14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Na én ezt a Sosát küldeném el.

Egyébként múltkor néztem az angol gólövőlistát és nem akartam hinni a szememnek: Santa Cruz 19 gólos.
  • Taranov
    Azért 7 gól nem rossz Schlautól.
  • Taranov
    Hát Sosa baromi drága volt, Schlaudraff legalább csak egymillióba került.
  • B0B0
    Tudod az a legjobb, hogy majd ősszel a Hannover meccsen szét fog szopatni minket (már előre látom)
  • antijuve
    Jól kics*sztek Schlauval sajna.7-8 meccsen csereként bizonyítani nem könnyű,sokkal többet érdemelt volna.Amúgy a Bayern néha elkövet igazolási bakikat,akármennyire is vigyáznak a pénztárcára:ott volt a drága Vahid Hashemian (vagy hogy kell írni),akinek volt egy jobb szezonja asszem a Bochumban,aztán már meg is vettük.Vagy Ali Karimi sztem nem éppen Bayern szintű spíler.Most több ember hirtelen nem jut eszembe,de Schlaut nem becsülték meg eléggé.Kívánom neki h Hannoverben bizonyítson a Bayern vezetőségének is
  • Gabe18
    Megy a svájciakhoz.
  • France men
    Az utóbbi évek legnagyobb bakiját követtük ezzel el...
    Bennem mindig az marad meg, amikor a kupa meccsen szétszopatott bennünket... megvettük, hogy az Aachennek ne legyen jó.. aztán ennyi.. inkább Ottl jött be idén is meg Szózá csereként mint ő.... De ő is csak azért lett becserélve mert hamár 10 milliot kidobtunk érte akkor, de padozzon!
  • Taranov
    Egyébként Hitzfeldről lehet már biztosat tudni? Megy a svájci válogatotthoz vagy befejezi?
  • Taranov
    Nem értem, miért vették meg, ha most eladják.
    Lehetne fordítva is kérdezni, miért adják most el, ha már megvették.
    Pedig azt nem lehet mondani, hogy nem vált be. Legfeljebb akkor játszott rosszul, amikor nem lépett pályára.
  • Gabe18
    Közben 11-4 Schlaudraff és Schweinsteiger.
  • Gabe18
    Igy megy ez nálunk...

És ha ehhez hozzágondolom hány évet alibizett le nálunk Santa Cruz például,Schlau meg esélyt se kapva kerül eladásra,felmegy az agyvizem egyből.
  • Taranov
    Elnézést, Schlaudraff 6 gól.
  • Taranov
    Egyébként most a 75. percben 4-9 az állás :)
    Schlaudraff 5 gól
    Podolski, van Buyten, Kroos 1 gól.
  • Taranov
    Ja, ezt nem tudtam.
  • Gabe18
    Őt már mikor eladtuk... Ha rúg még 50 gólt akkor is eladtuk... Biztós jót röhögnek rajtunk most Hannoverben.
  • Taranov
    Na reméljük ezekután marad Schlaudraff :)
  • France men
    Közben BL meccset játszunk ám ma!
    Félidőben: Darmstadt 4-6 Bayern M.
    Gólszerzők: Poldi, Kroos, Schlaudraff 4!!!!!
  • B0B0
    Jaaa
  • Taranov
    -"Szerintetek volt ilyen?"
    -"Gyanús."
  • B0B0
    Micsoda?
  • Taranov
    Gyanús.
  • B0B0
    Szerintetek volt ilyen?

• B0B0
    Szóltak neki, hogy ellensúlyozni kéne Lúció öngóljait! Az más kérdés, hogy Lúció elbaxta! :)
  • banok
    mit szólunk a lesajnált Podolski mai 2 góljához.
  • France men
    Ezzel ki is ejtettük őket...
  • Nani17
    Az durva lett volna,de a Duisburg télleg feljavult!de megvan a győzelem! Go Bayern!
  • France men
    Mindjárt kiegyenlítenek :D:D::D
  • Nani17
    22.perc: Duisburg-Bayern 0-3 Ottl,Podolski (2) ez nagy kiütés lehet
  • Taranov
    Lehet, hogy arra gondol a vezetőség, hogy majd pár év múlva átveszi az irányítást Lell, Ottl, Kroos, Schweinsteiger, Podolski, Rensing.
    Addig meg, amíg ők tapasztalatlanok, jöjjenek a "sztárok".
    Aztán az is lehet, hogy ők erre a fiatalitási problémára nem is gondoltak, ezesetben viszont B0B0-t kéne felvenni tanácsadónak.
  • antijuve
    most miért?:D
    amúgy a fiatalítással egyetértek.Bár Lell marad,Ottl is,reméljül felnőnek a feladathoz.
  • B0B0
    Te kis gonosz! :DDD
  • antijuve
    öngólmentes 31. életévet neki:))
  • Taranov
    Akkor grat neki.
  • 5w0rdf15h
    Lúcio meg tegnap volt 30 :)
  • Taranov
    Reméljük addig nyer a veterán csapat egy-két BL-t, mint a Milan az elmúlt években.
  • B0B0
    Ezzel nincs is gond, de 4-5 év múlva nem valószínű, hogy ezt a szintet tartai tudja. Sajnos csak körbe kell nézni:
    Toni: 31
    Klose: 30
    Zé Roberto: 34
    Sagnol: 31
    Van Bommel: 31
    Van Buyten: 30

Na ehhez jön még Gattuso. Gondolj csak bele! 7 meghatározó játékos, kár lenne tagadni, hogy kulcsemberek és mind 30 felett vannak.
  • Taranov
    Én nagy reményeket fűzök hozzá.
    Nagyon küzdős játékos, nagyon sokat fut, nem riad meg a neves ellenfelektől stb.
  • B0B0
    Gattuso érkezését már tényként kezelik

Csak most látom, hogy már 30 éves. Nem ártana fiatalokban is gondolkodni, mert egyszerre fog nyudíjba menni a csapat!
  • B0B0
    Kahn
  • B0B0
    Kroos-é jövőre a 10-es mez...