14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5913 Hát remélem is mert annyira mondták régebben h a BAyern direk gyengíti a werdert most kellene diegoval gyengíteni nem pedig ilyen borrowskikkal. -
#5912 Hát közel sem biztos hogy végül a juveba megy így hogy kirúgták Ranierit. -
#5911 Hát azért én már várnék a válogatotttól is egy első helyet ok hogy 4 világversenyen 2 ezüs+1 bronz de ha jobban megnézzük Németország a legtöbb érmes országok közt van.
De a válogatottnál tényleg nincs gond inkább a klubb csapatoknál van baj pl érdekes a bundesligában alig van német.
Ok hogy a külföldi színezi a játékot de azért azt nem hiszem el hogy a bl-be olyan nagy sztár külföldiek lennének pl a cottbus mi a fenéért teszi tele magát szerb,horvát stb játékosokkal ahelyett inkább az utánpótlásra koncentrálnának akkor talán nem lennének ennyire visszataszítóak.
Hát ez a HA emlékezzünk 99-re akkor is minekünk kellet volna nyernünk sokkal jobbak voltunk akkoriban és mégis a MU-nak volt olyan iszonyat szerencséje:S -
#5910 Igaz.Amúgy magával a német focival nincs baj (ami a válogatottat illeti leglábbis), sajna 2001 után nem sikerült kupát nyerni, pedig lehetőség lett volna rá (Levkusen, Dortmund, most a Werder...és akkor még az elődöntők is ott voltak.Leglábbis egyre emlékszem: Sevilla-Schalke hosszabbításos meccs...).Hát sajna ez van, kár a Brémáért, de Diego eszméletlenül hiányzott, és akkor még Mertesackerről meg mondjuk H.A-ról nem is beszéltünk...kisebb csoda h hosszabbítás lett.És ha bemegy az a Pizarro fejes :S. Na de nincs HA. :( -
#5909 Istenem mi lesz veled német foci...
Nem igaz pont a döntőbe kapott ki a werder legalább a 2. rangú kupasorozatot be kellene zsebelnünk mert valjuk be őszintén a bl-re sok esélyünk nincs.
Ha a bayern nem képes rá akkor más csapat sem lesz.
Kíváncsi leszek a wolfsburgra jövőre a bl-ben csak maradjon meg náluk az a 3szög meg erősítsenek be és akkor talán még meglepetést is okozhatnak csak azt sajnálom h magath elmegy:(
A bayernek meg nem azon kellene filóznia h hol indul hanem bevásárolni mert így cseszhetjük a bl-t
Diego igenis kell mert ő a világ egyik legjobb irámyítója ami a bayernél meg hiánycikk. -
OPM #5908 "Im Januar schmorte Podolski noch als Stürmer Nummer vier auf der Ersatzbank. Ex-Coach Jürgen Klinsmann hielt nichts mehr von dem 62-maligen Nationalspieler. Dann kam Jupp Heynckes, der den "Prinzen" wieder wachküsste. Der neue Coach verglich ihn mit Ferenc Puskas und weckte mit Lobeshymnen wieder die Lebensgeister im "Straßenfußballer"."
-
#5907 A fenébe...Brazília nyerte az UEFA kupát -
#5906 Hát a Werderen is sok múlik még :D -
Rudee #5905 De hiába kap jó ajánlatot mástól, ott még a Milannak is bele kell egyeznie. Azok meg nem fognak, ha van eszük. -
#5904 szerintem ez Gourcuffon is múlik.ha megrészegül egy nagy csapat ajánlatától akkor nemigen tud mit kezdeni a Bordeaux az opciójával -
Rudee #5903 Gourcuffot nem hiszem, hogy nem igazolja le a Bordeaux. 15m€-s opciójuk van rá. -
#5902 Teljesen egyetértek. -
#5901 jaja, sztem is a Wolfsburg érdemli meg a bajnoki címet. Csak maradjunk 2. helyen! Stuttgartot le kell nyomni mint a bélyeget! Nagy meccs lesz! A lúzer Hertha meg amúgy is leikszel Karlsruhe-ban.
