Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
Hát szerencsétlen mást nem nagyon tehetett. Bár az is igaz, hogy erre gondolhatott volna a szezon előtt.
Picit rövid a pad. Írd és mond 2! belsővédőnk van Boateng, Hummels!, csatár 1db! Lewa. Ilyen talán még nem is volt. Keményen toljuk.
Középpálya is megér egy misét. 33, 34, 35...:D szerintem kitalálod kikre gondolok!
Húzós évek elé nézünk, de hát ez minden csapattal így szokott lenni:)

Az a kemény, hogy Carlo végignyomta 15 emberrel a szezont, aztán szájtátva nézi, ahogy a kemény mag a 60. percet követően a tüdejét köpi ki a pályán.

Mor3llo
Azért az kemény, ahogyan ma sikerült kikapni az elődöntőben. A BVB-nek volt 3 helyzete, mi meg 3vs kapus szituációkat szórakoztunk el.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ja pont ezért nevezed tarajos állatnak Vidalt?
Rockynhooo
Az a gaz h 30 folott van az ember es ezt nyomja :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
Rudee javaslok egy orvost akivel elbeszelgethetsz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rudee
Úgy reagálok, ahogy nekem írnak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Mor3llo
Ja neked a véleményed a kurvaanyázás? szép gyerek vagy :D

Akkor mégegyszer: senki sem kíváncsi itt rád -> el lehet tolni a biciklit

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rudee
Nem, bazmeg', nem. Ha leírom a véleményem (amire egy fórum való), akkor válaszolhatok az arra érkező reakciókra.
Sírtok itt a kiesés miatt, de azt nem látja be senki, hogy a bíró mire is adott tizit, meg mire nem adott lapot időben Vidalnak.

A tévedések oda-vissza működnek, tudod: egyszer fent, egyszer lent.

Mor3llo
hallod, nem veszed észre, hogy rossz topicba írogatsz? ilyeneket írogass a csodálatos csapatod topicjába, de itt senki sem kíváncsi rád

a kurvaanyázásod és az aláírásod miatt bőven megértél egy feljelentésre a modiknál

Rudee
Takarodj Te, a jó ku*** a******ba.
Még így is van egy elmaradt meccsünk. A szutykos ratyi Müntyent meg kurvára nem érinti a spanyol bajnoki. Nem hozza vissza őket az elitbe. Nyomorult.

Mor3llo
el lehet takarodni, és befejezni az ámokfutást amit az sg-n végzel napok óta

Nem kaptátok meg Kassait, le is nyeltétek a cuccot ma :D

Szar dolog lehet a skizofrénia, nem irigyellek.

Rudee
Ha szabadon vagy, akkor biztos trehány módon végzik a munkájukat <#ejnye1>

Kik a gondozóid? Nem végezhetnek valami jó munkát az IMEI-ben.

Irhattam volna mást is, de aki tudja miről van szó az így is tudja.
Amúgy jó az aláírásod, hűen tükrözi az értelmi szintedet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A tegnap már történelem elmúlt másra kellene koncentrálni.
Ennyi szar beadást még nem láttam, meg van vagy 20 szögletünk de egy gólt sem tudunk belőni.....
Így készülünk fel a dortmund ellen? Még lehet onnan is kiesünk aztán az is előfurdalhat, hogy idén nem nyerünk semmit... Ha így folytatják....

Meg az állandó feldobálás, midnek színészkednek, miért arra játszanak, hogy 16 belül elesnek és 11 est akarnak mikor ott lett volna a 100% helyzet Lewa is ebből sérült meg mert állandóan elbotlik... Kiütötte magát egy fontos meccs előtt komolyan jó ötlet volt tőle...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.22. 17:04:40
Rudee
Keddi események :DDDDD

Szerinted a keddi események után mégis mennyire lehetett ezt a csapatot feltüzelni erre a meccsre? Nekem már az is csoda hogy ennyit hajtanak.
A Mainz meg az életéért küzd. Minden labdáért "verekednek" ami megszerezhető.

