Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hát azért valamelyes kockázat van a Barcán, az Interen és a Porton is. Ezek mellé bõven befér a Bayern, Bobohoz hasonlóan szerintem is nagyobb az esélye egy Lazio gyõzelemnek az Inter ellen, mint egy Stuttgart gyõzelemnek a Bayern ellen. Ettõl függetlenül egy X bárhol becsúszhat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Lazio nyerni fog 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

HUNMarcus
1.7 es szorzó van a bayernre

eddig ezeket teszem meg:
Getafe-Barca 2
Inter-Lazio 1
Galatasaray-Gencler 1
Lyon-Marseille 1
Amadora - Porto 2

ez igy 4.4-es szorzó bayernnel együtt 7.48-as lenne de nem tudom megtegyem e a bayernt, a többiben biztos vagyok

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Taranov
Ha a két csapat keretét vesszük alapul, nem kérdéses. Ha a nyári ligakupa összecsapást, szintén nem kérdéses. Ha az elmúlt hetek teljesítményét, akkor lehet a Stuttgartnak is keresnivalója a meccsen, de ez azt is magával vonja, hogy a Bayern már ki van éhezve egy gyõzelemre. Én mernék fogadni a Bayernre, csak a szorzó túl kicsi gondolom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mor3llo
reméljük..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

HUNMarcus
Bayernesek! idegenben nyer a stuttgart otthonában a bayern???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Mor3llo
Azért meg lehet nézni, hogy a kettõ milyen féle gól volt...
Az elsõ nem távoli lövés volt, a 2. gól meg kész vicc...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Ez Demichelis kérdés! Elsõ távoli lövés volt, másodikat meg Lell szórakozta el, de igazán az õ számlájára sem kéne írni. Amellett a Red Stars is kettõt vágott a Demichelises védelemnek!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Egyetértek. Nem tudom, mi lelte Hitzfeldet <#confused>

Még jó, hogy ezen az eredményen semmi nem fog múlni

Mor3llo
Nos igen, ez nem volt valami fényes utolsó 30perc.A 2 legjobban játszó embert lehozza a Generális.Poldi végre benne volt a játékban, erre kiveszi.Ribery sorra csinálta a helyzeteket, kiveszi.Nem tudom megérteni, ebben mi volt a ráció.Tudhatná Hitzi, hogy a Stuttgart úgysem fog beállni védekezni, és ennyire kontrára építeni.A kulcsemberek nyugodtan játszhattak volna még, mert nem lesz olyan nehéz feltörni azt a védelmet a hétvégén...
Ez az angol foci meg...szavakat nem találok.Undorító, amit mûveltek, a meccs 90 percébõl 80 percet 9 emberrel védekeztek.Kezd elegem lenni az ilyen beállós csapatokból.Favágók, ráadásul a sok értelmetlen felívelt labdájuktól már a falat kapartam.
Mellesleg mostmár egyértelmû: Demi nélkül a védelem közel sem tökéletes.

Szeretnék gartulálni a nagyszerü csapatvezetésnek,akik ma olyan döntéseket hoztak hogy azt még megye 3 is kiröhögnék.
Ma egyértelmûen látszott hogy két ember van a pályán akik sakkban tartják az egész Bolton védelmet,sõt csapatot.Ribery (nem meglepõ) és Podolski (hihetetlen de igaz).A 60. percben már egyik se volt a pályán.
Viszont végig pályán volt a ma semmit se csináló Ottl,Klose, akiket százszor inkább le kellett volna hozni.
Mindennek megkoronázásaként akkor cseréltük le Schweinsteigert is mikor végre elkezdett bátrabban elõretörni,lõni,és talán némileg átvette volna Ribery helyét a hátralévõ idõre.
Mindez miért? Hogy ezek a játékosok 20-30 percel többet pihenjenek a Stuttgart meccsre?Elõre boritékolom hogy ha Podolski egyáltalán kezdõ is lesz szombaton,megközeliteni se fogja a mai teljesitményét.Ma simán benne volt még gól,vagy hogy gólt rugasson valakivel.
Angolok ünnepelhetnek a Allianz-ban...nagyon dühös vagyok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Nah ezt sikerült elszórakozni :'(

München ist ROT!!!

banok
Pro7

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
2:1!!!!! PODOLSKI!!!!! 😄DDD

Ma eddig kétségkivül Podolski és Ribery a meccs embere eddig.Mondjuk podolskitól már nagyon ideje volt egy jó teljesitménynek,na meg a gólnak fõleg.

