Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
Azzal nem is foglalkozunk hogy kiütöttük a Saarbrückent!! A második félidõben leiskoláztuk õket! Karimi szép gólt lõtt 😉

München ist ROT!!!

Bercy
Boldog szülinapot!!!<#pias>
France men
De hergelsz állandóan :@... és ne kend rám a flémet...
Gabe HB!!!!

München ist ROT!!!

hunbasser
neked ez jó szórakozás,h így kelted a flémet?
még smileyt is raktam utána,senkinek nem szúrt szemet a hsz-em,CSAK NEKED.

na pá,léptem,azt hiszem nem tudok veled társalogni,és ne ide válaszolj,hanem privibe,a topik érdekében

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Boldog szülinapot!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
boldog szülinapot!

ReaL MaDRid x siempre

Köszi!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Heppi börszdéj! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Ha azt mondja azt mondja... Neked itt nem kell komentálni csak nektek hajlamotok van rá hogy bepofáljatok ide!! Foglalkozzatok már kicsit a ti topicotokkal is..

München ist ROT!!!

hunbasser
pfff,még egy fighta',no comment -.-

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
<#hehe>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
<#idiota>ámen<#vigyor5>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
Mé', nem? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
<#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

HAJRÁ B. München köcsög Real

Aki átbasz, az basszon b-t is!

9csöves9
fú nem számítottam ilyen korrektségre 😊 písz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

5w0rdf15h
persze elnézést ha túlzásba estünk

Mor3llo
elnézést kérek tõled, végre egy értelmes ember, aki belátja, hogy csapata mit tett.hunbasser írt nekem 1 privit még tegnap este, amelyben leírta, hogy te vagy az egyedüli Juve szurkoló itt a fórumon, aki nem védi eszeveszetten a csapatát, és nem ismeri el h valójában mi történt.Ezúton még1x elnézésed kérem.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

9csöves9
akkor ha gondolod,olvasd el mit írtam korábban a botrányról a Juve topikban.csak annyit hogy szerintem még enyhe büntetést kaptunk. az meg hogy végigcsaltunk 2 szezont elképzelhetõ sõt lehet hogy a 109 év alatt végig csaltunk,de bizonyíték csak 1 szezonról volt szóval addig kéretik ezt úgy is kezelni

Ezt egy Juventus szurkoló sosem fogja reálissan elmagyarázni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
így igaz, flém off

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
Természetesen õ védné az álláspontját, hogy kissé súlyos volt, meg túl lett dramatizálva.Kinek a pap, kinek a papné.De nekem senki ne magyarázza be, hogy nem volt semmi.Téma lezárva.

hunbasser
sztem ezt egy reálisan látó juvés tudná elmesélni,mint pl csöves,és ezzel sztem le is zárhatjátok a vitát

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na várjál már,ki az a ti? 😄

most nézem mi van itt,én már csak azért sem szólok

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Sword, hagyjad...

5w0rdf15h
nem vok antiszociális csak már fárasztóak vagytok....most is jössz h juve nem is érdemelte amit kapott stb...neviccelj már...mind1 hagyjuk a témát már mondtam nem juve topic nem ide tartozik

Mor3llo
Egy videó, Bastiról, ha valaki nem ismerte volna el a tehetségét :
http://www.youtube.com/watch?v=8u5bORFQewk
Fura a videó végén a felirat...Welcome Back 2006-2007, Basti-Fantasti...szomorú..szegény

Mor3llo
mi jövünk hova ? 😄

már megint ti jöttök ide.

Jól van utsó kisérlet volt, jó ilyen antiszociálisnak lenni? te csak Bayernessel beszélgetsz a valóságban is?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

5w0rdf15h
most ebbe ne menjünk bele lényeg h megérdemelték elég az offból...már megint ti jöttök ide...megint csak nemértem mi köze egy real szurkolónak egy bayern és juve közti átigazoláshoz <#fejvakaras><#fejvakaras>

Mor3llo
micsoda ? te mirõl beszélsz ? te most komolyan azt akarod bemesélni, hogy nézzük el a foci talán egyik legnagyobb botrányát ? LOL...

miben nyilvánult meg, mik voltak konkrétan szted?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Így van! Az a pali egy nagy nulla, ilye játékoskerettel már 3 BL-t kellett volna nyernie!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
nah az a hülye beképzelt fasz legyen az uccsó edzõ aki ide jöjjön

Mor3llo
isten ments.Még csak az kéne.Jönne az arrogáns beszólásaival, na neeeeee.Magath azért nem játsztatta eddig, mert Poldi kicsit többet volt elfoglalva a pályán kívüli dolgaival.De most bízom benne, (egyik téli nyilatkozatásban megígérte, hogy teljes mértékben a focira fog koncentrálni), hogy Magath elégedett lesz vele az edzéseken, és akkor biztosan játszani fog.

