Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
és pont a Chelseabe padot koptatni 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Bercy
Én azért örülök ennek mégha Makaay el is megy (mint ahogy azt kijelentette). Nem árt a vérfrissítés, Makaay már nem volt az igazi. Én egyedül Pizzat sajnálom nagyon, nem becsülték meg eléggé.
France men
Hát Toni, Poldi, Klose, esetleg Makaay ha marad és még ott van Schlaudraff kétlem, hogy a tesze-tusza játékával véletlenül is a kezdõ csapatba találja magát 😄😄

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
inkább santa cruz menne a csába...

France men
Kader komplett
Miroslav Klose wechselt zum FC Bayern...
hM! Hoeness mélyen belenyúlt a pénztárcába ami már nem ártott...ez hihetetlen annyira boldog vok!!!!! De attól tartok így elbúcsúzhatunk Roy-tól..

München ist ROT!!!

France men
Zé-nek nagyon örülök!

Linkérõl annyit, hogy így szól a hivatalos oldalról az interjú (magyar oldalon van fent...)

Fcbayern.de: Nem jelent az problémát, hogy „csak” a Reginalligában fogsz játszani?

Linke: Tudatosan döntöttem így. Sok más dolgom van még Németországban vagy Ausztriában. De a családnak az a legjobb, ha Münchenben vagyok és személy szerint nekem is. Így a fiam is gyakrabban látom. De az is inspirál, hogy fiatal játékosokkal játszhatok együtt. Nekik át lehet adni a tapasztalatot és a helyes irányban tartani õket.

München ist ROT!!!

B0B0
<#eljen>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
Zé Roberto hivatalosan is visszatért 😊

Linke csak a fiatalokat jött edzeni elvileg csak ha nagyon nagy szükség van akkor kellene játszania

France men
😊
Zé megérkezett Münchenbe! Szinte már biztos, hogy leigazoltuk õt is. Linke is visszatért hozzánk bár csak az amatõrökbe de még ki tudja mi lesz 😄 Lehet be kell majd segíteni a nagyoknak! Igaz ez 38 éves korban már nem egyzerû!

München ist ROT!!!

Bercy
Kössz, hogy ezt megosztottad velünk. Pá :C
nem mehetek gumiba<#rinya>

Aki átbasz, az basszon b-t is!

France men
Oli csak egy van! Köszi...<#wink>

München ist ROT!!!

B0B0
<#eljen>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
<#eljen> nem semmi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

leoon
hiányzik hát, ha valaki a bayern ellen játszik az soha nincs nyugodt helyzetben remélem 1-2 év múlva 1 nyerõ csapat lesznek és 2001 után ismét megnyerik a Bl-t!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Zenszkij
Ez a Klose nektek mocskosul kéne, Lüketónival óriási párost alkotnának amíg ez a Podolski végre felnõ...Nagyon hiányzik egy jó Bayern a bl-bõl is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

B0B0
Ez van 😊

Taranov
Igen, bocsánat 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

5w0rdf15h
hetedik 😄

Taranov
Azért ez az újságíró sem lehet nagyon tájékozott, hiszen nem a 4. átigazolásunk lehet meg Klose személyében, hanem a hatodik, illetve Höness 15-20 milliós mondata szerintem még régebbi.

Taranov
Pedig már lelombozódtam ezt olvasva:

"Az átigazolási szezon ezennel a Bayernnál véget ért, nem akarnak további vásárlást lefolytatni, most pihennek pár hetet, aztán nekigyûrkõznek a következõ szezonnak."

