14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    nem jó, nem azt mondtam h ott akkor már ki se álljanak, csak azt hogy a BL győzelem nekem picit távolinak tűnik, de remélem nem lesz igazam :).az elődöntőt azért írtam, mert egy ideje már elődöntőben sem volt a csapat :)
  • SzocsA
    most hétvégén jön az "ellenfél"!

ha elődöntőig eljutsz és ott kiesel az jó? miért jó?
    miért ne nyerhetnénk döntőt?
  • antijuve
    és miért vagy ilyen adakozó?:).tavaly se a Bayern nyert :).Ha nem leszünk elsők, akkor az azt jelenti h megint egy csomó rossz meccs után kell mérgelődnünk, mint tavaly.
    Mindenesetre ha összejönne a BL, akkor engem se érdekelne a többi... :)
  • Murder3
    Én nem szeretném ha mi nyernénk a bajnokságot.
    Kupát sem nagyon.
    Nyerjünk bl-t nem érdekel hogyan azt kell megnyerni:)

A bajnokságot örülnék ha Wolfsburg/Hoffenheim/Hamburg/Leverkusen/Schalke...stb csapatok nyernék inkább persze mi a 2. 3. helyen végezzünk minimum:)

• antijuve
    Azért a BL egy kicsit nagy falat lesz még szerintem, de elődöntőig el kellene jutni mindenképp.
    Bajnokságot nyerni kell, de remélem lesz ellenfelünk, legyen egy kis izgalom is :)).
    Kupát is be kell gyűjteni :).Még ha az annyira nem is fontos, de akkor is :).
  • Murder3
    Kezdünk belejönni
    a lényeg h a bl-be legyünk jók a bajnokság nem is érdekel nem is kéne azt megnyernünk de a bl-t feltétlen
  • antijuve
    Jaja, örömteli h két fiatal is bizonyít eddig.

(ha már banner: nincs vkinek kedve újat csinálni?Nem mintha ez nem lenne jó, csak kicsikét már régi :) )
  • OPM
    szerintem csak akkor készült a fotó, mikor szerelték fel a betűket :)

amúgy eléggé bíztató hogy az elmúlt 3 tétmeccsen minimum 3 gólos különbséggel nyertünk!
  • Gabe18
    Évek óta nem volt 2 ilyen fiatal játékosunk mint Müller és Badstuber.Én vállalom a kockázatot és most kijelentem hogy mindkettő nagy jövő előtt áll.
    Persze,eddig is voltak fiatal játékosaink.Bejöttek,eltötyörgögtek pár meccset,semmi.
    Ehhez képest Badstuber nyugodtan mondható pár hónap alatt a védelem legstabilabb pontja Lahm mellett.
    Müller meg középpályán-csatárként egyaránt teljesít.Játékban is jó,gólokat is szerez.Egyszerűen nem szabad őket eltékozolni!

Amúgy tudom hogy a banner már rég kint van,de csak most nézem hogy az A betű mellett az a SWAT kommandós mit csinál?
  • Murder3
    Elég szépen szerepeltek a bl-be a németek csak a stutgart rondította le az öszképet:S
  • Murder3
    ANNO PODOLSKI IS ILYEN REMÉNYEKKEL JÖTT AZTÁN Ő SEM VÁLTOTTA MEG A VILÁGOT
    (bocsi a nagy betűért Caps Lock-on volt:S)
  • djemba-djemba
    müllerről egyelőre ne vonj le messzemenő következtetéseket, tehetséges a gyerek és nagyon remélem, hogy így folytatja, de csak óvatosan még vele kapcsolatban...
    Klose jelenleg nincs formában, ha formában van, akkor nagyon jó, de más típusú, mint gomez. Ami Gomez mellett szól, hogy több szezonon keresztül megrúgta a 20körüli átlagot. Lehet, hogy nem látványos, de hatékony. Toni tavaly núdli volt... Gomez kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Ne értsd félre, nem istenítem gomezt... sőt....de a tény az tény.

Diegoról már nincs értelme beszélni. Teljesen más bayern lett volna vele, de akkor nem jött volna Robben sem az tuti. Nem tudjuk, hogy jobb lett volna-e vagy rosszabb... Mindenesetre Diego nálam a világ egyik legjobb tízese...

