Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
A Pro7 adja a csütörtöki UEFA-kupa meccseteket.
19.00 Bayern München-Belenenses

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Érett ez az 1:1, ma egyszerûen semmilyen helyzetet nem tudtak berúgni.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
1-1 Klose fejes 😊))

ez a bemondó állat lehet 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Lell helyzete az pffff..
Toni meg egymaga rúghatott volna vagy 3-at!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Vezethetnénk 3 gólal,aztán szopunk egy ilyen 200 méteres lövésel.És onnan már vége,örülhetünk hogy nem kettõ.

Lell 6 méterrõl odapasszolja a kapusnak... Vicc...

És innen már...Azt játszhatják amit akarnak,mi meg nem tudom hogy pörgünk fel,egy két ember nagyon fásult állapotban van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
0-1 hát...nemártana kicsit felrázni a csapatot

B0B0
Láttátok milyen mezben játszunk ma? Ez egy új.

B0B0
Igen, 97-ben. A Juvét verték asszem 4:2-re (vagy 3:1-re)

5w0rdf15h
97-ben volt talán mielõtt még volt az a pénzügyi válságuk a tõzsdézés miatt akkor még nagycsapat voltak 😊

Taranov
Az mondjuk tényleg nagy teljesítmény, mert a bajnokságban nem sokszor arat a Dortmund.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

5w0rdf15h
dortmund

Taranov
A Bayernen kívül melyik klubbal nyert még?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
A varázsszó: BL gyõzelem két különbözõ klubbal!

5w0rdf15h
veretlen angol bajnoki címet nehezen hiszem..
megaztán nem kéne 1 magyar edzõhöz hasonlítani, meg a bajnoki címeket egymáshoz mer ég és föld...mind1 errõl nem itt kell dumálni, tény h Hitzfeld lényegesen elõrébb kéne legyen a listán a sok német bajnoki és 2 bl cím után

B0B0
Ezt rengetegen elérték, nemcsak Angliában, hanem Németországban, Spanyolországban és Olaszországban is...

ez tok jo<#nevetes1><#taps>
Taranov
Ha a Bundesligában bevezették volna azt a szabályt, amit Magyarországon vetett fel valaki okos, hogy 3 vagy több gólos gyõzelemnél 4 pont járjon, 3 vagy több gólos vereségnél meg -1, akkor a Werder már a másodosztály felé robogna 😄

France men
Werder megint beleszaladt egy kissebb fajta zakóba 😄😄😄

München ist ROT!!!

Taranov
Jó, azért eltúlozzátok nagyon, Hitzfeld mellett vannak más edzõk is nagyon nagy eredményekkel.

5w0rdf15h
igen veretlen angol bajnoki cím, bl döntõ, fa kupa, ligakupa gyõzelem stb

B0B0
Wenger mit is tud felmutatni??? 2 angol bajnoki címet?? Akkor Supka Attilát is oda! 😄

meg Lippi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Hát igen, Fergusont én sem bírom.
Wenger erdedményeit nem ismerem, de Scolari, Hitzfeld, Capello mindenképp jó helyezést érdemelt volna. Mourinho a helyén van szerintem.

bocs hogy bepofatlankodok, de tenyleg ezt nem lehet szonelkul hagyni, nem tudom mit keres Arsene Wenger a 10-dik helyen, baromsag, akik az elso helyeken vannak a tobseget nem ismerem, lehet hogy jo edzok voltak, de a maiak kozul szerintem Capello az elsok kozot kene legyen, vagy inkab az elso, mert peldaul Alex Ferguson<#levele>,aki csak egy klubnal veri a nyalat oszt ott is hol nyer hol nem,es a vilag egyik leggazdagabb klubjannal,ezt barki tudna legalab igy csinalni, es volt kepuk a 4-ik helyre tenni,mindegy, szerintem akkor is Capello a nr"1
France men
Majd amikor a Bild állitja össze a listát <#eplus2>

München ist ROT!!!

Hogy angol lista azt az elsõ 5-ben helyet foglaló két MU atyaúristen is jól mutatja...Egy angol listán meg németként...

De azt nem értem azért hogy a mi "büdösúristenit" Kálmánunk hogy nem tudta beverekedni magát az elsõ 10-be.<#vigyor4>

Bercy
Az biztos 😊
B0B0
Jó, persze minden ilyen lista szubjektív, de azért ebbõl ordítanak a hülyeségek.

