14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6033 Ez már kezd szánalmas lenni. -
OPM #6032 szerintem is el kéne engedni
ahogy néztem a felvételt az első edzésről, nem volt túl lelkes a srác... -
#6031 Ja, Ribery mehetne már tényleg...
Komolyan mondom Beckenbauer az egyetlen ép elméjű ennél a csapatnál. Ő megmondta, h Ribery vagy hosszabítson vagy menjen. Erre Hoenessék meg Rumenigge is azon van (a legutóbbi kijelentése után is), hogy marad. Biztos nagy kedvvel fog játszani... :S Gratulálok...
Lúciót is elűzik aztán mehetünk a picsába, mert akkor már normális belső védőnk se lesz... 1 kreatív már lelépett: Zé; lelép a francia is...
Alakul... -
#6030 Tök jó, Ze Roberto a Hamburgé -
#6029 Ribery meg már nagyon menni akar elvileg a Realba.Oda is való.Komolyan, a hülye rinyálásával, legyen ott egy a sok közül! -
#6028 inkább a Hoffenheimnek kell a sok szerencse majd (= -
karajjj #6027 Hoffenheim az első körben :D
sok szerencsét -
OPM #6026 még januárig ténykedik a csapat mellett, ha jól tudom -
#6025 Hoennes már nyugdíjba vonult, szerintem most már nem ő intézi -
#6024 Ha nem lesz új igazolás és még Lúcio is lelép, akkor azt hiszem gyengültünk tavalyhoz képest...és akkor még Ribery sem biztos, hogy marad...
Az a kibaszott nagy igazság, hogy Hoennes annyira tehetségtelen barom, hogy egy épkézláb embert nem tud leigazolni...jótól tanul Nerlinger is... -
#6023 Marha jó, Luis "baromarc" Van Gaal rakkolós játékosokat akar, mi a faszért engedte el???? -
#6022 Ze Roberto lehet h a HSV-nál köt ki -
#6021 nem hinném h ez bekövetkezne -
#6020 már megint a bild...
bild megint tolja a sok kacsát...
remélem tényleg az... -
OPM #6019 Tim kivételével, egyetértek a döntéssel. -
#6018 Ottlnak, Lellnek és Borowskinak ajtót mutattak
Bosingwa érkezhet -
#6017 Ribéryt nagyon boronálják a Realba és a MU-ba is :)))) -
#6016 ccc, a bejelentkezés egy dolog, az elfogadás meg egy másik.Meg amúgy se lehet semmit biztosra venni =///// -
#6015 hiába mondta Ribery hogy Angliába nem szeretne menni, mivel mi 80M-ért eladjuk Ronaldot (hivatalos), ezért benne van hogy mi (United) bejelentkezünk Riberyért, ő pedig el is jön.. Kíváncsi leszek. -
#6014 Ugyanígy gondolom. Klose nagy játékos és jó formában volt! Ha nem sérül meg, akkor a bajnokság mindenképp másképp alakulhatott volna. SZVSZ... -
#6013 Ribery nem valszínű h most menni fog Madridba.Pfujjj -
SzocsA #6012 Luca Toni (ITA,csatár) Bayern München---Milan,Wolfsburg
Zé Roberto (BRA,középp.) Bayern München---Manchester City
Franck Ribéry (FRA,középp.) Bayern München---Real Madrid
Daniel van Buyten (BEL,védő) Bayern München---Galatasara
Rafael Van der Vaart (NED,középp.) Real Madrid---Bayern München
Wesley Sneijder (NED,középp.) Real Madrid---Bayern München
Simone Perotta (ITA,középp.) Roma---Wolfsburg,Bayern München
José Bosingwa (POR,védő) Chelsea---Bayern München
John Heitinga (NED,védő) Atletico Madrid---Bayern München
Ruud van Nistelrooy (NED,csatár) Real Madrid---Tottenham Hotspur
Pavel Nedved (CZE,középp.) visszavonult---Lazio
Nemanja Vidic (SRB,védő) Manchester United---Barcelona
Diego Forlán (URU,csatár) Atletico Madrid---Real Madrid -
#6011 Nem tudom miért csalódtál Kloséban, idén pl. ő volt a leg gólerősebb csatárunk (BL: 7 gól többek között)
Toni tavaly 35 gólt rúgott az idényben. Ezek sem elegek? -
OPM #6010 de állítólag Ibra megy annak a helyére
tiszta szappanopera már ez az átigazolási időszak... -
#6009 Toni ebbe a barcába az életbe nem férne be.
rohadna le a barca hogy televeszik magukat. -
#6008 Ja majd pont a klose gomez duó fogja agyonlőni magát.
