14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4870 hát igen,sok sót nem evett meg. -
#4869 Ezt kevésbé bánom, mintha Poldi hercegtől köszöntünk volna el. -
#4868 Dos Santostól elköszöntünk -
#4867 Van valami újabb hír a nyári átigazolásokról? -
#4866 ja,kezd egyre több divatdrukkerjük lenni:))) -
pinnacle #4865 am. annyi pénz és mostmár szurkolói támogatás van az orosz fociba, hogy lassan bemegy a TOP5-be. Hollandiát kicsapva.
Minőséget láthatóan pénzzel is lehet hozni. -
#4864 Nehéz lesz megszerezni bárkinek is.A Zenit kijelentette, hogy pénzük van, ők csapatot akarnak.És megfogják tartani Arshavint, bármit áron.
Bár Abra papának lehet esélye... -
#4863 höhö Carletto már kinézte magának :DDdd -
#4862 Lehet rá kellene csörögni -
#4861 szóljunk már akkor Uli-nak hogy: Haver,kéne ez a gyerek a Zenitből!:D -
#4860 hát, eb topicban énis ezt kívántam :DDD -
#4859 ha már az igazolásoknál járunk:egy Arshavint szívesen látnék a csapatban:DDD -
#4858 Sokkal jobb lenne ha útközben ráesne a vonatra egy meteorit, stb :D -
#4857 azzal a lendülettel mehetne is tovább:P -
#4856 Gyorsvonattal érkezik... -
Gabe18 #4855 Ja,már majdnem itt van... -
SzocsA #4854 c ronaldo jön a bayernbe! -
#4853 talán juve...bár EB után többet tudunk majd, sok a pletyka -
#4852 nem tudok róla (tavaly volt ugye az a Valenciás ügye,de mégsem lett belőle semmi).Szerintem kevés az esély hogy a Münchennél folytatná ha eljön a HSV-tól (amiről asszem most nincs szó,de lehet vannak jobban értesültek),minta úgy emlékeznék hogy elzárkózott volna a tranzakció elől.Aztán persze sosem lehet tudni (elég ha csak erre a Ronaldo-dologra gondolunk). Pedig jó lenne...:D -
#4851 Van már konkrét terv róla, hogy hová megy? -
#4850 jaja,ő szerintem is nagyon jó lenne,el is akar(t) menni a Hamburgtól,csak nem a Bayernbe:) -
#4849 Van der Vaart pl megfelelne, úgyis belejött már a német fociba a hamburgnál... -
#4848 Tudnék mondani egy-két fiatalt is, de sok realitása nem lenne a dolognak.
Pl. Aquilani, De Rossi (elnézést mindenkitől, de csak Roma és Bayern meccseket nézek általában :) -
#4847 Totti és Ballack is öreg (ha már Juninho is az) -
#4846 Igazából négy középpályás van a világon, akinek egyszerűen szerelmes vagyok a játékába: Ballack, Juninho, Kaká és Totti.
Közülük Juninho ugye nem fiatal már sajnos, Totti szerintem jó helyen van a Romában és nehezen is illeszkedne a stílusa a Bayernbe (meg ugye ő a klubhűségnek is legalább annyira "mintapéldánya", mint Kahn).
Marad Kaká és Ballack :) -
#4845 Neki is már csak 2-3 éve van és a mostani csapat legnagyobb hibája, hogy bizony öregecske. Egyedül Ribéry aki fiatal húzóember.
Ez az irányító-kérdés bizony nehéz, mert most már Effe marad az örök példa és manapság bizony senki még csak meg sem közelíti a szintjét. Ki fogtok nevetni, de Gera olyan szinten beleillene a Bayernba, mintha ott nevelkedett volna. Én bizony őt látnám a legszívesebben! -
#4844 Ezzel nem vagy egyedül. -
#4843 Én is ezt gondolom Juninho-ról. De ő öreg sajnos...
Viszont ha így belegondolok, nem nagyon jut eszembe igazi vezéregyéniség.
Lehet, hogy most hülyének fogtok gondolni de én Ballack-ot szivesen látnám ismét a Bayern-ben. -
#4842 Ő már a Lyonból fog visszavonulni.De egy olyan kvalitású spílert pont elfogadnék.
Nincs vele teli a média, mégis a legnagyobbak között van, SZERINTEM.
Jól lő, a pontrúgásai tökéletesek, és úgy osztja a zsugát hogy öröm nézni. -
#4841 Mondjuk arra nem gondoltam az előbb, hogy ő már közel sem fiatal :( -
#4840 Én egyértelműen Juninhot látnám szívesen. Ha nem értetek egyet, mondjátok nyugodtan. -
#4839 középpályára jön majd Borowski -
#4838 Egyébként szerintetek ki lenne az a játékos aki jó irányító lenne a Bayernben?
Kit látnátok szívesen? -
#4837 Kérjük meg Effét, hátha visszajönne egy két szezonra :D
Lehet akkor ott ülnénk ismét Európa trónján... -
#4836 Breno a harczos :D
Lehet tényleg nem ártana egy jó hátvéd.
Csatár sztem nem kell most, főleg nem Gomes. Ott van Poldi, Klose és Toni.
Mindhárman kiváló játékosok, igaz néha formán kívül teljesítenek.
Viszont ami nagyon hiányzik sztem az egy Effenberg :P -
#4835 Breno, talán. -
#4834 Lucio sokat bénázott idén, és egyébként is csak ő, Van Buyten és Demichelis van erre a posztra. Szerintem. -
#4833 Középhátvédnek ? No ez magyarázd meg légy oly szíves :) -
#4832 De valóban én is nagyobb szükségét érezném egy középhátvédnek vagy egy középpályásnak. -
#4831 Azért ettől csődbemenni még nem fog a Bayern szerencsére :)