Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Cottbus, Sportklub, ÉLÕ!!!! de már 4:0 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
Ki ellen megy?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mor3llo
már 3 😊))))

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Azt ne felejtsük el, hogy hétvégén idegenben Bayer Leverkusen, azt pedig UEFA kupa...DE 2:0, ez a lénmyeg!!!

B0B0
Már kettõ nyuszi!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Tudod az a vicc, hogy 57 percen át pihentünk a pályán, majd miután a bíró felidegesítette a bandát 1 perc alatt rúgtak egyet. Mi a szarért nem lehet így elkezdeni egy meccset, miért kell megvárni, hogy valami felpaprikázza õket???

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
basszus...nem adta meg...ez hülye

B0B0
Nah látom, hogy azért más is nézi! 😊

France men
Nah mindjárt játszunk! Hajrá!!!!!

München ist ROT!!!

Hertha - Rostock 1:3

lál

banok
én néztem de nem nektek szurkoltam... <#rolleyes>
sokkal jobb volt a Bayern a KSC ellen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

France men
Természetesen néztem 😊 A 4 gól ellenére nem nyomtunk úgy mint ahogy szoktunk de szép gólok voltak... Toni-é és Altintop-é fõleg... Kahn utoljára játszott szülõföldjén 😞

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
jó sima meccs volt 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Mivaaa? Senki sem nézte a meccset?? Azt hittem, hogy hazaérek és legalább 20 új hsz.

Összefoglaló für mich

France men
És ráadásul milyen jó üzletet csináltunk vele, ugyanis max 1 milliot fizettünk érte 😉

München ist ROT!!!

B0B0
Na igen

B0B0
Szinte felforrt ott elõl a levegõ ahogy beállt. Én nagyon bízom benne, szerintem egy-kettõre õ is közönségkedvenc lesz! 😊

Hát ja,de régen általában csak meccs közeben,vagy után,a nagy beirás-véleménynyilvánitás pillanataiban volt ilyen.Mostanában meg teljessen véletlenszerüen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Ez attól függ, hogy mennyire van terhelve a servere... vannak olyan idõszakok amikor nagyon sokan akarnak menni és akkor leáll sajnos mert nenm bírja a terhelést...! De elõbb utóbb javítás lesz, szal mindenkinek ilyen nem csak neked 😊 😞

München ist ROT!!!

Amúgy az fcbayernmünchen.hu másnál is úgy mükidik hogy naponta kb 3-4 órát megy,azon kivül valami hiba jön be csak?

France men
A Werderben még anno kapott egy piros lapot... azt ennek a levét issza 😊 (itta) Visszavágón már lehet Lahm is játszik...

München ist ROT!!!

Szerintem a biró csak egy nagyot hibázott,amikor az elsõ félidõben lesnek fujta ami elakadt Podolskiban,de aztán mivel Ribery belevágta a kapusba,az sem volt döntõ.
Utánna lévõ esetekben amikor a tv-sek bevonalazták nekem egyik se tünt súlyos hibának.Maximum ilyen "jóindulatal elengedhetõ" volt egy vagy kettõ.Nem a birón múlt...

5w0rdf15h
Klose pihent v mér nem játszott?

Mor3llo
Csak így sem volt 100%-os Toni, és nem akart kockáztatni a Generális!

Hát ez az 1-0 nem sok,de arra jo hogy ha kint lövünk egyet,akkor nem hiszem hogy gond lehet.De azért ma is többet vártam volna.
A Wagner-Toni cserét nem értettem,ha valakit levittem volna az Podolski lett volna elölrõl.Csak nem megsérült már megint az olasz?
Mindenesetre valószinûleg pokoli kemény visszavágó lesz...

Mor3llo
Most is lendületet vitt a játékba egybõl 😊 nah, nem volt ez rossz, csak valahogy a támadások végébe mindig hiányzott az a bizonyos mozdulat,passz vagy akármi, amibõl gól is született volna.Na nembaj, az odavágón remélhetõleg bírót és partjelzõket is kapunk a meccsre, mert ezek csak valami takarítók lehettek München utcáiról, akik kb életükben 1focimeccset ha láttak...

France men
Nemrég még azt írták most kezdi a felkészülést 😄😄 REmélem nem hamarkodják el...

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
nemigaz h nem akad be végre még1 lövés...

Schlaudraff végre pályára lépett hivatalos meccsen <#vigyor3>

France men
Auf gehts Bayern, schiest ein Tor PLS!!! <#vigyor4> 2-vel biztosabb lenne a dolog...

München ist ROT!!!

Mor3llo
sajnos...

Bercy
De nemám, csak az arca <#levele>
Taranov
A tavalyihoz sem tudott szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Podolski nem nagyon tud felnõni a mai Bayern szintjéhez...

B0B0
Na ja! :/

5w0rdf15h
azóta már a Leverkusen is nyert...

ami a meccset illeti több góllal is vezethetne a csapat, amit meg Ribery megint mûvel 😄Dddd rengeteget fut és nem tudják szabályosan szerelni 😊

Mor3llo
Vezethetnénk többel is, ha partjelzõ nem lenne ilyen [email protected]

Na eddig jó.Totális mezõnyfölény,az ellenfél persze semmit se kockáztat full deffensben nyomják.Toni igy is bevágta a második ziccerét.
Azt hogy ha kijebb jönnek mi lesz megmutattuk nekik a végén a szögletük után,majdnem megkapták a másodikat.
Szerintem ha egy 2-0-al tudunk zárni akkor már jók vagyunk a visszavágóra.
Ribery ma is döbbenet mit futkos össze,ezen kivül nem lehet tõle elvenni a labdát.Toni kettõbõl egy,nem rossz arány (és Van Bommel parádés gólpasszát se feledjük).Podolski viszont alig ér labdához...

France men
Luca góljával vezetünk a félidõben...

München ist ROT!!!

Hát igen,ha a pár gyengeébb ember helyett ezek vannak,jók lehetettek volna egy pontra.

Mor3llo
Azért a Werdernél Wome,Fritz,Frings,Borowski hiányzás nem semmi...Carlos Albertonak is idõ kell még beépülni!

A Schalkétõl én még a gyõzelmet is kinéztem volna,a hazai oroszlánbarlangjukban,de hogy kikapjanak...
A Stuttgart-tól biztam egy X-ben legalább,azért a Rangers se az a világverõ,az se lett meg.
A Werder meg szinte pozitiv meglepetés volt,hogy végig tartották magukat.Sajnos van ott egy két nagyon nulla játékos most.Ha Diego mellett lett volna még 1-2 jobb formában lévõ ember,még egy x is kijöhetett volna.De hát nem volt...
Na de talán az UEFA-ban javitunk,a Hamburg már nyert,remélem ma mi is.

Schalkeból egy X-et kinéztem volna, de a másik két eredmény szvsz várható volt (megis tettem az ellenfeleket tippmixen <#pias>)

B0B0
NC

5w0rdf15h
hát a német csapatok eddigi bl szereplése siralmas....3 meccsbõl 3 vereség

B0B0
Alapból én is ezt mondanám, ha nem láttam volna az utsó két bajnokit 😊

B0B0
Én nem látom a mûsorkiírásban <#nemtudom>

B0B0
Neeem, közben kiderült, hogy az csak a bemelegítõ cucc volt (amúgy fehér volt)

Taranov
A Lyon mezben? 😊