B0B0
Én igen 😊

banok
idén a Sahtar-Sevilla meccsnél jobbat nem nagyon láttam.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0

B0B0
Akkor örülök, hogy jól szórakoztál 😊 Nekem magasabbak az igényeim nemzetközi meccseknél

B0B0
Hát szerintem meg ott is csak a gyõzelem a reális feladat, lévén, hogy gyengébb, mint a német bajnokság

banok
azért unalmasnak nem nevezném. Gyakaran ott jobb meccseket láttam idén mint a BL-ben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ez bizony igaz.
De azért a csoportkörön (meg elõtte ha kell selejtezni) rutinból is át kéne menni,utánna meg már nívósabb ellenfelek is jöhetnek.
Meg amúgy sem szabad lebecsülni senkit.Ha már egyszer elindulunk a sorozatban,akkor a Bayern nevéhez méltóan kéne szerepelni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Az az UEFA más volt, mint a mai. Az egy színvonalas parázsmeccsekkel teli, a bajnoki címrõl éppencsak lemaradt csapatok kupája volt. Ma meg... a szar középmezõny beli csapatok színvonaltalan, unalmas versenye.

Rettentõ nagy csalodás lenne számomra ha az UEFA-ban nem probálnánk meg a legtöbbet elérni.
Máig az egyik legszebb emlékem mikor 95-96-os idényben megnyertük Klinsmann vezérletével aki 15 gólt rúgott abban a sorozatban (ami azóta is csúcs az egy idényben lõtt gólok tekintetében nemzetközi kupában).

France men
Oh köszönöm! Egyébként csak azt mondtam hogy te biztos érted mert jol nyomod a németet 😉 De köszi a forditást! Remélem sikerül beilleszkedniük, bár Ribery nem biztos hogy õszinte volt mert amig még nem igazoltuk le olyasmiket hallottam hogy nem szeretne a Bundesligába igazolni meg hogy a Spanyol bajnokság jobban tetszik neki! Nah de majd Sagnollal és Ismaellel jol elbeszélgetnek aztán majd megtanulja a Deutsch-ot és minden jó lesz! 😊😊 DE szerintem Uli 30 évig nem csinál ehez hasonló nagybevásárlást 😄

München ist ROT!!!

B0B0
Ezt még elfelejtettem, hogy Hoeness fontosnak tartotta, hogy mind Ribéry, mint Toni nagyon szívesen jöttek ide, mindkettejük egyik álma volt a Bayern München.

Na szerintem ez nagyon fontos, egy álmuk teljesült, így nagyon könnye lehetnek közönségkedvencek Münchenben.

B0B0
Ugye elnézed nekem, hogy nem nézem végig õket. Annyit mondott a sajtó kérdései elõtt Hoeness, hogy fontos volt az, hogy ilyen hamar meg tudták szerezni a két külföldi játékost, mert így van 2 hónap arra, hogy megtanuljanak valamennyit a nyelvbõl, beilleszkedjenek a közegbe és tudjanak Hitzfelddel kommunikálni. Beszélt még arról is, hogy ennek a bevásárlásnak egyértelmûen az a célja, hogy visszanyerjék az embereket az Allianz Arénába és megnyerjék a bajnokságot (erre külön kitért, hogy csak ez az elfogadható eredmény), viszont ami engem meglepett, nem koncentrálnak annyira az UEFA kupára, mindeképp a jövõ évi BL ad motívációt. Szerintem nem minden játékos áll mondjuk így hozzá...
Az átigazolási szezon ezennel a Bayernnál véget ért, nem akarnak további vásárlást lefolytatni, most pihennek pár hetet, aztán nekigyûrkõznek a következõ szezonnak.

Egy újságíró megkérdezte,hogy akkor most ugye üres a kassza. Azt mondták, ez nem így van, ment a köntörfalazás, hogy hitelek, meg stb.

France men
Itt vannak a csütörtöki sajtótájékoztatók! BOBO te biztos értesz belõle mindent nekem ahoz még sokat kell tanulnom csak tudom hogy neked van középfokúd 😛😛😛
Sajtó T. 1. rész
Sajtó T. 2. rész
Sajtó T. 3. rész

München ist ROT!!!

France men
Nekem eddig az az általad emlitett fekete mez tetszett a legjobban! Amiben legyõztük a cselszit és azelõtt az árzenalt hagytuk benne faképnél! Máskérdés hogy a cselszi jutott tovább :ASD 😊😊De nekem iszonyat bejött, csak sajnos nem birtam venni!! Kár hogy már nem az van de a bordo sem rossz! Nekem is van egy opelos de nem fekete és a mostani fehér is megvan, nekem nagyon tetszik bár nem volt olcso.. De én is tervezem ezt a csikos mezt.. 😉
Itt viritok a fehérben 😄😄

München ist ROT!!!

