Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
hát én olyat kurvaanyáznék most az öltözõbe Magath helyébe b+ hihetetlen...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jbal
<#wilting><#wilting><#wilting><#wow1><#wow1><#wow1>

5w0rdf15h
3-0 D:::::::::

jbal
2-0😄DDDD

banok
<#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
<#wow>

5w0rdf15h
nabazz o: 1-0 aachennek

banok
van akinek nincs.

hunbasser
én csak azt nem értem,h miért kell minden topikban a Realt szidni,miért nem lehet a saját csapatjukkal foglalkozni...egyébként nem szokásom áthányni más topikokba,csak szét szoktam nézni,és hozzá is szoktam szólni a témákhoz,de ha Real fikázást látok,arra reagálnom kell,bocs.
fõleg ha még túloznak is,vagy hülyeségeket beszélnek.
és az emberek hatalmas tévhitben élnek a Reallal kapcsolatban,de ez nem ide tartozik...
priviben keressen meg az,aki ehhez akar vmit hozzáfûzni,ne a topikot romboljuk ezzel

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
sport2 😛

banok

B0B0
Végre valami erõtõl duzzadó gyõzelem! Rég volt már ilyen!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Én csak egyet kérdezek még tõled! Láttál te engem a Real topicot szennyezni? Nem! Mégcsak soha be sem néztem oda! Miért? Mert nem az én asztalom. Jó lenne ha ezt egyszer már megtanulnátok. A Real egy külön dolog a csapatok között ezért is utálják annyira sokan ennyire! Ha átmászkáltok más csapatok topicjába ne is várjatok más fogadtatást! Ennyi!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
4:0 !!! Nagyon jól játszottunk, rendkívül formás támadásaink voltak...végre...így év végére 😛 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men
Emberek mi van velünk!!?? 4:0!!!!!!!!!!

München ist ROT!!!

France men
BRAZZO góljával 1:0 ide!! Be kellene gyûrni a kötelezõt!!!!

München ist ROT!!!

France men
HM! Warum? -.-

München ist ROT!!!

hunbasser
"itt azt oltok akit akarok"

na látod,ebben nagyon tévedsz 😊

ReaL MaDRid x siempre

France men
Így van és itt azt oltok akit akarok.. de ti itt nem oltotok minket!!! Ez ennyire nehéz?

München ist ROT!!!

Mor3llo
Annyiba azért belekötnék írásodba, hogy egy szurkoló hiába állítja a másiknak h az nem úgy van, az akkor is a saját igazát mondja.Ezért szép a foci, és egyáltalán a sport : annak szurkolsz, akinek akarsz, ebbe másnak beleszólása nincs 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sztem nem csináltunk semmit, BOBO jött, és állított be minket, hogy balhézunk, pedig megbeszéltük kultúráltan a dolgot. És ezért írunk most ide, hogy ez nem így van, ennyi. Mi nem kezdtünk flémet, csak folytattuk 😊), de ez semmivel se nagyobb bûn... De én befejeztem mostmár, jöhet majd BOBO, hogy hülye gyerekes realosok ideírnak, akkor se fogom folytatni 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mor3llo
Mi lesz itt ha tényleg már csak 1-2 nap van a meccsig ? 😄 még csak sorsolás volt gyerekek 😄

báttyó02
mert neked nem sok közöd van ehhez a topikhoz
ilyenekbõl keltetek flémet hogy reagáltok,holott krvára nincs közötök ahhoz hogy a bayern topikba mit tárgyalnak ki a szurkolok
ennyi,mentem is :ð

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ha valakinek ez a véleménye(ÉS BÁRMI LEHET A VÉLEMÉNYE), és azt nem az ellenfél topicjába írja, akkor azt írhat amit akar, nincs beleszólásod abba.

