Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
De bekapták.Nem szeretem ezeket a feltételezésket nagyon:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Nem szabad elbízni magunkat az 5-0 miatt. Ez csak egy meccs volt. Valószínüleg a dortmundnak nem jött ki a lépés aznap és ha a Bayern megindul akkor nagy tömés szokott lenni.
De lehet, hogy ha az elsõ gólt nem kapják be akkor 0-0 a meccs :S
Szóval becsülettel fel kell készülni arra a kupadöntõre és meg kell nyerni!
II Rocky II
az ugytudom hogy a salátástál felemelése után van 😄 3
ja és téleg 5-0 volt 😮OO azért érdekes idegenben meg csak 0-0 ..szal kemény meccs lessz.

24 - Exile -Nov.23

leoon
A Dortmund azért gondolom összeszedi kicsit magát. Bár így sem lesz esélyük! (remélem)<#pias> És lehet a sörben úszni a végén vagy az csak akkor van ha megnyerik a bajnokságot?<#pias><#pias><#pias>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

B0B0
Lehet, hogy a Werder meccsre gondolt! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
fõleg hogy 5-0 volt😄

ups and downs

II Rocky II
pff😄 bajnoki 5-1 után meglepõdnék ha nem nyernék meg a kupát 😄

24 - Exile -Nov.23

antijuve
Dortmund

ups and downs

II Rocky II
oooh.nem is tudtam hogy kupadöntõsök:S
bazz bajnoki,kupa döntõ,uefa kupa..bazz milenne má ha a bayern nyerné meg.😄
kivel jtászátok a döntõt?

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Hát most a kupadöntõ nagyon fontos, én megértem, ha tartalékol Hitzfeld.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

II Rocky II
tartalékol a bayern?
Ribery, Klose, Ze Roberto, Kahn, Lahm, Demichelis, Schweinsteiger,egyikük sem lessz kezdõ a frankfurt ellen?pedig akkor szívás lessz.otthon 0-0 volt a menü,idgenben meg nem annyira acélos a gárda.

24 - Exile -Nov.23

B0B0
Holnap 20:00-kor Sportklubon meccs élõben

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Hát nincs is.
Ha nem drukkolnék a Romának is, én is szívesen látnám De Rossit a Bayernben 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
bár nem hinném h ennek lenne alapja😊

ups and downs

antijuve
én De Rossinak azért jobban örülnék😄

ups and downs

Bercy
Az a skót pénztárca úgy látszik ismét bezárult 😛
Persze az nembaj ha Flamini ingyen jön.
B0B0
Jön Flamini?

Uli megint nem hazudtolta meg magát 😊

B0B0
Khm. Ez DVD minõségû, kár lenne elkúrni a minõséget a youtube miatt. 😊

B0B0
UEFA kupa, ott is õ vezet

antijuve
A hírek szerint Weidenfeller nem védhet már ebben a szezonban,vagyis a kupadöntõben valszeg ismét Ziegler áll majd a Dortmund kapujában.

ups and downs

France men
Meisterschale, DFB CUP, UEFA CUP! 😉

Húú de várom már a szombatot... szntem tuti nem tömjük ki õket annyira mint most... 😊 Kahn remélem tud majd védeni :S

München ist ROT!!!

banok
10 perc.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

persze! Youtubera asszem fel is fér 9 vagy 10 perc

Taranov
Melyik kettõre gondolsz? Bundesliga gólkirály, ez remélhetõleg meglesz. De mi a másik?

B0B0
Hát azért Toni két gólkirályi címe feltenné a koronát a három kupára! 😊

antijuve
az még behozható<#idiota><#vigyor>
a csapat gyûjtse be a három címet,a többi nem annyira érdekes.

ups and downs

Taranov
Jaja, most nincs ok panaszra.
A bajnokságban is jó irányba mennek a dolgok, már csak a kupa és az UEFA-kupa miatt kell izgulni.

B0B0
Sebaj, tegnap akkor is Lukács napja volt! 😊

Taranov
Õ "csak" 17.
De mostmár látom, hogy Toni nem esélyes az aranycipõre.

B0B0
Nézd meg inkább Benzemát!

Taranov
De most olvasom, hogy Fernando Torres is 22 gólos már 😞

B0B0
Miért baj az, hogy a kapa kilóg belõle? 😄DD

Taranov
Igen, hát Rooney esetében már a tévéseknek ki van adva, hogy a fejét közelrõl csak akkor vegyék, ha háttal áll a kamerának, mert már a szájáról le lehet venni, hogy milyen egyszerû 😊

Bercy
Pont mint Rooney...
banok

B0B0
Felvettem a csütörtöki meccs utsó 10 percét + az ünneplést. Kõ valakinek?

B0B0
Én annyit hozzátennék, hogy C. Ronaldót azért rendesen felfújja a sajtó. Nagyon jó, de nem annyira, mint ahogy ajnározzák.

antijuve
szivembõl szóltál.

ups and downs

Taranov
Nagyon jó játékos, de emberileg egy nulla, sajnos.
Annyi jó focista van, aki mellesleg szerény és jólnevelt, most csak a leghíresebbek közül Figo, Ronaldinho, Kaká, Juninho. C. Ronaldo az antipatikus húzásai miatt sosem lesz jó sportember a szememben, függetlenül az eredményektõl.

antijuve
nagyon nem szeretem C.Ronaldo-t,de ezzel együtt õ is megérdemli😄

ups and downs

B0B0

Taranov
Bár 2006-ban már aranycipõs volt Toni, de szerintem igazán megérdemelné idén is, mert nagyon jól helytáll az új csapatában.

antijuve
igaz.akkor nincs😄

ups and downs

banok
C. Ronaldo

antijuve
hát lehet esélye sztem.egyik bajnokságban sincs olyan ember,aki távol lenne tõle.

ups and downs

Taranov
És az aranycipõre nem esélyes idén?

B0B0
Toni megérdemelte volna a 3.-at :/

banok
5-0

B0B0
Lahm a csapkap 😄

B0B0
Hûû, gyerekek, ez csúnya lesz! 😊))

Toni 2. gólja rulez!!!!