14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • WuFraZselic
    kiváncsi vagyok bírja e a kettős terhelést a wolfsburg, a Bayern már hozzászokott...
  • OPM
    igen, a hoffenheim és a wfl nagy előnye hogy nagyrészt egyben maradt a csapat

berlin meg a werder elvesztették a legjobbjaikat, szerintem nem lesznek olyan sikeresek mint az előző szezonban

a bayern esélyeire pedig tippelni sem tudok
  • Murder3
    Én meg a bajnokság élére várom:D
    De mondjuk a wolfsburg az szeerintem nagyon erős,igazából simán megvédhetik a címüket ha tartják azt a játékot amit megszoktunk tőlük.
  • B0B0
    Én az első 6-ba várom.
  • Murder3
    1 gólt meg sem adtak a hoffenheimnek.
    Milyen érdekes a 30millió euró mit csinált ott elől?
  • Gabe18
    Szerintem jópáran.Ne áltassuk már magunkat azzal hogy ez a Hoffenheim valami csodálatos volt tegnap.Mi voltunk mérhetetlenül xarok.Főleg az első félidőben ezzel a nyomorék ívelgetős játékkal.Egyszer vittünk végig normálisan egy akciót,egyből gól lett...A 2.-ban már legalább volt pár akciónk,de azokat meg elrontottuk.
    De összességében nagyon harmatos egy produkció volt.A Hoffenheim-et meg a mezőny második felébe várom.
  • B0B0
    Nenzeti Sport sír ezerrel, de én megvárnám, hányan fognak nyerni Hoffenheimben.
  • antijuve
    Én is örültem neki :)
  • antijuve
    ez igaz.Nem sértve meg a milanistákat.
  • OPM
    eldőlt: Rensing lesz a no1
  • France men
    *hely ez a München
  • France men
    Júj de jó volt élőben nézni ezt a két meccset. Mondjuk a helyszínen voltunk a többi meccsen is de a bronz mérkőzésen sikerült bealudni :s .

Fantasztikus hely a Münchnen, csak qurva drága :\
  • Mor3llo
    Megvan az Audi-kupa, 7-6-ra nyertünk tizenegyesekkel a Manchester ellen(micsoda öröm, mégha barátságos kupa is).
    Grat a csapatnak, amiért tartalékosan is helytálltak, talán mostmár nem lesz rövid a pad, volt 1-2 igen kellemes meglepetés!
  • B0B0
    A gólok
  • B0B0
    Nem a bajern a jó, hanem a lui ván hál! :)
  • Murder3
    Érdekes h ez a Thomas Müller gyerek 2 gólt is lőtt.

Lehet h ő akár még a bajnokságba is szerephez juthat.

Hát a védelem az tényleg elég szar a Milannak.

Mind1 de engem még nem győzőtt meg a Bayern ez csak 1 barátságos meccs volt még kell egy pár ilyen győzelem h tényleg azt mondjam ez a Bayern jó.
  • LasCar16
    Még a gyenge is kedves jelző
  • Mor3llo
    De tény, hogy Ti rendkívül gyengék vagytok jelen pillanatban. Ezt nem baszogatásképpen mondtam!
  • Mor3llo
    Hidd el, elég sok volt a hiányzónk, és a tavalyi év játékához képest ez igen bíztató!
  • LasCar16
    Ne szálljatok el magatoktól... jók lesztek, de ezt a Milant egy harmadosztályú csapat is verte volna, borzalmasan szarok vagyunk
  • Mor3llo
    Fantasztikus volt! Lehet mégis csinál valamit ebből a keretből a tányérarcú? :D
  • Murder3
    Milan ellen 4-1-re győztünk:)
    az utolsó 5 percet láttam és a utolsó 2 gólt:)

• Murder3
    Borowskiban?

hát én marhára nem nem is értem miért kellet.

• OPM
    Borowski visszament a Werderhez. Én sajnálom, benne láttam fantáziát....
  • Murder3
    Mintha nem minden évbe a bayernt tippelnék meg végső győztesnek.
  • B0B0
    Hát nem értenek velünk egyet! :)
  • Murder3
    hát egy 4. osztályú csapapt ellen 1 első osztályú élcsapapatank a minimum h egy felkészülési meccsen ezt elérje.
  • antijuve
    nyilván nem, de a 10-0 azé nem rossz
  • Murder3
    nincs nagy jelentősége a Stutgarter Kickers nem ellenfél.
    Bár ahogy látom szerencsétlenkedtek 1 félidőn át.

• antijuve
    épp most olvastam :D. ez az eredmény már tetszik
  • Gabe18
    Stuttgarter Kickers-Bayern: 0-10

Müller 3,Olic 3,Gomez 2,Altintop,Görlitz

Az ellenfél 4. osztályú,tehát a különbség annyira nem meglepő,az már inkább hogy az 58. percig csak 1-0 volt,és onnan a 86-ig sikerült 9 gólt berámolni,a valószínüleg eléggé fáradó ellenfélnek.

Az első félidő amúgy nagyon gyenge volt.Aztán a Baumjohann-Müller cserével a 2.félidőben átálltunk a 3 csatáros játékra,na onnan beindultak a dolgok.Kérdés működhet-e ez nagyobb csapatok ellen is.
  • Murder3
    Nekem a 99-es nem csaka azért mert 10 német volt benne.
    De pl a döntőbe annyival jobban játszottunk aa ManU-tól az annyira tetszett nekem.
    Meg olyan játékosok mint Effenberg,Basler.
    Am ismertek olyan oldlaokat ahol a 99-98 szezonból vannak meccsek videók?
    bayenel kapcsolatba.
  • Murder3
    Kroos igen ő azért remény.
    De az a baj rajta kívül nem sok fiatal tehetség van a bayernél akiről hallani is lehet:(

• djemba-djemba
    hát ja Kroos azért még beérhet. Ha most nyom egy jó szezont a Leverkusennél, akkor akár jövőre vissza is jöhet, mint Spielmacher. :)

lui még a Badstubert dicséri mostanában. Remélem, tényleg jó lesz a gyerek!
  • antijuve
    * akikre
  • antijuve
    Nem kéne igazolni túlzottan, abban az esetben ha lennének olyan fiatal játékosok, akik "rá lehetne bízni a csapatot".A legtöbbet Kroosról hallani, aki meg jelenleg a Leverkusenben van kölcsönben.
  • antijuve
    Ehehehe :D
    Nem is tudom.Nem tudok dönteni.
  • Mor3llo
    Mind2 állat volt.A '99-es talán annyival volt jobb, hogy 11 kezdőjátékosból 10 német volt...
  • Murder3
    Amúgy szerintetek melyik csapat volt a jobb? a 2001-es bl győztes vagy a 99-es bl győztes csapat:)
  • Murder3
    Pedig amikor A Ribery Toni párost vették már azt hittem h végre igazolni fog a bayern erre a köv évbe senkit sem vesznek.
    De ami most van az meg már szörnyű.