14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • djemba-djemba
    legújabb spekulációk szerint [URL=http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_99769.html]LvG[/URL a legesélyesebb...pláne, hogy kifejtette, hogy egy bayernnél el tudná magát képzelni...
  • antijuve
    tudom h azért hozták, de egy bajnokság lenne az igazi ajánlólevél.
  • OPM
    BL indulás érő helyezésért hozták :) ettől függetlenül simán meglehet a bajnokság, nem kérdés
  • antijuve
    Látom már agyalnak a csapatnál h mi legyen nyártól.Riijkard, Matyi...Heynckes remélem tudja igazolni, h miért hozták (bajnoki cím nyeréssel).
  • FrancescoTotti
    Én is!!
  • antijuve
    na ja.ez igaz.vagy bejön vagy nem.
  • 5w0rdf15h
    Merész dolog a bajnokság végén edzőt cserélni, pláne úgy hogy közel sem biztos még a BL hely sem....dehát ők tudják
  • B0B0
    Heynckes vagy szénné ég, vagy nagyo nagyot alakít szerintem.
  • banok
    ideje voltn már.
  • antijuve
    abszolút igazad van.talán majd egyszer ha visszatér, jönnek majd a sikerek is :)
  • djemba-djemba
    a hátralévő meccsekre pont elég lesz sztem az öreg jupppppppp
    klinsit sajnálom, aber nicht reif genug, Bayern-Projekt zu früh gekommen... ahogy a dojcsok mondanák :)
  • antijuve
    mik ezek a krokodilkönnyek?:D
  • OPM
    hurrá, bontom is a pezsit!!
  • antijuve
    Menesztették Klinsmannt, az új edző Heynckes
  • OPM
    azért vicces hogy pár éve egy Elbernek nem jutott hely a kezdőcsapatban, most meg milyen kaliberű játékosokkal állunk ki...
  • djemba-djemba
    Ja, Klose-val más lenne a leányzó fekvése.
  • B0B0
    Egyetértek :/
  • antijuve
    Guten Tag! :D
    HA bajnokok leszünk, akkor egy nagy nagy nagy Dank' schön-t mondhatunk a Cottbusnak, mert ők tartják még életben a Bayern bajnoki reményeit.
    Ami pedig a Schalke meccset illeti...hát nem volt jó nézni...csak a 2. félidőt láttam, és azt mondták, hogy a Bayern jobb volt a második félidőben, mint az elsőben...akkor milyen lehetett az elsőben?Semmi koncepciót nem láttam, 1 büntető mondjuk minimum elmaradt, de akkor is szarul játszottunk.Mióta Klose nincs, nagyon nyögvenyelős minden...neki most jobb szezonja volt mint Toninak, nagyon kár h megsérült, mert sztem nem sikerül(t) pótolni.
  • OPM
    nem meglepő, ha van egy kis esze eligazol egy kiscsapathoz vagy külföldre, amilyen gyorsan csak lehet
  • B0B0
    Igen. Érik dolog.
  • antijuve
    lehet h Rensing már nem sokáig lesz a csapatnál :S
  • antijuve
    hát ezen nem kell csodálkozni.mikor már a szeptembert nem érik meg a csapataink :S
  • Rudee
    Nézd meg az idei állást, az a legjobb. Ukránok vezetnek, előttünk meg ott van Izland, Letto., Grúzia meg szinte mindenki.
  • B0B0
    Hmm, románok lenyomják a portugálokat és a skótokat? Érdekes :)

Ciprus meg minket :)
  • Rudee
    Azóta voltak meccsek.
    Itt az aktuális állás. A 69 valóban nem annyi, azt elírtam, "csak" 62.
  • B0B0
    Bielefeld - Bayern összefoglaló
  • B0B0
    Ez így már biztos nem igaz, egy hete olvastam, hogy már csak 57 - 54 az olaszoknak.
  • antijuve
    győzelem a lényeg
  • Mor3llo
    Ez ma is elég harmatgyenge volt. Ami tavaly bement, az most nem megy be.
  • Rudee
    Németek 4. helyen állnak. Amúgy meg az elmúlt öt idény eredményeinek átlagát veszik alapul, nem a legutolsót.

1. Anglia 78.721
    2. Spanyolo. 73.641
    3. Olaszo. 69.210
    4. Németo. 56.070
    5. Franciao. 50.168
  • antijuve
    így van, minden év után számolják a "pontokat".ezért is csúszik le a magyar bajnokság egyre lejjebb és lejjebb.
  • Mor3llo
    Következő idényben még ez lesz a sorrend, de ha minden jól megy, a 2010/11-es idényben már 4 német csapat indulhat.
  • B0B0
    Pedig de. Mindig az aktuális európai kupavégeredmények szerint.
  • OPM
    nem hinném hogy ezt minden évben változtatják :)
  • FrancescoTotti
    Ezen csodálkozom, mert azt tényként közlik minden Serie A közvetítésen, hogy a 4. helyen végző csapat indul a BL-ben.
  • antijuve
    de :) azt tudom h van ilyen kvóta, csak azt nem h már ennyire megközelítette a német az olaszt.mindenesetre én örülök neki :).
  • B0B0
    Ez már tuti. Minden ország van egy kvótája, ami szabályozza az induló csapatok számát és már a tavalyi évben is nagyon megközelítette a német az olaszt, idény pedig le is előzi.

Azért gondolj csak bele:
    UEFA kupa: legjobb nyolcban 3 német, 1 olasz
    BL: legjobb nyolc: 1 német, 0 olasz.

Ez azért elég beszédes, nem?
  • antijuve
    ez már tuti?mert hallottam ilyenről, de úgy rémlik mintha csak egy opció lett vna.
  • B0B0
    Viszont ez, hogy mind a BL-ben, mind az UEFA kupában a német csapatok tovább jutottak el, mint az olaszok, azt eredményezi, hogy jövőre a Bundesligából 4, a Serie A-ból viszont csak 3 csapat fog indulni a BL-ben.
  • antijuve
    jaja!!hálistennek!Kár h egymás ellen játszanak, bár így biztos lesz német csapat döntős.