14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Összefoglaló
  • campy
    ez jol jöhet a gólkirályi címekre:D sztem egészen biztosan a Bayern marad a legtöbb gólt szerző csapat a BL-ben:D
  • antijuve
    jesszus 12-1-es összesítés...kegyetlen.Poldi nagy gólt lőtt, sajna csak azt az egyet láttam :(.
  • antijuve
    dettó!!
    fantasztikus!!!pár gólt lehetett volna a köv körre tartalékolni :D.

Minden elismerésem a csapaté!:))
  • OPM
    beszabehu :D

ha valaki talál összefoglalót, linkelje be pls

lemaradtam a meccsről
  • WuFraZselic
    megakarjátok ismételni a roma elleni teljesitményünket? :D
  • 5w0rdf15h
    Bázz 7-1 :O szegény sporting :D
  • campy
    xD xD gólrekord
  • FrancescoTotti
    Mit csinál a Bayern, atya ég! :D
  • 5w0rdf15h
    Ez igen, már 11-1 összesítésben xd
  • kabel15
    Sajnos. Csak eddig az volt a baj ,hogy nem játszatták. Most hogy eladták megmutatja mire képes.
  • Mor3llo
    hát de komolyan, ha tud így játszani, miért nem erőltette ezt a formáját eddig ? :O
    Közben portugal killer Schweini is beköszönt :D
  • pinnacle
    megmutatja, hogy kurvanagy hiba volt eladni:D
  • kabel15
    mozgalmas estém lesz ha ezt így fogom írogatni
  • Forza Italia
    4-1:DDDDD
  • kabel15
    4-1 :D
  • kabel15
    3-1 :(
  • Mor3llo
    már 3 :)
    Gála!
  • kabel15
    3-0 :O :)
  • Mor3llo
    Poldival mi történt ?!
    Bombagólt lő, most meg ollózott! :OOO
  • Forza Italia
    sehol. Csak az eredményeket nézzük.
  • Mor3llo
    http://www.ustream.tv/channel/caliss

A minőség oké, csak hang nincs. Bár így jobb is, nem kell vmi hülye kínait hallgatnom :D
  • kabel15
    köszi.
    Ti hol nézitek?
  • Forza Italia
    1-0 a Bayernnek. Podolski rúgta
  • kabel15
    Sziasztok!

Lehet valahol nézni a mostani mecset?
    Vagy valaki megtudná mondani a jelenlegi eredményt?
  • Mor3llo
    Na Poldi, te is tudod igazán mikor kell gólt kőni..:S
    De azért csak így tovább, legalább míg ittvagy!
  • B0B0
    Nem tudom, hogy jó lenne-e.

Persze Ballack nagyon nagy játékos, de a jelenlegi épülő csapatba nem biztos, hogy szükség lenne egy olyan játékosra, akinek a seggét minden esetben kinyalja a vezetőség. Azonkívül félnék, hogy Ribéry kárára lenne...
  • OPM
    "Ballack visszatérhet a Bayern Münchenhez"

az kéne még..
  • B0B0
    Enyhén! :)
  • 5w0rdf15h
    Toni és Ribery megint hülyült a lelátón :D
  • banok
    Bayern München - Hannover 5-1 ::: összefoglaló
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/327610
  • antijuve
    Nem, én is néztem persze.Csak nem voltam net közelben.
    A kezdőcsapatra: nem értettem már akkor se.Brémában is ilyen 1 csatáros valamivel próbálkoztunk, hát meg is lett az eredménye (bár éppenséggel a helyzetek megvoltak).Ha nincs Toni akkor 1 csatáros játék?Miért?Ott van Poldi meg Donovan (akitől Klinsi szinte el volt ájulva a télen).Ha még nem is csinálnak túl sok mindent, akkor is több védőt kötnek le satöbbi.Ez egyébként meg is látszott, amint beállt Podolski.Szóval én eleve 2 csatárral kezdtem volna, remélem az edző is belátja, hogy ez az 1 csatáros felállás nem túl kifizetődő és a Hannover ellen már 2-en lesznek elől.
    A meccsre: iszonyatosan jó volt, főleg a 2. félidő, nagyon izgultam h mi lesz 3:2 után (már már a Getafe elleni meccsre emlékeztetett).2-0ig semmit nem csinált a csapat, így nem volt érdemtelen a Levkusen vezetése.Sőt, a második félidőben 2-0ig én semmilyen Bayern lehetőségre nem emlékszem.Az pech, hogy a kettős csere előtt pont kaptunk egy gólt.Innentől kezdve viszont végre azt a Bayernt láttam, amit szerettem volna.Simán lehetett volna 3-3, a lehetőségek meg voltak hozzá.A 4. gól már csak következmény...sajna benne volt a játékban egy ilyen opció is.

