Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hát én is ebben bízom, mert Schweininek nem megy sajnos olyan jól mostanság, pedig a VB-n azt gondoltuk, hogy "világsztár" lesz, de kicsit lelassult a fejlõdése.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Hát ha Schlaudraff visszanyeri az aacheni formáját stabil kezdõvé válhat.

Kroos szerintem a következõ korszak legnagyobb német játékosa lehet, méltó utódja akár a Beckenbauer, Mätthaus, Effenberg, Ballack vonulatnak. De ezt még a következõ évek döntik el.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Leszállhatnál már a témáról. Zárjuk le azzal, hogy nekem van igazam és neked nincs! 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taranov
"Az elõzõ felkészülési meccseken is nagyon jól játszott szntem, úgyhogy újabb konkurencia Schweini és Altintop számára"

Hogy fog ennek örülni B0B0 😄d

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Vagy öngól volt... 😊

Schlaudraff viszont egyre jobb és jobb lesz!! Az elõzõ felkészülési meccseken is nagyon jól játszott szntem, úgyhogy újabb konkurencia Schweini és Altintop számára ugyanis tegnap Schlau jobb szélen játszott, plussz ott van Sosa akivel szerintem befürödtünk de bár ne legyen igazam és ugye nyáron jön Borowski és most hosszabított Ottl és még ott van a fiatal középpályás Kroos is szóval nem lesz egyszerû dolga majd Klinsinek meg most a tábornoknak, hogy kik játszanak középen!!

München ist ROT!!!

banok
Bayern-1860 1-1
a gólotokat Toni szerezte

B0B0
Ma mennyi lett?

France men
Kedden azért remélem nem úgy játszunk mint ma :S

München ist ROT!!!

Taranov
Én nem aggódom. De ahogy a hozzászólásokat látom a cikk alatt, mások sem igazán aggódnak.
Mondjuk egy Capellonál mondjuk kevésbé kéne újra számítani, hisz õt már megismerhettük sok csapatnál, mindenhol hozta az elvárhatót, de negatív tapasztalat még Klinsmann-nal sincs.

B0B0

Thx!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
Akkor énis bekapcsolódom 😊
Boldog szülinapot!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szintén köszönöm mindkettõtöknek!

Taranov
Boldog szülinapot!

Bercy
BSZN<#pias>
Köszönöm!

B0B0
Boldog szülinapot! 😊

B0B0
Lassan veled is elõítéletes leszek! 😄DD

B0B0
Detto

B0B0
Ja, meg évente kiejtette mindig valahonnan az Arsenalt...

Taranov
Azzal biztos nem járnánk rosszul.

Mor3llo
Nálam egy a lényeg : Rensing maradjon a kapuban!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Azért az a Lehmann féle nyomorék vitte tovább a csapatot az Argentinok ellen.

Taranov
Szerintem nem csak a török és az olasz játékosokkal szemben vagy elõítéletes, hanem mindenkivel, aki nem bayernes 😄
Azért Frey nem tehetségtelen, ezt senki nem mondhatja, csak az lesz itt a kérdés, hogy a vezetõség mennyire nézi Rensing érdekeit. (amik ezesetben egybeesnek az anyagi érdekekkel is)

B0B0
Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy Rensing (amit eddig én láttam belõle) egy iszonyat nagy tehetség. Még Kahn-nal is nagyobb kapus lehet belõle, de egyenlõre még vannak lepkéi. Ezeket kell még kiküszöbölni és ha a Bayern ezt támogatja, akkor közel s távol senki nem fog a kapusposzt közelébe kerülni. Egy ilyen Frey csak kárt okozna, még a 38 éves már-már lassú reflexû Kahn is jobb nála. Nálam egyetlen egy német kapus van, akire azt mondom, hogy Rensing szinten van (egyenlõre még talán jobb is nála) és az Hildebrand. Nem is értettem, hogy Klinsmann mit sznvedett egy ilyen Lehmann-féle nyomorékkal...

hy!

Én Sebastian Frey-re gyanakszom,mint következõ szezonbeli 1. kapusunk!

még valamikor õsszel volt is róla szó,de azóta semmit nem hallottam efelõl...

ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!

Bercy
Cserekapusnak a burgenhausen (jól írtam?) kapusát lehetne elhozni ha télleg úgy véd, mint ellenünk a kupameccsen.
Taranov
De most, hogy aludtam rá egyet, már én is inkább úgy gondolom, hogy az olcsóbb és biztosabb megoldást választják, és Rensing lesz az elsõszámú kapusa a Bayernnek.

B0B0
Hát ha Rensinget háttérbe szorítanák, az ritka tisztátlan lenne!

Taranov
Amíg Hildebrand nem ment el Valenciába, rá gyanakodtam, de így már erre nincs esély.

Taranov
Hát valakit mindenképp hozni kell, mert Kahn Olli visszavonul, Dreher meg inkább vésztartalék, mint cserekapus. Szóval ha Rensing lesz az elsõszámú kapus, ami nem lenne baj, akkor is legalább az ifibõl fel kéne hozni valakit cserének, de nagyobb esélyt látok rá, hogy vesznek egy elsõszámú kapust 😞

Azt nem hinném,viszont ezzel Kahn számára azt hiszem valóban ez az utolsó idény.Ha 2 éve nem õt favorizálta a válogatottban,akkor nyártól sem hinném hogy ez megtörténne.
Ugyhogy szerintem Rensing sorsa is véglegessen eldõl nyáron.Vagy vele számol Klinsi,és akkor marad,vagy veszünk valakit,de akkor Rensing szinte tuti távozik.

Mor3llo
attól sztem még messze áll 😄 meg Lehmann is hamarabb menne akármelyik csapatba mint ide 😄

5w0rdf15h
nah az kéne még, szegény Rensing

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

csak Lehmann-t ne hozza Klinsi, istenem..

Mor3llo
Legyenek csak 😊

France men
Lassan a középpályásokból egy új csapatot lehet csinálni, annyian vannak 😄

München ist ROT!!!

B0B0
Nyártól jön Borowski. Szerintem inkább padozni fog, még Ottl is jobb nála!

Köszi!

B0B0
Thx.

jááj, elsõ gólnál Lahm nagyon csúnyán röpült XD

banok
7-2 lett a meccsetek. gólok itt

banok
most játszotok Kína ellen és 5-1-re vezettek.

B0B0
Majd Mätthaus lesz a segítõje, úgyis imádják egymást! 😄D

Taranov
Hát igen, valószínû, hogyha Löw önállóan kapott egy szövetségi kapitányi állást, akkor már nem megy vissza segédedzõnek.
Viszont abban is bíznunk kell akkor, hogy Klinsmann az új (?) segítõjével is azt produkálja, mint a VB-n 😊

France men
Amikor Magath jött és Hitz ment akkor ment vele Henke is, de azt nem tudom mit csinált, ugyanis Hitzfeld TV-nél volt! Magathal Eichorn jött és õ volt a segédedzõje és ment is vele Wolfsburgba szóval szntem így eléggé össze vannak nõve az edzõk a segítõikkel 😊😊 De most nehezen tudom elképzelni hogy Löw legyen a segéd 😄😄😄 (valakinek EB-t is kell nyerni 😉 )

München ist ROT!!!

Bercy
Mit számit az ki a segítõje, ha úgy vezeti majd a csapatot ahogyan azt a német válogatottal tette akkor reszkess európa 😄
tuti

Magath-nak biztos hogy más volt a segitõje,de név szerint meg nem mondom.