14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
FrancescoTotti #5673 "viszont az se biztos, hogy most az lenne a legjobb megoldás h elmegy. (sztem különösen rossz lenne)"
szerintem előrehozott választás kéne.
(Bocs a hülye poénért, megyek vissza a Roma-topicba) :D -
FrancescoTotti #5672 Én sosem bírtam Klinsmannt, és főleg szakmailag nem. (Nem mintha annyira értenék hozzá, hogy meg tudnám ítélni a munkáját, de nem bírtam.) -
#5671 hogy ötöt kapunk a Wolfsburgtól?Engem nem az nyugtalanít, hogy most kikaptunk, hanem hogy hogyan.Az az 5.gól például..hát a fél védelemből hülyét csinált a gyerek.
Remélem, hogy felesleges a félelmem.Meg a Sporting nem ugyanaz a kategória.Simán lehet persze, hogy a BL meccsen teljesen mást fogunk látni, én nagyon reménykedem benne, de azért ez a szombati derbi kicsit fájó volt.Ettől függetlenül még a bajnokságot is megnyerhetjük.
Mi csak szurkolni tudunk, úgyhogy azt megtesszük mindenképp :) -
#5670 A BL és a hazai bajnokság különbözőségéről a legjobb példa az ebben az évezredben döntős csapatok nagy része (Monaco, Liverpool, Milan, Leverkusen, Valencia) -
#5669 Én teljes mértékben különkezelem a Bundes-t és a BL-t vagy akármi mást. Amikor a Fioreninát megvertük ugyanez volt. Sokkal motiváltabbak vagyunk ezeken a meccseken!
Egyébként nincs azzal baja ha kapunk egy 5-öst a Nou Campba, mert itthon szntem hozzuk a kötelező 7-est :D. -
#5668 Lisszabon előtt is ugyanez volt... -
#5667 jó lenne.de ilyen meccs után nehezen tud optimista lenni az ember :D -
#5666 Sírjatok csak. Majd tapsoltok :-) -
#5665 jajj neeee, inkább tragédia lesz az.mmint nekünk és nem a Barcásoknak :D
Lucio nem játszik majd a NouCampban??? -
#5664 Ohne Lucio...
Ha akartok egy jót nevetni, akkor gondoljatok bele, amint Messi szemben áll Breno-val. Ugye, mondtam én, hogy vicces lesz -
OPM #5663 ennél jobban nem is tudtunk volna beégni, az utolsó gólban minden benne volt....
NEM érdemeljük meg idén hogy bajnokok legyünk, a BL-re kell koncentrálni minden erővel! -
#5662 Hát az is biztos, hogy Wolfburgban nem csak mi ég(t)ünk meg. -
#5661 nekem nagyon tetszett az a meccs, én is meglepődtem a Hertha játékán, mert valóban rakat helyzetet alakítottak ki.
De ahogy mondtad, látszik h nem gyakran csinálják, mert mindent kihagytak -
#5660 viszont az se biztos, hogy most az lenne a legjobb megoldás h elmegy. (sztem különösen rossz lenne) Még azért ott van a BL (persze ilyen játékkal még pár hétig, és az már el is úszott), meg még ezzel a borzasztó vereséggel is, a bajnokság is simán nyerhető még.A jó hír, hogy nehéz (élmezőnybe tartozó csapatok elleni) meccs idegenben már nem jön ha jól számolom. -
#5659 tényleg? (neten néztem a bayern meccset, így a hertha meccsről csak eredményt tudok)
gondolom akadoztak is keményen, mivel támadtak...nincsenek hozzászokva -
#5658 jaja, védelemmel egész szezonban baj van és ez a védelem ugyanakkor tavaly rekorder volt... Eddig végig védtem Klinsmannt, de most elfáradtam és el kell gondolkodni, hogy jó-e a fociról alkotott filozófiája. Sztem hamar jött neki a Bayern. Nagy falat, torkán akad(t)... -
#5657 viszont épp ezen a meccsen játszott a Hertha támadófocit, sok helyzetet kidolgoztak, érdekes az élet, hogy pont most kaptak ki.De amúgy érett már nekik ez a vereség. -
#5656 A Hertha abszolút antifoci játszik, de Favre hatalmas stratéga és tudja, hogy olyan játékosanyaggal mást játszani nehéz, mint antifocit. Azt viszont határozottan jól csinálják.
