Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
persze nem lenne rossz de van der Vaart kalsszikus irányító, Ballack stílusú aki rohadt jól lõ távolról, nagyon jók a szabadrúgásai stb..

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Én Lúciót vinném föl irányítónak, eszméletlen jó a középpályán is, látnak a labdái! Ismael meg a helyére!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
van der Vaartot pl irányítónak

France men
Egy szétesett csapat szétesett teljesitményei ezek már sajnos...
Jövõre bele kell nyulni Uli papának abba a skót pénztárcájába és addig megsem jönni külföldröl amig nem szállit 2-3 meghatározó spílert...

München ist ROT!!!

Taranov
Ha ez a vége, akkor ez az elmúlt hetek eseményei után tragikomikus.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

áhh... 1-1 nem hiszem el h még a borussiát se tudjuk legyõzni<#schmoll2>

France men
😊

München ist ROT!!!

Taranov
És a PSV nevet is felvesszük? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

5w0rdf15h
1. és 3. kurvajólnézki <#eljen><#eljen>

B0B0
Reméljük õk a játékot fontosabbnak tartják majd.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

leoon
nah ez teccik

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

France men
Olyan mint a 2000-2001-es csak felturbózva 😄😄 baszottul tetszik nekem is..

München ist ROT!!!

Hát pedig lehetne,fõleg a függõleges csikos nagyon jó.Tetszik hogy nem sima egyszinû.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Ezek még nem biztosak... 😊 De ha tényleg ezekbõl válogatnak akkor qrva nagy lesz! De ugye a fehér mezünk még asszem marad egy évig!!

München ist ROT!!!

Nagyon jól néz ki.Egy ilyet majd be kell szereznem!

France men
Hm next season??

München ist ROT!!!

Jó hogy nem a Romariot...

semmibajom vele, sõt a míg a leverkusenben játszott az egyik kedvenc játékosom volt. de nemértem akkor miértelme volt anno elengedni...

France men
Nem tudom mi a bajod vele... én nagyon kedveltem, bár már kicsit el járt felette az idõ de ebbe a mostani Bayernbe könnyedén befért volna már nem azért..

München ist ROT!!!

loál, le akarjuk igazolni Zé Robertot <#wilting>

France men
Sajnos igazad van... 😞😞

München ist ROT!!!

Vége.

Gondolom senkit se lep meg hogy megint egy kiesõjelölt csapat ellen,hitehagyott,tudatosság nélküli,az elképzelés legapróbb csiráját is nélkülözõ játékal újabb vereséget szenvedtünk.

Csapatunk a német bajnokság egyik massziv középcsapatának szintjére jutott tényleg.Gyakorlatilag bárkit megverhet,bárkitõl kikaphat.Igazi esélyünk már senki ellen sincs.Majd ahogy sikerül, úgy sikerül.

Talán jobb lenne ha a Sport Klub több Bayern meccset nem adna idén,mert ha ad ugyis megnézem,de az ilyen önkinzó tevékenységben semmi jó nincs.

Amugy szerintem Hitzfeld is megbánta már ezerszer azt a szerzõdés hosszabitást.

France men
Guererro-t megérte eladni valóban... no commm<#rinya>

München ist ROT!!!

B0B0
Na úgy néz ki, ma is kiszopunk...

B0B0
Olasz játékos meghal a német iramban. Emlékezzünk csak Riztellire! Ennyi pénzért inkább vették volna meg nyáron a lófejût.

5w0rdf15h
hát szvsz inkább van der Vaart kéne ide inkább...Toni nem rossz játékos de inkább irányító kéne

Nemzeti Sport Online:
Olasz lapértesülések szerint Luca Toni a Bayernben folytatja

Az idei szezonban több klubbal is szóbahozták Luca Tonit, a Fiorentina gólzsákját. Az AC Milan, a Juventus és az Internazionale is szívesen látta volna soraiban, de a Bayern Münchennel is többször szóba hozták a csatárt.

