14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    előfordulhat, de ennyi erővel mindenkivel előfordulhat :)
  • Murder3
    Podolski is így jött ide aztán ő is kudarcot vallot Gomezzel is előfordulhat ez.

Bár remélem az olic gomez duó majd tarolni fog.:D

Am én remélem Olic játszani fog mert szerintem jó vétel volt talán eddig a legjobb.
    Mert Küzdős játékos és a labdával sem béna.
  • B0B0
    És nem utolsó sorban jóval fiatalabb
  • antijuve
    Szerintem Gomezt sokkal inkább be lehet venni a játékba, sokkal inkább ügyesebb a labdával, mint Toni.
  • B0B0
    Nem kell szapulni Tonit! Idén is rúgott jópár gólt és vagy 3-szor volt sérült.
  • OPM
    az a baj hogy Tóni még a 100%os kiszolgálásokkal sem igazán tud sokszor mit kezdeni :D
  • Matthew Prosac
    "azok voltak a szép idők!"
    szívemből beszélsz :)
  • Murder3
    ÁÁ ha külföldre ment volna akkor csak úgy járt volna mint pl hildebrand is járt.

Én nem annyira örülök Gomeznek ő is olyan mint Toni ki kell szolgálni.
    Ahelyett hogy Diegot vették volna meg.pff
  • Murder3
    Igen egy ilyen csapat ma is elkélne a bayernek.

Ráadásul ők jól is játszottak és nem kamuzták be a meccseiekt.

Tényleg bárhonnan lehet régi bayern meccseket letölteni vagy megnézni?
  • B0B0
    Mert szerintem már kiismerték a Bundesligában, neki külföldre kellett volna igazolnia. De mondom, ne legyen igazam!
  • 5w0rdf15h
    Hát Riberynek komoly igazolásokat ígértek, kiváncsi leszek mit valósítanak meg belőle :)
  • antijuve
    ehh, hát nemtom.Én örülök a megszerzésének. Majd elválik, hogy jó vásár volt-e.
  • OPM
    mert csak 24et vágott idén :)

amúgy szerintem se nekünk való spíler....
  • Forza Italia
    sorry ezt nem ide akartam
  • antijuve
    kiégett?miért gondolod ezt?
  • Forza Italia
    Quaresma+Crespo----->Genoa
    Ez meglepett nagyon
  • B0B0
    Gomez? Pfff, már kiégett. De ne legyen igazam.
  • antijuve
    Diegoért kár, Gomeznek örülök
  • antijuve
    Micsoda "szép" évforduló...
  • Mor3llo
    Mellesleg napra pontosn 10 éve történt a barcelonai szerencsétlenség, amikor is 102 másodperc alatt elvesztettük egy év munkáját!
    Milyen fantasztikus csapat is volt! A 11 döntős kezdőből 10 német volt...azok voltak a szép idők!
  • Mor3llo
    Mindkettő hivatalos...
    És egyiknek sem igazán örülök!
  • OPM
    Diego => Juve

Gomez => Bayern

erre perpill mérget vennék!

továbbá örülnék ha LükeTóni is keresne magának egy új klubot
  • 5w0rdf15h
    Kb ugyanaz lesz mind ősszel a Hoffenheim, pillanatnyi fellángolás
  • karajjj
  • antijuve
    Kíváncsi leszek erre a Wolfsburgra a BL-ben azért.Dzekot most nagyon éltetik (joggal), csak aztán nehogy ez legyen az egyetlen kimagasló szezonja.Pár gólvágó már tűnt el egy-egy jó szezon után.
  • Murder3
    Hát azért azt se feleljtsük el hogy ebben a szezonban aztán volt minden a képpbe össze még a hoffenheim volt a bajnok aztán tavasszal pár fordulóig a hertha aztán meg a wolfsburg.

A wolfsburg átgázolt a mezőnyön pont úgy mint ősszel a Hoffenheim.
    Kár hogy aztán az nem értek el nemzetközi kupahelyet.