30m-át nem ér, de sztem már 1 éve ennyiben állapodtak meg a vfb-vel... gomez nagyon fiatal ellenben tonival és kloseval, emiatt ilyen rohadt drága
  • antijuve
    tavaly meg Toni volt a bűnbak :).
    A szezon majd igazolja, hogy megérte-e az árát, ezt nehéz előrelátni :).Abban mindenképp egyetértünk, hogy egy kp hasznosabb lett volna elsőre, de végül is, most már ez is megoldódni látszik.
  • antijuve
    pont ezt akartam mondani.Inzaghi se a nagy bombáiról híres, és tényleg, a góljai nagy részét bárki belőtte volna az adott helyzetben, de oda is kell kerülni.Ezt a tegnapi Milan meccs jól bizonyította.
    No, csak annyit akarok kihozni, hogy Gomezt én nem tartom nagy baklövésnek, kétségkívül 30M egy kicsit túlzás érte.Meg azért az a 3 gólja fontos volt: egy pont a Werder ellen, Wolfsburg ellen gyakorlatilag győztes gól, a Dortmund ellen meg ő egyenlített.Most, hogy már azért van egy jó kis középpálya, a csatároknak is könnyebb dolguk lehet.
  • Murder3
    30 millió eddig 3 gól. bravó
    ennyi erővel klose,toni,müller ők is ott tudnak lenni és nem kerültek 30-ba

meg a másik h ha a csapat nem meggy akkor gomez nem tud segíteni ellenben 1 jó középpályás pl ribery meg robben is az a játékos aki miattt jól tud játszani a csapat.
    feltételezem ha diegonak ajánlottak volna csillagos összegeket akkor jobban jártunk volna.
  • djemba-djemba
    ...igen,ha ott van...Csatár és jó csatár között az a különbség, hogy a jó csatár ott tud lenni, ahol kell és nem véletlenül van ott, hanem ösztönösen. Ezt nem lehet tanulni és azt azért ne felejtsd el, hogy Gomez már egy ideje szezononként 20körül lő. Valóban nem játszik látványosan, de ha ebben a szezonban is 20 körül lő, akkor jó vétel volt.
  • Murder3
    3 gól nem nagy termés mit ne mondjak.
    ráadásul azt bárki belőtte volna ha ott van szal még azt sem lehet mondani h jól játszik.
  • antijuve
    hát, eddig Gomez lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban.
  • Murder3
    Öcsém Müller:O
    ez már több mint bíztató jel:)

Gomez meg baklövés volt a javából helyette Diegot vagy van der vaartot ide hozhatták volna:D
  • antijuve
    Müller nagyon beindult
  • antijuve
    bakker, mi történt???3-0 most meg 5-1?Ez már valami!!
  • banok
    Dortmund - Bayern München 1-5 ::: összefoglaló
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/415535
  • banok
    összefoglalót készítek ebből!
  • 5w0rdf15h
    már 5-1 :D
  • B0B0
    3:1-re ütjük a Dortmundot, Ribéry állítólag kurva nagy gólt lőtt.
  • B0B0
    Hát ebből az jön le, hogy a védelem eléggé nagy bajban volt többször, Butt védett egy-két nagyon. Viszont Robben odaver, a 3. gólnál hogy elküldte őket gyufáért! :) Gomez meg... Na mindegy.
  • antijuve
    Látva ezt a Juve meccset, szívhatjuk a fogunkat h nem nálunk játszik Diego :S
  • antijuve
    Kell is, mert eddig nem volt vmi nagy durranás a játék, de ahogy láttam az összefoglalóban, jól meg fogják egymást érteni :).
  • 5w0rdf15h
    Hát a Robben-Ribery páros elég durva lesz :D
  • antijuve
    Na végre!Így kell csinálni eeeee!:D.
    Rafinha jó lenne még hátra, és akkor a széleken meg is oldódnának a gondok.Középen viszont télleg gyenge még a védelem. (sztem)
  • banok
    Bayern München - Wolfsburg 3-0 ::: összefoglaló
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/411897
  • djemba-djemba
    ja, védelem nagyon gyenge... Van Buyten az nb1-be is kevés lenne...
    Braafheid meg lehet jó volt a holland bajnokságban, de itt vékony lesz. Mind1 cserének jó. Rafinhát sztem hozzuk el a Schalke-tól, Lahm pedig menjen vissza bal oldalra, mert a jobb oldalon kevés...

Középpálya már 1 fokkal jobb, a robben-gomez-ribery 3as pedig szerintem odabasz... :)

Gratula a fiúknak, nagyon kellett ez a győzelem a játék most másodlagos.
  • icemankimi
    robbennek sokáig tartott a beilleszkedés
  • Gabe18
    Talán mert a védelmünk a Lahm kivételével nullával egyenlő?Még a fiatal Badstubber aki biztatóan mozgott a meccseken,belőle lehet valami.
    De pl. Braafheid,Van Buyten,Breno... tőlem mind mehet amerre lát.
  • SzocsA
    minek ennyi ember???
    jó tudom sok sérülés meg sárga lapos eltiltások! de akkor is

amúgy Riberynek kellett egy ugyanolyan játszótárs, mert egyedül nem megy!
  • Gabe18
    Amúgy a Schalke-ból elvileg elhoztuk Rafinha-t.
  • banok
    jól hallottad.
  • OPM
    én úgy hallottam, ő szerezte az első találatunkat
  • SzocsA
    hát gomez 30 millájával elmehet!
  • Mor3llo
    Ígyvan! Be is mutatkozott 2 góllal :D