B0B0
Eltalálhatná, de milyen passzt adott elõtte Poldi!!

Hát az elsõ 10 percet leszámitva jól játszunk.
Podolski gólt lõtt végre,már ezért megérte ezt a meccset lejátszani.... Vigyorog .
Klose 11-es gyanus esete érdekes volt.Mondjuk megnézném egy ilyenért ellenünk hány 11-est adnának a San Siro-ban a Milan-nak...
Amúgy szerintem benne van a gól a játékunkban,ugyhogy meglehet ez.

Ja hát meg egy Schweinsteiger szintû játékos 6 méterrõl eltalálhatná az üres kaput...

B0B0
Fúúú, gyerekek! Micsoda gólt lõttünk! 😊))

Na és ki lõtte?? Na ki?? PODOLSKI!! 😊)

Remélem megtört a jég ezzel! 😊

B0B0
Stream

Amúgy Bolton vezet 😞

Bercy
Adják valahol (S1 és sportklubon kívül)?
B0B0
Mindjárt jön a meccs! 😊

Bercy
Ezen szerintem fölösleges bosszankodni. Ha jól játszunk de mégse nyerünk attól még jók vagyunk és van elöttünk jövö. A görögök is bemákoltak egy EB-t antifocival. Engem ez nem zavar amág télleg jól játszunk, engem jobban zavar amikor szar játékkal nyerünk...
B0B0
Antifoci-csapat!! Most nagyon megutáltam a Frankfurtot! <#boxer>

France men
Amikor a 13. másodpercben Toni kihagyta, meg ahogy utána nekik estünk azt hittem 6 alatt nem állunk meg, aztán múlt az idõ ezek a p*** nem jöttek át még csak a félpályán sem és 0:0 :'( :'( Áááá a hsv meg nyert :@

München ist ROT!!!

Mor3llo
34:4 a kapuralövés.....hihetetlen...

B0B0
Bassza meg, ennek a kurva Frankfurtnak mekkor mákjai vannak! <#falbav>

B0B0
Nem mondtam, hogy ha majd így nyomja, akkor tapsolunk, de én ennél még csak szarabbul láttam játszani 😊

Mor3llo
Sajnos egyet kell hogy értsek.Makaaynak igaza van, lejárt a türelmi idõ.Ez így nagyon gyenge lesz.
Örülök a mai meccsnek, nem volt rossz a csapat, Toni meg...hihetetlen mit fogtunk Vele.

Hát ezzele gyütt Podolskit rettentõ súlytalannak érzem a Klose-Toni páros mellett.
Hát az elsõ gólpassza meg nagyjából anyiból állt hogy olyan xarul adta be, hogy az ezen besokkoló kapus nem tudta megfogni a labdát...<#vigyor4> . Na de mindegy,amibõl jó lett,legalább azt ne vegyük el tõle.

B0B0
Na a második félidõben azért érvényesült a papírforma! 😊

Podolski: 2 gólpassz, nagy hajtás és 3 szép egyéni megoldás

B0B0
Eddig egész jól játszik!

5w0rdf15h
Podolski hm....hát kiváncsi leszek

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Ma 20:30-tól Bayern-Gladbach a Sport2!!

B0B0
Én nem szidom õket, Dortmundban nem sokan fognak gyõzni idén!

Na akkor a Zvezdai kirohanások után én jövök.

