14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
OPM #6153 Zickler még 35 évesen is rugdossa a gólokat nemzetközi meccseken!
Janckert meg hamarosan UTE-mezben láthatjuk? -
#6152 Hát a HSV most nagy győzelmet aratott például.
Valóban egy irányító nagyon kellene.vdV-nak nagyon örülnék.Támadók vannak, csak játék nincs hozzá. -
#6151 Szerintem hozzanak egy Sneijder-t vagy egy van der Vaart-ot és onnnantól kezdve mindegy, hogy ki ül a padra. Irányító kell, de az már nagyon, mivel Ballack óta nincs.
Van Gaal kér túl sokat tőlük szerintem. Lehet, a túl sok taktika miatt nem tudnak játszani, csak görcsölnek. Az is elgondoklkodtató, hogy timostsuk nem tudta kiszorítani azt a csuklósbusz bommelt a kezdőből...
"Jó" látni azért, hogy egykori bayernesek máshol ragyognak... (zé roberto, misimovic, pizarro, trochowski...)
Ez eddig óriási csalódás...
-
OPM #6150 szerintem ha kikapunk következő fordulóban a bajnoktól, ami simán megtörténhet, akkor szorul a torkán a hurok -
#6149 kivancsi vagyok mikor kuldik el van galt -
#6148 Ez igaz swaini többet tud mint amit mutat csak vmi különös ok miatt már évek óta nem villantja meg a tudását. -
SzocsA #6147 kahn fogta össze ezt az egész társaságot.
de ott az edző azt mondják róla hogy szigorú! hogy megtiltotta hogy bulizni járjanak stb...
szóval az is sokat számít hogy hogy megy ki az ember a pályára! milyen a hangulat!
és nem kellenek sztárok ide ha nem hibázik senki! -
Gabe18 #6146 Hát az általad írtakból Altintop még elmegy,Schweinsteiger meg rejtély,mert sokkal többet tud mint amit mutat.Persze ez mit sem segit rajtunk...
Badstuber pedig ahhoz képest hogy most jött a felnőtt csapathoz,szerintem Lahm mellett a legjobb védőnk.
Na de a többi...Én még Rensinget is lapátra tenném,mert mostmár elég volt belőle,ma is benyalta a rövidre a lapos lövést.Az hogy Van Buyten hogy tudott itt ennyi időt eltölteni,az nekem csodaszámba megy,mert döbbenet hogy mennyire alkalmatlan ide védőnek. -
#6145 Jah Lúciót elengedni engedték volna van buytenr vagy demichelis
Nem baj Gomez a 30 milkájával eddig is sokat csinált:/% -
#6144 hát ze szép...
de most gondoljunk bele....beszél itt mindenki Münchener Star-Ensemble-ről...???? Micsoda??? milyen sztárok könyörgöm? Lució, zé roberto lelépett...
kik itt sztárok? altintop, schweinsteiger, sosa, baumjohann, van buyten, badstuber, pranjic, braafheid...kik ezek?????????????????????????????
Lahm kivételével (na meg a hisztis francia kivételével) nincs egy épkézláb átlagon felüli tudású emberünk (volt: lúció, zé roberto...)...botrány, szégyen, szánalom, FOS!!!
és kurva ideges vagyok....bocs
OFF
-
OPM #6143 Olic meg max Müller nyújtot ma elégséges produkciót...
keményen fikázzák már Rensinget a német sportkommentátorok (is) -
icemankimi #6142 lassan edzőváltás lesz -
#6141 hát ne szépítsünk eddig nagyon nem jött be:( -
#6140 2-1 de a Mainz megérdemelte azt kell mondani a bayern a 2. félidőbe jobb volt de ez nem elég az elsőt is így kellet volna.
-
#6139 Szegény Lőw.Most se kezdő, kétszer jutott fel az aktuális csapatával, és lehet h kétszer történik meg vele ugyanaz? -
#6138 Na, szépítettünk, igaz egy öngóllal (Noveski) -
#6137 Lol.Nem mondom h örülök neki, bár amúgy szurkolok a Mainznak, örültem h visszakerültek az első osztályba, de ez brutális amit levág a Bayern :S :(.
Hát lehet el kell gondolkodni, hogy van Gaal nem a legjobb opció volt.Persze 2 és fél meccs után igazságtalan ilyet kijelenteni, meg én ugye csak egy szurkoló vagyok. -
#6136 Ezaz 2-0:)
Szép a mainz lefocizott minket.