A La Gazzetta dello Sport szerint a német klub lett a befutó a Toniért folyó versengésben, mivel 18 millió eurós ajánlatával egyik olasz csapat sem tudott – vagy nem is akart – versenyezni.

Az olasz lap még Toni müncheni fizetését is nyilvánosságra hozta, értesüléseik szerint a tavalyi világbajnokságon aranyérmet szerzett olasz válogatott tagja 5,5 millió eurót tesz zsebre évente.

A 29 éves támadó jelenlegi kontraktusa 2008-ban jár le a Fiorentinánál.

France men
És ezt detto én is igy látom... de hogy van az hogy arra nem veszik észre!? Nem látták Hitziék amikor beállt a margit ellen mit mûvelt meg bármikor amikor beállt.. ment, hajtott, lõtt! Nem tudom minek erõltettük annyira Poldit kapott 3-4 meccset semmit nem csinált egy 11-es gólon kívül... :/

München ist ROT!!!

B0B0
Piza a legjobb idén, csak ez Magath és Hitzfeld sem veszi észre...

banok
Idén ott volt a csoportkörben a Levszki és Steaua is. Tavaly az Artmedia. Néhány éve a Partizan B. de 2000-ben a Maribor is bejutott szal nem lehetetlen küldetés kelet-közép európából bejutni a BL fõtáblájára csak mi magyarok vagyunk szarok 😞 De elviekben egyetértek veled.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

leoon
hát nem csodálom! poldi helyett meg ott a jóval tehetségesebb góllövõ pizza! még jobban is járunk az öreg pizzával!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

France men
Inkább arról dumáljunk hogy Poldi kidõlt a szezon végéig és Schweini ujra tréningezik!! + Hitzfeld ujra beteg és már 2 kilot le adott... gyomor problémái vannak, az idegességtõl is lehet azt mondják!!

München ist ROT!!!

de hogy van az, hogy egy szerb, román klubcsapat kenterbe veri szinte a mieinket? Kenhetjük ilyen dolgokra, meg az UEFA-ra, a BL-re, de nálunk valami nagyon el van rontva 20 éve...
Az UEFA Kupában is sok pénz van hozzánk képest, ode se jutunk ki, ott se tudunk mit csinálni, mirõl beszélünk??

De tényleg, ha valaki jó, UEFA-ban alkothat, bejuthat ugyanúgy a BL-be, ja hogy a ,,profiskodó" focistáink amatõr teljesítményérenem járnak milliárdok a BL-bõl, hát ez van. Elõbb hajtás, UEFA kupa majd BL fõtáblára jutás, a lehetõség adott

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0

Itt most nem arról van szó hogy magyar-nem magyar,hanem hogy igy esély sincs.Most xarok vagyunk,de igy azok is maradunk.Meg a környékünkön lévõk is.Ha minden évben az aktuális bajnok reális esélyt kapna hogy bejusson,és ott egy kis pénzt szerezzen,esetleg megmutasson pár játékost akit el lehet adni,az egy lehetõség lenne a kisebb országok csapatainak,de igy ez sincs meg.

B0B0
Úgy lenne esély, hogy legyenek késõbb, így semmi.

leoon
ÉN IS MAGYAR VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@
de most gondolj bele! De mondjuk nekem mind1 volna csak mondjuk annyit változna a helyzet h a csoportkörökben lenne magyar csapat!! de lényeges változás NEM lenne! nah ez az én véleményem. de mindenki másképp látja a világot és a focit!

B0B0
Jó! Hát ha nektek fekszik ez a helyzet, hogy a jelenleg legerõsebb klubot még tovább erõsödjenek, akkor ennyit róla. Én még azért magyar vagyok.

B0B0
Maximálisan egyet értek

leoon
sztem nem is tom, egyrészt hülyeség h beraknak minden bajnok csapatot, valamint nem is hülyeség, mert BL a neve a sorozatnak!!!! de mondjuk mit kezdene 1 debrecen vagy 1 MTK a sorozatban?????? A legjobb 4, 8, 16 közé úgy is a 'legjobbak jutnának be!!! Nem??? hát de!!!