Mi a fasz van mit szerencsétlenkedünk a pályán!?!?!?!?
Azt sem értem, hogy miért erőltetik ezt a kézilabdás támadást. Beállt védelmet próbáljuk átpasszolni. Ki kéne engedni őket a 16 osunknál vagy elötte kellene labdát szerezni és lekontrázni. nagyobb terület lenne előttük, nem lenne annyi védő.
Ha nincs sok helyzetünk felállt védelem ellen elég kevésszer fog összejönni a jó passz és nem lesz eredményes.
Meg miért nem alakítanak ki lövőhelyzetet a 16 os előtt és lőnénk kapura?
Mindig blokkolják a másik csapat védői? Csak elkell vinni a védőket másik irányba és kész is a lövőhelyzet...
Ilyen játékkal mi a faszt akartunk a reál ellen, persze az is érthető, hogy sok a sérült meg a bajnokságban vagyunk de mégis otthon játszunk.
Amúgy megint a sokak által bűnbaknak kikiáltott Müller hozta össze a 2. gólt (legalábbis a mi részünkről neki volt benne a legnagyobb szerepe)...
Nincs jó idénye, de kurvára nem ő tehet arról hogy neki kellett eljátszani a Lewandowski helyettes szerepet, amit nem tudott egy Real ellen jól megoldani.

Effe88
Senki nem vart folytatast.Max ha a lesztert kaptuk volna.En egy szoros meccsre gondololtam.2-1 itthon, Madridba meg 2-1.Vegul is majdnem bejott:D

Mor3llo
Látom neked nagy bajaid vannak az ilyen lesszituk megítélésénél, tegnap a Bajnokok ligájás topicban is jót mosolyogtam rajtad.

Segítek, Lewa hátrébb van, mint Müller.

Effe88
De de.Pl. Borussia Bayern vagy Dynamo Bayern.

Rudee
Renato Sanchez folyamatos lehetőséggel jó, talán jövőre megkapja.

A csapat nevét ne írják át?

Rudee
Az a fő baj, hogy az Arsenal elleni KO-k után mindenki a folytatást várta, csak hát nem a harmadik és negyedik meccs jött Wenger-ék ellen.

Effe88
Hat iden se lesz BL.
Ancselottiba azert biztam.
Bar igy nehez.Elso meccsen az a Martinez kiallitas, nagyon konnyelmuen lett kiosztva az a 2.lap.
De azert le a kalappal a jatekosok elott.Foleg Neuer elott.Vidal egy sz@r. Mindig is utaltam.
Kassai es a sleppje meg alkalmatlan ilyen magas szintu merkozesek fujasara.Eleg megnezni a partjelzoit.Ugy le vannak maradva minden esetnel.Igy nem is lehet BL meccset vezetni.Az nb1 nem bl!
Egyebkent gratulalok a Madridnak.Ez most igy alakult.Majd egyszer lesz mashogy.Az Arsenal elleni 10-2 meg ertelmetlen igy.Jovore lesznek bajok.Sanchez kuka, Koman, Bernat, Sajnos Lahm, Ribery,Robben es meg egy paran szinten.Mullerttol jo lenne megszabadulni.Hatha elviszi az MU.

Rudee
A hosszabbítást eredményező gólt is les előzte meg.

Mor3llo
Ember, 180 percből 45 percet emberhátrányban játszottunk, és ígyis kihoztuk hosszabbításra.

Ott meg kaptatok 2 lesgólt.

Szóval igen, kurvára nem voltak egyenlőek a feltételek.

Nem tudjuk már meg, normális bírói vezetéssel mi lett volna, ha de ezt most mondom utoljára.

Rudee
Ha Vidal időben kapja a második sárgát, akkor Casemiro második belépőjére nem kerül sor mert minden máshogy alakul.

Én értem egyébként, a kiesés csak a bíró hibája. Kár, hogy nem a török-német agyhalott vezette ezt is.

Casemirot is leküldhették volna. Elmondtam a véleményem, látom, nem értetted meg. :D

Rudee
Ha időben leküldi Vidalt, akkor nincs kérdés. Az öngól előtti szituáció is les volt, maradhatott volna 1-1.. De persze ez nem volt döntően befolyásoló.

Ha az első meccsen a tarajos állat belövi a tizit, az se befolyásolta volna döntően egy hibából következően. Csak ha a Müntyen gólt kap meg kiesik, az a lényeg.

Ha annyira jók, akkor miért nem lőttek kapura 210 perc alatt 4-nél többször? Tegnap miért volt 22 szabálytalanság? 1-0-nál miért adogattak úgy a félpályán, mintha négy gólos előnybe lettek volna?

Senki nem vitatja, hogy mindkét oldal felé tévedtek. Azt nehezményezem, hogy olyan tévedések voltak, amelyek meghatározták a meccs képét, és amelyekkel együtt még a milettvolnaháról sem lehet vitatkozni. Összességében pedig egyértelműen a ti javatokra történtek a tévedések, így egyértelmű a csalódottságom. Bár ezt egy madridistának hogyan is lehetne megmagyarázni.

