14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • FrancescoTotti
    Szerintem akkor vegyük úgy, hogy 1-1 lett :DDD
  • antijuve
    na az már majdnem gól :D
  • Gabe18
    Egy majdnem volt,csak a Pranjic ugy veszi le a labdát a 16-oson belül hogy 10 méterre pattan tőle... De amúgy több nem...
  • djemba-djemba
    A jelenlegi bayern-nél úgy látom, hogy csak a kvantitás van meg...kvalitás harmatos... Egyszerűen nem fogja elbírni a csapat, hogy lelépett zé és lúció és nem lesz spielmacher...

Hát eléggé el vagyok keseredve... :(
    most szoptunk a hsv-tól 1-0ra, de helyzetünk se volt...)
  • Murder3
    akkor lettek sztárok de én nem igen látok iylen potenciállal rendelkező játékost a bayernbe mint pl Deco.

Azt a csapatot simán meg lehet irigyelni ha együtt maradtak volna akkor simán lett volna esélyük a köv szezonba is de ilyenkor törvényszerű h egy nem nagy sztár gárdát szétszednek.

• antijuve
    :DD egy kis izgalom sose árt :D.
  • SzocsA
    meglehet hogy a bent maradásért fognak küzdeni a srácok idén
  • FrancescoTotti
    Igaz.
    Hát most úgy megerősödött néhány csapat az elmúlt években, hogy a Bayernt senki nem látja esélyesnek. (Meg egyébként más nagy csapatok is mondhatni, hogy esélytelenné váltak.)
  • antijuve
    igaz.de akkor se voltak esélyesek.Ahogy mondtad, akkor lettek sztárok.
  • Murder3
    De azért abban a Portoban volt 1 mourinho edzőnek meg tele volt olyan játékosokkal akik később nagy sztárok lettek.
  • antijuve
    Kábé 20 évente egyszer fordul elő h egy olyan outsider csapat nyeri a BL-t mint a Porto volt anno.
  • FrancescoTotti
    Hát a Porto is nyert egy BL-t :)
  • Murder3
    Szánalom már az egész.
    olyan jó csapatunk lesz hogy max majd a bundesligát tudjuk eseetleg megynerni de ezt nagyon nem szeretném.
    Elegem van már h a bundseligát megnyerik a bl-t nyerjék ne a Bundesligát.
    amúgyis tavaly is fos volt a játékunk sok csapathoz képest most ribery nélkül még rosszabb lesz.

Bommelt nem tudom miért nem adják el meg lellt.
  • antijuve
    diplomatikus voltam :)).
  • Mor3llo
    Kicsit vékonyka ? Kb nevetségesen vékony...
  • antijuve
    nem lesznek nagyok az elvárások :)
    amúgy Van Gaal az AZ-ből is bajnokot csinált, de:
    -az a holland bajnokság volt, ez a német (ami kétségkívül erősebb)
    -és mi egy huszáros BL szereplésben is reménykedünk... amire ez a keret kicsit vékonykának tűnik.Majd kiderül.
  • Mor3llo
    Teljesen egyetértek. Inkább nem is mondok semmit...
  • djemba-djemba
    lúcio is lelépett: INTER :( de a balfasztrió persze senkinek sem kell...Lell, Borowski, Ottl... (Ottl csak félbalfasz) Inkább ezt a falábú bommelt űzték volna el...
    ez a keret vékony lesz még a bundesliga-ba is... :S

Érdekes módon minden más nagy német csapatban van egy kreatív irányító...nekünk nincs...minek is az...ki van már a faszom hoeness impotenciájával, hogy egy rohadt irányítót nem tud hozni...
  • SzocsA
    ribery megy madridba!
  • Murder3
    Eladunk mindenkit aztán nem veszünk senkit.
  • SzocsA
    de eladunk mindenkit ez miért baj lúcio 30 felett van ahogy Toni meg klose
    is szóval addig kell pénz csinállni belőlük amíg lehet mert ha visszavonulnak lófaszt sem kapunk értük
    zé roberto meg 34 volt vagy mennyi!

de az viszont hogy ki mit csinál szabadidejében! ez nem korrrekt!
    amúgy mit csinál velük kispadra ülteti az egész bagázst?
  • B0B0
    Ez már szánalmas
  • antijuve
    ohh jee!Még jó h jön Timoscsuk :D
  • Gabe18
    Tudtommal utolsó év hogy pénzt kaphatunk érte,jövőre már ingyen mehetne.Úgyhogy simán el tudom képzelni...
  • B0B0
    Szerintem kamu. Ennyiért ők sem engednék el.
  • djemba-djemba
    erre varrjatok gombot...