Más: Diego. Szerintem ez sincs még lefutva, de már nem lennék annyira szomorú, ha mégsem jönne. Lefáraszt már ez a "hin und her" játék... Gondolom titeket is... Amíg el nem dől 100%-ban, hogy a Bayern a BL-ben fog játszani, addig igazolás sem nagyon lesz. Diego azt nyilatkozta, hogy topnívón, topemberekkel akar együtt játszani, csapattól és bajnokságtól függetlenül. Szal van még esély, csak gondolom ő is kivárja, hogy a Bayern hol indul jövőre. Egy Gourcuff-nek is nagyon örülnék egyébként, ha Diego nem jön. Lényeg, hogy egy irányító mindenképp kell, mert nagyon anyátlan ez a jelenlegi Bayern. Szerintem... -
#5900 egész pontosan ja.De a Wolfsburgnak ki kéne kapnia az uccsó meccsén.Mindenesetre ha bajnokok lesznek, el kell ismerni, hogy nem érdemtelenül lesznek azok. -
SzocsA #5899 van még 1 meccs nem? és csak két pont az előny -
#5898 ...ezt csúnyán buktuk... -
#5897 Szerintem meg de. Monnyuk ennek Van Bommel biztos örülni fog -
#5896 ja.mégiscsak a németekről van szó :D -
#5895 Ja, azt én is. Anno a Barca-t szépen beszínezte narancssárgára, de ez nem a Barca. -
#5894 azé remélem nem pakolja tele hollandusokkal a csapatot :) -
OPM #5893 helyes, helyes! -
#5892 Pffff. Na ez érdekes lesz. Ki fogja cseréltetni a fél csapatot :(( -
OPM #5891 igen, emiatt írtam -
#5890 ebben az esetben remélem van gaal személye jelent vmit és hoz egy Sneijdert vagy vmi... -
#5889 kiszálltunk... :( -
#5888 Meg a braziloknak nem is fekszik annyira az olasz bajnokság... -
#5887 Szerintem most indul be igazán a hajsza! Meg van az edző és Rumenigge is azt mondta, hogy addig nem igazán avatkoznak be a transfermarkt-ra, míg meg nincs az új tréner. Sztem Diego-t még nem buktuk, nagyon gyanús, hogy Diego még mindig nyitva hagyja a lehetőséget,h nem a Juve-hoz megy. Azt mondja, hogy a Bayern-nel egy laza kontakt van csak és a Werder nem kapott ajánlatot. Sztem Diego a Bayern-hez menne "szíve" vagy inkább esze szerint, mivel vszínű több casht kapna és a Werder is többet kapna ért, mint 24,5 m euró. Sztem holnap a Bayern megteszi a 26M-os vagy több ajánlatát Diego-ért és a héten visszük.
A világ top3-as tízese, vhogy meg kéne szerzni... -
OPM #5886 úgy tűnik, buktuk Diegot :( -
#5885 Na most meg azt hallom h Diego a Juvéba megy már biztosan, habár még nem írt alá semmit (...) -
#5884 :SSSS -
#5883 Ahogy várható volt, Van Gaal az új edző. -
#5882 ja, és a Blikk tényleg szennylap :D -
#5881 Hát ha nálunk köt ki, az valami nagy csoda lesz, mert nem nagyon volt róla szó.Végig a Juve volt a favorit, csomószor olvashattuk h "XY Torinoba ment tárgyalni" stb...Azért remélem nem a Juve lesz a köv.állomása, habár tényleg nagy rá az esély.De ha tényleg München, akkor végre elismerésem a fejeseknek (mmint a Bayernnél :D) -
#5880 jah.most már nem csak a vezetőink hanem én is nagyot esek pofára ha mégis hozzátok menne:) -
#5879 a tuttosport szerintem is egy szenny,egyetértünk.én csupán a vezetőinkre hagyatkozok.
