Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én ezt kijavítanám erre:
ezt olyan topikban,ahol realos emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek
ReaL MaDRid x siempre
München ist ROT!!!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amúgy te nagyon okos lehetsz hallod.fu,te inkább ne,ezt olyan topikban,ahol komolyabb felfogású emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Hát a pénzrõl volt szó, hogy kinek miért van több. Erre válaszoltam, flémet nem akarok, csak válaszoltam, ennyi.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
(Az hogy teli vagytok lével meg egy csomo sztárral akik ... had ne folytassam)
München ist ROT!!!
Összekeversz a chelszkivel, ott egy tulajdonos hirtelen megvette õket kilóra, nálunk a csapat szerzett ennyit a hírnevével, marketinggel, nem a semmibõl jött hirtelen, mások is csinálhatták volna jó érzékkel, nem sikerült, ennyi. Bocs hogy másnak összejött
kREÁLT MARGITRA stb.. sajnos ez irányba fog el tolódni a foci..DE hál Isten a cselzi is meg tise nyertetek mostanában semmit nem mintha mi igen 😄 de ez a mi bajunk! XD XD XD
München ist ROT!!!
Idén ez megdõl 😊. De nem értem, ez a mi bajunk, nem a tied 😊)
és már csak ezért is szét kellene szednünk benneteket -.-
ReaL MaDRid x siempre
-Olasz az edzõ, ez alap hogy gyûlölöm! 😊
-Olasz kapta az aranylabdát és ráadásul itt játszik! Ezért mindenképp...
-Ronaoldo-t és lófejû barátját Ruudot ujra csak ki nem állhatom!!
-Teli van über hiper szuper sztárral és semmit nem érnek el.. mert csak a pénz amiért játszanak!
-És végül de nem utolsó sorban, 2004 et nem felejtettem el !!! Márcsak ezért is szét kell õket szedni !!!
München ist ROT!!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
www.nemetfoci.hu
örülök, remélem adunk az arcuknak 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ami Ismaelt illeti sztem nem lesz kezdõ mivel Lúció és Van Buyten jól megértik egymást de ne legyen igazam és harcoljanak meg a kezdõcsapatba kerülésért egymással 😛
Sebastian Deisler ismételten kidõlt a sorból. A Bayern München 26 éves középpályása ezúttal nem az egyik térdét fájlalja, amely testrészét öt alkalommal kellett operálni: a játékos a bal combjában szenvedett combizomszakadást.
A bajorok edzése közben megsérült Deisler legközelebb januárban állhat Felix Magath rendelkezésére, így kihagyni kényszerül a Bundesliga zárófordulóját (a bõrnadrágosok a Mainz otthonába látogatnak), valamint az Aachen elleni, jövõ szerdai kupamérkõzést is. A futballista, aki az elmúlt héten az Inter elleni BL-meccsen a hálóba talált, abban bízik, hogy a dubai edzõtáborban, ahová január 5-én kel útra az együttes, már a társaival együtt gyakorolhat.
A piros-kékek vezetõedzõje ugyanakkor örömmel konstatálhatta, hogy az öt hónappal ezelõtt lábszártörést szenvedett Valerien Ismael újra edzésbe állhatott.
most örüljek vagy szitkozódjak ?
Hoeness:Roy Makkay olyan mint egy fantom:Egyszercsak megjelenik,és csenget A Futball az a sport amelyet 22-en játszanak és a végén a németek nyernek:DD Immer Wiedel Fc Bayern!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"