Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, meg sem közelíti az 1 évvel ezelõtti formáját

France men
Én Buytira gondoltam.. csalódtam benne... de aztán lehet hogy változni fog.. de óriási hibái vannak ahooz képest hogy mekkora termet mindig árnyékra fut és nem bir elfejelni egy labdát!

München ist ROT!!!

Taranov
Ki a gyenge a védelemben?
Van Buyten vagy Lúcio?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Hu ez a két hét, itt sok minden eldõlhet.. Elõször Madrid aztán Werder majd egy kötelezõ és Schalke!! Ááá nagyon nehéz lesz :/ A támadójátékunk nagyon jó lett... mind a 3 csatárunk szerintem nagyon jó formában van.. de a védelemrõl jobb nem beszélni.. vagyos inkább 1 emberrõl! De jó hír hogy Ismael játszott az amatõröknél és máris gólt rúgott 😄DDD REMÉLEM MINNÉL HAMARABB VISSZATÉR A VÉDELMÜNKBE!!!!

München ist ROT!!!

B0B0
Bezony, volt kétszer ennyi is. És asszem 2 hét múlva pont velük játszunk! Akkor kell majd lezúzni õket! 😊 És akkor máris "csak" 3 pont

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Uh basszus ez ciki! Nem ma van a szülinapom hanem dec. 14.-én, csak amikor regeltem össze vissza beirogattam mindent.. és nem gondoltam hogy én erre a forumra visszatérek még valaha, de aztán valahogy visszatértem és most látom hogy milyen adatokat adtam meg 😞 😞 😄
de azért köszi elõre is 😄

6 pont az semmi... fõleg ha azt nézzük a Schalke elindult a gödörbe.. 😛

München ist ROT!!!

B0B0
No szép szülinapot adott neked a csapat! 😊 Közeledünk a Schalkéhoz és a Stuttgarthoz. Már csak 6 pont az él!

Boldog születésnapot FRANCE MEN! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Podolski kurva nagy gólt lõtt, ezt maj felveszem késõbb! 😊

Skacok, ahogy mostanában a Schalke áll, még odaérhetünk az elejére! 😊 Ja és a kommentátor mondta, hogy úgy néz ki, hogy meg tudják gyõzni Hitzfeldet, hogy maradjon! Ez külön jó hír! 😊)

Hát ez volt Podolski nagy meccse,gyakorlatilag 2 gólpassz,egy káprázatos gól.Csak már megint a védelem,fõleg a 2 gólnál Buyten megint nem tudom hol járt.
Az mondjuk vicc hogy mennyivel jobban kontrolláltuk a játékot mikor egy gól volt a különbség.Nem tudom mért kell 2 gól elõnynél ennyire visszaállni,aztán örökké a vége szoros.Amikor meg egy gól lett a különbség,akkor meg vagy gólt löttünk,vagy 3 percig egy 20 négyzetméteres területen tartjuk a labdát az ellenfél 16-osánál.
Na mindegy,idegenben a gyõzelem mindig nagy fegyvertény.És megvan a felzárkózás,ami pár fordulóval ezelõtt lehetetlennek tûnt,az elsõ hely,most már az sincs elérhetetlen távolságban.
Ez a Real ellen is jó hatással kell legyen,de ott az esetleges elõny megszerzésénél sokkal jobban kell irányitanunk a játékot mint most 2-0-nál vagy 3-1-nél.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

banok
nah ha Poldolski játszik mindjárt meghálálja a bizalmat.
0-2 és a második gólt õ szerezte.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

talán érdekel valakit 😊

DAY'S HIT: március 1
Bayern München H JSY 06-07
a Bayern jelenlegi hazai meze
Eredeti ár: 16.000 Ft
Day's Hit ár: 11.000 Ft

"Ich freue mich schon riesig auf die Bayern und die Bundesliga"

Taranov
Nem-nem, 24 éves, de nyilván szokatlan lesz neki a Bayern és a BL meccsek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Miért, olyan fiatal?

Taranov
Nyilván be kell majd érnie, de nem említeném egy lapon Karimivel és Dos Santosszal.

