14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    itthon?nem :)
  • 9csöves9
    itthon veszitek a blikket?:)

elnökünk tegnap nyilatkozta le,hogy megvan az aláírt szerződés Diegoval.persze még mindig nincs bejelentés ezért akármi lehet,de egy elnök nem szokott ilyesmi kijelentéseket tenni ha nem biztos a dolgában
  • OPM
    ha igaz, akkor asszem több mint vsz hogy Ribery távozik
  • B0B0
    Gyanús:)
  • antijuve
    nyer a Wolfsburg.... :((
  • antijuve
    Ma pedig forduló van!!Ütni kell a Leverkusent hazai pályán, és reméljük, hogy a Dormundnak megmarad a győzelmi szériája :P
  • antijuve
    pfú de jó lenne.Bár a Bildnél autentikusabb forrás jobb lenne :D.
  • djemba-djemba
    beszarok, ha ez igaz!!!!! :)))
  • antijuve
    De otthon.Azért az nem mindegy.Meg ettől függetlenül akkor is a mi fordulónk volt :).Lehet, hogy az uccsó majd a Wolfsburgé lesz.
  • B0B0
    Stuttgarttal még mi is játszunk!!!
  • antijuve
    húú, ez a mi fordulónk volt :D
  • antijuve
    meg h Vfb-Vfl 2-0 a 21. percben :)
  • antijuve
    na, ez tényleg jó hír
  • Gabe18
    NSO:

"Jó hír a Hamburg (és a Bayern München) szurkolóinak: a HSV horvát csatára, Ivica Olic mégsem szenvedett keresztszalag-szakadást, így nem kell hónapokat kihagynia.

A támadó a Werder Bremen elleni UEFA-kupa-elődöntőben sérült meg, az első jelentések keresztszalag-szakadásról, valamint hat hónapos kényszerpihenőről szóltak. A további vizsgálatok azonban megállapították, hogy a játékos csak húzódást szenvedett a térdében.
    "
  • antijuve
    én még azt olvastam HA szakadása van, ezért nem írtam biztosat.de ezek szerint igaz...
    Remek, szezon elején nem is játszhat...Remélem még szerzünk csatárposztra embert.
  • B0B0
    Nem akár, hanem minimum :((
  • antijuve
    viszont látom h Olic akár fél évet is kihagyhat...
  • antijuve
    Oké, elfogadom.Szerintem is hiba volt elengedni, mert most piszok jól jönne.

Olic-csal kapcsolatban pedig lassan átértékelem korábbi véleményemet, látva mostani játékát :)
  • B0B0
    Miután a Brémában minden meccsen kezdő, könnyebb dolga van, nem tudom emlékszel-e, de az utolsó évében nálunk ő lőtte a legtöbb gólt a BL-ben, amíg ki nem estünk. Szerintem az egyik legnagyobb hiba volt, hogy elengedtük és az a szép benne, hogy ő ráadásul maradni is akart volna.
  • Mor3llo
    Legalább jövőre lesz egy fantasztikus csatárunk Olic személyében:)
  • antijuve
    jó persze, de már most megdöntötte a rekordját (már ami a gólokat illeti).
    A Brémában jobban játszik sztem, mint anno itt.

döntős a Bréma.remélem meg is nyerik
  • Mor3llo
    Azért lövögette a gólokat itt is :)
  • antijuve
    Aztán lehet h egyik se lesz :(

Nézem az UEFA-kupa elődöntőt, és azt sajnálom, hogy Pizarro nálunk nem tudott így játszani :S
  • Mor3llo
    Ribery maradna, Diego jönne...úristen milyen középpálya lenne!!!
  • antijuve
    hát az isteni lenne!de egyáltalán: miért a Brémának kellett megvennie a Portóból h észrevegyük?? (mmint a klubnál)
  • OPM
    juj, de jó lenne ha sikerülne megszereznünk Diegot!!
  • antijuve
    ja a Barcáról: hát igen, én is erre gondoltam h nagyon akkor nem is kell szégyellni a 0-4et (azért persze igen).Aki hagy nekik teret játszani, annak kábé nincs esélye ellenük, a Chelsea (gondolom) nem ezt tette, ki is hoztak egy 0-0át, amiért lehet szidni őket, de érthető ha ezt játsszák.Ellenkező esetben majdhogynem a Barcát hagyják nyerni. (leglábbis sztem).De le a kalappal a katalánok előtt
  • antijuve
    játéktól nem voltam elragadtatva, de megbocsátható, hisz ez volt az edző első meccse (mmint ebben az érában :D).Győzelem megvan, ez a lényeg, minden meccset nyerni kell, és meglátjuk mi lesz belőle.
  • OPM
    a bl győztes nem feltélten a legjobb

tény hogy ezt a barcát egy átlagos napon, nincs olyan európai csapat amely meg tudná állítani!

de visszatérve a bayernhez:

én javulást vettem észre tegnap az előző meccsekhez képest! Schweini is elmondta hogy a cél a 2. hely, arra kell most koncentrálni. A Császár meg Sammer nevét említette mint lehetséges edző... hát remélem nem lesz belőle semmi.
  • FrancescoTotti
    Ne kiabáljuk el. Ki tudja, mi lesz még a BL-ben.
  • SzocsA
    real - barca 2-6 ????
    nem ismétli meg valamellyik adó! látni akarom!

barca a világ legjobb csapata!
  • SzocsA
    idén nagytakarítás lesz?!?!?
  • B0B0
    Pont erre gondoltam én is :) És aki a meccset is látta...
  • OPM
    a mai spanyol bajnoki után már nem is kell annyira szégyenkeznünk a barcelonai 4-0 miatt :)
  • B0B0
    Heynckes sikeresen debütált.
  • FrancescoTotti
    Nem bizony! Én már leírtam pár üzenettel lejjebb, hogy mi kell ide!
  • Mor3llo
    Holland edző nem kell ide. Slusszpassz.
  • antijuve
    nagyon én se.de az AZ-ből bajnokot csinált.Én Riijkardot se komálom.
  • B0B0
    Van Gaal-t sosem csíptem
  • djemba-djemba
    amatőr vagyok