Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
Sajnos a hurka kREALT margit is hiszen nics olyan játékos akiért õk be ne jelentkeznének hogy szakadnának meg :@😞

München ist ROT!!!

Mor3llo
Az lehet, viszont a mostani Dubai-tornán lesz 1 csapat...névszerint Marsielle 😛PP sztem ha lesz vmi Ribery ügyében, akkor az Dubaiban fog eldõlni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
hja csak van jópár érdeklõdõ még

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
22 milláért a hülyének is megéri szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Jó vétel volt! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Schlaudraff nyártól a miénk 😊 1millió eurót adtunk érte.Már csak Ribery kellene, az õ ára 22millió euró.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csak az zavar hogy "magyar" siker. esetleg cigány kisebbségi.
Amúgy adom, dolgoznak. Tegyen így minden fajtársuk.

Nehogy fajgyûlölõt lássatok bennem: egy két magát "magyarnak" nevezõ, nem kisebbségi ember is követhetné példájukat.

De hagyjuk is a témát, a végén elrontjuk Gabber szilveszterét, és õ is a miénk 😛

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

és miért? fáj nekünk ez? ezek legalább letesznek valamit az asztalra, nem mint a többi fajtársai, inkább örülni kéne. Nem kéne ennyire megkülönböztetni, akik dolgoznak, ismerjük el.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

France men
<#eplus2><#nevetes1>

München ist ROT!!!

Taranov
Legalább addig sincsenek itthon, amíg fociznak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nah, pont az efféle "sikerekbõl" nem kérünk.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Taranov
<#ejnye1>

😄

Falconer
Elegge offtopik, de gondoltam rohogjetek rajta ti is

"Kapott gól nélkül nyerte meg a magyar kisebbségi válogatott a brazíliai Ubatubában rendezett labdarúgótornát, amelyben a fõként romákból álló csapaton kívül a brazil tartományok válogatottjai mérkõztek meg egymással
A kisebbségi válogatott eddigi 91 nemzetközi mérkõzésébõl 89-et megnyert; csupán egyszer kapott ki, és döntetlent is csak egy alkalommal játszott."

info radio

Azt nem irtak, hogy a labda megvan e 😄 Ciganyok vegigvernek mindenkit, yeyee

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

B0B0
Nagy tehetség a srác!

France men
Most olvasom egy német oldalon hogy mégsem iigaz.. teljesen hiszen csak nyártól lessz a miénk :S:S

München ist ROT!!!

9csöves9
már jóval a meccs elött is volt szó róla,hogy leigazolják

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hunbasser
azigen :o
nem szaroztatok

ReaL MaDRid x siempre

looool, azigen télleg nem haboztak 😄😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

France men
Jha fõleg, hogyha ez igaz:

Az év karrierje az aacheni Jan Schlaudraffé. Szerdán csodálatos szólógólt lõtt a Bayern München 4-2-es legyõzésekor, és a bajor sztárklub a Ruhr Nachrichten információi szerint a meccs után azonnal leigazolta, így következõ meccsén már piros-fehér mezben lép pályára. (Schlaudraff csapata negyedik találatát jegyezte.)
Mivel Schlaudraff már korábban is lõtt hasonló gólt, végkéép érthetõ, hogy a Bayern vezetõi nem haboztak, és szerzõdtették.
Néhány fordulóval ezelõtti, a bajnoki éllovas Werder Bremen elleni, szenzációs találata is azt bizonyítja, a münchniek jó üzletet csináltak vele.

München ist ROT!!!

hunbasser
hát,azért az Aachen sem rossz csapat,most botlottatok egyet,istenem,van ilyen.
majd bajnokin jól elnáspángoljátok õket

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
A Recreativo jó kis csapat. Az Aachenrõl ez -szerintem legalábbis- nem mondható el.

Taranov
Máskor is voltak problémáink a kupában kiscsapatok ellen.
Emlékezzetek csap a St. Paulira a közelmúltból, a távolabbi múltból pedig a Mainzra.
Ha jól emlékszem, voltak más problémás meccsek is a kupában, de sajnos már elfelejtettem, hogy ki ellen.