B0B0
Mondjuk én nem ismerem, hogy játszik ez az Altintop, de azért ahhoz, hogy Salihamidzichoz képest elõrelépést jelentsen, nagyon nagy spílernek kell lennie, mert Brazzo a legrakkolósabb játékosaink egyike és még mindig gyors.

Az lehet csak mi rendre azokat fogjuk ki az utóbbi idõben.
Ez van,én továbbra is jobban biznék valami nivós csapatban már bizonyitott emberben.Sõt inkább emberekre,mert idény végén lesz pár távozónk.
Szerintem semmi szükségünk nincs Altintop-ra a kezdõben,cserének jó (arról nem beszélve hogy megint mi leszünk a közutálat tárgya mert "riválistól szedjük el az embereket").Ha fele annyit adna a Bayern-nek majd mint Salihamidzic,én már azon is csodálkoznék.
Semmivel nem nézek ki többet ebbõl az igazolásból mint amit Karimivel vagy Dos Santosal elértünk.

Taranov
Ugyan már!
Nem akarlak megsérteni, de szerintem abszolút nem ismered a 2002-es török válogatottat.
Nem úgy van az, hogy a nyugat-európai nagycsapatokban játszik minden jó játékos, egy kicsivel keletebbre meg mindenki tehetségtelen.

Vagy a Barca vele...

Taranov
Szerintem a jobboldalon Salihamidzièet jól fogja pótolni, sõt felülmúlni.

Taranov
Annak idején Rüºtünek is ezt kívántam, de pórul járt a Barçával.

Hát ez az,hogy Makaay és most lassan Van Bommel is kezdi bebizonyitani hogy néha egyszerüen ki kell nyitni pénztárcát,és más nivós klubokban már bizonyitott emberért igenis kifizetni a nagyobb összeget.Ha eredményeket akarunk akkor nincs más megoldás.
Ezért nem értem az ilyen más Bundesliga csapatokba is csak csereként beférõ emberek idehozatalát.Mert ezt az Altintop-ot is hol becserélik,hol lecserélik,a riporterek sose tudják éppen melyik van a pályán a kettõbõl...

Tényleg,mi van ha nem is azt az Altintopot adják nekünk oda amelyiket megvettük?Rá se ismerünk melyik melyik...<#vigyor4>

B0B0
Én azt mondom, Van Bommel a jövõ! Emlékezzetek vissza, anno amikor Effe másodszor hozzánkjött, az elsõ 2 éve elég szürkén telt el, aztán hogy beérett. És akkor már 30 fölött volt. Van Bommel fiatalabb és ugyanaz a típus: rakkolós, ûzi hajta a többieket és kemény a középpályán, nem sokan mennek át rajta. És úgy látom lassan kezd beleszokni a Bundesligába!

Szerintem meg Altintop-al megint vettünk egy 10-bõl 2 meccsen jól játszok,8 meccsen észre se lehet venni,Karimi szintû játékost.

Kispadra még csak csak jo,de ahhoz meg minek súlyos milliókat kifizetni...
De Hoeness-nek jó,hisz lám már van igazolás,készülünk a jövõ évre erõsen...
Szerintem meg csak a középszerüségbe készülünk egyre erõsebben,de mindegy.

B0B0
Õ.

De látom, török.

9csöves9
Tuncayt elvihetné már valami nagy nyugati klub

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ez?!?!?

Taranov
<#eljen><#eljen><#eljen>
Nagyon szuper, a török válogatott már 2002-ben is kedvencem volt, így nagyon örülök Altintopnak is. Már csak Tunçay Sanli kéne a csatársorba :-)

B0B0
Ez most német, vagy valami arab?

azér ennyire nem mindegy a dolog 😊 szvsz iszonyat jó spíler!!

B0B0
Ezek szerint <#nemtudom>

Arra még emlékszem, hogy nagyon környékezték.

leigazoltuk Hamit Altintop-ot?? <#wow1><#wow2><#wow1> ez nekem valahogy kimaradt

cikk

B0B0
Jaja! <#eplus2>

Mor3llo
Ez a mi 7végénk volt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men
94. percben egyenlitett a Gladbach 😉

München ist ROT!!!

B0B0
Váááááááááááá, a Bréma is ixelt!!