7 misiért...? ezek hülyék...

no comment!
  • antijuve
    Érdekes h most a Realba vágyódik, anno meg még a Barca volt az isten. (mezcsere meg minden...).
  • Monoton
    Mindegy nekem nem hiányzik a Real-ból :) Amúgy Perez 55 milliót tette félre amit rá szán. Ennyiért vagy elengedik, vagy nekünk se kell.
  • 9csöves9
    nem kell nagy klubhűség,csak ne legyen geci.szerintem ez csak médiamaszlag,nem tudom elképzelni róla hogy ilyen hülyeségeket csinál
  • B0B0
    Meg ahol focista lett!!!

Robbenre meg azért vastagon rá kéne pakolnia pénz a Realnak.
  • neménvoltam
    2011-ig szól a szerződése.

Amúgy remélem a vezetőség nem hagyja ezt ilyen formában. Okés, Uliék ígéretük ellenére nem igazoltak jelentős neveket eddig (sztem már nem is nagyon fognak), de ez a sztárhiszti akkor sem divat a Bayernnél. Értem én, hogy el akar menni, de tisztelhetné egy kicsit azt a klubbot, ahol két évig a segge ki volt nyalva
  • Matthew Prosac
    szerintem egy Robben <-> Ribery cserével a Madrid is nagyon jól járna, meg azért a München se szarul :)
    Mindenki tudja hogy Robben-től csak fegyverrel vagy erőszakkal lehet elvenni a labdát (vagy örökölni), Ronaldo vagy Ribery sokkal jobb alternatíva helyette, én speciel simán beáldoznám. emellett azért a München is kapna egy fasza kis szélsőt, már csak fel kéne pofoznia van Nyáál-nak hogy néha passzoljon is :)
    Hogy ki melyik szélen játszik majd Madridban azt meg majd pénzfeldobással eldöntik :D
  • Monoton
    Szerintem bal oldalra szánja, bár nekünk ott van Robben. Ha mégis jobbra akkor CR csatár lesz. De sztem ez Pereznél már csak egó vagy "befektetés". Én nem látom értelmét leigazolni.
  • 5w0rdf15h
    Én azt nem értem hogy Perez miért ragaszkodik hozzá, mikor Ronaldo ott van már a jobb oldalra :\
  • Oziris666
    Szépen lerombolja a "szobrát" ezvan, most mindenki a Reálba vágyik!
    Amugy a Bayern jobban jár anyagilag ,ha most eladja csilliárdokér,mert ha jól tudom jövőre lejár a szerződése!
  • Murder3
    Szépek leszünk így:(
    Ryberi meg kapja be adják el a g.cibe de akkor vegyenek jó játékosokat ne szarokra költsék a pénzt.
  • Monoton
    Állítólag ma már meg sem jelent.

Megteheti mert nem áll mellette két testőr akik kényszerítik rá. Ha leültetik a padra akkor is megkapja a fizetését, egy év múlva meg fele annyit se ér mint most. Tudja, hogy csak a klub járhat rosszul. Klubhűség ma már nem sokat ér sajnos.
  • antijuve
    Igen.Ráadásul ezzel a szurkolóknál is eláshatja magát kábé.Legalábbis nekem nagyon nem szimpatikus amit leművel.Inkább menjen, aztán a belőle befolyt pénzt fektessék más játékosba. Habár a másik oldala a dolognak, hogy így meg sikerülne a "zsarolása" amit a csapat ellen művel.Majd elválik, mindenesetre felőlem mehetne (=
  • FrancescoTotti
    Amíg szerződés köti a Bayernhez, hogyan teheti ezt meg?
    Ő is aláírta a szerződést annak idején, nemde?

Ezekután megtehetné a Bayern vezetősége, hogy leülteti egész évre a padra.
    A Románál volt is erre példa Panuccival. Addig volt ez így, amíg rá nem jött, hogy mi a szitu. Azóta minden rendben.
  • antijuve
    az.mint egy primadonna.ilyenek nem kellenek