Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
Amíg nincs fent az fcb.de-n addig semmi sem biztos! Egy hónapja a Bild ugyanígy bejelntette hogy leigazoltuk 😉

München ist ROT!!!

Taranov
Igen, így a csatárgondok enyhültek, feltéve, hogz Pizarro nem megy el.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bercy
Na kezdésnek nem rossz. Most jöhet Robben és a többiek 😉
Na meg valami igen csak klasszis iránytó, mert az nagyon hiányzik.
Mor3llo
Most már biztos: Luca Toni 2011-ig aláírt a Bayern Münchenhez
Luca Toni, a Fiorentina gólzsákja hivatalosan is a Bayern München játékosa lett. Andrea Della Valle, az olasz klub elnöke nagyon szép gesztusnak tartja, hogy a csatár nem egy rivális olasz klubhoz szerzõdött.

Luca Tonit, a Fiorentina gólzsákját már hónapok óta ostromolta több olasz nagycsapat, de néhány héttel ezelõtt a Bayern München is beállt a kérõk sorába.

Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern München és a játékos már hónapokkal ezelõtt megegyezett egymással, ám errõl hivatalos tájékoztatás nem született.

Most viszont az már bizonyos, hogy a gólerõs középcsatár Münchenben folytatja pályafutását: Luca Toni 2011-ig írt alá a Bayern Münchenhez.

„Az, hogy Toni a Bayern Münchenhez ment, nem egy másik olasz csapathoz, nagyon szép gesztus a részérõl” – értékelte a klubcserét Andrea Della Valle, a Fiorentina elnöke.

A támadó is nagyon szép emlékekkel távozik a toszkán városból.
„Firenze mindig nagyon fontos lesz számomra. Két gyönyörû évet töltöttem itt, és rengeteg barátot szereztem.”

A jelenleg sérüléssel bajlódó támadó a két szezon alatt 49 gólt szerzett a Fiorentina színeiben.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Hát reméljük, nem jut Rizitelli sorsára

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
sokmindenki hallja úgy csak az a baj h még nem jelentették be hivatalosan 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Tonit úgy hallom megvettétek 13 milláért

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Vater nyilatkozta hét elején, hogy valszeg marad...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Robben nem olyan tárgytalan hisz az apja minket akar!! Remélem hallgat a Vaterra és ha jol tom még nem irt alá semmit a cselszivel! De ezt még hét elején hallottam!!

München ist ROT!!!

B0B0
Hát igen, a legnagyobb szükségünk egy klasszisirányítóra van! Csak hát az ugye pénzbe kerül. Bár én Schlaudrauffban nagyon bízok!

5w0rdf15h
pontosan irányító még mindig nincs....1 csatár is kell legalább

Taranov
Úgy hallottam, hogy Robben is tárgytalan. Marad Ribéry és Toni. Ha kettejük közül csak egy jön be, akkor sem mondhatjuk, hogy nagyon bevásároltunk volna.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Szerintem Quaresmát szétrúgták volna. Õ nagyon technikás, de törékeny

5w0rdf15h
nah Quaresma tárgytalan...viszont 2 fiatal brazil tehetséget is kinéztek a Libertadores kupa döntõs Gremioból

France men
kimondta 😛 😄 Én csak örülök neki!!

München ist ROT!!!

B0B0
Az nem baj 😊

France men
Ribery 85% Mai német lapértesülések szerint...

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
hát a Ribery, Quaresma, Robben trióból mind1 szvsz h melyik jön mindenképpen minõségi igazolás lesz

B0B0
Egyetértek, bár Schlaudrauffal mindenkéépen jól jártunk!

Bercy
Na azok a nevek akik a cikk alján fel vannak sorolva szépen jöhetnek még és akkor télleg nagybevásárlás van. De eddig ez nulla...
B0B0

Mor3llo
A kiesõ 'Gladbach volt balhátvédje.Már volt válogatott is.Nem felejteném el, hogy Podolskin kívül a 2. igazán ballábas játékosunk...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Az ki?

Mor3llo
Marcell Jansen a miénk 😊

B0B0
Igen, ez nem rossz felfogás 😊

5w0rdf15h
Van Persie csatár

tudom, az Arsenal nehezebben válik meg a fiataljaitól mint a Chelsea a fiataljaitól (látod szóismétlés azért hagytam ki😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Bercy
Vegyük meg mindkettõt és le van tudva a gond 😊
Itt lenne az ideje kinyitni azt a skót pénztárcát, mert a klubbnak lenne pénze csakhát nekünk mindig "fiatal tehetségeket" kell vásárolni...
B0B0
Azt hittem szélsõ középpályás, a VB-n az volt.

Taranov
Mindketten 23 évesek tudtommal :-)

aha Van Persie 22 bajnoki 11 gól. Csatárposzton játszik mint a huzat, sztem jobban járnátok vele mint Robbennel, mondjuk drágábban adná az Arsenal fiatalját, mint a Chelsea 😊

B0B0
Robben jobb lenne 😉 Robben gólerõs csatár, Van Persie inkább támadó középpályás

Taranov
Mondjuk lehet, hogy nem, mert a transfermarkt.de szerint Robben jóval drágább.

Taranov
Õ még talán jobb lenne.

hja Robben lefújva, viszont van Persie az új tárgyalófél 😊

Taranov
Új hír?

B0B0
Robben tárgytalan 😞

5w0rdf15h
nah újabb név a kalapban....Robben és Camoranesi után Quaresma is bekerült a képbe 😄

B0B0
Hát igen, õ sem fiatal

France men
Az igaz.. meg giggs.

München ist ROT!!!

B0B0
A MU-nak öreg a középpályája (pl. Scholes)

France men
mu az bolond... 25 millio euro.. Brazzo kétszer annyira tud küzdeni és a képességei sem rosszabbak és szerintem a Bundesben még vannak egy páran akik ugy teljesitenek ahogy Harg, nah de ajd meglátjuk mit nyujt! Hozzáteszem a munak elég erõs a középpályája ugyhogy fogalmam sincs hova vették...

München ist ROT!!!

Taranov
Lényeg az, hogy Hargreaves távozásával nem vesztünk sokat, ha sikerül betömni azt a középpálya hátsó felében (is).

5w0rdf15h
sneijder is kurvajó irányító szal vele csak jól járnánk

B0B0
Na igen, szerintem Robben nagyon sok gondot megoldana ott elõl, neki én is nagyon örülnék.

France men
<#hehe> inkább jöjjön Sneijder az Ajaxból meg Robben vagy VdV...

München ist ROT!!!

B0B0
Az nem baj. Maradjon csak spagettiföldön! 😊

5w0rdf15h
az egyenlõre csak ábránd...

B0B0
<#nemtudom>

õ mióta tuti? 😊