14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6393 egyelőre örüljünk h vannak helyzetek, mert év elején azok se voltak.Aztán reménykedjünk h előbb-utóbb bemennek majd :). -
#6392 Valóban jól működik mostanság a gépezet, csak az a temérdek helyzet. -
#6391 előbb-utóbb nem ártana, mert Butt se fiatal már. -
#6390 Csak egy aprócska kérdés, hogy lehessen min zúgolódni. Nem kéne most már megtalálni az igazi Oliver Kahn utódot? -
#6389 Jó reggelt!
Hát sajna a Leverkusen hozta a fordulót. A hétvégén remélem újra győzelemre tör a Müchen a Mainz ellen. (Azért ezt csak így jegyzem meg ez kötelező. Bár láttunk már olyant, hogy nem így történt.) -
#6388 Mostanába nem nagyon követtem a Bundesliga eseményeit de remélem msot a bl-re is megmarad a jó formánk... -
#6387 Egyelőre megállíthatatlanok.De ha így folytatjuk, előbb utóbb beelőzzük őket. -
#6386 Na ma mindenki szurkoljon a Hoffenheimnek!!! -
#6385 Jaja, bizakodhatunk valami nagy eredményben, szép és eredményes a játék most. -
#6384 Nem mindennapi az egyszer biztos.
Amúgy nagyon jó volt a bayern csak rengeteg helyzet kimaradt. Ezt majdnem meg is bosszulta a bréma. Ha ez a forma marad és a helyzetek be is mennek akkor BL-ben se kell aggódnunk azt hiszem. -
#6383 köszi a videót -
#6382 mekkora gól volt, azta mindenit! -
#6381 Werder Bremen-Bayern München 2-3 ::: összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/bremen-bayern-munchen-2-3-bundesliga-fc-foci-T9Geq3yYT1rwvDf2
az a Robben gól!!! -
#6380 Na, Brémában is nyertünk! -
#6379 Ezzel a formával a Fiorentina simán verhető. -
#6378 Jó reggelt!
Remélem nem csak az első meccsre sikerült átmenteni a formát. Meg azért jó lenne ha a többiek is kikapnának az élmezőnyben.
Kíváncsi leszek a BL mit hoz nekünk. Jó lenne ha újra Európa királyai lennénk.
Hajrá Bayern!!! -
#6377 Főleg, ha Klose kezd, nem pedig Gomez... -
#6376 Szerencsére ott folytattuk, ahol tavaly abbahagytuk.A 2-0 a Hoffra nézve hízelgő, legalábbis a második félidő alapján (az elsőt nem láttam :S) -
#6375 Nem hiszem hogy ennyire kellene a pénz a bayernek.
Gazdag klubb nincs rászorulva a pénzre játékosokra van rászorulva. -
#6374 Erről van szó. Ez meg is látszik a teljesítményén az utóbbi 1 évben -
#6373 De a az a gond, hogy Ribery nem a klubhűség jeleit mutatja, mert folyton arról beszél hogy szeretne elmenni. -
OPM #6372 Nem mondom, tényleg sok pénzt lehetne érte kapni, de szerintem anyagilag áll olyan biztos lábakon a bayern hogy sokkal többer érne vele ha bármilyen eszközzel sikerülne megtartani és szerződést hosszabbítani Riberyvel. Bennem ilyen esetekben egy varázsszó merül fel, ami manapság sajnos nagyon ritka, ez pedig a KLUBHŰSÉG -
#6371 Lehet, hogy cáfolta, de Hoeness már cáfolt egy két később megtörténő dolgot és szerintem még most el kéne engedni, mielőtt méginkább csökken az értéke. -
OPM #6370 szerintem ha visszatér és a vezérletével még legalább 2 fordulót túlél a csapat a bl-ben plusz a bulit és/vagy a kupát megynyerik, simán meghosszabbíthatja a szerződését
(közben az előző dőltbetűs pletykát már cáfolta is a friss elnökünk) -
#6369 Nehezen hiszem, hogy Ribery meghosszabbítaná a szerződését, akkor meg nincs értelme itt tartani, mert ingyen lelép.Így legalább még némi bevétel is származik belőle..(amit esetleg játékosokra is lehetne fordítani).Az utóbbi időben azért nélküle is elég jól ment a csapatnak, (ha valóban elmegy) talán sikerül pótolni. -
OPM #6368 ez viszont remélem nem igaz...
[i]A német ran.de internetes oldal értesülései szerint a Real Madrid és a Bayern München már megállapodott egymással Franck Ribéry klubcseréjéről. A portál úgy tudja, hogy a francia középpályás a nyári átigazolási szezonban szerződhet a „királyi gárdához".
A 26 éves klasszis 55 millió euró ellenében távozik a Bayern Münchentől.
A német oldal azt is tudni véli, hogy a két klub közötti egyezség már augusztus végén megszületett, amikor Arjen Robben a Real Madridtól a bajorokhoz igazolt.
A megállapodásnak állítólag az is része volt, hogy a Bayern nem fizette ki a holland játékos 25 milliós vételárát, hanem vállalta, hogy ennyivel kevesebbért adja el a spanyoloknak Ribéryt. -
OPM #6367 http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/12/29/luca_toni_az_as_romaba_igazolna/ -
#6366 5-2 -
#6365 5-1 -
#6364 Eléggé afelé haladnak.Nagyon kevés pontot gyűjtöttek.Viszont a Juve-meccs óta parádézik a csapat, ezt el kell ismerni - na meg örülni neki :) -
#6363 1 félidő után 3-0 nekünk.
Nagyon úgy néz ki a Hertha kiesik. -
#6362 Fortuna velünk volt!Azt hiszem a lehető legkönnyebb csoportelsőt kaptuk!Nem lebecsülve a Fiorentinát, de azért mégse egy Barca v Chelsea. -
#6361 Tökéletes!!! -
#6360 Ennek a Van Gaalnak mekkora mázlija van! A lehető legjobb ellenfelet kaptuk. -
#6359 arab -
#6358 Thx.De jó ez a nyelv, akármelyik is az :D -
#6357 Bochum-Bayern München 1-5 ::: összefoglaló
-
#6356 Na pár napig nincsen netem és egy iylenről maradok le?
Alig hittem a szememnek ezt gyorsan meg kell néznem:)
Na azé örülök ennek. -
#6355 ja, erre a Mourinho-féle nyilatkozatra én is emlékszem.Ami a válogatottat illeti, úgy tűnik Capello azért összekapta őket. -
#6354 Nyilván, mivel Angliában nem az angolok csinálják a focit... :) Így a válogatottuk sem túl acélos. Ja, és nem attól erős & szép a PL, mert tele van angol aranylábúakkal, hanem mert minden külföldi jó játékost a szigetre csábítanak a lóvéjukkal. Másrészről azóta nézhető a PL, mióta külföldi edzők átvitték a know-how-t és elmagyarázták a sok tehetségtelen angol edzőnek, hogy nagyjából miről szól a foci...
Van kb. 6 jó csapat, a többi viszont gyengus... középmezőnyük minden más bajnokság (BL, Serie A, Spanyol) középmezőnyétől gyengébb. A végéről meg ne is beszéljünk... Mourinho nyilatkozta, hogy az élmezőny qrva erős, de akik utána jönnek azok gyengék.
Szerintem.