14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5113 A legnagyobb öröm számomra, hogy a kis francia visszatért -
forsbergp21 #5112 Mindkettőjüket vissza a kezdőbe!! (Az előző hétvégéhez képest ugyebár..)
Borowski szinte már kirobbanthatatlan kell, hogy legyen. :) -
#5111 Nem :)
Mindkettő gyönyörű volt.
Az egyik egyéni megoldás(Klose), a másik pedig egy hatalmas játék után(Boro). -
#5110 azt olvastam h két csodaszép gólt lőttünk...túloznak? -
#5109 Néztem ARD-n.Nem volt egy nagy meccs, a kötelezőt hoztuk.
Viszont Rensingnek volt 1 hatalmas bravúrja. -
#5108 Hello!!
Klose és Borowski góljaival Bayern-Nürnberg 2-0. -
#5107 Szia! :) -
#5106 Sziasztok!
Na végre találtam egy rendes szurkolósi fórumot! -
#5105 OMG...még én vagyok a hibás h ki mertem állni a csapatom mellett.Tényleg bocs. -
Monoton #5104 #5092ben gabber már utalt hogy fejezzetek be, de te ujra felhoztad a témát. Jó lenne már végre lezárni. Én nem fogok többet szólni. -
#5103 Kedves modi, akkor illene kitörölni azokat a rohadtul nemideillő hozzászólásokat is! -
#5102 jó hír:) -
#5101 góllövőlista -
Gabe18 #5100 Toni padra? És akkor mégis ki a bánat lesz a csatár?Podolski? Vicc... Klose? Vicc+sérült.
Akárhogy is játszik Toni,messze Ő a legobb csatárunk idén is. -
#5099 "persze az még nem ok arra, hogy otthon 0:5-re akárki is menjen ellenünk... "
hát ez igaz:))
egy meccs volt, ennyi.le kell vonni a tanulságokat belőle, akiknek le kell
Toni sajna ezen a meccsen se volt az igazi, olyanokat rúgott a labdába, hogy ajajj...
de, sztem a Nürnberg ellen már egy másik csapatot láthatunk:)). (remélem:D)
a 2-5 ellenére én büszke voltam a csapatra.nem a "fantasztikus" játék miatt, hanem mert mentek tovább 0-5nél is. (persze mondhatjuk h ez a minimum). a vereségeknél kell főleg kiállni a csapat mellett és nem a győzelmeknél. -
OPM #5095 Kellett már nagyon ez a pofon hogy visszatérjünk a realitások talajára! A BL-ben ilyen mentalitással semmire nem megyünk, sőt a Nürnbergtől is félhetünk..
Toni egy nagy 0 jelenleg. Attól hogy sokmilliót kipengettünk érte és ő a legnagyobb sztár a csapatban, még nem kellene minden meccsen kezdőként játszatni.. PADRA VELE!
Rensing is elgondolkozhatna pár hétig a dolgokon. Butt-ot akarom látni a kapuban!
Ribery nagyon-nagyon hiányzik, reméleljünk tovább már nem csúszik a comeback.
Az ügyetlen törökről nem is beszélve.. :) -
#5094 nekedugrottunk?booúú ez, de amúgy jó.
hogy szakszóval éljek:csak flémeltél picikét:)) vagy micsoda.
viszlát, vagy mégse -
#5093 nemkáromkodtam, nem küldtem el senkit a vérbe, on-topic beírtam tényeket, ami nektek nemtetszett és nekemugrottatok. semmi olyat nem csináltam ami büntetendő a modik által.
béke veletek. -
#5092 vendégeknek köszönjük, hogy eddig is emelték a topik színvonalát, de mostmár viszlát, köszipuszi :) -
#5091 félve jegyzem meg, hogy DE.
de én már nem szólok, mert minek:). amúgy a 2001-es évjárat nem volt rossz ;)
ennyire szereted ezt a helyet h mindig visszanézel?igazán leszokhatnál róla.nem biztos h a modiknak tetszeni fog a kis bohóckodásod:) -
#5090 Miért ne ?
Szerintem egy mennyusnak semmi keresnivalója nincs a Bayern topicjában, ráadásul kárörvendve.Nincs igazam ? -
#5089 nehogy már te mondd meg kispajtás :) -
#5088 Mondom h homokos.
Ittvagy még ? Nem kellene. -
#5087 üzeni h 'csók' -
#5086 BL:
BM: 4
Manutd: 3
Viszlát, erről ennyit.
Mellesleg ne ebbe a topicba gyere be okádni a sok hülyeséged, mert semmi szükség rád.És add át a homoszexuális Cé gyereketeknek, hogy üdvözlöm, de használjon óvszert, mert a HIV könnyen terjed;)
Bye. -
#5085 béke veled -
#5084 inkább nosztalgiázzunk a '98-99es BL döntőről pale :) -
#5083 és mégis most mit keresel itt MUUU szurkolóként??