Vfl-nek szerintem is sokkal több esély van, mint a Hertha-nak, pláne most, hogy a Dortmund lealázta őket Berlinben... -
#5655 sajna...a Herthát én se nagyon tartom esélyesnek, de ez a Wolfsburg nagyon komolyan ott van.
Kétszer kaptunk 2-3 perc alatt 2 gólt...ez is furcsa.
Sajna (???) csak ilyen váltott közvetítéssel lehetett nézni, dehát a kommentátor azt mondta h X-re játszik a Bayern.Miért?Az általában nem szokott bejönni.Jött is a gól, utána meg...inkább ne is beszéljünk róla.
Mondom, a védelmet nagyon meg kell regulázni, mert nem egy biztos pont.Sajnos. -
#5654 "Klasszisbeli különbségek vannak mind a játékosok, és sajnos mind a vezetőedzők között..." - a mondat első részével természetesen nincs baj, annál inkább a másodikkal...
Ez azért most sok(k) volt. -
#5653 azé az a Grafite gyerek nem akármit csinált..nem véletlen állnak ott ahol.Nem menteni akarom őket, mert ez az eredmény tényleg katasztrofális.Ha 2-1 lett volna, azt mondom az benne van, idegenben.És így tényleg nagy gondok lesznek majd a Barca ellen, mert a VFL meg az FCB télleg nem ugyanaz...csak reménykedni tudok h addigra összekapják magukat.
A védelem egy szar volt.Egytől-egyig! -
#5652 Annyira nem rosszak, hogy komoly esélyük van arra, hogy bajnokok legyenek, szerintem több, mint a Hertának. Amellett 4:1-re kikani tőlük, az valóban gázgéza. -
#5651 Tény, nem rosszak, DE egy x-et egyszerűen le kell hozni min. ellenük. Klasszisbeli különbségek vannak mind a játékosok, és sajnos mind a vezetőedzők között...
Ilyen hektikus, szétesett Bayern-t, még soha nem láttam, mint ez a Klinsmann féle. Hú, de ideges vagyok! -
#5650 nem rossz ez a Wolfsburg, sőt jók, nem is a vereség a probléma annyira, csak az arány.de az nagyon -
#5649 boúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú -
#5648 alázás...kész! na MOST lemond Klinsmann és viszi a Buddháit is, ha férfi...! -
#5647 ilyen védelemmel barca ellen...egy nihil játékosokból Wolfsburg aláz...hát ez kész...
Brenoban semmi tűz, Podolski meg hál'Isten hogy megy vissza a seggnyaló barátaihoz...egyszerűen meg sem közelíti Klose-t. Ez a fostaliga bíró meg kb. annyit ér, mint egy zacskós tej... -
#5646 és most már 3-1 -
#5645 gyors gólváltás után 1-1 :) -
#5644 hát én is, de eléggé három esélyes.Wolfsburg idén nagyon jó.pedig nem is kezdték jól a bajnokságot, csomó döntetlen.. -
#5643 egy biztos,nem lesz könnyű.remélem nyerünk:) -
#5642 ma nagy meccs Wolfsburgban!! -
#5641 Südkurve, 112 -
#5640 Mész te is? Melyik szektorba szól a jegyed? -
#5639 Akár találkozhatunk is, a fanklubbal már korábban megrendeltük :) -
#5638 köszi szépen -
#5637 Szívesen, jó szórakozást majd a meccsekhez -
#5636 köszi a segítséget -
#5635 megint Ribery...mi lenne velük nélküle?? :D -
#5634 Na ki lőtte a franciák győztes gólját?? :)