Személy 3 embert említenék meg:
    Rensing nekem tetszett ezen a meccsen, volt jópár nagy védése, szerintem átlag felettit nyújtott.A gólokról nem tehetett szerintem.
    Ribery sajna halványabb volt a kelleténél, főleg az első félidőben.Igaz, adott egy gólpasszt, de kevés volt az igazi ritmusváltás és megindulás a szélen.Nem mondom, h rosszul játszott, de igazán jól se.
    És Demichelis: az elrontott felállás mellett miatta buktuk el szerintem el ezt a meccset.Az első gól előtt ő adta el a labdát, a negyedik előtt meg...hát szóval láttuk h mit bénázott :S.Sajna a harmadik gól előtti keresztlabdát nem tom ki adta, talán Schweini?Nemtom...mindenesetre nem kis hiba volt az egész védelemtől (attól is aki állva nézte ahogy elviszik az orra elől).

Hát sajna ebből kiestünk, de remélem azért mindenki levonja a tanulságot (főleg Klinsmann), a védelemben meg továbbra is nagy problémákat látok...Sajnos.
  • OPM
    óriási meccs lett, 3:0 után már 3:2!!! :D csak én nézem?
  • OPM
    ha ma kiesünk, egyértelmű Klisi számlájára írható.... ilyen védekező felfogásban felküldeni egy csapatot
  • OPM
    ITT lehet nézni!
  • OPM
    egész jó kis kezdőcsapattal állunk ki!

én bizakodóan várom a meccset, fogadtam is magunkra bévinen :P
  • antijuve
    Ma DFB kupa negyeddöntő!Ellenfél a Leverkusen.Remélhetőleg a stuttgart-i formát hozzuk, bár kevés a valószínűsége, hogy 5-1 lesz.Egy szimpla továbbjutásnak is örülnék már...
  • antijuve
    Jah, de ezt tudva hozták ide.Tök értelmetlenül.Én csak annyit láttam játszani kábé, amennyit a Bayernben volt, ja meg 2002-ben a németek ellen a VB-n.Azért Toni és Klose nyilván az első számú csatárpáros.Jogosan.Most hiányzott is a Lüke, mert egy gólt csak összeszerencsétlenkedett volna.Persze könnyű ezt mondani, miközben nem is játszott...Na mindegy, én kicsit súlytalannak érzem a csákót, de tudom, hogy baromi nehéz így nyújtani valamit.
  • OPM
    bár a meccset nem láttam, de Donovan szerintem nem lenne rossz, adni kéne neki még pár meccset hogy belerázódjon, de így kölcsönbe elhozni semmi értelme nem volt....

• antijuve
    Most mérges vagyok a csapatra.Ezt a meccset 11vs11-ben is simán hozni kellett volna, nemhogy emberelőnyben.Először is a piros sztem jogos volt.Amúgy azelőtt is megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, utána meg pláne, főleg az első félidőben.Én meg már azt hittem, hogy csak az a kérdés, hogy mikor szerzünk gólt.Komolyan, ennyi helyzetből 2-3at simán be kellett volna gurítani, és akkor még az se fájt volna, ha a Bréma belövi azt az egy ziccert a 2.félidőben.Az, hogy a helyzeteket képtelenek berúgni nem az edző hibája.Viszont Donovan nem tudom mit keres errefelé...Nem hiszem el, hogy nem tudtak volna használhatóbb cserecsatárt találni.Oké, persze általában kevés lehetőséget kap, de semmi értékelhetőt nem láttam még tőle.De lehet, hogy csak én néztem másfele...

Az a nagy szerencse, hogy a többiek is össze-vissza hullajtják a pontokat, senki nem képes két meccset zsinórban nyerni.Sajna így most csak 5.-ek vagyunk, de összességében 4 pont a hátrány, jövőhéten otthon ütni kell a Hannovert!!!