Igen a Bayern meg kezdjen szépen bevásárolni és első vétele az Diego legyen.
  • antijuve
    Még tavaly nyáron mondták a Wolfsburgnál, hogy akár a bajnoki címre is lehet esélyük...hát nem gondoltam volna, ha igazuk lesz
  • Mor3llo
    Gyenge idény volt, jövőre megint kik képviselik majd a német futballt nemzetközi porondon...
    Nekünk a lényeg a BL hely, Höeneß, lehet hozni a spílereket !
  • antijuve
    Wolfsburgnak gratula, teljesen megérdemelt bajnoki cím.
    De a BL megvan legalább
  • Murder3
    Német csapataok pénzügyi helyzete
    Angoloké

ez eléggé beszédes adat.
  • Murder3
    Fradi hír a transfermakton

• FrancescoTotti
    Jobbak voltak, megérdemelten nyerték, de azért a bíró is nekik fújt a végén.
  • B0B0
    Erre ellenpélda, hogy a Hoffenheimet jövőre rohadtul telepumpálják pénzzel, akárcsak tavalyelőtt a Wolfsburgot.
  • Murder3
    Pénz az élet:(
    Ha nincs pénzed akkor szar az élet ez van.
    Én nem is azt modnom h a néemt klubbok azért szegéényebbek mert válság van a német gazdaság esik le ami eggyértelműe a váslág miatt van.
    A német fociba kevés a külföldi befektetés ez az igazi baj ahogy én tudom.
  • antijuve
    hosszútávon a válsággal nem lehet mindent magyarázni.főleg ami előtte történt.Meg oké, a pénz azért nem minden.De nélküle nagyon nehéz (már).
  • Murder3
    Ez a baj hogy a németek nem rendelkeznek annyi pénzel bár az ország a legerősebb gazdaságal rendelkezik/rendelkezett mert ahogy nézegetem a híreket a németek esnek a válság miatt lefele sajnos.
  • antijuve
    pénz pénz pénz...lsd Donyeck.Összehasonlítva a Brémával, kicsit mások a hátterek...
  • Murder3
    Ja épp a napokban láttam az eurosporton örülök is neki mert ez 1 remény.

Szerintem nem lenen rossz bevezetni a külföldi játékosok kezdő csapatban való szabáylzását.
    Mert az hülyeség hogy a hazai játékosok nem érnének fel velük.
    Jó persze a nagy sztároojkla nem de ha nem rögtön 60-70 millióval páztáznák a nemzetközi mezőnyt hanem törekednének is az utánpótlásra(lásd erre példa a sok angol csapat)

Szerintem a németekkel is ugyan így lenne ha többen lennének stabil kezdők akkor csak kierülne 1-1 átlag feletti játékos.
    pol ott van Sclaudraff ő is egy fantaztikusan jó játékos és mégis a hanover jegeli.
  • antijuve
    Jó lenne ha nem a Juveban kötne ki :).Hanem itt.A legnagyobb poén az lenne, ha maradna Brémában, dehát ez nem fog bekövetkezni :D.A Juve is többeket szeretne megszerezni, hát meglátjuk hogy ki hol köt ki végül :).
  • antijuve
    ja, a 99-es döntő...brrr :)).
    amúgy igaz amit írsz, jó lenne már egy első hely.Kicsit télleg sok a szláv az alsóbb csapatoknál, főleg a Cottbus jár élen ezen a téren.A klubfutball ma már ilyen, nem igen 9-10-11 hazai játékossal nyerni vmit.Kell brazil, argentin meg mittomén még honnan játékos.Ez van.De azért sztem jó, ha egy csapat mégis törekszik azért a hazai anyagra támaszkodni, amennyire lehetséges.
    Viszont ha megnézed, a válogatottban azért főleg Bundesligában játszók vannak.Az utánpótlásról annyit, hogy ha minden igaz a német U17-esek most nyertek EB-t.