14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • forsbergp21
    Az MU-sok átérzik a Bremen helyzetét (Bajnokok ligája sikeres mérkőzés) :)
    Ennek betudjuk ezt a kötekedést. Én amúgy nagyon remélem, hogy összekerülünk majd a United-el (ha továbbmennek a csoportból), mert akkor mi leszünk azok, akik búcsúztatják a nagy sztárt(CRonaldo) és csapatát.
    Egyébként Ribery tényleg hiányzik már nagyon, Podolski pedig semmivel nem volt jobb Klose-nál.
    Ezen kívül Oddo-t Lell helyére, ami mindenképpen szükséges lenne. + Borowski-t ezek után a kezdőbe (pl valaki pihenjen a Lucio, Demichelis, Van Buyten hármasból), és jöjjön a bevált Hizfeld-féle felállás.
  • Matthew Prosac
    ilyen arcoskodás után egy ilyen pofont kapni ... hát ezt nem lehetett kihagyni, megérdemelte a bayern :D bye
  • forsbergp21
    Én már túl is léptem a dolgon. Csak egy meccs volt, este berúgunk, jövő héten meg újra formában leszünk. A Bremen-nek pedig szereztünk egy jó napot. Kell is nekik az önbizalom, hiszen az nevet, aki a végén nevet. Tavaly pedig megint mi nevettünk bajnokság végén.
    Hajrá Bayern!
  • antijuve
    maximum???

mellesleg nemtom mit vered itt a melled emiatt a nyilatkozat miatt.egy ciprusi csapatot nem megverni hazai pályán pocsék formára vall, úgyhogy nyugodtan lehetett önbizalma.Semmi rossz nincs ebben a megnyilvánulásban, de Te megmondod a frankót akkor is.

nagy jellemre vall egy vereségnél beírni egy másik csapat topicjába.

• Matthew Prosac
    ő maximum magától van elájulva, ilyen lenézően még ő sem nyilatkozna egy ellenfélről..

csoki :)
  • antijuve
    ahol Cé Ronaldo játszik, ott ne menjenek szomszédba a nagyképűségért:)

szevasz
  • REALista
    Már 0:5.Durván aláz a Werder...
  • Matthew Prosac
    "elírtam" sry, 0-5
  • Matthew Prosac
    Martín Demichelis nyilatkozata a Bayern - Werder mérkőzés előtt:

"A Werdernek semmi keresnivalója sem lesz nálunk. Különösen akkor nem, ha úgy játszik, mint az Anorthosisz ellen, mi pedig csupán hozzuk az átlagos formánkat" - mondta az argentin.

62. perc, Bayern München - Werder Bremen 0-4
    na ezért szeretjük mi a műbőr nacisokat
  • antijuve
    Hát 0-4nél azért már jól jönne Ribery:S

ez hidegzuhany
  • B0B0
    Inkább várjuk még vele egy kicsit, nehogy rásérüljön. Az idény elején nem is baj, hogy kimarad, a végén kell igazán
  • antijuve
    Ribery úgy néz ki a hétvégén se játszik még:S
  • antijuve
    'kó les volt:)
    mostmár mindegy :D
  • B0B0

Na erről ennyit.
  • antijuve
    Bayern München - AC Milan 0-2
  • antijuve
    igen, erről beszéltem:)
    meg még asszem az előző évben is játszottunk a Milannal és Münchenben kaptak egy kamu 11-est "kezezés" miatt.Az igaz h kezezés volt, de annyira le volt szorítva (ráadásul becsúszás volt ha jól emlékszem), hogy jobban már nem lehetett vna.Más kérdés h a visszavágon 4-1re nyert a Milan:(

Taranov:háát az Inzaghi gól kérdéses...nem volt annyira egyértelmű h les volt-e vagy sem.
  • Taranov
    Biztos, hogy lesről ment Inzaghi gólja?
    Emlékszem rá, hogy volt ott valami vita, de azt már elfelejtettem, hogy kinek volt igaza.
  • B0B0
    Jó, azért azt sem felejtsd el, milyen 11-es fújtak be Lúció ellen Kakának az odavágón (még Kaká is azt mondta később, hogy jogtalan volt, annyira nyilvánvaló volt) a visszavágón meg hadd ne mondjam, hogy mekkora lesgólt rúgott Inzaghi... Úgyhogy ennyit a Milanról
  • antijuve
    naja, nincsenek most valami nagy formában.

amúgy a legutóbbi milánói meccsen meg kaptak egy olyan 11-est, amit a Milan játékosok sem akartak elhinni:)
  • Taranov
    Akkoriban mondjuk nagyon jó volt a Milan. Most szívesebben néznék meg egy Milan - Bayern meccset.
  • antijuve
    azért 0-0nál volt 1-2 helyzetünk, azokat kellett vna belőni
  • Gabe18
    Hát az első nagy volt,de a visszavágó... Úgy kaptunk ki otthon 0-2-re mintha pályán se lennénk...
  • Taranov
    Nagy meccseket játszottunk akkoriban a Milannal, kár, hogy ők nevettek a végén.
  • B0B0
    Igen
  • antijuve
    akkor ő lőtte mindkét gólunkat ugye?:D
  • Mor3llo
    Tőlem ha csak Van Buyten lövöldöz gólokat BL meccsen, de megnyerjük azt, akkor nincs ezzel semmi probléma :D
  • B0B0
    Inkább az a durva, hogy tegnapig az utsó gólunkat is Van Buyen szerezte (Milan 2:2). Da de sebaj, a Milannal idén nem kell játszanunk
  • France men
    1. BL meccse volt nyugi :)
    Klose kérdéses a Werder ellen :S
  • Oziris666
    EB-forma:)
  • Mor3llo
    Pláne idegenben.Innen már csak hozni kell a hazai meccseket, idegenben pedig el-elcsípni pontokat.És akkor meglesz az első hely!
    Mellesleg Luca ma elég sokat kihagyott, kijárna már neki egy BL gól!
  • antijuve
    Győzelemmel kezdtünk, ez naggyon jó!!Annyira nem könnyű ez a csoport, úgyhogy ennek a 3 pontnak nagy értéke van.Pláne h a Lyon-Fiorentina meccs X lett.
  • France men
    ProTV-n nézem, bár olyan a kép mintha egy mágnest raknának a tv mellé, és még akad is ráadásul ,de azért láttam a gólt! Grat a srácoknak így tovább!!! Daniel a BL-ben ontja a gólokat Prinz P jöhetne már :S Klose ismét 0
  • banok
    20.45 Steaua Bucuresti-Bayern München
    tv: Sat1, ORF1, ProTV (román)
    stream: Solaris Sport (Sopcast), Livesport1 (Sopcast)
  • OPM
    jah, most már én is azt látom hogy korai lett volna neki :(
  • antijuve
    én azt olvastam h még nem :S
  • OPM
    sőt a héten már játszani is fog, úgynézki!!
  • Taranov
    Majd most a BL csoportkörben kiderül, hogy egymás ellen mihez kezd a Bayern és a Lyon.
  • B0B0
    Oddo elárulta, miért jött a Bayernbe
  • B0B0
  • OPM
    "Ribéry bokasérülése után újra edzésbe állt"