Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Azt mondjátok meg, ti, Realosok, miért mindig ti mászkáltok át más csapatok topicjaiba, miért mindig veletek van gond, miért keltitek a flémet a Barca, az Arsenal, a Bayern, stb... topicokban???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Halkan megjegyezném, hogy amióta a Real módi bejött úgy 6-8 éve azóta a Bayern jó ha az elsõ 10-ben benne van. Nem nektek jelentett gondot ez klasszis irányító vétele nyáron. Mert a Bayern pénzhiány miatt vett "csak egy" Van Bommel-t! Arról meg nem kéne elkezdeni beszélgetni, hogy a Real mekkora összegeket költött ismét nyáron igazolásokra

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
"ezt olyan topikban,ahol komolyabb felfogású emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek"

Én ezt kijavítanám erre:

ezt olyan topikban,ahol realos emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek

B0B0
Én ennek maximálisan örülök. A kedvenc csapatom fogja kiütni az általam leginkább gyûlölt csapatot! 😊

France men
"te csíter" "te nagyon okos lehetsz" ezek akkor mik?<#ejnye1> thx

München ist ROT!!!

hunbasser
egyébként nem a barátaim,és ne minõsítsd ilyen jelzõkkel,ne személyeskedj thx

ReaL MaDRid x siempre

France men
Tényleg! Elhiszed nem érdekel mit gondolnak a kis agyas barátaid? Egyébként meg nyugodtan visszamehetsz a te területedre....

München ist ROT!!!

France men
ö Melyiket.. o.O

München ist ROT!!!

hunbasser
no,azért a bayern sem áll sokkal rosszabbul,talán a 4.-ek vagy 5.-ek vagytok a világon ilyen téren

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
még most szólok,h a Real Madridnak több tulajdonosa van,nem egy,de nem is 2...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
te csíter,megváltoztattad a hsz-t,amire válaszoltam -.-

amúgy te nagyon okos lehetsz hallod.fu,te inkább ne,ezt olyan topikban,ahol komolyabb felfogású emberek vannak,meg se említsd,mert kiröhögnek

ReaL MaDRid x siempre

France men
Így igaz 😉
(Látod õ nem sértõdött meg =),OPM)

München ist ROT!!!

engem nem érdekel, utál valakit, mindenkinek szíve joga

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

,,nálunk a csapat szerzett ennyit a hírnevével, marketinggel, nem a semmibõl jött hirtelen, mások is csinálhatták volna jó érzékkel, nem sikerült, ennyi. Bocs hogy másnak összejött"

Hát a pénzrõl volt szó, hogy kinek miért van több. Erre válaszoltam, flémet nem akarok, csak válaszoltam, ennyi.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

látod hogy olvassák realosok is a topicot, neked is szarul esne ha máshol ilyesmit olvasnál a bayernról

Csoportelsõként ebbe már megint jól belehuztunk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Csak egy vélemény volt..
(akkor lett volna az ha a real topicba írom..)

München ist ROT!!!

ne legyél már ekkora bunkó...

5w0rdf15h
hja de cselszki legalább a hazai bajnoki címet megnyeri ti még aztse 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

France men
ö nektek mi is jött össze? csak egy kérdés volt?
(Az hogy teli vagytok lével meg egy csomo sztárral akik ... had ne folytassam)

München ist ROT!!!

van egy milliárdos tulajdonosa

Összekeversz a chelszkivel, ott egy tulajdonos hirtelen megvette õket kilóra, nálunk a csapat szerzett ennyit a hírnevével, marketinggel, nem a semmibõl jött hirtelen, mások is csinálhatták volna jó érzékkel, nem sikerült, ennyi. Bocs hogy másnak összejött

France men
Ez európa gondja, hogy teli van ilyen csapattal akinek van egy milliárdos tulajdonosa csattint egyet leigazolja a csillagokat aztán durr bele a többi csapat le van tojva, had küzdjenek! Pölö gondolok itt a cselszire,
kREÁLT MARGITRA stb.. sajnos ez irányba fog el tolódni a foci..DE hál Isten a cselzi is meg tise nyertetek mostanában semmit nem mintha mi igen 😄 de ez a mi bajunk! XD XD XD

München ist ROT!!!

Teli van über hiper szuper sztárral és semmit nem érnek el.. mert csak a pénz amiért játszanak!

