14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5993 ja igen elmegy és utánna ki marad?
megint majd az az unalmas 0 bayern-t kell néznünk a 07-es félét ami még az bl-be sem jutott be?
hiába a pénz azt meg nem tudják használni csak za ilyen borowskikra:(
ráadásul zé is elment minimum a bayernek ha ribery elmenne kb 100 millió felett kéne bevásárolni ha olyan csapatot akar ami még a bl-be is be tud jutni a 4 közé esetleg. -
#5992 Én meg azt mondom, ha egy játékos el akar menni, menjen! Ha tényleg annyira elvágyódik, úgysem játszik szívvel a csapatért. Addig kell elengedni, amíg pénzt lehet kapni érte, márpedig Franckiért most lehet jó pénzt kapni. A következő idénye a fent említettek miatt valószínüleg már nem lesz olyan jó, mint az eddigiek, most pedig még mindenkiben benne van, hogy ő vitte idén a szekeret. -
#5991 ne is engedjék.
hát az a durva hogy annyi sérülése miatt már pszihiáterhez bagy mihez is kellet járnia hogy még tud játszani és ne adja fel aztán 26-évesen már vissza kelelt vonulnia:S
nem sokszor láttam őt játszani de amikor játszott mindig nagyon jól játszott pl ő msot simán elkélne a bayernbe, is mert középpályán a szélen szerepelt asszem.
de reméynkedjünk abba hogy a fiatal Kroos végül téynleg oylan játékos lesz mint amilyen tehetséges. -
#5990 igen, de nekem nem tűnik úgy h Ribery Lizarazu mentalitású lenne.Legalábbis szezon közben (inkább a végefele) azért mutatgatta h el tudná magát máshol is képzelni.Viszont ha elengedjük, akkor meg csak sok pénzért, amiből lehet egy jó kis spílert szerződtetni, de amúgy nem nagyon hajlandók a fejesek elengedni.
Deisler..hát igen, ő még tényleg nagyon jó játékos lett volna, de általában betegszabadságon volt.Iszonyat peches egy játékos volt szegény. -
#5989 ha ő is Lizarazu mentalitással bírna tuti hű lenne hozzánk.
vagyis jó lenne megint egy iylen francia.
Ilyenkor lehet sajnálni hogy Sagnol visszavonult meg én Deislert is sajnálom ő is egy nagyon jó játékos lett volna ha nincs annyi sérülése:( -
#5988 hja.azé nagy franc Ribery, szval ez semmit nem jelent :( :D -
#5987 az lenen a jó ha azt sem tudná mi az a átigazolás akkor itt maradna tuti:DD -
#5986 Azt mondta, nem tudja ki az a Florentino Perez :). -
#5985 fene enné meg engem érdekel mert szerintem őt nem szabad elveszteni az a baj h diego nem jött nehezen képzelek el vmi nagy sztárt a csapatba h igazolnak majd.
-
#5984 Ribery még nem tuti, de nagyon úgy néz ki, hogy Madridba megy...
Engem nem is nagyon érdekel, ha lelép, abban az esetben, ha egy klasszis irányító jön a helyére. -
#5983 ne szopjanak má... mi a francért engedik el Riberyt?Ez komoly?
hova megy?
úgy van így tovább FCB hátha majd most a csoportból sem jutunk tovább
-
#5982 Hajnal Tomit kéne leigazolni :)) -
#5981 Diego nem jött össze, Hleb nem kell, Sneijder nem akar jönni...megint irányító nélkül megyünk majd neki a szezonnak...fasz ki van...
Plusz Ribery lelép, Zé lelépett...
Tele leszünk kreativ emberekkel, mint Van "de minek" Bommel és társai...
Ígérjünk rá Kakeszra... :P Ribery-Kaka csere??? hehe -
SzocsA #5980 kahn! bocs mindig fordítva írom! -
OPM #5979 de mégis ki az a khan? -
SzocsA #5978 de zé roberto már elég régóta itt van mint khan volt!
szóval mivel 34 éves már nemigen találna máshol "munkát"! jó kics csapatok talán de azért mégis egy ilyen nagy elit klubból kéne visszavonulnia mint pl khannnak
feledésbe merülne!
-
#5977 Nem is értem a bayern máig az egyik legjobb játékosa és azzal veszítjük el hogy nem kínálunk neki csak 1 évet amit biztos nem fogad el?
Amúgy a kapuba én csakis Adlerrel lennék kiegyezve vagy talán még Enke.
Pandev-ről már tavaly is volt szó asszem.
Végülis jöhet hátha alkot vmi nagyot -
#5976 Carlo Pallavicino, a Lazióban játszó Goran Pandev ügynöke szerint védencét a Bayern München szeretné megszerezni. -
#5975 Beteg egy humorotok van
Ezekből Kamenivel járnának jobban,főleg h ingyen igazolható... -
#5974 őőőő... belhonban 164 a csajok átlagmagassága, a férfiaké pedig 176. szóval korai volt a vigyor!
on: olvasom a kapuslistát, kik jöhetnének enyhíteni a gondokat: Adler, Enke, Benaglio, Sörensen, Kameni.. ki kit választana? -
SzocsA #5973 170 csajoknál átlagos! -
#5972 -
Height: 1.72 m
átlagosnak mondanám -
OPM #5970 ellenben nagy? -
#5969 Ez a Pranjic gyerek nemkis igazolás volt... -
#5968 ugyanúgy kibasztak vele mint nálunk Nedveddel.nem értem miért nem lehet megbecsülni az ilyen játékosokat -
#5967 állítólag a Manchester City-be tart -
#5966 Ezek mekkora barmok! A csapat leginkább szívjátékosa (pont ilyenek voltak 2001-ben és pont ilyenek kellenének most is) -
#5965 Hát igen 4 éve is emiatt ment el :( -
#5964 az lehet, de attól még elférne a csapatnál.Ahogy nálatok mondjuk Scholes, Giggs. -
#5963 Zé 35évesen is még motor. -
#5962 1 hónap múlva 35 éves lesz. inkább fiatalítsatok -
#5961 ez hiba -
OPM #5960 elvesztettük Ze Robertot....
2 éves szerződést aláírt volna, de a vezetőség csak 1 évre kínált volna nekije -
#5959 Egyetértek! -
#5958 Diego kellet volna mert nincs irányítónk de nem is értem így meg is érdemli a Bayern ahol most van egyszerűen nem képesek jó csapatot összerakni:ss -
#5957 35milláért(ha igaz) azért már alap h ügyes legyen a labdával,sőőt!
Szvsz ennyit nemér ez kegyetlen magas összeg...Okosabban is el lehetett volna ezt költeni játékosokra!A Bayernnél meg nembiztos h a támadó szekcióba kéne mindent belekölteni:) -
OPM #5956 még nem -
#5955 nagyon helyesen tették.Két csatár mellé kell még kettő h legyen miből válogatni. -
FrancescoTotti #5954 Ez meglep egyébként, hogy egy komplett csatárpárost hoztak a már meglévő mellé, irányítót, védőt pedig nem.