14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4670 Don Pepe -
#4669 Kezdőcsapatról volt szó!:)
Ebből Schweini tekinthető állandó kezdőnek meg talán Lell mostanság!
Azért Rensing,Ottl,Kroos néha -néha játszanak csak... -
#4668 "Tudom, hogy B0B0 nem szereti ezt a két csapatot, akiket példának hozok fel, de a Real Casillas mellé Dudeket igazolta le, a Valencia meg Canizares mellé Hildebrandot. Tehát nagy név mellé nagy nevet.
Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy nem csak egy neves és jó kapusa lehet egy csapatnak."
Értem mit akarsz, de:
"meg lett ígérve neki, hogy ha Kahn visszavonul akkor ő lép a helyére" -
#4667 De ezek közül Toni és Altintop nem számít, mert olasz és török játékosról van szó :D
Egyébként nem lehet egy szezonnak egy kapussal nekivágni, szóval mindenképp kell még valaki Rensing mellé. Legfeljebb egy rotációs rendszert lehet kitalálni, hogy ne mindig az új kapus védjen, mert az Rensing formáját is ronthatja.
Tudom, hogy B0B0 nem szereti ezt a két csapatot, akiket példának hozok fel, de a Real Casillas mellé Dudeket igazolta le, a Valencia meg Canizares mellé Hildebrandot. Tehát nagy név mellé nagy nevet.
Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy nem csak egy neves és jó kapusa lehet egy csapatnak. -
#4666 Ők így négyen kerültek annyiba mint Don Pepe nálatok... -
#4665 Ez hozzátok képest semmi... (Altintop mellesleg ingyen jött) -
#4664 Khm:
Schweinsteiger
Lell
Rensing
Ottl
Kroos
Wagner -
#4663 A transfermarkt.de szerint Frey a világ 4. legdrágább kapusa (Buffon, Casillas és Cech után) ! -
#4662 Mi az hogy ha beáll?Ha jól emlékszem tavaly a gyenge bajnoki szereplés után durván bevásároltatok.Klose,Toni,Ribéry,Hamit Altintop... -
#4661 Ne viccelj már,a bajoroknak is hány saját nevelésű van a kezdőcsapatban???
Semmivel se több mint az álltalad említett "összevásárolt" csapatoknak... -
#4660 ráadásul fiatal is. -
#4659 Számora undorító, ha a Bayern beáll a sorba a Real, a Barca, a Chelsea és egyéb összevásárlós csapatok közé. Bassza meg, Rensinget aklub nevelte, ráadásul eddig jól teljesített, mitöbb Kahn tanította éveken át. Ha ehhez hozzávesszük, hogy meg lett ígérve neki, hogy ha Kahn visszavonul akkor ő lép a helyére. Éveket várt erre, ezek után szerinted mi a helyes döntés??? Hmm. Gondolkozz.
Én speciel leszarom, hogy Frey milyen formában van, ha a Bayern megteszi ezt, semmiben sem fog különbözi a már felsorolt pénzszóró mammutoktól. -
Gabe18 #4658 Egy-egy meccsre beugrott és jól teljesített,ezt nem vitatja senki.Idén is jól helyettesitette Kahn-t mikor kellett.
De nincs mögötte még egy egybefüggő fél szezon se.Kérdés egy Bayern aki jövőre BL induló,és ott nyilván szeretne jól szerepelni+bajnokságban versenyezni újra a címvédésért,megkockáztatja-e hogy egy ilyen keveset szerepelt kapussal vágjon ennek neki.
Vagy vesz egy már befutott,sokat bizonyított,bombaformában lévőt,mint Frei.Mert ha Frei jön,az egyértelmű hogy ő az első számú,és nem a padra hozzuk. -
#4657 Nem rakott le semmit?? Emlékszel te a tavalyi Milan elleni 2:2-re??? -
Gabe18 #4656 Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Frei befutott,igazi bravúrkapus.Nem sok Fiorentina meccset láttam,de mindig nagyszerűen védett.