Ez nem érdekel. Van véleményed, ok. Akkor miért baj ha reagálok? Ugyanott vagyunk 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

France men
Hát jha mi lezártuk de mindig képesek vagytok felhergelni a népet, most meg légyszives fogjatok egy hátraarcot és irány a Real topic..!!!!!!<#pardon1>

München ist ROT!!!

hunbasser
azt hittem már lezártuk

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
bayern topicba írtad amihez semmi közöd...ha real topicba írja akkor az más akkor ugázhatsz nyugodtan addig meg azt ír ide ami jól esik neki hangsúlyozom SEMMI közötök hozzá!!

Mor3llo
ha valakinek ez a véleménye(ÉS BÁRMI LEHET A VÉLEMÉNYE), és azt nem az ellenfél topicjába írja, akkor azt írhat amit akar, nincs beleszólásod abba.HA pedig ennyire sokan(és tényleg sokan) nem szereti a Real Madridot, akkor annak esetleg már lehet 1-2 nyomósabb oka...

hunbasser
a bayernnel és a szurkolókkal nincs bajom.egy hozzászólással volt bajom

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Kár, hogy a Bayern és a szurkolói indulatokat váltanak ki másokból.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
nem ez a hobbink,h flémeljünk.
cask tudod,néha benézek más topikokba is,és érdekes módon mindig akkor szidják a Madridot,amikor én benézek(tuti,h nem csak akkor),és olyankor felvetõdik bennem a kérdés:mi csinálunk ilyet?nem.de ha vmelyikünk csinálna is ilyet,robotnyk(a házigazda) mindjárt szólna is,h nem kellene.
mindenhol elmondják minden szarnak a Real Madridot(és ráadásul úgy,h sokan teljes tévhitben élnek),és akkor ha vmelyikünk reagál rá,akkor már egybõl mi vagyunk a rosszak és akkor minden topiklakó ellenünk irányul.
azt nem értem,h miért kell pl egy juve topikban a Reallal foglalkozni,miért nem tud minden topik a saját csapatával foglalkozni...
a bajt nem én keresem,hanem a Real szidalmazók provokálják ki,mert azt hiszik,h ha már nem a Real topikban vannak,akkor már lehet mindent,holott ez nem így van,mivel a fórum mindenkié,és eléggé bántja a szemem az ilyesmi.és akkor ilyenkor szokták mondani,h nem kell idejönni,persze,ezt a legkönnyûbb mondani.

én csak békésen idejöttem,mondom megnézem,h mi zajlik itt,h viselik,h minket kaptak,és france men eredeti hsz-re válaszoltam picit "vicces" formában,aztán meg szerkesztette a hsz-ét,és ott úgy beszélt a Realról,h...na mindegy,azért mondtam neki,h õ nagyon okos lehet.

de ahogy õ is mondta,le van tárgyalva,én még csak ennyit szerettem volna hozzáfûzni.

ReaL MaDRid x siempre

jbal
uram istenem.egy pillanatra benéztem h mi zajlik ebben a topikban.és látom h a sok reklám-os egybõl itt flémel.ez a hobbitok h az ellenfél topikjába flémeltek?<#zavart2>

Ez a topic nem a Bayern ellen van!

Szóltam szót is Bayernrõl te?

Hát pont ez az, hogy én mászkálok át más csapatok topicjába!!!! És ezt nem értitek meg!!!

Hát pont ez az, hogy mi nem kritizálunk, meg Bayernozunk. Ezt nem érted meg! De nem ne adj igazat korrekt válaszomnak. Ti kritizálhattok, de megsértõdtök, ha idejövünk (ez hol korrekt?), és sokszor csak normális hangnemben beszélgetni, de akkor is jösz, minek jövünk ide. Ennyire utálod a Realt, te bajod, nem a szurkolók tehetnek róla

France men
😉

München ist ROT!!!

Mor3llo
😊))

Szabi 22
Csak jussatok tovább!Én veletek vagyok HAJRÁ!

France men
ok, jo, letárgyalva...

