14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5030 -
#5029 -
#5028 Mindent köszönünk Kahnnak!
Juve-drukkerként és a magyar és olasz labdarúgás híveként is tisztelgek pályafutása előtt. -
SzocsA #5027 Elment egy LEGENDA! -
Monoton #5026 -
#5025 Köszönünk mindent Olli!!! hihetetlen volt... -
#5024 Olli Kahn, FOREVER NUMBER ONE!!! -
#5023 [center]
TÖBBI KÉP ITT >> -
#5022 Time to say Goodbye -
#5021 [center]
-
#5020 DANKE SCHÖN OLLI!!!
Csak megkönnyezte egy picit ő is, de én is! -
#5019 [center]
-
#5018 Mostmár tényleg vége:((.Nagyon fog hiányozni :((
Sose felejtem a 2001-es BL-döntő 11-es párbajában a védéseit -
#5017 ez annyira megható -
#5016 Igen, értem már, hogy a Bayern - Német válogatott meccs főhősére gondoltok. -
#5015 Mi történt? -
#5014 És sajnos mostmár teljesen végleg is :( -
#5013 Egy korszak ma lezárul... -
#5012 sajnos ezt sem tudtam megnézni, de gratula a csapatnak a biztos győzelemhez:) -
Gabe18 #5011 Én egy cseppet sem sajnálom.Azok után amit a németekről nyilatkozott a VB-n,semmi keresnivalója itt.
Ma tényleg jól játszottunk a meccs nagy részében.Ez a meccs,és a múlt heti tíz emberes pontszerzés már kifejezetten biztató a jövőre nézve. -
#5010 Kár, hogy 11-esből :/
De legalább megvan az első győzeem idén :) -
#5009 Ma fantasztikusan játszottunk szntem... végre már Miro is betalált fél év után :D grat a csapatnak -
OPM #5008 elnézve a mai MU meccset, nagyon de nagyon sajnálhatjuk hogy anno nem jött össze nekünk a Tevez transzfer.. -
#5007 azért mondom, néztem itt h biztos leírtam e :DDD -
OPM #5006 nekem meg szemészetre kéne lassan mennem XD -
OPM #5005 és akkor Berbatov-ot még nem is említetted :) felpörögtek itt az események! -
#5004 Jansen eladása után érdekes hírek röppentek fel.
Szóban van Toulalan, Tymoschuk, ééééééés : ARSHAVIN
Arról írnak egyes oldalak, hogy akár még ma megtörténhet az átigazolás az Arshavin ügyben.
Mellesleg Berbatovról is vannak pletykák.Kissé kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni! -
#5003 Na, neki örülök, nagy spíler. -
#5002 ki mondta h a mostanira értettem?köszi.. -
#5001 nézzed már mega jelenlegi keretünket köszi.. -
Roy4l #5000 viruljatok.... ugyis olyan teljesitménye lesz mint a Milánba neki erős a bundesliga legalább ligue 1ben több esélye lett volna hogy ujra régi formájában legyen -
#4999 olyanok leszünk mint a Milan.öregfiúk csapata :D -
#4998 Na tessék! :) Jókor háorgunk. Bár most már azért örülnék egy 30 év alattinak is -
#4997 neidegesiccs
Komolyan rohadt komikus amit művelnek... -
#4996 A tavalyi költekezés után idén egy kicsit spórolnak. -
#4995 Mi a tökömet csinálnak Uliék ?!?!?! -
#4994 Lell egyértelműen a gyenge pont, még Jansen is jobb volt nála -
#4993 Altintop több hétre kidőlt és Jansen-t eladtuk a Hamburgba, ami annyit jelent, hogy jelenleg Lell és Lahm a két ép szélsővédőnk! mit ne mondjak kicsit pipa vagyok :S -
#4992 Nincs itt semmi gond. Jönnek majd az eredmények, nem mindenki fogja egymás után agyonverni a Hamburgot és a Dortmundot. -
#4991 mondom h nem láttam a meccset:).
azért remélem hogy jobbak lesznek, mert Kloppo-t bírom, meg Hajnal is ott van:)
amúgy a tavalyi évhez képest semmi nem változott:a Hamburgot tavaly sem tudtuk legyőzni hazai pályán (és idegenben sem), a Dortmund-dal szintúgy döntetlen volt