14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5513 Gólt kéne rúgni, különben jönni fog a pofon! -
OPM #5512 ott Pizarro, nálunk Ribery húzza jóideje a szekeret -
#5511 Werdernek gratula!Hétvégén azért remélem kikapnak majd :P :) -
#5510 Szép gólok voltak, bár a második lesről volt.De nem azon múlt szerencsére -
OPM #5509 ah, értem
thx -
#5508 én is úgy tudom. -
#5507 Eztán még sorsolás van. Legalábbis azt hiszem. -
OPM #5506 sőt, 6-1nél is ők mennek tovább!
szal komolyra fordítva melyik párosból kerül ki az ellenfelünk? -
campy #5505 héé ne becsüljétek le a Sportingot még továbbjuthatnak elméletben:) csak 5 gólt kell lőniük Münchenben aztán már hosszabítás van xD -
#5504 már ezt nézed??kicsit túlontúl optimista vagy :DD -
#5503 Jujujujjjjj!!!!5-0!!!!!
IGENIGENIGEN!!!!!!!!!! -
#5502 Jajajjaj...hát egy ötöst verettünk :D -
OPM #5501 0-5!!!!!4
ki lehet a második körben az ellefél? :D -
campy #5500 jujujj a Bayern lazán rápihenhet otthonra:) ez volt az a meccs amelyre egyértelmű Bayern voksot tettem volna...még a Panathinaikosz meccsnél is egyértelműbb ez... -
#5499 4 ;) -
FrancescoTotti #5498 Már 0-3 :D -
#5497 Pocsék játék, de vezetünk! -
#5496 Góóól! Ribery 0-1!!!!! -
#5495 sikerülni fog! SIKERÜLNIE KELL!! -
#5494 Na, kiderül, sikerül-e túllépni a bajnoki meccsen:).
Győzni kéne -
#5493 Szia!
ez talán segít -
#5492 hello!
vaki tudna segíteni abban hogy hol lehet vásárolni budesliga meccsre jegyeket?
előre is kösz -
#5491 ja, valahogy úgy.azért ez a meccs nagy csalódás.de még nincs veszve semmi, a Hertha is kikapott, a Hoffenheim ikszelt, és a HSV sem biztos h nyer. -
#5490 hát az... :P -
OPM #5489 igazi totógyilkos! -
#5488 Kezd emlékeztetni a tavasz az őszre :S -
Csesza #5487 nyertek is a Kölniek 2-1re -
#5486 félidőben megy a Köln 2-0ra... -
#5485 igen.de nem lehet mindig szépen játszva nyerni.Ez egy ilyen meccs volt, ahol kevésbé jó játékkal kellett volna behúzni a meccset.A Herthanak tényleg ez a stílusa, de ezek szerint ezt jól csinálták.Igaz, kellett hozzá két (de legalább 1) kapitális védelmi hiba. -
#5484 Dortmund ellen már játszott pár percet.Most nemtudom hogy miért nem játszott. -
OPM #5483 amúgy Altintop-ról mit lehet tudni?
(azon kívül hogy török) -
OPM #5482 a hertha mindig ezt a stílust játsza, ezt sikerült átvennünk, vagy lehet hogy ránkeröltették, nem tudom... mindenesetre nálunk a szép focinak kellene dominálnia! -
#5481 Hát a Berlinnek se volt valami sok helyzete (sztem kevesebb mint a Bayernnek), csak ők azokat belőtték.De ez nem egy olyan meccs volt mint a HSV ellen, ahol zsákszámra maradtak ki a helyzetek.Donovannek volt egy ziccere, de nem tudta belőni, de amúgy..inkább csak erőlködött a Bayern.Nem tudom, hogy az X igazságosabb lett-e volna...de ha ilyen baromságokat csinálunk hátul, meg is érdemeljük. -
OPM #5480 magáért beszél hogy az ötvenvalahányadig percig kapuralövésünk sem volt, ha jól emlékszem.... -
#5479 ééééss megint nem sikerült.
amit a védelem leművelt ezen a meccsen az szánalom volt kábé.A Hertha nem csinált túl sok mindent, de sajnos mi sem. -
#5478 2-1 Voronin -
#5477 1-1 Klose -
#5476 1-0 Voronin -
#5475 Nagyon úgy néz ki! -
#5474 úgy néz ki, élre állhat a csapat ezen a hétvégén.