14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    Én nagyjából erre számítottam, túl jó formában van a csapat ahhoz, hogy Wolfsburgban pontokat hagyjunk :).
  • king82
    Hát igen az nem kellet volna, de azért így is szép volt 1:3. Na most már csak gól különbséggel megy a Leverkusen. A következő fordulóban akár át is vehetjük a vezetést.
  • antijuve
    Kár ezért a végén bekapott gólért.
  • antijuve
    de már nem
  • king82
    Na az első félidő megvan 0:2-re! Reméljük a második is ilyen jó lesz. Sajna a Leverkusen is vezet 0:1-re.
  • antijuve
    jól indul
  • king82
    És igen 2 perc és 0:1 ide ez a Robben gyerek megéri a pénzét!
  • king82
    Jó reggelt!

Jól sikerült! Már csak néhány perc és kezdődig a mérkőzés!!!
  • djemba-djemba
    Ott van! Lendület, öröm, siker....és annak letéteményesei...nekem ez jön le! :)

Királyság! Köszönjük BOBO!
  • Mor3llo
  • antijuve
    Nekem tetszik :))
  • B0B0
    Nah, összetákoltam egyet itt a főnök megérkezte előtt:

Itten van
  • B0B0
    Megmondom őszintén, Ribéy-nek sem kéne mostanában ott lennie. Inkább a Robben-Böjten-Butt triót látnám ott, meg mondjuk Lahm-ot. Na majd megpróbálkozok eggyel.
  • antijuve
    :DD hát én nem vállalkozom rá
  • djemba-djemba
    Nem akar vki egy új bannert csinálni? :)
    Jansen még mindig ott vigyorog a mostanin...
  • djemba-djemba
    én nem várok fölényes győzelmet, szóval egy egygólos győzelemmel már simán elégedett lennék. Az igaz, hogy ez a Wolfsburg nem a Magath-féle, de Köstnerrel összekapták magukat és a HSV-t majdnme megfektették idegenben(!)... :O

Remélem, behúzzuk ezt a meccset, nagyon fontos lenne! A Pillenkusen úgyis nyer Bochumban... :(
  • B0B0
    osztom
  • antijuve
    Ez a Wolfsburg nem a tavalyi, jó lenne visszavágni az 1 évvel ezelőtti 5-1ért, de végül is egy sima győzelem is megteszi :D.Szerintem azzal nem is lesz gond, remélem nem cáfolnak rám a fiúk :)
  • king82
    Csak egy kis számadat ami biztosítaná, hogy nyernünk kell:
  • king82
    Jó reggelt!

Jó lenne ez a fórum csak sok benne a szünet. Kicsit pöröghetnénk jobban is.
    Na egy kis előre jelzés valakitől hétvégére. Wolfdburg lesz az ellenfél. Szerintem nem lesz egy egyszerű meccs. De hozni kéne a pontokat, hogy a szezon végére a csúcsra érjünk.
  • B0B0
    Mekkora poén lenne egy Robben+Lahm és Ribéry+Zé Roberto szélpár! :)

Mellesleg 2001 óta ez az első csapat amelyik tényleg úgy játszik, hogy élmény nézni. Ha megmarad ez a forma, akkor a BL-ben is lehetnek nagyobb terveink :)
  • king82
    Sajna a Leverkusen hozza a meccset.
  • antijuve
    Nagyon várom már a Fiorentina elleni párharcot, ha ugyanilyen formában lesz a csapat, nem lehet kérdés a továbbjutás.
  • djemba-djemba
    alakul a molekula!!! Meggyőző, nagyon meggyőző! A jobb oldalunk Lahm-mal és Robbennel olyan, mint egy túltöltött IC... :) Kegyetlen, milyen iramot diktálunk! Ha Ribery is beindul, akkor már a bal oldal is kraftosabb lesz, bár ott egy Lahm-mal kevesebben vagyunk.

Jó lesz ez... :)
  • king82
    Jó reggelt!

Ha kipihentük a tegnapi ünneplést akkor ma mindenki szurkoljon a Freiburgnak!
  • antijuve
    nem volt sok momentuma a Nullfünfernek.
    Robben megint szép gólt lőtt, rakat helyzet megint kimaradt, de a győzelem így is sima.
  • antijuve
    ezt úgy mondod, mintha ez vmi katasztrófa lenne :D
  • B0B0
    Bassza meg, Böjten már 7 gólos ebben a szezonban :)
  • banok
    Bayern München-Mainz 3-0 ::: összefoglaló
    http://videa.hu/videok/sport/bayern-munchen-mainz-3-0-bundesliga-fc-foci-TbpDwQboZktx27Le
  • king82
    Hát ahogy mondani szokták hozták a kötelezőt. Hála a jó égnek gólt se kaptunk.
  • antijuve
    csak sima lett azért :))
  • king82
    Na az a lényeg, hogy Van Buyten gólt szerzet.
  • antijuve
    Mezőnyjátékos is kihagyhatja, csomó 11-est belőtt már (a Juve ellen meg különösen fontos volt)
  • king82
    Jó reggelt!

Hát van nála sokkal jobb 11-es lövő is! Kell itt szórakozni mikor minden pont nagyon fontos.
  • antijuve
    Butt elhibázott egy büntetőt...
  • B0B0
    Nem tudom, mikor volt utoljára ilyen, de most igazán várom a fél 4-es meccset :)
  • B0B0
    Nemzeti sport = BLIKK sport
  • king82
    Jó reggelt!

A hétvégi forduló előtt idéznék egy kicsit a nemzeti sport honlapjáról.
    („Nincs új kapusra szüksége a Bayern Münchennek" – hangzott el egy határozott nyilatkozat a bajor klub háza táján, és igazán bennfentes vélemény ez, hiszen maga Hans-Jörg Butt mondta, a „bőrnadrágosok” jelenlegi első számú kapuvédője.)
    Hát azért ezt én így nem merném kijelenteni. De ez csak saját vélemény!
  • Oziris666
    Kicsit logikussan belegondolsz a dolgokban és rájössz h simán igaz!
  • OPM
    jelenleg nem aktuális a kérdés