14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6113 kiváncsi vagyok bírja e a kettős terhelést a wolfsburg, a Bayern már hozzászokott... -
OPM #6112 igen, a hoffenheim és a wfl nagy előnye hogy nagyrészt egyben maradt a csapat
berlin meg a werder elvesztették a legjobbjaikat, szerintem nem lesznek olyan sikeresek mint az előző szezonban
a bayern esélyeire pedig tippelni sem tudok -
#6111 Én meg a bajnokság élére várom:D
De mondjuk a wolfsburg az szeerintem nagyon erős,igazából simán megvédhetik a címüket ha tartják azt a játékot amit megszoktunk tőlük. -
#6110 Én az első 6-ba várom. -
#6109 1 gólt meg sem adtak a hoffenheimnek.
Milyen érdekes a 30millió euró mit csinált ott elől? -
Gabe18 #6108 Szerintem jópáran.Ne áltassuk már magunkat azzal hogy ez a Hoffenheim valami csodálatos volt tegnap.Mi voltunk mérhetetlenül xarok.Főleg az első félidőben ezzel a nyomorék ívelgetős játékkal.Egyszer vittünk végig normálisan egy akciót,egyből gól lett...A 2.-ban már legalább volt pár akciónk,de azokat meg elrontottuk.
De összességében nagyon harmatos egy produkció volt.A Hoffenheim-et meg a mezőny második felébe várom. -
#6107 Nenzeti Sport sír ezerrel, de én megvárnám, hányan fognak nyerni Hoffenheimben. -
#6106 Én is örültem neki :) -
#6105 ez igaz.Nem sértve meg a milanistákat. -
OPM #6104 eldőlt: Rensing lesz a no1 -
#6103 *hely ez a München -
#6102 Júj de jó volt élőben nézni ezt a két meccset. Mondjuk a helyszínen voltunk a többi meccsen is de a bronz mérkőzésen sikerült bealudni :s .
Fantasztikus hely a Münchnen, csak qurva drága :\
-
#6101 Megvan az Audi-kupa, 7-6-ra nyertünk tizenegyesekkel a Manchester ellen(micsoda öröm, mégha barátságos kupa is).
Grat a csapatnak, amiért tartalékosan is helytálltak, talán mostmár nem lesz rövid a pad, volt 1-2 igen kellemes meglepetés! -
#6100 A gólok -
#6099 Nem a bajern a jó, hanem a lui ván hál! :) -
#6098 Érdekes h ez a Thomas Müller gyerek 2 gólt is lőtt.
Lehet h ő akár még a bajnokságba is szerephez juthat.
Hát a védelem az tényleg elég szar a Milannak.
Mind1 de engem még nem győzőtt meg a Bayern ez csak 1 barátságos meccs volt még kell egy pár ilyen győzelem h tényleg azt mondjam ez a Bayern jó.
-
#6097 Még a gyenge is kedves jelző -
#6096 De tény, hogy Ti rendkívül gyengék vagytok jelen pillanatban. Ezt nem baszogatásképpen mondtam! -
#6095 Hidd el, elég sok volt a hiányzónk, és a tavalyi év játékához képest ez igen bíztató! -
#6094 Ne szálljatok el magatoktól... jók lesztek, de ezt a Milant egy harmadosztályú csapat is verte volna, borzalmasan szarok vagyunk -
#6093 Fantasztikus volt! Lehet mégis csinál valamit ebből a keretből a tányérarcú? :D -
#6092 Milan ellen 4-1-re győztünk:)
az utolsó 5 percet láttam és a utolsó 2 gólt:)
-
#6091 Borowskiban?
hát én marhára nem nem is értem miért kellet.
-
OPM #6090 Borowski visszament a Werderhez. Én sajnálom, benne láttam fantáziát.... -
#6089 Mintha nem minden évbe a bayernt tippelnék meg végső győztesnek. -
#6088 Hát nem értenek velünk egyet! :) -
#6087 hát egy 4. osztályú csapapt ellen 1 első osztályú élcsapapatank a minimum h egy felkészülési meccsen ezt elérje. -
#6086 nyilván nem, de a 10-0 azé nem rossz -
#6085 nincs nagy jelentősége a Stutgarter Kickers nem ellenfél.
Bár ahogy látom szerencsétlenkedtek 1 félidőn át.
-
#6084 épp most olvastam :D. ez az eredmény már tetszik -
Gabe18 #6083 Stuttgarter Kickers-Bayern: 0-10
Müller 3,Olic 3,Gomez 2,Altintop,Görlitz
Az ellenfél 4. osztályú,tehát a különbség annyira nem meglepő,az már inkább hogy az 58. percig csak 1-0 volt,és onnan a 86-ig sikerült 9 gólt berámolni,a valószínüleg eléggé fáradó ellenfélnek.
Az első félidő amúgy nagyon gyenge volt.Aztán a Baumjohann-Müller cserével a 2.félidőben átálltunk a 3 csatáros játékra,na onnan beindultak a dolgok.Kérdés működhet-e ez nagyobb csapatok ellen is. -
#6082 Nekem a 99-es nem csaka azért mert 10 német volt benne.
De pl a döntőbe annyival jobban játszottunk aa ManU-tól az annyira tetszett nekem.
Meg olyan játékosok mint Effenberg,Basler.
Am ismertek olyan oldlaokat ahol a 99-98 szezonból vannak meccsek videók?
bayenel kapcsolatba. -
#6081 Kroos igen ő azért remény.
De az a baj rajta kívül nem sok fiatal tehetség van a bayernél akiről hallani is lehet:(
-
#6080 hát ja Kroos azért még beérhet. Ha most nyom egy jó szezont a Leverkusennél, akkor akár jövőre vissza is jöhet, mint Spielmacher. :)
lui még a Badstubert dicséri mostanában. Remélem, tényleg jó lesz a gyerek! -
#6079 * akikre -
#6078 Nem kéne igazolni túlzottan, abban az esetben ha lennének olyan fiatal játékosok, akik "rá lehetne bízni a csapatot".A legtöbbet Kroosról hallani, aki meg jelenleg a Leverkusenben van kölcsönben. -
#6077 Ehehehe :D
Nem is tudom.Nem tudok dönteni. -
#6076 Mind2 állat volt.A '99-es talán annyival volt jobb, hogy 11 kezdőjátékosból 10 német volt... -
#6075 Amúgy szerintetek melyik csapat volt a jobb? a 2001-es bl győztes vagy a 99-es bl győztes csapat:) -
#6074 Pedig amikor A Ribery Toni párost vették már azt hittem h végre igazolni fog a bayern erre a köv évbe senkit sem vesznek.
De ami most van az meg már szörnyű.