Ekkora egy szégyen 45 percet mint ez a második,utoljára a Magath korszak legsötétebb napjaiban láttam.Lefocizott minket a Dortmund,a teljesitményünk abban merült ki hogy a félpályán áthoztuk a labdát (ha áthoztuk...) aztán odaadtuk nekik újra.
Az egész támadójáték egy értékelhetetlen nulla volt.Kb kapuralövés is ennyi volt,néhány 20. sorban ülõket riogató kisérletet leszámitva.
Az elsõ félidõben meg általam "jól zárónak" titulált védelem,ugy rohangászott fel alá néha hogy rossz volt nézni,csak a sárga mezesekre nem jutott senki.Örülhetünk neki hogy a Dortmundi szerencsétlenkedések nyomán megusztuk,de egy 3-4 gólt simán berámolhattak volna.
A 2. félidõ egyszerüen értékelhetetlen...

mégse nyertek.

banok
megint a Dortmundnak volt két komoly helyzete.

A Dortmundiak jót fogtak ezzel a Merk-el az biztos.Mert bár mi is kaphattunk volna 1-2 sárgát,de a Dortmundból már nem lennének 11-en normális körülmények közt a pályán.Nem értem Klose ellökését hogy lehetett semminek látni...
A két kapufánál nem volt szerencsénk,de amúgy elég pontatlanok vagyunk a végjátékban,nem nagyon tudjuk a csatárokat megjátszani.Bár pont a félidõ vége felé ez mintha kezdett volna javulni.
Ezzel együtt szerintem teljessen háromesélyes még a meccs,mert a Dortmund is pörög rendessen,bennük van a gól.Igaz a védelmünk nagyon jól zár.

banok
mintha a Dortmund aktívabb lenne.

France men
Fél óra és örökrangadó!!! HAJRÁ BAJOROK!!

München ist ROT!!!

B0B0

B0B0

Taranov
A csapat még talán nincs is olyan nagy veszélyben, de a német szurkolók! Egyébként az eredmény mindenesetre jó, majd vadáaszok a meccsre az Eurosporton, hátha lesz összefoglaló.

France men
Én már csak azért is szurkolok hogy jussanak ki élve a fiúk a stadionból 😄😄😄😄 Ismerve a szerb mentalitást, nem biztos, hogy olyan könnyedén csak úgy beletörõdnek az egy két korsó sörrel a fejükben lévõ szurkolók 😄😄

München ist ROT!!!

Óriási volt!
A sírból hoztuk vissza!
Nem értem sokan miért mondják hogy szarul játszottunk.Nem brilliroztunk az biztos,de ez küzdõs hajtós meccs volt,és a hajtásban nem volt hiba.A küzdelem meg a végén hozta mag az eredményét.A talaj meg egyszerüen borzalmas volt,szinte minden összjátékot lehetetlenné tett.
Viszont Rensing rendessen bealudt a második gólnál,"gyalog" odaérhetett volna... Na de mindegy.
Viszont az a csönd a harmadik gól után az addig zengõ-bongó stadionban...<#buck>
A lényeg a 3 pont,Demichelis,Toni,Ribery nélkül,egy formán kivüli Lahm-al,borzalmas talajon,1-2-rõl forditva.

B0B0
Hát kizárólag az az erényünk, hogy 10 perccel a vége elõtt még 1:2-r álltunk, mégis nyertünk 3:2-re, mert nagyon ötlettelenül játszottunk. Ebbõl a Kroos gyerekbõl nagyon nagy játékos lehet, oda íveli a labdát, ahová csak akarja (tiszta Bekem), most is neki köszönhetjük az utsó két gólt (egyik: gólpassz Klosénak ívelésbõl, másik: szabadrúgás gól, mi másból, mint ívelésbõl 😊)

Lahm még igencsak formán kívül van, és Rensing igen nagy potyagólt nyelt be, bár hozzáteszem, ha igazán szõrös szívû vagyok akkor azt kell mondjam, hogy az elsõt is fognia kellett volna!

Mindenesetre grat a csapatnak, gyõztünk az oroszlánbarlangban!

France men
TONI2KROOS!!!!!!!!!!!!! 😄😄😄:😄D: JÉZUSSS!!!

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
Red Star Belgrade <2 - 3> Bayern Munich 😄DDDDDDddddd

5w0rdf15h
ez már durva kicsit...

Mor3llo
aha....eddig jó...2-1........