Bercy
Ez egy szubjektív lista, nem kell vele törõdni.
Pl Giovanni Tappattoni szvsz több kárt okozott ahol megfordult mint hasznot mégis Hitzfeld elött van :S
B0B0
Ja! És Ottmar papa megminimum a legjobb 5-ben ott kéne, hogy legyen!

B0B0
Hát nem is tudom, de Arséne Wenger, Vicente del Bosque, vagy José Mourinho nem tudom mit keresnek Hitzfeld elõtt, aki csak a 31.?? Ez a nagyképû a Chelseavel BL-t nyerni nem tudó gyökérarcú nálam az elsõ 500-ban sincs bent!

B0B0

B0B0
Remélem, azért be-benézem még!

leoon
ezért szeretem a fórumokat, megkérdezek valamit és 1 csomó kommentárt kell mellé írni. amúgy az 1. meccsen 3-0-ra nyertek ha jól tudom, a werdert 4-0ra verték (mivel ezeket a meccseket láttam). és a hamburg ellenni meccset pedig 1-0-ig láttam. és érdekelt h azóta volt-e meccsük, kivel volt, mennyi lett a vége hogy áll a bajnokság stb...és mivel ez 1 fórum amit ha van idõm olvasgatok is volt bátorságom ezt megkérdezni. amúgy szeretem a bayern-t és mint mondta Taranov is nem ülök mindig a tv elõtt ha játszanak, mivel dolgozok is. de ha tehetem nézem a meccsüket. na mind1! azért kössz

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Na de ha valaki "mi a mérlegünk" formában teszi fel a kérdést,az nekem arra utal hogy a komolyabb Bayern szurkolók tagjai közé sorolja magát.Akkor nekem az lenne természetes,hogy tudja nagyjából hogy mi van a csapat körül.
Nem azt mondom hogy az ificsapatól kezdve az összes sérültig tudjon mindenkit,de ilyen alapdolgokat nyomon kéne talán követni.

Taranov
Lehet úgyis Bayern szurkoló valaki, hogy nem ül a tévé elõtt minden hétvégén. Mindenki különbözõen szurkol, van aki verekedni is képes, ha megsértik a Bayernt, van, aki meg egyszerûen azért szimpatizál velük, mert PSV-mezük van, de ettõl függetlenül szurkol a Bayernnek.

Óriási Bayern szurkoló lehetsz ha fogalmad sincs ezekrõl...
3 gyõzelem,1 döntetlen,1. hely.

leoon
mi a mérlegünk az idei bajnokságban? hány meccs volt? gy? d? v? hanyadik hely?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

France men
Mehrwöchige Pause für Philipp Lahm...
<#kuss><#rinya> Én már nem tudom mi van velünk.... Mindig felmegyek a hivatalos honlapra mást már nem is látok.. ez sérült le ezt mütik ez nem játszik ez még nem épült fel... pff. 😞😞😞

München ist ROT!!!

B0B0
Hopsz, a smiley ez akart lenni --> 😞

B0B0
A csatáraink hullanak 😊

France men
Sosa 6 hét... <#nemtudom><#sir> Én most már nem tudom mit mondhatnék...

München ist ROT!!!

Taranov
Most igazán nem értem, miért szólsz közbe, szerintem nagyon jól mutatott a hozzászólásom egy bayernes topicban 😊

mondjuk olyan edzõt nem sokat láttam, hogy ne lenne ideges meccsek közben 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Látszik rajta, hogy lelkiismeretes, nem veszi félvállról a dolgokat.

B0B0
Hát nézd. Idén a bajnokságban és az UEFA kupában nem hinném, hogy sokat fog stesszelni! 😊 Jövõre a Bl-ben már sanszosabb.

Taranov
Annak örülök, hogy nem olyan stresszes már az élete, de ha ismét problémája lenne az egészégével, akkor szerintem minden Bayern-szimpatizáns elfogadná a visszavonulását.

Mor3llo
Igen, nála sajnos az a probléma, hogy van valami a gyomrával, és nem bír már sokat stresszelni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0

Taranov
biztos rajottek, hogy maskulonben eselyuk sincs 😄