Hát nekem most is van kettõ.Az egyik régi még OPEL-es az a nagyon sötét kék (sokan feketének nézik),meg a 2 évvel ezelõtti piros-fehér.
Mindkettõ nagyon jó anyagból van,ezek jók voltak.
Remélem ez is jó...<#rolleyes>

Taranov
A fekete BL-es mez nagyon szar volt, a minõsége is, illetve a rávarrt Bayern-logó dörzsölte mindenkinek a bõrét, nagyon bosszantó, szóval gondold meg.
Én Bayern mezt soha.

Hm...17.000 az új mezünk.Nem ócsó,de erõsen gondolkodok a kigazdálkodásán.Tetszik ez a csíkos megoldás.

B0B0
Hát Toni-ra én is nagyon kíváncsi vagyok, mit tud majd némethonban.

Klinsmann 18-asába meg asszem Görlitz játszik.Hát ott még lesz mit bepótolni asszem...<#buck>

France men
Toni pedig Elberét ugyhogy ... 😄
_________
Schlaudraff nem volt semmi amikor ellenünk a félpályáról indult és megbolonditott mindenkit majd berúgta... 😉 Ezt megcsinálhatja majd most is.. 😛

München ist ROT!!!

B0B0
Schlaudrauff nagyon jó, én többször láttam, nagyon nagy a játékintelligenciája. Altintop szerintem is csak egy ilyen töltelékembernek jó...

Klose sokkal jobb mint a mai Makaay, persze kérdés õ meddig tudja tartani ezt jó formáját, ugye Makaay is csúcson volt amikor hozzánk jött.

Taranov
Ezen az utolsó bekezdésen behaltam 😄

Bercy
Ribery megkapta Scholl mezét. Remélem hasonlóan is fog teljesíteni, mint Scholl annak idején.
Na Ribery-nek örülök,kicsit megnyugtató a tudat hogy tudunk mi jó játékost igazolni,más nagy klubok orra elõl is ha nagyon akarunk.Ráadásul egy ilyen idény után,és egy BL nélküli elõtt....

Hát Toni,Ribery,mindenkép elõrelépés,Sosa sötét ló (egyszer már beleválaszthatnánk...), Schlaudrauff-Jansen,nem tudom,,Altintop alapból nálam full töltelék hogy többen legyünk,de most a brazil meccs után is sokan dícsérték.

Ha még lenne egy Van der Vaart középre,azt mondanám nagyon nagy 2-3 év áll elõttünk,de igy is biztató,mert a meglévõ keretbõl+ezek,már Hitzfeld kovácsolhat egy tuti cspatot,ami németországban mindent visz,és az európai porondon is bárkivel szemben kiállhat úgy hogy ne legyen reménytelen.

Mondjuk én Klose-t is szivessne látnám itt,de akkor Makaay megy.Nem tudom mivel járnánk jobban.Igazából egyikük se futott most olyan nagy idényt (bár Klose inkább a végére eresztett le,a Werder-el együtt).

Visszont dögöljek meg ha megértem hogy Santa Crúz mit keres még mindig itt??!! Hát nem igaz.Ennek valami örökös bérlete van ide vagy micsoda?Pizarro-t elengedjük,pedig az egész idényben megbizható volt,ha beállt gólokat lõtt,új lendületet adott a csapatnak.A Santa meg jo ha hasra nem esik a labdában de még mindig itt van.Hát mér nem vitte már el a Betis vagy a Siófok,vagy az UFO-k,vagy én már nem bánom ki.

"LUCA TONI A 9-ES MEZT, FRANCK RIBÉRY, PEDIG A 7-ES MEZT KAPTA A BAYERN SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁN!!!!

(fcbayernmunchen.hu)

Taranov
Végülis Rummeniggének is igaza van, egy évért nem érdemes 10 milliónál többet kifizetni, legalábbis én egyetértek vele.

<#vigyor4>