Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

királyság

mikor dõl el hogy ki lesz a következõ áldozat? 😄

Tojesz
remek meccs volt, grat a Realnak is, kellettek a jó meccshez

B0B0
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!

Szép volt fiúk! 😊

Grat a Realnak! Nagyot küzdöttek

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Tojesz
valamit visszaadott a bíró<#merges2><#merges2>

Bercy
vicc ez a bíró...
B0B0
Na vazze 😞

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Én nem így látom

Taranov
Teljesen kész ez a Van Bommel - Podolski páros, jól elszórakoznak a labdával, de abszolút nincsenek benne a csapatban, fõleg van Bommel, legalábbis ezen a meccsen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Jajjaj, szegény Capello, jön a munkanélküli segély 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bercy
Van igazság!!! 😄
Taranov
Schweinsteiger nem tetszik nekem, sokat cselez a szélen beadás helyett, a lövéseket meg gyakran elönzõzi, ráadásul eléggé lassan dönt.
Asszem a VB-n aratott sikereit akarja megismételni.

Taranov
Volt már rá példa pedig, Hakan Sükür 2002-ben a 11. másodpercben.

<#nyes>

Bercy
Amikor Elbernek Kahn adta a golpasszt(egyszer pattant a gyepen a labda). Na az nem volt semmi.
Tojesz
Nem láttad anno a 4-1, 4-2 Real - Bayern párharcot még Lotharral?<#smile><#smile>
Az azért jobb volt ennél is

B0B0
Igen, mégegy gól minimum kell

Ezt igy nem huzzuk ki...
Pedig már eldönthettük volna.
A biro az a rohadt paraszt,mostmár nyomja a Realt ahogy lehet.Egy perces ápolásra 4 perc hosszabitás,hát persze mert érezte hogy a végén a Real kezdett éledezni.A végén meg a szögletünknél lefujja,hát ilyen a mesébe nincs...
Pedig most igen gyenge ez a Real,de a 2. félidõben jönni fognak,és ha mi igy használjuk ki a 1-1 elleni szituációkat a kapussal szembe,akkor kiesünk.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Az most nem izgat én megfagytam az elsõ 20 másodpercben!!! 😄😄

München ist ROT!!!

B0B0
Na azért nekem ez az utsó 10 perc annyira nem tetszett.

France men
Ilyet én még nem éltem emberek!!!! 😄d

München ist ROT!!!

B0B0
Húú, szegény Ramos 😞

B0B0
Okés, én benne vagyok! 😊

Taranov
Hát egyelõre arra vannak beállva.

B0B0
Na akkor most Capello mester végig védekezteti a csapatát?

gabber_saviola
azta, ez nem volt semmi 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
😄

Tojesz
fantasztikus, kicsit happy vagyok😊

na ez gyors volt😊
B0B0
Capello:
"Ma már nem lehet támadással mérkõzést nyerni, csak védekezéssel"

Az ilyen olasz faszok miatt olyan a foci ma, amilyen! Menne a búsba az ilyen

banok
itt találsz infót

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Falconer
Sopcaston meg ilyeneken szetnezhetsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nem tudtok véletlen valami netes streamet estére? Sajna a meccs ideje alatt nem lesz TV a közelemben 😞

na közeleg a nagy meccs, jó szurkolást 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

beszéltünk már róla a tápigban 😊 #2788

Taranov
Ez nem válasz.
Úgy kérdezem akkor: mit ér ez a hír anélkül, hogy tudnánk, ki ez a Sosa?

Falconer
"Mehr Informationen dazu in Kürze!"
<#idiota><#vigyor>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
De még mindig nem tudjuk, ki az a Sosa.

Falconer
Sosa alairta nalunk a szerzodest!

06.03.2007

Jetzt ist es offiziell: Jose Ernesto Sosa ist ab dem 1. Juli ein Bayer! Am Dienstag unterschrieb der 21 Jahre alte Argentinier in München einen Vierjahresvertrag beim deutschen Rekordmeister bis zum 30. Juni 2011. Am Tag zuvor hatte er die sportmedizinische Untersuchung bei Vereinsarzt Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt bestanden.

Mehr Informationen dazu in Kürze?

Bercy
Hétfõ pihenõnap 😉
B0B0
Ja, hogy te otthon vagy? 😊

Bercy
Discovery-n most van egy mûsor az Allianz arénáról, ha esetleg érdekel valakit.
nem tudom, valahogy csak kínlódunk a pályán, egyszer nem volt még olyan, hogy végig uraltunk egy meccset, talán csak a Steaua meg Levante ellen...

valahogy a meccsek képe, sérülések, sorban három x azt eredményezte, hogy betelt a pohár, beleuntam. Persze egy Bayern verés biztos visszahozná a kedvem az El Classicó-ra 😄DDD
Ha kiesünk, akkor erre a szezonra végleg viszlát, az tuti

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Miért? Ott vagytok a bajnokságban a legjobbak között, BL-ben a minimum a legjobb 16 között?

az a bajom, hogy már nem is érdekel, elment a kedvem az egésztõl...

B0B0
Hát lélektani elõnyben vagyunk a Herta lezúzása után az tuti, de ettõl függetlenül bármi lehet. Nézd csak meg mit csinált a Barca Sevillában! 😊

David Beckham és José Antonio Reyes sérülés miatt nem lehet ott a Bayern elleni találkozón, míg Gonzalo Higuain és Ruud van Nistelrooy sincs teljesen rendben.

Ha nem lesz Higuain, RVN se, akkor sok sikert kívánok nektek a negyeddöntõben...

B0B0
Majd elválik, melyik az igaz

B0B0
Attól még, hogy nagydarab, nem biztos, hogy jó is 😊

Hitzfeld lässt sich nicht erweichen vom Bayern-Werben. "Ich mache nicht weiter"