Rensing egyelőre nem tett le az asztalra semmi különöst,igaz,lehetősége sem volt rá.Rensingel szemben nagy szemétség lenne ha most ennyi hitegetés után behoznák elé Frei-t,de szakmailag teljesen érthető döntés lenne. -
#4655 Hát nem tudom. Nekem Rensing tiszta Kahn! :) -
#4654 Hát nyilván Rensing is lehet bombaformában, és Frey is mutathat rossz formát, de azért a nevük alapján tényleg Frey jobban tudná pótolni Kahnt, ő mégiscsak egy klasszis már most. (Persze még Rensing is lehet az) -
#4653 A Császár Gattusot akarja
Nem értem, minek ide Frey. Max padozhatna Rensing mellett (legalábbis remélem) -
#4652 Gratula az Öregnek! :) -
#4651 haha,nem úgy gondoltam
tv-re gondoltam:-)
bajnoki cím megvan juhuu -.- -
#4650 Valahogy nem tudok örülni ennek most annyira. Ez van -
#4649 Nyögvenyelős meccsen de 21.* is begyűjtöttük a tálat :):) -
#4648 :DD -
#4647 Milyen igazad van, a török vendégmunkás :D -
#4646 Nem rossz csapat a Zenit, de azért nehogy már 4-0 ra verje a bayernt.
Számora csak a győzelem volt elfogadthatő és mélyen csalódtam a csapatban :(
Kb 12 éve szurkolok a bayernnek (azóta nézek focit) és ezután is csak nekik fogok, de nagyon sajnálom ezt. -
#4645 ez a nevenincs orosz csapat már tavaly negyeddöntős volt az uefa-kupában ahol csak a sevilla tudta megállítani.
többet a témáról nem vitatkozom
(és igen, talált: sok pénzt nyertem rajtuk) -
Gabe18 #4644 Nevesincs sosem hallott orosz csapat kiveri európa egyik meghatározó csapatát,az nem meglepetés... Természetessen... Gondolom ha ilyen jól tudtad előre akkor jó sok pénzt is nyertél vele egy egyszerü fogadással,ha ez ennyire nyilvánvaló volt számodra. -
#4643 :DD -
#4642 Ne hergelj! :DDD -
#4641 azért tegyük hozzá,hogy már a getafe ellen is nyögvemenősen mentek tovább,és ott emberelőnyben voltak pedig..(a getafe meg elég szép gólt lőtt akkor),na mind1..azér sztem örüljetek a bajnoki címnek,na meg a kupagyőzelemnek is szép kettő serleg egy évben :]]] -
OPM #4640 szerintem meg Altintop miatt estünk ki -
#4639 Láttad mit írtam ? szerintem világos és érthető.köszi -
#4638 n.a.a -
#4637 back to mennyu tápig, htx -.- -
#4636 nézted te a 4-0ás meccset? -
#4635 Tényleg szar év, de mostmár ha így alakult, legalább vágjon be a Zenit 4-et a Rangersnek is, mert nagyon dühít engem, hogy a másik ágon két meccsen összesítésben 0-0-át játszottak. Ezt nem gondolhatják komolyan.
A Zenit legalább gólerős csapat. -
#4634 Hát ez vmi hihetetlen, nem méltő a bajorok nevéhez. 4-0???!!! hát ez ciki. A másik az, h a Fiorentina is leégett alaposan 4-2-vel 11-es párbajjal.
Mindenképpen Bayern-Fior döntőt vártam volna!:(
Nagy csalódás ez az egész Uefa-Bl kupa mostanság:( Túloldalon angol házi döntő lesz.áááááá tök szar év ez. -
#4633 Semmilyen focit játszanak, tiszta Liverpool II. Mellesleg ezt Münchenben basztuk el. -
#4632 Az év meglepetése volt szerintem. -
#4631 Hát ez szégyen és gyalázat. Nagyot csalódtam a csapatban... :(
Ilyen nincs, hogy egy Zenit elken minket 4-0-ra.