Idén ez megdõl 😊. De nem értem, ez a mi bajunk, nem a tied 😊)

csak nehogy a Lego szedje szét a kisgyereket 😄DDD

hunbasser
pff,én meg 2002-t nem felejtettem el 😊
és már csak ezért is szét kellene szednünk benneteket -.-

ReaL MaDRid x siempre

France men
Indokok hogy miért kell õket kiütni!
-Olasz az edzõ, ez alap hogy gyûlölöm! 😊
-Olasz kapta az aranylabdát és ráadásul itt játszik! Ezért mindenképp...
-Ronaoldo-t és lófejû barátját Ruudot ujra csak ki nem állhatom!!
-Teli van über hiper szuper sztárral és semmit nem érnek el.. mert csak a pénz amiért játszanak!
-És végül de nem utolsó sorban, 2004 et nem felejtettem el !!! Márcsak ezért is szét kell õket szedni !!!

München ist ROT!!!

ééérdekes meccs lesz, focit elhanyagoltam az utóbbi idõben, de februárban valszeg izgatja majd a fantáziámat

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

gogo bayern!😊
www.nemetfoci.hu
5w0rdf15h
jah Magath is azt mondta a sorsolás elõtt h õ a Barcat szeretné elkerülné és a legjobban a realt szeretné 😊

Mor3llo
Real 😊 hmmm 😊))
örülök, remélem adunk az arcuknak 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
Párosítás:

Csabesz6
titeket kaptunk blben...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

B0B0
Miért? Van Buytenrõl ki nem pattan le? 😄DD

Mor3llo
Az Inter elleni meccsen úgy röhögtem, mikor pattogtak le Buytenrõl az ellenfelek 😄 aztán meg jó olasz szokás szerint reklamáltak <#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
szitkozódni kell....bár ez már nem meglepõ mer Deisler többet sérült mind egézséges az utóbbi idõben sajnos 😞

ami Ismaelt illeti sztem nem lesz kezdõ mivel Lúció és Van Buyten jól megértik egymást de ne legyen igazam és harcoljanak meg a kezdõcsapatba kerülésért egymással 😛

Mor3llo
Sebastian Deisler szokás szerint megsérült.Meggyõzõ teljesítménnyel tért vissza hosszú sérülésébõl, de nem bírta sokáig.

Sebastian Deisler ismételten kidõlt a sorból. A Bayern München 26 éves középpályása ezúttal nem az egyik térdét fájlalja, amely testrészét öt alkalommal kellett operálni: a játékos a bal combjában szenvedett combizomszakadást.
A bajorok edzése közben megsérült Deisler legközelebb januárban állhat Felix Magath rendelkezésére, így kihagyni kényszerül a Bundesliga zárófordulóját (a bõrnadrágosok a Mainz otthonába látogatnak), valamint az Aachen elleni, jövõ szerdai kupamérkõzést is. A futballista, aki az elmúlt héten az Inter elleni BL-meccsen a hálóba talált, abban bízik, hogy a dubai edzõtáborban, ahová január 5-én kel útra az együttes, már a társaival együtt gyakorolhat.

A piros-kékek vezetõedzõje ugyanakkor örömmel konstatálhatta, hogy az öt hónappal ezelõtt lábszártörést szenvedett Valerien Ismael újra edzésbe állhatott.

most örüljek vagy szitkozódjak ?

Mor3llo
hát igen 😊 most mondanom kéne h az egy komolytalan barátságos kupa volt ? :ASD:AS😄

5w0rdf15h
tom idén is volt mondjuk az eredmény igen érdekes volt 😄

Mor3llo
igen,a Barca elleni meccsen.Egy barátságos kupa.Általában mikor a Barca rendez ilyet, akkor a Bayernt mindig meghívja, és fordítva is.

5w0rdf15h
biztos búcsúmeccs lásd Bergkamp meccse az Emirates avatón 😊

B0B0
Milyen meccs lesz az???

Podo20
scholl a Barcelona ellen fog visszavonulni augusztusban

Hoeness:Roy Makkay olyan mint egy fantom:Egyszercsak megjelenik,és csenget A Futball az a sport amelyet 22-en játszanak és a végén a németek nyernek:DD Immer Wiedel Fc Bayern!!

B0B0
És ha véletlenül a bajnokságot nagy elõnyünk miatt hamarabb nyerjük meg akkor feddés lesz? 😄

B0B0
A Ballack elõtti éra egyetlen valamire való német játékosa volt Matthäus mellett. Kiszolgálta õ már a csapatot! Köszönjük Mehmet!

Mor3llo
ámen 😉

Bercy
Pont így sorban 😊
Mor3llo
BL,bajnokság, német kupa ? 😄

Bercy
Õ volt a kedvencem...
Köszönünk mindent Scholl.
remek játékos, minden jót a szezon után...de inkább pár arannyal többel vonuljon vissza 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo
Ez természetes.Amennyit már tett a csapatért...