14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    1 jegy = 2 meccs
    tehát 1 nap 2 meccs van, és egy napra egy jegy érvényes.vagyis mindkettőt megnézheted
    itt van bővebb infó ha érdekel
  • Mor3llo
    Gyanítom, hogy mivel ez egy barátságos szponzori kupa, így mindkét meccset élvezheted. Ez nem Magyarország :)
  • Huszi84
    Sziasztok!

Tudom,hogy nem egészen ide tartozó téma én mégis itt tenném fel mivel az Allianz Arena-ban lesz az audi kupa.
    Vettem két jegyet juli 29-ére,az nap játszik a bayern a milannal és a manchester a bocaval.
    Nem egészen tiszta miképpen fog lezajlani a 2 meccs. Úgy értelmeztem,hogy mindkettőre hivatalos vagyok:)
    Bemegyek és végignézem egymásután mindegyiket vagy tévedek és választhatok melyiket szeretném látni?
    Ha esetleg valaki tud pontos infót pls írja le!
    köszi előre is!
    üdv
  • FrancescoTotti
  • OPM
    háát inkább angolok legyenek mintsem olaszok
  • antijuve
    az említett gól.Sajna hirtelen csak ilyet találtam :)
  • antijuve
    Sztem is túl sok az angol csapat, de hát ez magánvélemény, sokak nem érthetnek egyet vele.

Végülis tök mindegy hány angol csapat van, ha a München nyer a végén
  • antijuve
    nem.Sosa még sose lőtt gólt bajnokin legjobb tudomásom szerint :D
  • B0B0
    Sosa rúgott már gólt nálunk egyántalán??? :)
  • Rockynhooo
    Minden topikba benyögi ezt az angolos dolgot annyira szánalmas... meg egy kupában leírni bárkit is ??? ugyan már.. meg lehet nézni a Villarealt ,hogy Mu ellen mindig jol szerepelnek meg anno majdnem döntősök voltak és akkor így leírja h még figyelembe se veszi ezt a jó spanyol csapatot... Meg ,hogy a MU mekkora mázlista .. alap volt ,hogy valaki a Portot fogja kapni de persze ha egy neki szimpatikus csapat kapta volna akkor az teljesen természetes lenne...
  • Mor3llo
    Ezt most miért ?
    Mellesleg igaza van :D
  • Rockynhooo
    megint okos voltál.
  • antijuve
    végülis 1-0ra hoztuk, így már csak 1 pont a hátrány.
    Nem tudom, hogy ez a játékrendszer mennyire nyerő...Podolskin kívül nincs másik csatár?Kötve hiszem.Még ha nem is "sztár" lenne a másik csatár, én akkor is jobban örülnék egy kétcsatáros felállásnak.Főleg a KSC ellen, mert BL-ben még oké h nem...
  • antijuve
    elég nyögvenyelősnek tűnik ez a KSC elleni meccs.
  • B0B0
    Basszus, és tényleg. Pedig annyira élt bennem a kép, hogy Linke fekszik ott és szakad szét, nehogy hozzáérjen a labda.

• campy
    de rég is volt én még videon néztem!! az volt az első BL döntő amit láttam életembe nagy volt! vhogy hiányoznak ők->Mendieta, Zahovic, Elber, Andersson, Effenberg, Scholl, Canizares...nagyon nagy ászok voltak
  • antijuve
    mindegy végülis.
  • antijuve
    sztem nem.pl itt is Anderssont írják .
  • B0B0
    Akkor rosszul nézted, mert Mendieta Linke kezére paszírozta rá a labdát a 3. percben.
  • antijuve
    Hát, megnéztem direkt most:
    a Hamburg ellen Andersson lőtte az egyenlítő gólt, és ő kihagyta a 11-es párbajban a sajátját, plusz őmiatta kapott a Vale büntetőt :)
  • antijuve
    Mármint melyik?
  • B0B0
    Az Linke volt, nem Andersson
  • antijuve
    Patrick Andersson :D. Aztán a BL döntőben "csinált egy 11-est, kihagyott egy 11-est" :)) (bár a csinálás inkább Mendietara igaz :) )
  • antijuve
    hát oké, de azért mi sem panaszkodhattunk az előző sorsolásnál.A MU-nak meg akkor volt sokkal nehezebb ellenfele.
    A Romát én is sajnálom még, hogy kiesett, örültem volna ha továbbmennek :((.
  • campy
    sajnálom mert szeretem a Bayernt is de a Barca az...:) szval egyszerűen nem hiszem el hogy pl a Manchester meg megkapja 2 könnyű közül az egyiket... és ha belegondolok ha a Róma továbbjut pff... ehelyett ez a nulla Arsenal ott lesz az elődöntőben szánalom:S valszeg 3 angolcsapattal együtt
  • France men
    És ha a bajnokságot is úgy húznánk be? :D:D:DD váá nagyon nagy lesz :P
  • antijuve
    jó is lenne :D
  • SzocsA
    Mu - arsenal
    és
    bayern - liverpool
    elődöntő lesz!!!!!

és MU-bayern döntő és bayern WINNERS!!!!!
  • antijuve
    Hát ez igaz.De én akkor se örülök a Barcelonának.Maradtam volna a portugál vonalnál :)).Hát evvan.
  • B0B0
    Nekem csak a 2001-es BL jut eszembe:
    Akkor is a 3 papíron legerősebb csapatot zúztuk meg: MU, Real, Valencia
  • antijuve
    Megszívtuk....
  • OPM
    a barca, pool, mu hármas legyőzése után asszem meg is érdemelnénk
  • lord nihilus
    kicsit szívinfarktust kaptam, fincsi két meccs lesz (két legtöbb gólt szerző csapat ugyebár?):SS :D
  • FrancescoTotti
    Szerintem a Bayern nyeri a BL-t!
  • OPM
    barca.... (utána meg pool vagy chelsea)
  • Matthew Prosac
    Hát gyerekek, nem irigyellek benneteket :D //Barca //
  • OPM
    5 perc múlva BL sorsolás!!
  • B0B0
  • antijuve
    Demichelis és van Bommel is hozzabbított
  • antijuve
    Klubmanagernek akarják, szval nem lenne az "első sorban" ami a tűzvonalat illeti, hanem "csak" a mögött.Mindenesetre kíváncsi lennék, edzőként mit tudna csinálni, bár edzői tapasztalat 0 kábé, dehát lehet fel tudná rázni azt a lagymatag Schalkét :).