14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4830 semmi értelme, minek akarják egyáltalán megvenni... -
#4829 Mindenesetre algondolkodtató, hogy eddig csak (ex-)Bayernes játékosok lőttek gólt az EB-n :))) -
#4828 ááá...Höeneß szerintem ennyire nem hülye :D -
#4827 Hát ha eek 25 milkáért megveszik. akkor nem normálisak!!! -
#4826 igen,ilyen durván nem akartam leírni:DD -
#4825 Igazad van, de úgy még pontosabb lenne szerintem, hogy francia válogatott = ribery + lyon + chelsea -
#4824 -
#4823 francia labdarúgás = afrika, lyon
francia válogatott = ribery + lyon
így tudnám röviden kulcsszavakban összefoglalni -
#4822 Úgy bizony!
Különben is, várjuk csak meg Klinsit.. -
#4821 Podolskit vinné a Juve és a Spurs is.
Ha választani kéne, akkor már inkább Podolski, mint Gomez... -
#4820 http://www.dfb.de/index.php?id=500014&tx_dfbnews_pi1[showUid]=14874 -
#4819 Jó hír!
dfb.de -
#4818 Van egy "Zidane-utód" Nasri, aki tegnap kapott 15perc lehetőséget :D
Nos igen, így tényleg nem látom a jövőt -
#4817 nem hiszem azt,de mégiscsak többre mentek volna vele mint ezzel a Gomissal,vagy kivel.még azt se lehet mondani h rossz szezonja lett volna a Juvéban.oké,igaz h túl sok más embert nem lehetett vna behívni,én Trezeguet hiányoltam csak.dehát ő tudja.Franciáknál most egy rakat ember visszavonul,érdekes lesz h kik lesznek helyettük (bár nem igazán ismerem a francia labdarúgást/bajnokságot). -
#4816 Ebből a keretből is lehetett volna bármit kihozni.Most nem válogatta be Trezeguet-et.De nehogymár azt hidjük, majd ő csodát tett volna... -
#4815 egyetértek.nekem náluk egyedül Ribery játéka tetszett.nem mintha francia szurkoló lennék,mert nem:).bár azt mondom h Domenech elég érdekesen válogatott.de asszem ez nem ez a topic:DD -
#4814 Tesóm most kapta az sms-t, állítólag csak nagyon erős rándulás van Riberynél. -
#4813 Hát ez a francia válogatott most nagyon gyenge volt. Lehet, hogy Zidane hiányzik nekik (vagy csak egyszerűen nem jött ki a lépés) -
#4812 Ribery nélkül a franciák semmit nem érnek.
A Bayern-re talán nem modnanám ezt,de nagyonnagyonnagyon hiányozna.Jobbulást Franck!!!!! -
#4811 nem akarlak titeket rémiszgetni,de ha az a térdkalácsos dolog van akkor kicsit több idő lesz.a Juvénál Andradenak szeptemberben sérült meg,és még mindig nem tud játszani
jobbulást neki -
#4810 Van rá 3 hónapja -
#4809 Jobbulást neki! -
#4808 bizony :( még biztos diagnózis nincsen, beszéltek lábszártöréstől kezdve a térdkalács leválásig mindenről.
reméljük a legjobbakat, és hogy Francko tábornok mihamarabb visszatér!!! -
#4807 Nem igazán van feldobva a topic, de tegnap a királyunkat a klinikán kezelték Épülj fel FRANCK!!!! -
#4806 Breno még karatézni is tud :O kemény :D -
#4805 jesszusom,ez durva -
#4804 Hát ez nem normális -
SzocsA #4803 Kahn nélkül a bayern münchen már nem bayern münchen!
és bortányos videón ki az a f@sz nem a zöldek közűl való? öltözőt tévesztett és felhúzta a bayernes mezt%?!
többet biztos nem fog játszani -
Gabe18 #4802 Kár hogy már nem Kahn volt a kapuban,pár zöld mezest ledarált volna itt... -
#4801 Lell veri a csaját is... vagyis verte mert otthagyta mostanra asszem :D -
#4800 Azért Lell is mekkorát lökött már a csávón :DD -
forsbergp21 #4799 A botrány -
OPM #4798 gálamérkőzésen neméppen..
Breno-t -
#4797 Hát az nagy botrány mondhatom, mindennapos dolog a fociban.
Kit állítottak ki egyébként? -
OPM #4796 szerintem a kiállítás a meccs végén -
OPM #4795 LOÁL :DDDDd -
#4794 :D -
#4793 Nem komoly, nem gondoltam, hogy elhiszitek sorry
(egyébként énis kiváncsi vagyok, hogy mi volt a botrány) -
Csesza #4792 :O
ez komoly? :D -
#4791 Hoppá. Ebből hogy maradtam ki?
Nem tudnátok linkelni valamilyen cikket ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm.