14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • FrancescoTotti
    "viszont az se biztos, hogy most az lenne a legjobb megoldás h elmegy. (sztem különösen rossz lenne)"

szerintem előrehozott választás kéne.

(Bocs a hülye poénért, megyek vissza a Roma-topicba) :D
  • FrancescoTotti
    Én sosem bírtam Klinsmannt, és főleg szakmailag nem. (Nem mintha annyira értenék hozzá, hogy meg tudnám ítélni a munkáját, de nem bírtam.)
  • antijuve
    hogy ötöt kapunk a Wolfsburgtól?Engem nem az nyugtalanít, hogy most kikaptunk, hanem hogy hogyan.Az az 5.gól például..hát a fél védelemből hülyét csinált a gyerek.
    Remélem, hogy felesleges a félelmem.Meg a Sporting nem ugyanaz a kategória.Simán lehet persze, hogy a BL meccsen teljesen mást fogunk látni, én nagyon reménykedem benne, de azért ez a szombati derbi kicsit fájó volt.Ettől függetlenül még a bajnokságot is megnyerhetjük.
    Mi csak szurkolni tudunk, úgyhogy azt megtesszük mindenképp :)
  • B0B0
    A BL és a hazai bajnokság különbözőségéről a legjobb példa az ebben az évezredben döntős csapatok nagy része (Monaco, Liverpool, Milan, Leverkusen, Valencia)
  • France men
    Én teljes mértékben különkezelem a Bundes-t és a BL-t vagy akármi mást. Amikor a Fioreninát megvertük ugyanez volt. Sokkal motiváltabbak vagyunk ezeken a meccseken!

Egyébként nincs azzal baja ha kapunk egy 5-öst a Nou Campba, mert itthon szntem hozzuk a kötelező 7-est :D.
  • B0B0
    Lisszabon előtt is ugyanez volt...
  • antijuve
    jó lenne.de ilyen meccs után nehezen tud optimista lenni az ember :D
  • B0B0
    Sírjatok csak. Majd tapsoltok :-)
  • antijuve
    jajj neeee, inkább tragédia lesz az.mmint nekünk és nem a Barcásoknak :D

Lucio nem játszik majd a NouCampban???
  • France men
    Ohne Lucio...
    Ha akartok egy jót nevetni, akkor gondoljatok bele, amint Messi szemben áll Breno-val. Ugye, mondtam én, hogy vicces lesz
  • OPM
    ennél jobban nem is tudtunk volna beégni, az utolsó gólban minden benne volt....

NEM érdemeljük meg idén hogy bajnokok legyünk, a BL-re kell koncentrálni minden erővel!
  • B0B0
    Hát az is biztos, hogy Wolfburgban nem csak mi ég(t)ünk meg.
  • antijuve
    nekem nagyon tetszett az a meccs, én is meglepődtem a Hertha játékán, mert valóban rakat helyzetet alakítottak ki.
    De ahogy mondtad, látszik h nem gyakran csinálják, mert mindent kihagytak
  • antijuve
    viszont az se biztos, hogy most az lenne a legjobb megoldás h elmegy. (sztem különösen rossz lenne) Még azért ott van a BL (persze ilyen játékkal még pár hétig, és az már el is úszott), meg még ezzel a borzasztó vereséggel is, a bajnokság is simán nyerhető még.A jó hír, hogy nehéz (élmezőnybe tartozó csapatok elleni) meccs idegenben már nem jön ha jól számolom.
  • djemba-djemba
    tényleg? (neten néztem a bayern meccset, így a hertha meccsről csak eredményt tudok)

gondolom akadoztak is keményen, mivel támadtak...nincsenek hozzászokva
  • djemba-djemba
    jaja, védelemmel egész szezonban baj van és ez a védelem ugyanakkor tavaly rekorder volt... Eddig végig védtem Klinsmannt, de most elfáradtam és el kell gondolkodni, hogy jó-e a fociról alkotott filozófiája. Sztem hamar jött neki a Bayern. Nagy falat, torkán akad(t)...
  • antijuve
    viszont épp ezen a meccsen játszott a Hertha támadófocit, sok helyzetet kidolgoztak, érdekes az élet, hogy pont most kaptak ki.De amúgy érett már nekik ez a vereség.
  • djemba-djemba
    A Hertha abszolút antifoci játszik, de Favre hatalmas stratéga és tudja, hogy olyan játékosanyaggal mást játszani nehéz, mint antifocit. Azt viszont határozottan jól csinálják.