Taranov
Magathot kéne talán elküldeni, bár egy új edzõ mindig rizikó.
Bár ha Mourinhot küldik el, akkor jöhetne ide :-)

5w0rdf15h
naja Poldi se fog sokáig itt maradni ha Magath nem játszatja szinte semmit 😞

Taranov
Én bízom benne, hogy legalább a Juventus megbecsüli majd, ha Magath nem teszi.

Mor3llo
Vajon akkor most ki fog jönni szélre ? Bízom Riberyben, annél is inkább, mivel az Marsiellének mi vagyunk az elsõ számû tárgyalópartnerei Ribery ügyében.Ha elengedik, akkor már csak Riberyn fog múlni, h hozzánk jön e, vagy sem.

5w0rdf15h
nem volt azon felfújva semmi megérdemelték amit kaptak azért mer 2 teljes szezon végigcsaltak....

B0B0
Én is erre gondoltam, nem a bundabotrányra

Mor3llo
2 évet végig bundáztak.Mit kell ezen felfújni ? Ez az egész dolog nem csak Olaszországot ,de az egész foci világot megrázta...
Brazzo szerintem el volt keseredve.Így is, ha Deislernek elmúlt volna a térdproblémája, akkor szerintem sokszor csak a cserepadon ücsörgött volna, ráadásul olyan hírek keringtek, hogy akarunk még a szélre (az õ posztja tulajdon képp) emberkéket venni.Gondolom nem akart cserepadon ücsörögni, mikor tudja magáról, h még benne van 2-3 jó év, még ha ezt a bundáskenyér szurkolók nem is ismerik el, mert szerintük jó lesz 'tölteléknek'...nevetséges.

Taranov
:-(

Meglepetésként ért ez a sok rossz hír.
Brazzo döntésén azért is csodálkozom, mert sok BL meccsen is szerepelt, kapott játéklehetõséget.
Legalább mehetett volna a Rómába 😊
Ja, és aki 2 éve azt tanácsolta, hogy Salmihamidzic mezt vegyek, mert õ nem várható, hogy elmegy (ellentétben Kuffourral és Zé Robertoval), szégyellje magát 😊

Taranov
:-(

Meglepetésként ért ez a sok rossz hír.
Brazzo döntésén ezért is csodálkozom, mert

France men
Hát de meg Brazzo egy olyan játékos aki már nagyon régóta itt van! Mindent megélt ezzel a csapattal.. volt már a gödörben a csúcson.. és mégis.. Olyan mintha Kahn menne el.. õ is egybe függ már az FC Bayern nevével! De hát emlékezzünk csak Beckhamre aki Isten volt Manchesterbe de neki ki kell próbálni milyen máshol.. azóta szívja a fogát azt ugrál jobbra balra az Angol válogatottba sem fér be, de amíg a Mu-ban volt eszében nem jutott volna valakinek is hogy ez lessz belõle.. remélem Brazzo azért nem járja meg és hálás vagyok neki amiket tett a klubért!

München ist ROT!!!

9csöves9
szerintem fegyvert tartottak a fejéhez amikor aláírta a szerzõdést

fel volt az fújva elég rendesen...

5w0rdf15h
naja...nem is értem azokat a játékosokat akik oda szerzõdnek egy olyan klubhoz amelyik egy életre leszerepelt az egész világ elõtt a bundabotrányban...

B0B0
Brazzo-t én sem értem igazán

France men
Hát én el nem tudom képzelni Brazzot abban az undorító mezben 😞😞😞
anniyra sajnálom hogy elmegy!! És azt is hogy egy fél Isten vonul vissza! Mi lett volna ha nem sérül mg ennyiszer.. hihetetlen emlékezzünk csak amikor felépült és a Juve ellen játszott.. áá meg most is felépült és parádézott egybõl meccset meccseket döntött el és erre 😞😞😞 visszavonul!! 😞😞😞

München ist ROT!!!