14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    tényleg nagy gól volt.
  • antijuve
    jó neve van :D.
  • France men
    Óriási meccs volt grat a srácoknak!

Felhívnám mindenki figyelmét az újonnan igazolt játékosunkra, Baumjohannra, aki hatalmas gólt szerzett, és a B. M'gladbach majdnem megverte a falusi csoda csapatot ::)
  • banok
    Bayern München-Dortmund 3-1 ::: összefoglaló
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/312699
  • antijuve
    ÁÁááááá!!!Megint nagyon jó meccs volt és végre győzni is sikerült!Klose is betalált, Ribery meg zseniális volt.
    Jó volt a Dortmund is a második félidőben, volt néhány meleg szitu :)).Hajnal is jól osztogatott, szóval tényleg egy jó meccs volt :D
  • B0B0
    Klosénál átszakadt a gát. A kicsit meg hatalmasat játszott a második félidőben!! :)
  • B0B0
    Na skacok:

Hamburg kikapot.
    Hoffenheim ixelt.
    Herta ixelt.

Ha holnap nyerünk, megint a másodikak vagyunk és csak egy pontra lesz a Hoffenheim. A feladat adott. :)
  • tamos95
    ja látom hogy bobo üzenetére válaszoltál boccs a kérdésért
  • tamos95
    az oldat néznéd meg ?
  • antijuve
    :DD. azt megnézném azért :D.jó is lenne :))
  • tamos95
    Hali minden bayern szurkolónak.

Szeretnék egy új és remek bayernes oldalt építeni és ehez keresnék pár vállakózó kedvű embert.
    Az oldal a bajorok.hu-n lenne és joomla portálmotorral működne akinek van egy kis fantáziája
    és szeretne az oldalon segíteni azt szívesen bevesszük a tagok közé és ez teljesen ingyenes
    nem kell neked semmit se fizetni csak pár ötletet adni meg ha értesz a joomlához akkor talán
    besegíteni az oldalépítésbe.

hír fordítókat is felvennénk ha lenne valakinek kedve hetente 1-2 hírt fordítani.

elérhetsz a [email protected] msn címen

és aki jön segítőnek az kap ajándékba egy bajorok.hu-s e-mail címet ami így néz ki: [email protected]
  • B0B0
    De! Beáll ő maga. Hátha vágna még egy-két gólt! :))
  • antijuve
    Túl sok választása nincs akkor.
  • B0B0
    Klose állítólag lesérült. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Jürgi kit tesz be a helyére. Valszeg Donovan-t és akkor akkor az lehet a puding próbája :)
  • B0B0
    Nem. Már mindenki!!! :D
  • antijuve
    hát a mostani belső védőknél nem sokkal fiatalabb ha fiatalabb egyáltaán :D.talán egy szélső jobban jött volna :S.
  • FrancescoTotti
    Már nem csak a török és az olasz rossz? :D
  • France men
    Főleg, hogy ukrán.. :D
    30 év, egyáltalán nem kor! Zé 34, és élete formájában van!!!
    Majd meglátjuk mire lesz képes...
  • B0B0
    ruszki
  • B0B0
    Timoscsukra gondolsz? Mert szerintem nem akkora szám egy majdnem 30 éves ruszi leigazolása...
  • antijuve
    Timoscsukra gondolsz?:D
  • France men
    Ti nem olvastok híreket? Ismét erősítettünk, és immáron hivatalos!

Willy Sagnol pedig ma jelentette be hivatalosan is a visszavonulását! Nem így képzelte el gondolom ő sem, és mi sem, de így alakult! Én nagyon szerettem, egyik legjobb jobb bekk volt :(:(:(:( VIEL GLÜCK!!!
  • antijuve
    Kroos a Leverkusenben kölcsönben.Én örülök neki, legalább játszik majd.A Levkusen meg ráadásul nem is rossz csapat.
  • pAtOcA
    Hát persze^^ nah további sok sikert
  • Mor3llo
    Attól független leírhatja, amit gondol, nem ?
  • antijuve
    Áhh nem igaz...X-re mindenképp jók lehettünk volna, sőt a győzelemre is simán.Főleg ha 0-0nál Toni gólját megadják... Vagy ha befejeli két méterről azt a ziccert vagy ha satöbbi.. :D. Tudom, nincs ha,de az X igazságosabb lett volna.Mindenesetre csakúgy mint ősszel, most is nagyon jó meccset játszott a két csapat, ilyen meccsen még azt mondom, hogy ki is lehet kapni :D.Tényleg jók voltak a fiúk, de nem jött össze, majd jövőhéten!
  • pAtOcA
    Tény hogy igaz de ezen nem lehet változtatni..
  • forsbergp21
    Jah az még nem vita, hogy leírja egy mondatban a véleményét - ami ráadásul igaz is.
  • Gabe18
    Ennyi erővel mindenen kár "vitatkozni"...
  • B0B0
    Valóban tipikus Hamburg győzelem. Ez van, 5:2-re ők is nyerhettek volna. A lényeg, hogy Hamburgban még meg fognak égni páran, mi viszont biztos, hogy előrébb végzünk, mint ők. Ennyi.
  • campy
    1-0:( sztem benne volt rendesen a partjelző ebben a meccsben:S Bayern kb 5-2 re nyerhetett volna szvsz
  • pAtOcA
    Valóban,de a végeredmény 1-0 lett szal kár vitatkozni rajta
  • Nuno88
    Nem adtak meg egy szabályos Toni gólt meg volt egy gólvonalon túlról kiszedett labda... az X igazságosabb lett volna.
  • pAtOcA
    Első félidő: Hamburg-Bayern 1-0 Gólszerző: Mladen Petric
  • B0B0
    Ma este nagy meccs!!!
  • FrancescoTotti
    Össze fog jönni. :)
  • antijuve
    Naná :)).Amúgy nem, csak mivel ott lesz 2012-ben, jó lenne ha sikerülne bejutni :).Persze még messze van, csak viccesen jegyeztem meg :)).
  • B0B0
    Te ennyire előre tervezel? :)
  • antijuve
    2012-ben otthon játszhatnánk a BL-döntőt, szóval jó lenne bejutni :D
  • antijuve
    :DDD