Vfl-nek szerintem is sokkal több esély van, mint a Hertha-nak, pláne most, hogy a Dortmund lealázta őket Berlinben...
  • antijuve
    sajna...a Herthát én se nagyon tartom esélyesnek, de ez a Wolfsburg nagyon komolyan ott van.
    Kétszer kaptunk 2-3 perc alatt 2 gólt...ez is furcsa.
    Sajna (???) csak ilyen váltott közvetítéssel lehetett nézni, dehát a kommentátor azt mondta h X-re játszik a Bayern.Miért?Az általában nem szokott bejönni.Jött is a gól, utána meg...inkább ne is beszéljünk róla.
    Mondom, a védelmet nagyon meg kell regulázni, mert nem egy biztos pont.Sajnos.
  • djemba-djemba
    "Klasszisbeli különbségek vannak mind a játékosok, és sajnos mind a vezetőedzők között..." - a mondat első részével természetesen nincs baj, annál inkább a másodikkal...

Ez azért most sok(k) volt.
  • antijuve
    azé az a Grafite gyerek nem akármit csinált..nem véletlen állnak ott ahol.Nem menteni akarom őket, mert ez az eredmény tényleg katasztrofális.Ha 2-1 lett volna, azt mondom az benne van, idegenben.És így tényleg nagy gondok lesznek majd a Barca ellen, mert a VFL meg az FCB télleg nem ugyanaz...csak reménykedni tudok h addigra összekapják magukat.

A védelem egy szar volt.Egytől-egyig!
  • B0B0
    Annyira nem rosszak, hogy komoly esélyük van arra, hogy bajnokok legyenek, szerintem több, mint a Hertának. Amellett 4:1-re kikani tőlük, az valóban gázgéza.
  • djemba-djemba
    Tény, nem rosszak, DE egy x-et egyszerűen le kell hozni min. ellenük. Klasszisbeli különbségek vannak mind a játékosok, és sajnos mind a vezetőedzők között...

Ilyen hektikus, szétesett Bayern-t, még soha nem láttam, mint ez a Klinsmann féle. Hú, de ideges vagyok!
  • antijuve
    nem rossz ez a Wolfsburg, sőt jók, nem is a vereség a probléma annyira, csak az arány.de az nagyon
  • antijuve
    boúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
  • djemba-djemba
    alázás...kész! na MOST lemond Klinsmann és viszi a Buddháit is, ha férfi...!
  • djemba-djemba
    ilyen védelemmel barca ellen...egy nihil játékosokból Wolfsburg aláz...hát ez kész...

Brenoban semmi tűz, Podolski meg hál'Isten hogy megy vissza a seggnyaló barátaihoz...egyszerűen meg sem közelíti Klose-t. Ez a fostaliga bíró meg kb. annyit ér, mint egy zacskós tej...
  • banok
    és most már 3-1
  • antijuve
    gyors gólváltás után 1-1 :)
  • antijuve
    hát én is, de eléggé három esélyes.Wolfsburg idén nagyon jó.pedig nem is kezdték jól a bajnokságot, csomó döntetlen..
  • Jeff Gordon
    egy biztos,nem lesz könnyű.remélem nyerünk:)
  • antijuve
    ma nagy meccs Wolfsburgban!!
  • France men
    Südkurve, 112
  • Huszi84
    Mész te is? Melyik szektorba szól a jegyed?
  • France men
    Akár találkozhatunk is, a fanklubbal már korábban megrendeltük :)
  • Huszi84
    köszi szépen
  • antijuve
    Szívesen, jó szórakozást majd a meccsekhez
  • Huszi84
    köszi a segítséget
  • antijuve
    megint Ribery...mi lenne velük nélküle?? :D
  • B0B0
    Na ki lőtte a franciák győztes gólját?? :)