Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
<#buck>

München ist ROT!!!

Ja gyertek má gumiba a Gyuri és Zsolczai original topikjába! felakarjuk éleszteni a Gumit!

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Makaayt nem szabad elengedni! Remélem Klose nem jön mert akkor mehet Makaay és én azt nem akarom!

JEEEEEEEEEE! csá bayern drukkerek én is az vok!

B0B0
Miroslav Klose: Mindenkéép a Bayernban fogok focizni!

Érdekes, a nemzeti sport most épp nem tartja biztosnak Ribértyt

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

sry, visszavonom! most olvasom hogy simán lehet még a dologból valami

B0B0
Borzalmas=Schlaudrauff és õ kibaszott jó! Megjegyzem, irányító poszton!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
jah télleg 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
Úgy tudom, hogy jövõre még marad, de várható, hogy Rensing egyre többet fog játszani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

leoon
Kahn az amúgy marad még vagy 'nyugdíjba' vonul?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

gabber_saviola
így igaz, a két sztárigazolásra gondoltam 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Szerintem Ribéryt szánták irányítónak.
Az elõbbi felsorolásból kimaradt egyébként a k*rvadrágán megvásárolt Sosa.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

de az biztos hogy már nem beszélni magyar 😄

5w0rdf15h
igen? akkor az tárgytalan 😞

Klose hetekkel ezelõtt hosszabbított a Werderrel. Vagy tudok valamit rosszul?

5w0rdf15h
Van der Vaart, Sneijder v akár Diego

bár én még a Klose bizniszre is számítok 😉

Bercy
Gondolom Ribery-re és Toni-ra gondolt. Remélem úgy fognak nálunk is teljesíteni ahogy azt elõzõ csapatukban tették 😉

Már csak egy klasszis irányító kéne. Arra a posztra ki, kit várna a legszívesebben?
5w0rdf15h
5 új igazolás van 😄 márha Ribery valóban jön 😊

Aachenbõl a fiatal srác vmi borzalmas neve van 😄DDdd
Altintop a schalketól
Jansen a Gladbachtól
Toni ugye a Fiotól
és most elvileg Ribery

gabber_saviola
jól játatok mind2 eddigi igazolással

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
az OM oldalán már hivatalosan írnak Riberyrõl

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

5w0rdf15h
hát franciák mostani meccsén szép gólt lõtt 😊 meg szinte mindenhol feltünt szélen középen hátul majd kiderül

Taranov
Hát remélem, hogy ez igaz.

B0B0
Elvileg miénk Ribéry 25 ropiért

Azt halkan megjegyzem, hogy Ribéry irányítóként kezdte pályafutását! 😊

B0B0
Lehet sokmindent és sokfélét mondani, de egy biztos, az egész eddigi bevásárlás fabadtkát sem ér, ha nem vesznek egy világklasszis irányítót!

Taranov
Úgy hallottam, hogy eddig csak annyiért igazoltak, amennyiért Hargreavest eladták, szóval van még pénz 😊

5w0rdf15h
hát Klose elvileg jönni fog ha minden igaz 😊

viszont irányító posztra....ha oda nem igazolnak megint nagy szar lesz az egész

Taranov
A Klose-Toni csatársor lenne a legjobb eset, de ebben én nem merek reménykedni, de egy Poldi-Toni páros is képes lenne nagy tetteket végrehajtani, csak Poldi még egy kicsit önzõ.

A jobboldal nem gyengült szerintem, Brazzo úgyis csak kifelé jött volna a formájából, ahogy öregszik, Hamit viszont fog még fejlõdni.

5w0rdf15h
hát jobboldalra is kéne még ember meg csatár persze így h Pizza is elment 😞

ja meg hát klasszikus irányító még mindig nincs...

Taranov
Egyébként az idei bevásárlás (eddig) nem komolyabb a tavalyinál. Bár nagyon ígérgetnek, de Toni és Altintop kb. a tavalyi Poldi-Van Bommel pároshoz hasonlítható.
Ha az ígéreteknek hiszünk, akkor 2-3 játékos még várható.

France men
Lehet túl sokszor rúgott be 😄 Egyszer kétszer elkapták ittas vezetésért azt tudom és meg is büntette a klub de gondolom nem ez miatt..

München ist ROT!!!

B0B0
Ez senki sem tudja

France men
Én meg azt sajnálom hogy mostanábn nem játszott eleget.. inkább a beképzelt Poldi játszott és amikor Pizza beállt a Madrid ellen is mit mûvelt ezt nem látta Hitzfeld meg a vezetõség!? Miért csak padozott mindig? :|:| :S

München ist ROT!!!

Taranov
Az engem is bánt természetesen, legalább kaphattunk volna érte valami pénzt.

B0B0
Én is megértem, én amiatt vagyok dühös, hogy nem tartották meg, hagyták elmenni <#falbav>

Taranov
Én megértem, ha a Chelseaben is meg tudja majd állni a helyét, ahhoz csak gratulálni tudok.
A Bayernnél nem becsülték meg eléggé, holott szerintem Makaaynál és Podolskinál is jobb teljesítményt nyújtott.

B0B0

France men
Az nso idõben észlelt.. 😄

München ist ROT!!!

Mor3llo
17 millió font = 25 millió euró 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
nem 17 hanem 25 milla de teljesen mind1 ennyiért megérte eladni

B0B0
Hargreaves elkelt 17 milkáért

Barca topicban azt beszélik, el akarja vinni Laporta Makaay-t. Tudjátok mit? Vigye!

France men
Lüke Antal 😄😄 Bommel mellé már csak egy értelmes középplyás kéne.. bár a kis Sosá-ban remélem egy Diego bújt el.. 😊

München ist ROT!!!

Luca=Lüke Toni

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Luque ???? Newcastel ?
B0B0
Lükét??? Az ki?

France men
Uli papa alkudott a 13-bõl és megszerezte 11-ért Lükét.. 😊

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
most azt fújják h az Arsenallal tárgyal 😊

B0B0

France men
Szerintem ez nem tesz semmit mert Harg is kint van 😊😊
Hu de az a polo ami Lucio-n van az ott van a szeren :o

München ist ROT!!!

Taranov
Ez logikus, viszont ami érdekes, bár lehet, hogy nem bír jelentõséggel: az új fan shop katalógusban Brazzo már nem szerepel, Pizarro viszont igen.

B0B0
Háááát, sajna én már nembízok benne, hogy marad. Gondolj csak bele! Kicsit elgondolkozik és rájön, hogy van a csapatban egy Toni, egy Makaay, egy papa kedvence Podolski. Ezek után jön csak õ, akit ráadásul Hitzfeld nem is csíp annyira. Erre még rájön egy lapáttal, hogy biztos kapkodak érte a kisebb csapatok.