Klose nekem hatalmas csalódás nem is értem miért vették meg.
Bár tonit sem igazán őhelyette is lehetett volna jobb csatárt venni.
amúgy a csatár sorba jöhetne Berbatov
Hát nem tudom sneijder jó lenne de még mellé kéne vki.
-
SzocsA #6007 kaká megy a madridba! 1 Euróért! -
#6006 francokat :D.eladják Eto'o-t és máris szaladgálhat a pályán kezdőként :D -
#6005 Masszív padozás lenne a sorsa. -
OPM #6004 de amúgy miez hogy Tóniért érdeklődik a barca? :D vicces kedvükben lehetnek.. -
#6003 Lahm jobb oldalon játszana szíve szerint. Ezért, ha már Zhirkow-ot buktuk igazoltak 1-2 csókát balra. Pranjic nagy vétel, mivel univerzális a bal oldalon. Braafheid szimpla baloldali védő.
Jaja, csatár sztem sem jön már, bár nem is kell. Gomez rúgja meg a 20 gólját, Klose alapból jó, ha nem sérült, Olic jó játékos nagy szívvel. Müller meg zokszó nélkül leül a padra. Antal pedig megy vissza sztem Itáliába.
Középpálya viszont sovány lehet, ha a kreatív játékosokat nézzük...
Sneijder nem akar jönni, de mégis mi a faszt akar a real-ban Kaká mellett??? Én-kép zavaros a srác... -
Gabe18 #6002 Hát csatárt már nem veszünk szerintem,igy is van 4 aki mind azt hiszi szerintem hogy tuti kezdő lesz.
-
#6001 hahána most ha még Jansen itt lenne?
de persze hogy nem kell inkább a kiöregedett oddo-kellet.
Meg a semmiresemjó Lell.
meg miért védő előbb erősítség már a középpályát meg a csatársort.
Inkább rúgjuk túl az ellent. -
#6000 jobbra kéne egy kis erősítés tán -
#5999 Kicsivel vannak az aláírás elött azt írja,játékossal megegyeztek,már csak a Twentének kell rábólintania a 2milla euróra!Amugy baloldali védő a srác!
Minek a Bayernbe ennyi baloldali védő?!?
Lahm,Pranjic(mondjuk ő balszélső is)meg most ez a srác
-
#5998 hupsz:D *felfedezetje -
#5997 Hát a twentéből jön én sem hallotam róla még soha.
biztos a holland edző felfedezetlenje. -
Gabe18 #5996 Pedig van itt igazolás:
Braafheid ,igaz én ugyan még az életbe nem halottam róla,de ez nem jelent semmit.Bár nem tudom,mert nem tudok németül,hogy ez terv vagy már tényleges üzlet,de nem sok teteje van sehogy...
Bár a csapathoz beirták neki a Bayern-t,ugyhogy szerintem jön. -
#5995 hát ja ez a baj.
pl Diego kiszúrta a szemüket sztem simán lehetett volna olyan szerződést ajánlani neki amit elfogad
de Ribery nélkül ló.aszok vagyunk sajnos:(((((S
-
Gabe18 #5994 De felesleges erőltetni ha már nem akar itt játszani.Lehet valaki akármilyen jó,ha kedvetlen,nem hajt,akkor semmit se ér.
És akkor tényleg inkább most menjen mit tudom én 50 millióért,mint esetleg jövőre egy gyenge szezon után a feléért.
Az már más kérdés hogy a pénzel se megyünk sokra úgy tűnik,mert igazán jó játékost a bundesligába hozni nem könnyű,ilyen Gomezekre kiadott 30 milliók meg vicc kategória.