Rudee
Én fel vagyok háborodva. Adott nektek egy tizit, nekünk meg nem. Vidalt hamarabb kellett volna kiállítania, akkor nem fáradnak el annyira a fiúk, mert hosszabbításra se lett volna szükség. Majom az, aki nem látja, hogy oda-vissza tévedtek, nem keveset.

A Hummels-Boateng páros tudjuk, milyen állapotban játszott, hatalmas respect nekik. Nem felejtem el Hummels arcát a hosszabbítás előtt, gyakorlatilag a halálán volt.
Emellett Neuer is súlyos sérüléssel játszott, olyannyira, hogy vége a szezonjának.

Úgyhogy rohadjon meg Kassai, csak azok a majom madridisták nincsenek felháborodva, akik ilyenkor is a feneküket védik.

Nevetséges párharc volt.

Az hogy ebből az egészből amit bíráskodás szinten bemutattak a két meccs alatt, kihoztuk végül a 2. meccset hosszabbításra, az még extra teljesítménynek mondható.

Nyakon öntve az összedrótozott Hummels-Boateng-Lewandowski trióval.

Igen, Vidal-ban benne volt a piros esélye, de abban a formában ahogy meglett az röhej.

Ráadásul megalázó is lett a vége, 3-6 a két meccs alapján. Senki sem fog emlékezni rá hogy lett annyi, csak a Ronaldo vigyorgó fejére, meg hogy megint tovább ment a mennyei futballisten Real Madrid...

A bajnokság idén se lesz kérdés, a kupagyőzelem inkább, ott még a BVB elleni meccs necces lesz.

Jövőre Lahm-ot nem hiszem hogy tudjuk pótolni egyből. És a Robben-Ribery páros is egyre kevesebbet fog tudni hozzátenni. Kérdés mennyiért, és kivel gondoljuk a jövőt. Ja, és Lewa mögé is kell egy értékelhető csatár, csak a hülye nem látja hogy Müller nem oda való, nem tudja ott hozni magát. Mert jövőre remélem megint azzal akarunk indulni hogy hát úgyse sérül meg... Szóval érdekes "holtszezon" lesz.

vidal nemigaz sejtettem hogy baj lesz abból a sárgából

LOL!!!!!!!!!!!!!!

eh. ennyi volt

De legalább 1 gól meglenne már

Én is attól tartok hogy all in lesz, és megszórnak minket. Nagyon ötlettelen a játék, és kapkodnak a srácok.

Hát ez eddig kevés. Agyon van taktikázva az egész meccs, ilyen 2 méteres kis passzokkal meg helyezkedésekkel.

Egy igazi helyzet volt, még az elején, azt be kellett volna lőni. De megint a kapu előtt, belerúgjuk a védőbe...

Most már gondolom minden mindegy alapon fogunk menni, legkésőbb a 60. perctől. Kapunk még kettőt, az is pont annyit fog érni mint ahol most tartunk, de legalább próbáljuk meg szorossá tenni a végét...

javítom magam, már a fölény sincs meg, a kapott gólt is épphogy sikerül elkerülni

Megvan a fölény, de nem érzem a gólt a játékban eddig, sokkal inkább a realéban.

Remélem a keddi meccsen rúgunk vagy egy tucatot. :D MA csak ráspóroltak.
Rudee
Ha simán a mezőnyben szabálytalankodik ott, akkor valóban nem sárga. De Ronaldo elment volna mellette és akkor Benzema-val 1 védőre mehettek volna.

Sajnos úgy érezem szomorú idők jönnek. Lassan végleg kifut ez a Lahm-Ribery-Robben garnitúra, és fogalmam sincs kikkel lehetne őket pótolni. Ez a Coman- Costa vonal elég harmatos, a Sanches gyerek meg a totál mellé kategória.
Ribery óriási fogás volt anno, Robben-el meg elképesztő kockázatot vállaltunk a sérülései tudatában, nagy szerencse hogy végül bejött. De mindkettő kiforrott, kész játékos volt mikor idejött. Ma aki ez a szint az nekünk kb. megfizethetetlen, másrészt inkább megy az angol 5.-6.-hoz, mint a bundesligába. Szerintem egy nagy korszak le fog zárulni rövidesen, és eljön az a bizonyos "hét szűk esztendő", mire itt megint lesz egy ilyen csapat, mint ami a 2012/2013 körüli volt.

A 2.-ra sárgát a legritkább esetben adnak, főleg ha azzal ki kell állítani a játékost. Az egy sima szabadrúgás a félpályánál és kész. Persze ha nagyon akar a bíró adhat rá sárgát, a kontakt megvolt.