én objektív vagyok, te vagy az értetlen.
ennyi erővel Ferguson is arcoskodott, mikor azt mondta h a rangadókat az Arsenal játssza a MU-val, nem pedig a Chelsea.ez ilyen szintű "pofátlankodás".
inkább menjél beszélgetni az 1-1ről...meg a tizenvalahanyadik helyről
csá -
#5082 :DD -
#5081 "A Werdernek semmi keresnivalója sem lesz nálunk." - MD
Ha ez nem tiszteletlen arcoskodás akkor mi az?
feladtam a veletek való vitatkozást, mert nem vagytok objektívak.
"De ha a nagy jellemeknél tartunk, még mindig azt mondom, hogy gondolkodj el azon, micsoda "bátor" dolog 0-4nél beírni, holott előtte se híred, se hamvad nem volt." - te
Mégis mit kerestem volna itt MU szurkolóként? Amúgy máig nem írtam volna ide be, ha nem olvasom azt a nyilatkozatot Demichelistől, ami után jól pofán is baszták a kis holywood-i cimboráival együtt - A PÁLYÁN, FOCIBAN. Ha nincs nyilatkozat, nem teszem szóvá az eredményt..
még egy párszor el fogok köszönni úgylátom. üdv! -
#5080 az egészséges önbizalom és a nagyképűség is más.
én még mindig ott tartok hogy Demichelis nyilatkozata nem tiszteletlen arcoskodás.ellentétben Krancjar nyilatkozatával.Mert az tényleg az.De ez?
De ha a nagy jellemeknél tartunk, még mindig azt mondom, hogy gondolkodj el azon, micsoda "bátor" dolog 0-4nél beírni, holott előtte se híred, se hamvad nem volt.Ha még ezt olvasod egyáltalán...de remélem, hogy nem. -
#5079 "a gyűlölet és a tiszteletlen arcoskodás két különböző dolog (én is utálom pl az Arsenalt mégis tiszelem őket a játékuk miatt...). ebben a cikkben utálatról van szó, nem arról hogy Lehmann-t és a németeket ki fogják tömni."
Meg lehet magyarázni :D
De szerintem nem érdemes. -
#5078 a gyűlölet és a tiszteletlen arcoskodás két különböző dolog (én is utálom pl az Arsenalt mégis tiszelem őket a játékuk miatt...). ebben a cikkben utálatról van szó, nem arról hogy Lehmann-t és a németeket ki fogják tömni.
emlékszem anno mikor a Debrecen a Hajduk ellen játszott a BL-selejtezőben, az akkor még ott játszó Niko Kranjcar visszakérdezett az újságíróktól: "Ki/Mi az a Debrecen?" - azzal a körítéssel hogy szarrá vernek minket. Az eredmény ismeretes (gyk 3-0,5-0 nekünk).
Ez a tegnapelőtti Demichelis nyilatkozat és a végeredmény pont ezt idézte fel bennem. Lehet hogy Tevez paraszt/buta, Ronaldo nagyképű, de tudomásom szerint egyikőjük sem nyilatkozott így egy ellenfélről (mérkőzés előtt). Nagyon elemi, hogy a leggyengébb csapatról sem nyilatkozzuk meccs előtt hogy szar, hogy semmi esélyük..
Eszmecsere részemről lezárva.
5073 hsz: Nincs szükségük rá. -
forsbergp21 #5077 Teljesen jogos. Úgy emlékszem, mi sem mentünk a Manchester topicba fikázni, szóval szépen bemutatkoznak most itt. -
Gabe18 #5076 Te ilyen játékosokkal mint akik nálatok vannak jobb lenne ha csendbe maradnál.Ronaldo-t nem kell bemutatni senkinek nagyképűség terén,de jól illik hozzá párban a Tevez nevű parasztgyerek is,aki így nyilatkozott 2006-ban a VB alatt:
"Egy sajtótájékoztatón ugyanis az argentin Tevez kijelentette: utálja a németeket, közülük is Lehmann kapust a legjobban, és a célja az lesz a találkozón, hogy labdával minél többször fejbe rúgja."
Itt a hír,nem én találtam ki,mielőtt ez felötlene... -
#5075 Én már akkor is elégedett lennék, ha a tehenészek ma még lejjebb csúsznának a tabellán ;)
Egyébként Oddo, Borowski szerdán remélem kezd :S Akárhogy is nézzük, Ribery, Sagnol és Hamit hiánya nagyon megérződik persze az még nem ok arra, hogy otthon 0:5-re akárki is menjen ellenünk... -
#5074 Én is nagyon szívesen néznék meg egy Bayern - Manchestert :) -
#5073 részvétem a hozzátartozóidnak -
#5072 És még sajnáltam délelőtt, hogy nem fogom látni a meccset :) -
forsbergp21 #5071 *Hitzfeld