Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
München ist ROT!!!
Miroslav Klose wechselt zum FC Bayern...
hM! Hoeness mélyen belenyúlt a pénztárcába ami már nem ártott...ez hihetetlen annyira boldog vok!!!!! De attól tartok így elbúcsúzhatunk Roy-tól..
München ist ROT!!!
Linkérõl annyit, hogy így szól a hivatalos oldalról az interjú (magyar oldalon van fent...)
Fcbayern.de: Nem jelent az problémát, hogy „csak” a Reginalligában fogsz játszani?
Linke: Tudatosan döntöttem így. Sok más dolgom van még Németországban vagy Ausztriában. De a családnak az a legjobb, ha Münchenben vagyok és személy szerint nekem is. Így a fiam is gyakrabban látom. De az is inspirál, hogy fiatal játékosokkal játszhatok együtt. Nekik át lehet adni a tapasztalatot és a helyes irányban tartani õket.
München ist ROT!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Linke csak a fiatalokat jött edzeni elvileg csak ha nagyon nagy szükség van akkor kellene játszania
Zé megérkezett Münchenbe! Szinte már biztos, hogy leigazoltuk õt is. Linke is visszatért hozzánk bár csak az amatõrökbe de még ki tudja mi lesz 😄 Lehet be kell majd segíteni a nagyoknak! Igaz ez 38 éves korban már nem egyzerû!
München ist ROT!!!
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Az átigazolási szezon ezennel a Bayernnál véget ért, nem akarnak további vásárlást lefolytatni, most pihennek pár hetet, aztán nekigyûrkõznek a következõ szezonnak."
Uli Hoeness mindenkképp még idén a csapatban akarja látni Klosét!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De azért a csoportkörön (meg elõtte ha kell selejtezni) rutinból is át kéne menni,utánna meg már nívósabb ellenfelek is jöhetnek.
Meg amúgy sem szabad lebecsülni senkit.Ha már egyszer elindulunk a sorozatban,akkor a Bayern nevéhez méltóan kéne szerepelni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Máig az egyik legszebb emlékem mikor 95-96-os idényben megnyertük Klinsmann vezérletével aki 15 gólt rúgott abban a sorozatban (ami azóta is csúcs az egy idényben lõtt gólok tekintetében nemzetközi kupában).
München ist ROT!!!
Na szerintem ez nagyon fontos, egy álmuk teljesült, így nagyon könnye lehetnek közönségkedvencek Münchenben.
Az átigazolási szezon ezennel a Bayernnál véget ért, nem akarnak további vásárlást lefolytatni, most pihennek pár hetet, aztán nekigyûrkõznek a következõ szezonnak.
Egy újságíró megkérdezte,hogy akkor most ugye üres a kassza. Azt mondták, ez nem így van, ment a köntörfalazás, hogy hitelek, meg stb.
Sajtó T. 1. rész
Sajtó T. 2. rész
Sajtó T. 3. rész
München ist ROT!!!
Mindkettõ nagyon jó anyagból van,ezek jók voltak.
Remélem ez is jó...<#rolleyes>#rolleyes>
Én Bayern mezt soha.
_________
Schlaudraff nem volt semmi amikor ellenünk a félpályáról indult és megbolonditott mindenkit majd berúgta... 😉 Ezt megcsinálhatja majd most is.. 😛
München ist ROT!!!
Klose sokkal jobb mint a mai Makaay, persze kérdés õ meddig tudja tartani ezt jó formáját, ugye Makaay is csúcson volt amikor hozzánk jött.
Hát Toni,Ribery,mindenkép elõrelépés,Sosa sötét ló (egyszer már beleválaszthatnánk...), Schlaudrauff-Jansen,nem tudom,,Altintop alapból nálam full töltelék hogy többen legyünk,de most a brazil meccs után is sokan dícsérték.
Ha még lenne egy Van der Vaart középre,azt mondanám nagyon nagy 2-3 év áll elõttünk,de igy is biztató,mert a meglévõ keretbõl+ezek,már Hitzfeld kovácsolhat egy tuti cspatot,ami németországban mindent visz,és az európai porondon is bárkivel szemben kiállhat úgy hogy ne legyen reménytelen.
Mondjuk én Klose-t is szivessne látnám itt,de akkor Makaay megy.Nem tudom mivel járnánk jobban.Igazából egyikük se futott most olyan nagy idényt (bár Klose inkább a végére eresztett le,a Werder-el együtt).
Visszont dögöljek meg ha megértem hogy Santa Crúz mit keres még mindig itt??!! Hát nem igaz.Ennek valami örökös bérlete van ide vagy micsoda?Pizarro-t elengedjük,pedig az egész idényben megbizható volt,ha beállt gólokat lõtt,új lendületet adott a csapatnak.A Santa meg jo ha hasra nem esik a labdában de még mindig itt van.Hát mér nem vitte már el a Betis vagy a Siófok,vagy az UFO-k,vagy én már nem bánom ki.
(fcbayernmunchen.hu)