14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
forsbergp21 #5070 Az MU-sok átérzik a Bremen helyzetét (Bajnokok ligája sikeres mérkőzés) :)
Ennek betudjuk ezt a kötekedést. Én amúgy nagyon remélem, hogy összekerülünk majd a United-el (ha továbbmennek a csoportból), mert akkor mi leszünk azok, akik búcsúztatják a nagy sztárt(CRonaldo) és csapatát.
Egyébként Ribery tényleg hiányzik már nagyon, Podolski pedig semmivel nem volt jobb Klose-nál.
Ezen kívül Oddo-t Lell helyére, ami mindenképpen szükséges lenne. + Borowski-t ezek után a kezdőbe (pl valaki pihenjen a Lucio, Demichelis, Van Buyten hármasból), és jöjjön a bevált Hizfeld-féle felállás. -
#5069 ilyen arcoskodás után egy ilyen pofont kapni ... hát ezt nem lehetett kihagyni, megérdemelte a bayern :D bye -
forsbergp21 #5068 Én már túl is léptem a dolgon. Csak egy meccs volt, este berúgunk, jövő héten meg újra formában leszünk. A Bremen-nek pedig szereztünk egy jó napot. Kell is nekik az önbizalom, hiszen az nevet, aki a végén nevet. Tavaly pedig megint mi nevettünk bajnokság végén.
Hajrá Bayern! -
#5067 maximum???
mellesleg nemtom mit vered itt a melled emiatt a nyilatkozat miatt.egy ciprusi csapatot nem megverni hazai pályán pocsék formára vall, úgyhogy nyugodtan lehetett önbizalma.Semmi rossz nincs ebben a megnyilvánulásban, de Te megmondod a frankót akkor is.
nagy jellemre vall egy vereségnél beírni egy másik csapat topicjába.
-
#5066 ő maximum magától van elájulva, ilyen lenézően még ő sem nyilatkozna egy ellenfélről..
csoki :) -
#5065 ahol Cé Ronaldo játszik, ott ne menjenek szomszédba a nagyképűségért:)
szevasz -
#5064 Már 0:5.Durván aláz a Werder... -
#5063 "elírtam" sry, 0-5 -
#5062 Martín Demichelis nyilatkozata a Bayern - Werder mérkőzés előtt:
"A Werdernek semmi keresnivalója sem lesz nálunk. Különösen akkor nem, ha úgy játszik, mint az Anorthosisz ellen, mi pedig csupán hozzuk az átlagos formánkat" - mondta az argentin.
62. perc, Bayern München - Werder Bremen 0-4
na ezért szeretjük mi a műbőr nacisokat -
#5061 Hát 0-4nél azért már jól jönne Ribery:S
ez hidegzuhany -
#5060 Inkább várjuk még vele egy kicsit, nehogy rásérüljön. Az idény elején nem is baj, hogy kimarad, a végén kell igazán -
#5059 Ribery úgy néz ki a hétvégén se játszik még:S -
#5058 'kó les volt:)
mostmár mindegy :D -
Na erről ennyit. -
#5056 Bayern München - AC Milan 0-2 -
#5055 igen, erről beszéltem:)
meg még asszem az előző évben is játszottunk a Milannal és Münchenben kaptak egy kamu 11-est "kezezés" miatt.Az igaz h kezezés volt, de annyira le volt szorítva (ráadásul becsúszás volt ha jól emlékszem), hogy jobban már nem lehetett vna.Más kérdés h a visszavágon 4-1re nyert a Milan:(
Taranov:háát az Inzaghi gól kérdéses...nem volt annyira egyértelmű h les volt-e vagy sem. -
#5054 Biztos, hogy lesről ment Inzaghi gólja?
Emlékszem rá, hogy volt ott valami vita, de azt már elfelejtettem, hogy kinek volt igaza. -
#5053 Jó, azért azt sem felejtsd el, milyen 11-es fújtak be Lúció ellen Kakának az odavágón (még Kaká is azt mondta később, hogy jogtalan volt, annyira nyilvánvaló volt) a visszavágón meg hadd ne mondjam, hogy mekkora lesgólt rúgott Inzaghi... Úgyhogy ennyit a Milanról -
#5052 naja, nincsenek most valami nagy formában.
amúgy a legutóbbi milánói meccsen meg kaptak egy olyan 11-est, amit a Milan játékosok sem akartak elhinni:) -
#5051 Akkoriban mondjuk nagyon jó volt a Milan. Most szívesebben néznék meg egy Milan - Bayern meccset. -
#5050 azért 0-0nál volt 1-2 helyzetünk, azokat kellett vna belőni -
Gabe18 #5049 Hát az első nagy volt,de a visszavágó... Úgy kaptunk ki otthon 0-2-re mintha pályán se lennénk... -
#5048 Nagy meccseket játszottunk akkoriban a Milannal, kár, hogy ők nevettek a végén. -
#5047 Igen -
#5046 akkor ő lőtte mindkét gólunkat ugye?:D -
#5045 Tőlem ha csak Van Buyten lövöldöz gólokat BL meccsen, de megnyerjük azt, akkor nincs ezzel semmi probléma :D -
#5044 Inkább az a durva, hogy tegnapig az utsó gólunkat is Van Buyen szerezte (Milan 2:2). Da de sebaj, a Milannal idén nem kell játszanunk -
#5043 1. BL meccse volt nyugi :)
Klose kérdéses a Werder ellen :S -
#5042 EB-forma:) -
#5041 Pláne idegenben.Innen már csak hozni kell a hazai meccseket, idegenben pedig el-elcsípni pontokat.És akkor meglesz az első hely!
Mellesleg Luca ma elég sokat kihagyott, kijárna már neki egy BL gól! -
#5040 Győzelemmel kezdtünk, ez naggyon jó!!Annyira nem könnyű ez a csoport, úgyhogy ennek a 3 pontnak nagy értéke van.Pláne h a Lyon-Fiorentina meccs X lett. -
#5039 ProTV-n nézem, bár olyan a kép mintha egy mágnest raknának a tv mellé, és még akad is ráadásul ,de azért láttam a gólt! Grat a srácoknak így tovább!!! Daniel a BL-ben ontja a gólokat Prinz P jöhetne már :S Klose ismét 0 -
#5038 20.45 Steaua Bucuresti-Bayern München
tv: Sat1, ORF1, ProTV (román)
stream: Solaris Sport (Sopcast), Livesport1 (Sopcast) -
OPM #5037 jah, most már én is azt látom hogy korai lett volna neki :( -
#5036 én azt olvastam h még nem :S -
OPM #5035 sőt a héten már játszani is fog, úgynézki!! -
#5034 Majd most a BL csoportkörben kiderül, hogy egymás ellen mihez kezd a Bayern és a Lyon. -
#5033 Oddo elárulta, miért jött a Bayernbe -
#5032 -
OPM #5031 "Ribéry bokasérülése után újra edzésbe állt"