B0B0
Schalke kikapot!! 😊 Végre hoztunk rajtuk valamit!

B0B0
Most nézem a meccset. Szerintem ez teljesen tiszta 11-es volt!

France men
Had sírjanak... 😉 😄

München ist ROT!!!

Hát igen,Dos Santos is ugy jött hogy kicsit megerõsödik,aztán király!
Ennek keretein belül Magath áthuzatta vele a kocsikerekeit az edzõpálya egyik végébõl a másikba,aztán ezzel Santos haszna nagyjából ki is merült...

B0B0
Látjátok, modtam én! Van Bommel lassan nagyon beérik itt nálunk. Épp most sírják vissza a Brcánál is!

Mor3llo
Van Bommel már 2 meccs óta nagyszerûen játszik.Egyébként megszereztük Sosa Argentínából.Állítólag nagy tehetség, de ilyenekbõl sajna elég sokat igazoltunk :S és sokan nem váltak be .S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Igaz a 3 pont volt most a legfontosabb,de azért nagyon nyögvenyelõs egy meccs volt ez,amit a végére még sikerült jó nehézzé is tenni.
Lell minden "normális" játékvezetõnél az elején már megy zuhanyozni (bár annyi idõ alatt nem hiszem hogy megizzadt volna),utánna a 11-esünk a véleményes kategóriába tartozott.
Támadások nem mentek végig megint az elsõ félidõben,mindig elakadtunk.Az ellenfél meg az elején majdnem megint elõnyt szerzett,csak Kahn-on múlt,a félidõ végén meg Görlitz-en aki a kapufa után eltakaritotta a labdát a támadó elõl.
Második félidõben játszottunk ugy mint végig kellett volna.Uraltuk a játékot,egy-egy támadás végigment helyzetig,Bommel meg bevágta ahogy kellett.
De aztán bealtattuk magunkat,meg engem is,mert már én is csak immel-ámmal figyeltem,nem hittem volna hogy a Wolfsburg még innen csinál valamit,hát csináltak.A kapott gólnál a védelem már megint borult szerte szét,hiába mentett Lahm még a kapu torkából senki sem volt a környéken hogy tisztázzon.Na onnan jött a rémület hogy ezt még el is lehet bukni,de az már szerencsére nem sikerült.
Podolski meg görcsös szerintem még mindig.A 11-est berugta,de azon kivül elkapkodta,vagy csak egyszerüen elrontotta a helyzeteit.
Ma nekem Kahn,Van Bommel, és Görlitz játéka volt kiemelkedõ,mindhárman hozzátettek valamit a gyõzelemhez.

France men
Poldi végre gólt lõtt 😄D:
Nem hiszem hogy ki kibirjuk huzni 1:0-al kellenek még gólok!!!!! Lell nem egy beton középsõ védõ.. 😛 😊

München ist ROT!!!

Menjetek fel erre a honlapra: http://death666.gportal.hu

Nagyon klafa oldal!!

banok
Végre Podolski kezdõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

😄😄 2-1 az tényleg jobban hangzik(remélhetõleg egy jó mérkõzésen -.- 😉 )

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ha védeni megyünk a 0-0-át, bajor kollégák már készíthetik elõ a sörüket 😊, a BMW-k kürtjét meg edzhetik 😊

ha viszont ilyen felspannolva megyünk ki, háát 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

France men
2:1 re fogunk gyözni 4:3 az nem tetszik 😛 😛

München ist ROT!!!

hunbasser
grat,jó meccs volt a tegnapi!bár az eredménynek nem örülök,ha 3-1 lett volna,boldogabban jövök most ide.mvb gólja szép volt,h a mutogatás miatt most nagyon megutáltam,bár eddig sem szerettem...
az elsõ félidõben elég jól játszottunk,2.félidõben meg beálltunk védekezni,és ez lett a vesztünk.nem baj,azért jó meccs volt.
visszavágó meg nagyon kemény lesz nekünk,ha egy 0-0-al kihúznánk,az nagyon nagy lenne,de sztem 2-t biztos,h fogtok lõni,úgy meg már 2-t nekünk is kell lõni...de tudjátok mit?gyõzzetek 4-3-ra egy jó meccsen -.-

ReaL MaDRid x siempre