Pedig a hozzánk hasonló országoknak mekkora bevétel lenne már csak a BL 6 csoportmeccse is.De egyszerüen remény sincs rá.Elõször összeeresztik ezeket a szerencsétlenek 2 fordulóban,majd mikor megvan a hõsi maradék

Ne haragudj, de már egy Rabotnicski meg Vaduzba beletörik a bicskánk, ugyanmár... Fradinak is csak egy Prágát kellett volna legyõzni, nem jött össze. Egy Donyeck, Kijev, Moszkva, Artmedia bejut...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Az mindegy,csak hülyeség igy.
Viszont az egész rendszer elborult elme szüleménye.Egyértelmûen növeli a nyugati nagy klubok,és közép-kelet európaiak közti távolságot.
Esély sincs a "húsosfazék" közelébe kerülni,minden nagy pénzt elvisznek a már amugyis kögazdag nyugatiak.A reklám bevételek,a tv bevételek,minden oda megy.Pedig a hozzánk hasonló országoknak mekkora bevétel lenne már csak a BL 6 csoportmeccse is.De egyszerüen remény sincs rá.Elõször összeeresztik ezeket a szerencsétlenek 2 fordulóban,majd mikor megvan a hõsi maradék,azt koloncnak odavetik a Angol,Olasz,Spanyol,Német 3.-4. helyezetteknek,hogy akkor jussál be a csoportkörbe.Az hogy az a szerencsétlen megnyerte a saját bajnokságát az semmit se számit,majd a 4. helyezett olasz bekocog a kasszához,hogy még több pénze legyen,és jövõre az olasz bajnokság még szinvonalasabb legyen ezáltal.A mi kis csapatunk meg mehet vissza ahonnan jött.
Ez az egész CSAK a pénzrõl szól mióta a BEK helyett Bajnokok Ligája van.

nekem végülis ugyanmindegy, úgyse mi döntünk 😊

Bercy
Papíron az Arsenal jobb de emlékezzünk csak a Monaco-Porto döntõre. Ki gondolta volna, hogy õk ketten játszák a döntõt!
Én örülnék ha a BL télleg csak bajnokokból állna. Lehet, hogy a csoportmeccseken nem akkora nevek csapnának össze(amitõl függetlenül a legjobb meccs is lehet) de legalább az uefa kupának is lenne értelme! Nem is kicsi.
Mindenkinek megvan a maga véleménye(amit tiszteletben tartok), nekem az, hogy a BL az legyen BL!
Arsenal vagy Anderlecht? Ki a jobb? 😊

Különben ugyanaz lenne mint az Uefa kupa, idén lett volna Barca, Chelsea, Inter, Bayern, Lyon. Nos a csoportmeccsek a szurkolókon kívül ki a rákot érdekelt volna? Színvonal csökkenne, sztem mi járnánk rosszul

ez csak szõrözés a névvel, nem tök mindegy minek hívják? 😊 Egy sorozat, ahol nagy csapatok vannak, pont

Mor3llo
Hát igen, szerintem is így lenne a helyes.Azért is nevezték régebben BEK-nek, mert BAJNOKOK Európa Kupája volt...mostmeg indulhat pl. a belga bajnokságból 1 csapat, vagy még annak is selejtezõt kell játszania, az angol bajnokságból meg indul 5 csapat...ez azért akárhogy nézzük elég fura.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mért,melyik lett a BAJNOK csapat?

Akkor nevezzék "Elit ligának" vagy mit tudom én minek,de a Bajnokok Ligája név nevetséges.

B0B0
Nem értek egyet

de a BL-ben muszáj ez a szabály, hülyén nézne ki az, hogy pl. idén ott lett volna a Debrecen, az MU meg nem 😄