München ist ROT!!!

hunbasser
vannak akik átjárnak más topikokba,és vannak akik nem.
hidd el,én sem flémelni jövök,csak ha vmi olyat látok,amivel nem értek egyet,akkor elmondom az én véleményemet,de amit france men mondott,az szvsz kissé gyerekes és elfogult volt a Real Madriddal szemben.ha észrevettétek volna,még egy rossz szót nem szóltam itt a bayernrõl,és senki nem szólt egy rossz szót sem a Real topikban,itt meg azért látom,h megy a fikázás.ha nem is nagy fikázás,de fikázás,és a #2268 és tsa-i szintû hszekre meg muszáj reagálnom,sry,én ilyen vagyok.
ha meg vki nem ért egyet,azt meg lehurrogjátok.

inkább azt mondjátok meg,h kik sérültek,akik nem fognak felépülni a meccsre 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a "te csíter" után még smileyt is raktam,szal nem rosszindulatból írtam,a "te nagyon okos lehetsz" szöveget meg azért írtam,mert felhergelt,amit írtál.
de úgy érzem,ez nem volt flém,inkább csak vitázás,de ez egy fórumon elengedhetetlen.
a flém ott kezdõdött,amikor jöttek a beszólások,h "má' megin' a realosok..."
részemrõl ennyi,én csak egy véleménnyel nem voltam kibékülve,de egy fórumon ilyesmi sok ezerszer elõfordul naponta

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
nem csak errõl a topicról volt szó....zizou gyerek és a hozzá hasonló kispubik jönnek a véleményeikkel amikre senki se kiváncsi...és ezek nagy többsége mind realos...

kritikát meg gyakoroljatok a tükörbe 😊

B0B0
"Ha mi is kritizálunk, jöhetsz bátran 😊"<--Hát pont ez az, hogy én mászkálok át más csapatok topicjába!!!! És ezt nem értitek meg!!!

France men
Kritizálhattjátok a csapatot arra ti felétek! 😉 Ez a topic nem a Bayern ellen van! Majd a real topicba nyugodtan szídjátok csak..(én még eddig egyszer nem szoltam egy árva szót sem a Real totyikban..) 😉
Egyébként részemrõl nincs harag ez biztos volt hogy összekapun kicsit de ez természetes .. ilyen sorsolás után 😊

München ist ROT!!!

de ne flémeljünk. Csak annyit láss be, hogyha kritika éri a csapatot, vagy a szurkolóit, akkor ne csodálkozz, ha egy-két ember idejön, és elmondja a véleményét. Ennyi, olyan nehezen elfogadható ez? Ha mi is kritizálunk, jöhetsz bátran 😊

ezt én nem így látom érdekesmód, hunbasseren kívül 300hsz-t visszanézve, semmi durva összetûzés nem volt. Egy-egy mondat volt csak, az se ellenséges részünkrõl. És olyankor mi kerültünk szóba, ha ennyire zavar, miért realozol sokszor?.

És már rég elmentem, amikor folytattad: ,,Azt mondjátok meg, ti, Realosok, miért mindig ti mászkáltok át más csapatok topicjaiba, miért mindig veletek van gond, miért keltitek a flémet a Barca, az Arsenal, a Bayern, stb... topicokban???"

És mi keltjük a flémet 😄DD

B0B0
Azért "általánosítok" mert több realos logót látok néha a Barca topciban (és esetenként itt is) mint "hazait"

engedelmeddel én nem flémeltem, Realosok általánosságbaan nem flémeltek. Hunbasser kicsit túlhevült, de ezt az általánosítást fejezd már be

Ha idejöttem beszélgetni, és ez számít flémnek akkor bocs. De ennyi erõvel Bayernosok is flémelnek, mert egy Bayernos beírt a Real topicba 😊)

Taranov
Én egyébként a németekkel vagyok úgy, mint Franceman az olasz edzõkkel, mégis a Bayernnek szurkolok. Nem tudom, hogy lehet ez 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
😄DDDDDDDDDD

5w0rdf15h
pont ezt akartam megkérdezni mostmár énis