B0B0
Szégyen ez az eredmény. Akkor is meg kellett volna verni az Aachen-t ha 3 gólunkat sem adja meg a bíró!!!

France men
<#eljen>

München ist ROT!!!

banok
cegény Bayern. Das ist égõ! 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hunbasser
én nem szítom

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser, ne szítsd a népet léci, nem kell ez

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
jó.de áruldd már,h mi ez a hm -.-

ReaL MaDRid x siempre

France men
HM félreértesz ember... csak látom hogy itt fickándozol megint és engem apszolult de nem érdekel mit játszott általad kedvelt csapatod csak megjegyeztem vagyis válaszoltam.. az elõzõ üzire! És különben is azt jegyzek meg amit akarok.. köszi =)

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
csak épp fordítva volt a dolog..... mivel madridban kaptak ki de nem ez a lényeg itt! mi is szoptunk õk is, szomorú dolog ez...

Falconer
Hat igen, csak az elmult napokban annyi szo esett errol 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

hunbasser
tipikus példája ez annak,h ha már szopott az én csapatom,akkor gyorsan tegyük hozzá,h az is.

ReaL MaDRid x siempre

France men
Attól még beszopott 😉!
De amit mi csináltunk..... hehe

München ist ROT!!!

hunbasser
és ez még mindig bayern münchen topik 😛

ReaL MaDRid x siempre

Falconer
Real is beszopott gyerekek

Recreativo Huelva-Real 3:0 😄DDD

<#nyes>

Bercy
Én az egész szezonra értettem.
Ha jól emlékszem a bajnokságban 2 szer kaptunk ki az aktuális utolsótól...
Reyi
azért a játékvezetõ sem volt kutya... Van Buyten szabályos gól, plusz Pizarro lehúzásáért tizi...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

5w0rdf15h
hát épp az h mostanában nem csúszott be uccsó 6 meccsbõl 5 gyõzelem 1 döntetlen és akkor most ez....nc

Bercy
Hihetetlen gólokat kaptunk. Nem mondhatjuk, hogy az achen bemákolta volna, szép gólok voltak.
Igazábol nem is zavarna a dolog, mert bármikor becsúszhat egy ilyen vereség csak az a baj, hogy mostanában álandóan becsúszik...
Ma kimentünk egy beképzelt nagyképü kivagyok én hozzáállással az elsõ félidõre,ez tökéletessen látszott a eredményen illetve ahogy Sagnol-Lucio orditozott egymással.Igy csak olyan csapat tagjai vitatkoznak akik marhára nincsenek képben hogy mi is történik de a másikban keresik a hibát...
A 2 félidõ jo volt a szépitésre,amugy semmi másra.
A biró meg nem volt velünk,lehet rajta számonkérni dolgokat,de a 4 gólunkat magunknak szedte be a szupermasszivnak kikiáltott védelmünk.

Amugy igy most nem emlékszem,de ha a 3. gólnál megint Lucio elöremászkált és azért nem volt hátul senki,hát akkor az is elmehet az ótvaros p....ba vissza braziliába,ahol az ilyen marhaságok divnak hogy a középhátvéd felmegy támadni az elsõ félidõ utolsó perceiben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
hár bakker 4 gólt lõjjön ez a szaros noname aachen...mikor kilóra megtudnánk venni az egész csapatot akkor így kiszopunk ettõl a szardarab kiscsapattól...még arra se lehet fogni h tartalékos volt a csapat...szégyen és szánalmas 😞

Bercy
szégyen...
5w0rdf15h
nc

íjj

jbal
4-2

jbal
fú a kupa meccseitek nagyon jók mindig(kivétel a Kaiserslautern)
láttam a Pauli-Bayernt az nagyon komoly volt.ezek a kiscsapatok nagyon felszívják magukat

5w0rdf15h
van Bommel bomba (Y) 😛
3-2 68. percbe

5w0rdf15h
2 perc alatt szépített poldi (Y)(Y)(Y)
3-1

jbal
3-1 Podolski