Eddig 2 szép gól és 1 rakás helyzet a nevüknél nálunk semmi csak pár hiba.
-
#6135 :)
Ivanscitz a Mainzba le is maradtam róla
És miylen különös épp most lőtt gólt a bayernek:D
Na de a csapatról különös én nem látom benne az a + amitől jobb lenne mint tavaly vagy amit a mostani szerzeméynek kb 41 milliós összege mutatná. -
SzocsA #6134 mi lesz podolskival ha kiesik az elsőből a köln? -
#6133 két döntetlen??jól indul :D.de előre!!
Juhász sztem játszana.Ha nem is elsőre, de előbb utóbb kezdő lenne, és ott is maradna. -
#6132 Ennyit erről.
Gomezért kell 30 milliót fizetni nem 1 normális csatárért.
Pranjic sem ér semmit minek van itt eggyáltalán? -
SzocsA #6131 1-1
szezon elején vagyunk még sok az új játékos össze kell szokniuk! blablabla -
SzocsA #6130 mindenki várja a labdás senki nem indul meg!
ennyit van a Bayernél a labda be kéne darálni már rég az ellenfelet!
majd összeszoknak!
beállt libery máris mekkora helyzet lett belőle! olic azt elbaszta, középre lőtte!
-
SzocsA #6129 eszem f..... megáll még fél méterről sem tudnak gólt rúgni! -
SzocsA #6128 reising is egy fasz
távoli lövései sincsen a bayernek egyet lőtt sweisteiger!
az az orosz csávó az mit keres itt mit csinál?
zé roberto helyére szánták akkor megeszem a kalapomat!
ja és a partjelző megint befújt egy nem lest!
és volt egy kézgyanús jelenet is! -
SzocsA #6127 csicska bayern megint kikap otthon!
végig egy kapuzott a werder 2 × ment el reising kapujához 2 helyzetük volt már az első is majdnem beakadt!
van 3 olyan csatárunk akiket ki kell szolgálni klose is egy fasz csak lesen állás megy neki! meg várja a labdákat gólt rúgni nem tud!
nem értem miért nem játszik olic! jobban jártak volna ha klosét adják el és podolski marad!
-
#6126 Ze Roberto azért ő nem a padon ücsörgött ő kezdő volt és a bayer egyik legjobbja. -
#6125 Demichelis, Altintop, Zé Roberto, stb... -
#6124 hány játékossal van/volt így a Bayern aztán azokból is csak pad meg elmenetel lett.
-
#6123 Játszana. Ő most az egyik legkeresettebb belső védő Európában. Ráadásul posztjához képest gólerős, mint Lúció és ez pont feküdne a Bayern stílusához. -
#6122 Miért szerinted játszana?
Hát nem max a padon ülne de semmi értelem megvenni csak tartaléknak annak meg semmi értelme. -
OPM #6121 de reméljük nem 2ballábas -
#6120 Örülnék én is, de szerintem ha van gaal igazol még védőt (bosongwan kívül), akkor az mindenképp ballábas lesz. :( -
#6119 Ez jogos -
#6118 nem tudom jó lenne-e.
-
#6117 Én meg várnám a jó szereplését ha annyit fizettek ért.
Nem mondom h Gomez nem jó játékos d e30 milliót marhára nem ért meg.
-
#6116 Az kurva nagy lenne, ha Juhász a Bayernbe kerülne. Bár ezzel a nem Bayernos magyarok is mind így vannak szerintem. -
#6115 1. meccs volt, nem kell még messzemenő következtetéseket levonni.Gomeztől sem vártam h rögtön bepakol majd 3 gólt (ahogy 1-et se lőtt, de mindegy).
Juhászt meg már Bayern-mezben látják páran.Én mondjuk támogatom az elképzelést. -
#6114 A hertha sztem tuti nem lesz oylan jó mint az előző szezonba.(remélem)
hát a werder az 1 érdekes csapat.
igaz diego nélkül ki kell alakítaniuk 1 másik játékot de ők azok akik a legtöbb gólt rugdosák szezonról szezonra szerintem az h tavaly iylen szarul végeztek a bajnokságba az még nem garancia arra h most is úgy fognak.
Leverkusen lenne jó ha összekapná magát de helmes nélkül nem igen látok sok esélyt a bl haarcért.