14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5633 1 jegy = 2 meccs
tehát 1 nap 2 meccs van, és egy napra egy jegy érvényes.vagyis mindkettőt megnézheted
itt van bővebb infó ha érdekel -
#5632 Gyanítom, hogy mivel ez egy barátságos szponzori kupa, így mindkét meccset élvezheted. Ez nem Magyarország :) -
#5631 Sziasztok!
Tudom,hogy nem egészen ide tartozó téma én mégis itt tenném fel mivel az Allianz Arena-ban lesz az audi kupa.
Vettem két jegyet juli 29-ére,az nap játszik a bayern a milannal és a manchester a bocaval.
Nem egészen tiszta miképpen fog lezajlani a 2 meccs. Úgy értelmeztem,hogy mindkettőre hivatalos vagyok:)
Bemegyek és végignézem egymásután mindegyiket vagy tévedek és választhatok melyiket szeretném látni?
Ha esetleg valaki tud pontos infót pls írja le!
köszi előre is!
üdv
-
FrancescoTotti #5630 -
OPM #5629 háát inkább angolok legyenek mintsem olaszok -
#5628 az említett gól.Sajna hirtelen csak ilyet találtam :) -
#5627 Sztem is túl sok az angol csapat, de hát ez magánvélemény, sokak nem érthetnek egyet vele.
Végülis tök mindegy hány angol csapat van, ha a München nyer a végén -
#5626 nem.Sosa még sose lőtt gólt bajnokin legjobb tudomásom szerint :D -
#5625 Sosa rúgott már gólt nálunk egyántalán??? :) -
#5624 Minden topikba benyögi ezt az angolos dolgot annyira szánalmas... meg egy kupában leírni bárkit is ??? ugyan már.. meg lehet nézni a Villarealt ,hogy Mu ellen mindig jol szerepelnek meg anno majdnem döntősök voltak és akkor így leírja h még figyelembe se veszi ezt a jó spanyol csapatot... Meg ,hogy a MU mekkora mázlista .. alap volt ,hogy valaki a Portot fogja kapni de persze ha egy neki szimpatikus csapat kapta volna akkor az teljesen természetes lenne... -
#5623 Ezt most miért ?
Mellesleg igaza van :D -
#5622 megint okos voltál. -
#5621 végülis 1-0ra hoztuk, így már csak 1 pont a hátrány.
Nem tudom, hogy ez a játékrendszer mennyire nyerő...Podolskin kívül nincs másik csatár?Kötve hiszem.Még ha nem is "sztár" lenne a másik csatár, én akkor is jobban örülnék egy kétcsatáros felállásnak.Főleg a KSC ellen, mert BL-ben még oké h nem... -
#5620 elég nyögvenyelősnek tűnik ez a KSC elleni meccs. -
#5619 Basszus, és tényleg. Pedig annyira élt bennem a kép, hogy Linke fekszik ott és szakad szét, nehogy hozzáérjen a labda.
-
campy #5618 de rég is volt én még videon néztem!! az volt az első BL döntő amit láttam életembe nagy volt! vhogy hiányoznak ők->Mendieta, Zahovic, Elber, Andersson, Effenberg, Scholl, Canizares...nagyon nagy ászok voltak -
#5617 mindegy végülis. -
#5616 sztem nem.pl itt is Anderssont írják . -
#5615 Akkor rosszul nézted, mert Mendieta Linke kezére paszírozta rá a labdát a 3. percben. -
#5614 Hát, megnéztem direkt most:
a Hamburg ellen Andersson lőtte az egyenlítő gólt, és ő kihagyta a 11-es párbajban a sajátját, plusz őmiatta kapott a Vale büntetőt :) -
#5613 Mármint melyik? -
#5612 Az Linke volt, nem Andersson -
#5611 Patrick Andersson :D. Aztán a BL döntőben "csinált egy 11-est, kihagyott egy 11-est" :)) (bár a csinálás inkább Mendietara igaz :) ) -
#5610 hát oké, de azért mi sem panaszkodhattunk az előző sorsolásnál.A MU-nak meg akkor volt sokkal nehezebb ellenfele.
A Romát én is sajnálom még, hogy kiesett, örültem volna ha továbbmennek :((. -
campy #5609 sajnálom mert szeretem a Bayernt is de a Barca az...:) szval egyszerűen nem hiszem el hogy pl a Manchester meg megkapja 2 könnyű közül az egyiket... és ha belegondolok ha a Róma továbbjut pff... ehelyett ez a nulla Arsenal ott lesz az elődöntőben szánalom:S valszeg 3 angolcsapattal együtt -
#5608 És ha a bajnokságot is úgy húznánk be? :D:D:DD váá nagyon nagy lesz :P -
#5607 jó is lenne :D -
SzocsA #5606 Mu - arsenal
és
bayern - liverpool
elődöntő lesz!!!!!
és MU-bayern döntő és bayern WINNERS!!!!!
-
#5605 Hát ez igaz.De én akkor se örülök a Barcelonának.Maradtam volna a portugál vonalnál :)).Hát evvan. -
#5604 Nekem csak a 2001-es BL jut eszembe:
Akkor is a 3 papíron legerősebb csapatot zúztuk meg: MU, Real, Valencia -
#5603 Megszívtuk.... -
OPM #5602 a barca, pool, mu hármas legyőzése után asszem meg is érdemelnénk -
lord nihilus #5601 kicsit szívinfarktust kaptam, fincsi két meccs lesz (két legtöbb gólt szerző csapat ugyebár?):SS :D -
FrancescoTotti #5600 Szerintem a Bayern nyeri a BL-t! -
OPM #5599 barca.... (utána meg pool vagy chelsea) -
#5598 Hát gyerekek, nem irigyellek benneteket :D //Barca // -
OPM #5597 5 perc múlva BL sorsolás!! -
#5596 -
#5595 Demichelis és van Bommel is hozzabbított -
#5594 Klubmanagernek akarják, szval nem lenne az "első sorban" ami a tűzvonalat illeti, hanem "csak" a mögött.Mindenesetre kíváncsi lennék, edzőként mit tudna csinálni, bár edzői tapasztalat 0 kábé, dehát lehet fel tudná rázni azt a lagymatag Schalkét :).