14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Mor3llo
    Így igaz, ne is haragudj, lehet te eltűröd ha a kedvenc csapatodra szúrós megjegyzéseket tesznek, és nem. Ízlések és pofonok. Ha bejön más csapat szurkolója, és értelmesen hozzászól, persze, nem zavar! De így...
    Na mind1, téma lezárva részemről.
  • OPM
    amúgy én nem értem ha bejön más csapat szurkolója, miért kell egyből elzavarni.... én spec kiváncsi vagyok mindig hogy mások milyen erősnek, veszélyesnek látják-e a csapatunkat

[apro]jójó, igen tudom, most jön az a duma hogy akkor nincs vele semmi gáz ha megfelelő hangnemben szól hozzá
  • antijuve
    elvileg évi 4.5M-át.Ha ez igaz, én is túlzásnak tartom.Azért nem akkora játékos, még németföldön sem (sztem).
  • Mor3llo
    Nem hiszem, általában minden csapatnál így adják meg, hogy x összeg/év.Egyébként Olic lesz azt hiszem a 3. legjobban fizetett Bayern játékos Lüke és Ribery után. De nem biztos!
  • pinnacle
    de ők per év kapják nem?

olic meg sztem x év alatt kap annyit
  • 9csöves9
    nem vágom hogy vannak Münchenben a fizetések nem túlzás ez?a Juvénál Del Piero,Camoranesi,Trez,Buffon kap 4,5-5 millát
  • Monoton
    Estét az Uraknak!

További flémkeltő, off hozzászólások büntetőpontot vonnak maguk után.
  • Gabe18
    Majd ha pont a Real-hoz hasonló klubok esztelen költekezése nem tenné lehetetlenné hogy az olasz-angol-spanyol bajnokságon kívül máshová lehessen igazán nagy játékosokat igazolni emberi áron,akkor lehet a Bayern se a saját környezetéből probálná a legjobbakat átvenni.
  • antijuve
    mmint fizetésnek :D

(remélem egyszer eltalálom :P)
  • antijuve
    * illetve 4,5M-ért természetesen :))
  • antijuve
    ez a Realnak is lehetne a jelmondata :).Mert nemzetközi szinten...van némi hiány.A szurkolójuk szerint, nekem nem :).
    Én elolvastam a topic címét, és azt látom, hogy Bayern München.Te hoztad fel a Bundesligát, hogy alkalmatlan a felkészülésre, én meg arra válaszoltam.
    Amúgy a kiegyensúlyozottságról mindenkinek meg lehet a saját véleménye, kinek ez, kinek az.Ha akarom az angol bajnokság se éppen egy kiegyensúlyozott valami.Oké, most épp van a Villa ami (még??) épp talán BL helyen van, de ha jól tudom 1994-et és 1992-et leszámítva (Blackburn és Leeds Utd) csak a MU, az Arsenal és a Chelsea nyert (ez utóbbi igencsak köszönhető Abramovicnak).Mielőtt félre értés esnék, én szeretem az angol bajnokságot, habár egyik nagycsapatnak sem szurkolok, de amíg tudtam nézni, addig szívesen leültem egy-egy meccs elé.De ez kicsit mellékvágány.
    Na mindegy, ez a kiegyensúlyozottság nálam kicsit "sántít".
    De a legjobb mondat Francesco barátunkhoz fűződik:"Úgyis mindenki annak drukkol, aki szimpatikus neki.".Ennél okosabbat nem igen lehet mondani :).

Ja, Olichoz: mikor olvastam, hogy jön, nem nagyon értettem, hogy miért.Majd meglátjuk, legalább ingyén jön.
  • Mor3llo
    Hallod, de most komolyan, nincs kedved elmenni innen tényleg ? :D
    Kicsit már unalmas vagy :)
  • Rudee
    Jólvan, inkább tanulmányozd az orosz foci történelmét és jelenét...
  • Rudee
    Bundesligáról volt szó, nem a spanyol ligáról. A múltból meg nem lehet megélni, bármilyen szép is. 200be hiába nyertetek, a végén kié lett a BL? Ennyi. Nem tudom miért kell felpörögni ennyire.
  • Mor3llo
    Csak akkor ne idejöjjön cukkolódni. Énis tudnék fajinakat írni a Real-ról, mégsem megyek a topicjukba bohóckodni.
  • FrancescoTotti
    Van értelme ezeken a dolgokon vitatkozni? Úgyis mindenki annak drukkol, aki szimpatikus neki.
  • Mor3llo
    Viszlát!
  • B0B0
    Az #5359-ben rátapintottál a lényegre, de most igen. Mert, hogy 2005-ben a Real jutott tovább az egy dolog, de emlékezz rá, hogy kitől kapott ki a Bérnabéuban a csapatod 2 éven belül kétszer is? Mert bizony 2001-ben és 2000-ben is ez történt, mitöbb 2001-ben az egy elődöntő volt...

