  • Cabell
    Uramég, ezt aztán nem gondoltam volna...:D Pont most, hogy olyan kerete van a Bayernnek, hogy bármelyik BL sorozatban megállná a helyét...komolyan mondom lesokkoltam, mikor megnéztem az eredményt.
  • Bercy #4615
    Na ezt ne!
    Nem látom a meccset (nincs S1-em) de nem akarok arra hazérni, hogy kiesik a bayern...
  • B0B0
    Kriminális
  • ForzaInter
    2-0-ra vezet Zenit félidőben:|
  • Taranov
    Nagyon megörültem neki, hogy a Sport1 adja, mielőtt még bejelentették ezt a műsorváltozást (hogy nem párhuzamosan megy a Fiorentina meccsel), még a Sport2-re volt kitűzve.
  • B0B0
    Ma 18:30 Sport1!!!
  • B0B0
    :D De ökör vagy :DD
  • Taranov
    Hát nekem azt mondta Hitzfeld úr a minap, hogy Lucio feladata lesz biztosítani a vereséget, ha kell, öngólokkal.
  • Mor3llo
    Erre énis gondoltam :DDDDDDDDdd
  • B0B0
    Tudom már! Direkt kiszopnak a Wolfburg ellen, hogy otthon ünnepelhessenek! :DD
  • Taranov
    De ilyenkor otthon is rendeznek egy ünneplést, csak azt nem tudom, hogy a következő bajnoki után, vagy az utolsó bajnoki után.
  • antijuve
    huhh,nem is tudom mikor lett a csapat bajnok Wolfsburgban:) de egyre tisztán emlékszem:)
  • II Rocky II
    kössz. ;)
    most nézem,hogy Wolfsburgba mennek.Azért ilyenkor ha bayernes lennék(németországi,és nem mennék a csapattal az idegenbeli meccsekre),azt sajnálnám hogy a bajnoki átadás,ünneplés pont nem a saját stadionban van :S
  • 5w0rdf15h
    elvileg igen, minden meccsre viszik mostmár ahol van rá esély h bajnok legyen a csapat
  • II Rocky II
    igen,és a 4 meccsen 21 gólt kéne löniük,persze gólt nem kapni :DDddd
    (a bayerne meg ugy kapjon ki hogy ne löjjön gólt..lol lehetetlen..
    de amugy ha idegenben kövi mecsen nyernek vagy ikszelnek akkor is ők a bajnokok,és akkor viszik a tálat minden stadionban?
  • Taranov
    Ja igen, hát az is volt, annak nem örültem igazán.
  • B0B0
    3 pont??? 0 pont. A téli pihenőben csak gólaránnyal előztük a Werdert! :)
  • antijuve
    hát ezt az előnyt lehetetlen elbukni valóban.
  • Taranov
    Én mindig pesszimista vagyok, de azért ez az előny még engem is megnyugtat.
    Ami nem tetszett, az szezon közepén a 3 pont volt.
    Már nem emlékszem pontosan, hogy mikor lódult meg a Bayern, de egy ideig szorosan a nyomunkban volt a Bréma.
  • antijuve
    látom még mindig sok az optimista...basszus nézd már meg a mai meccset is!
    :)
  • Taranov
    Én azért drukkolok a csapatnak a 2. helyért, de ha nem jönne össze, a dobogó azért csak meglesz :)
  • B0B0
    Szerintem temessük is a csapatot! :D
  • antijuve
    valljuk be,erre elég "nagy" az esély:D
  • B0B0
    Ja, már én is rájöttem, elvileg a Werder vagy a Schalke még lehet bajnok ha mi mindig kikapunk, ők mindig győznek és a végé jobb lesz a gólarányuk :DD
  • OPM
    akkor miért nem volt most a meccs után salátástál átadás?

az hogy kit vertünk meg, csak akkor számít ha a pontszám és gólarány is azonos a szezon végén
  • 5w0rdf15h
    micsoda ünneplés lehet most Münchenben :)