abban is van igazság amit írsz hogy lefelé ível a Serie A színvonala,de nyilván olyan projektet vázoltak a vezetők amiben biztosítják,hogy újra európa top csapatai közé kíván kerülni a Juve.ez neki valószínűleg elég -
#5878 Majd kiderül :) -
#5877 a blikkre én nem hivatkozok,arra utaltam hogy a Bild,a német blikk tehát az sem igaz amit kérdeznek:)
a nyakamat se teszem rá,jelenleg 95%-5% esélyeket látok,a mi vezetőink azonban olyan balfaszok hogy képessek lennének elbaszni
a gazzettával meg sokan dobálóznak most,akik mindössze annyit írtak,hogy a Bild ezzel a hírrel lépett elő.találkozott Diego apja meg a Höeness ez tény.viszont ezután a találkozó után jelentette ki ma Diego apja ezt:
Diego, giallo risolto: 'Niente Bayern, andrà alla Juve'
12:30 del 13 maggio
"Con il Bayern Monaco non c'è nulla". Il padre-agente di Diego tranquillizza la Juventus. "Mancano solo gli ultimi dettagli - ha dichiarato Djair da Cunha al sito Globoesporte -, credo che il tutto si possa risolvere nel giro di tre o quattro giorni. Il nodo è la nostra richiesta di ottenere una percentuale del trasferimento dal Werder Brema alla Juve. Sono fiducioso, questo cambio di squadra farà sicuramente molto bene a Diego".
nagyvonalakban,3-4 napon belül tisztáznak minden apróságot és hivatalos lesz a transzfer. -
#5876 Blikket nem veszek, csakis Story-t :)
Osztom egyébként, amit írsz. A Bild nem sok semmi. (ebben az esetben sajnos.... :))
Nem akarom lebecsülni az olaszokat, de mondanak arrafelé sokszor sokmindent :) és ott is vannak "blikkek"...tuttosport nem mérvadó.
Próbálom beleképzelni magam Diego szerepébe, de én elfogult vagyok ez tény és ezért azt mondom, hogy engem nem motiválna egy lefelé ívelő színvonalú bajnokság, ahol kb. 15e az átlagnézőszám, lepukkant stadionok, botrányok, bundák stb.
Tényleg elfogult vagyok és nem akarom bántani a serie a-t és a juve-t főleg nem, de azért lássuk be, ezek tények.
De kit érdekelnek a tények, ha Diego nálatok köt ki... -
#5875 Azért a nyakad ne tedd rá:) blikkre meg saját felelősségre ne hivatkozz :D
Német lapok szerint Bayern a befutó, olasz lapok szerint a Juve.Van itt egy hír is:
BILD: "Diego megegyezett a Bayernnel!"
A Bild értesülései szerint ma Münchenben tárgyalt Diego édesapja és tanácsadója Djair Da Cunha.
A lap szerint a feleknek végre sikerült megegyezniük, így most már csak a két klubnak kell dűlőre jutni a brazil karmester árában. A lelépési díj 25-30 millió közötti összeg lehet.
Már hetek, sőt hónapok óta úgy tűnt, hogy a Juventus a befutó, számos cikk megejelent, miszerint Diego az „Öreg hölgy” játékosa lesz. Ám most a tekintélyes Gazetta Dello Sport is azt közölte a bajorok vannak lépéselőnyben.
A másik oldalról viszont Giacomo Petralito, egy savájci menedzser, aki a Juve és Diego közötti tárgyalásokat végig figyelemmel kísérte, ennek az ellenkezőjét állítja. Elmondása szerint a játékos és a két klub (Juve és a Werder) már rég megegyezett, és alá is írták a szerződést.
Forrás: bild.de, kicker.de (bild-re megint csak nem kell hivatkozni:D kicker már azért hitelesebb)
Itt egy árulkodó kép, a kopasz valszeg Höeneß, Diego papa meg felismerhető.
-
#5874 ja a Bild az nem egy kickers, de az ember (pl.: én) már minden ilyenre ráugrik... nagyon örülnék Diegonak, adnék érte másfél Riberyt. :)