És visszatérve az #5359-re a spanyol bajnokságban is igen nagy a szakadék az első négy és a többi között. Nem szoktam ilyeneket hallani, hogy egy Real-Espanol meccs erősen háromesélyes. A Bundesligával az a baj, hogy abból az első négyből is a Bayern kiemelkedik, a többi pedig nemzetközi szinten kevés.
  • Rudee
    Milyen bajnokság nincs?
    Olvass, olvass vagy olvass...
  • Mor3llo
    "Főleg az UEFA kupában. Majd tavasszal meglátod."
    Aham, semmi cukk.
    Akkor hány csapattal lesz az ?:D 18-cal ? Ilyen bajnokság nincs is...
    Erre a legutóbbi 5 találkozásra meg nem mondok semmit, mert ritka nagy hülyeség :DDD innentől komolytalan is az egész. Viszlát!
  • Rudee
    *t
  • Rudee
    Arról, hogy a legutóób 5 találkozásból azt az egyet húzta be a Bayern.
  • Rudee
    Nem cukkoltam senki.
    Leírtam a véleményem, amire rögtön jön a legutóbbi Bayern-Real meccs. Ki nem sz**ja le?
    És igen, követem az orosz PL-t, le szoktam tölteni az összefoglalókat. Az előző szezonból is megvan 31 forduló kompletten.
    5-6 csapat miatt egy bajnokság meg még nem lesz kiegyensúlyozott. A középcsapatok úgy le vannak maradva, hogy az már fájó.
  • Mor3llo
    Milyen szabályról beszélsz te ? :D
  • Mor3llo
    Akkor te olvasd el a topic címét. Ide nem azért kell bejönni, hogy cukkoljuk a másik csapat drukkereit.
    Egyébként érdekes, figyelemmel követed az orosz bajnokságot is ? Tökjó, melyik csatornán ?
    A Bundesliga azért kiegyensúlyozott : Bayern,Werder,Hamburg,Wolfsburg, most lehet mondani a Hoffenheim-et is, Leverkusen. És igen, én figyelemmel követem a Bundesligát.
    Látod-látod, megint csak nagyot mondtál :)
  • Rudee
    Kivétel erősíti a szabályt...
  • Rudee
    a, topik címét olvasd el (de hogy válaszoljak, mi legalább a BLben ott vagyunk minden évben)
    b, orosz bajnokság sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a Bundesliga, nincsen akkora szakadék a dobogósok és a középmezőny közt
    c, Zenitnek jó volt a háttere
  • Mor3llo
    Hagyjuk, az utolsó Bayern-Real párharcból nem is tudom ki jött ki győztesen
  • antijuve
    akkor mi a helyzet a Real-lal aki miközben megnyerte a hazai bajnokságot, kiesett a Romával szemben?De már évek óta ez megy a Realnál, hogy Bl-ben mindig búcsúznak az első kieséses körben (javíts ki ha tévedek, annyira nem figyelem a Madridot).Nem akarok vitázni ezen, de erre a "nem jó a felkészülésre"-érvre van jópár ellenpélda.
    Az UEFA-kupa meg sajna nem jött össze.De a Zenit nem csak a Leverkusent, meg a Bayern verte ki, hanem ha nem tévedek a Villarrealt is többek között, aki jelenleg a BL-ben szerepel (és mellesleg spanyol is:) ).
    Nem hinném, hogy a Zenit a rettentő erős orosz bajnokság miatt nyerte volna meg az UEFA-kupát.(ergo ők miből készültek fel?).
  • B0B0
    Azért a volumen kicsit más. Mi (egy-két kivételtől eltekintve) az utóbbi 3-4 évben csak német csapatból igazoltunk kulcsjátékosokat, ráadásul olyanokat, akik ott sztárok voltak (Borowski, Lúció, Zé Roberto, Klose, Altintop, Podolski, Jansen, Van Buyten és valamilyen szinten Lahm is)
  • Mor3llo
    Akkor köszönjük értékes hozzászólásod, viszlát.
  • Rudee
    Főleg az UEFA kupában. Majd tavasszal meglátod.
  • Mor3llo
    Húha, az utóbbi években már sokszor kaptuk meg ezt a tipikus 'ha majd egy komolyabb ellenfél jön' szöveget :)
    Ahhoz képest egy jópár nagycsapatot cumiztattunk, de akkor természetesen rá lett mondva a csapatokra, hogy nem is igazán nagycsapatok, meg formán kívül vannak...blabla :D
  • FrancescoTotti
    Hát manapság nehéz megtartani egy klubnak a játékosait, mert klubhűség az már nem igazán létezik.
    A játékosok meg elég bután igazolnak sokszor, csak az a cél, hogy minél inkább sztárcsapat legyen, ahová mennek.
  • Rudee
    Ez a Bundesliga szempontjából jó, mármint a Bayernre nézve. Gyengül az ellenfél, könnyebben behúzzák a bajnokságot. Na de arra nem gondolnak, hogy az egyre gyengébb hazai ellenfelek elleni meccsek nem lesznek kellően elegek a BLre való felkészüléskor? Szembe találják magukat vmi komolyabb csapattal, aztán vége.
  • Mor3llo
    Azért érdekes számomra mindig ez az 'ellenfél gyengítése' helyzet. Azért igazolunk, hogy erősödjünk, ha nem tudják megtartani a csapatok a játékosaikat, vessenek magukra. Más topcsapat is igazol a saját bajnokságából, pl. Rúni, Tevez, Mancini, Figo stbstbstb. lehetne még sorolni egy jópár mindenkit!
  • FrancescoTotti
    Hát azért, hogy gyengítsük őket, ez szerintem nem kérdés.
  • B0B0
    Olic jön

Azért Beckenbauert sem értem, sír, hogy nincs a német bajnokságnak akkora presztízse, mint anno, mert nincsenek a Bayern mellett topcsapatok, de akkor mi a faszért igazolunk állandóan a legnagyobb riválisoktól kulcsjátékosokat???
  • antijuve
    Remek megfogalmazás.Véleményem szerint :).
  • B0B0
    Egy percig sem hiszem, hogy most eligazol, nyugi, csak ecseteltem a véleményem :)