14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6433 Én nagyjából erre számítottam, túl jó formában van a csapat ahhoz, hogy Wolfsburgban pontokat hagyjunk :). -
#6432 Hát igen az nem kellet volna, de azért így is szép volt 1:3. Na most már csak gól különbséggel megy a Leverkusen. A következő fordulóban akár át is vehetjük a vezetést. -
#6431 Kár ezért a végén bekapott gólért. -
#6430 de már nem -
#6429 Na az első félidő megvan 0:2-re! Reméljük a második is ilyen jó lesz. Sajna a Leverkusen is vezet 0:1-re. -
#6428 jól indul -
#6427 És igen 2 perc és 0:1 ide ez a Robben gyerek megéri a pénzét! -
#6426 Jó reggelt!
Jól sikerült! Már csak néhány perc és kezdődig a mérkőzés!!! -
#6425 Ott van! Lendület, öröm, siker....és annak letéteményesei...nekem ez jön le! :)
Királyság! Köszönjük BOBO! -
#6424 -
#6423 Nekem tetszik :)) -
#6422 Nah, összetákoltam egyet itt a főnök megérkezte előtt:
Itten van -
#6421 Megmondom őszintén, Ribéy-nek sem kéne mostanában ott lennie. Inkább a Robben-Böjten-Butt triót látnám ott, meg mondjuk Lahm-ot. Na majd megpróbálkozok eggyel. -
#6420 :DD hát én nem vállalkozom rá -
#6419 Nem akar vki egy új bannert csinálni? :)
Jansen még mindig ott vigyorog a mostanin... -
#6418 én nem várok fölényes győzelmet, szóval egy egygólos győzelemmel már simán elégedett lennék. Az igaz, hogy ez a Wolfsburg nem a Magath-féle, de Köstnerrel összekapták magukat és a HSV-t majdnme megfektették idegenben(!)... :O
Remélem, behúzzuk ezt a meccset, nagyon fontos lenne! A Pillenkusen úgyis nyer Bochumban... :( -
#6417 osztom -
#6416 Ez a Wolfsburg nem a tavalyi, jó lenne visszavágni az 1 évvel ezelőtti 5-1ért, de végül is egy sima győzelem is megteszi :D.Szerintem azzal nem is lesz gond, remélem nem cáfolnak rám a fiúk :) -
#6415 Csak egy kis számadat ami biztosítaná, hogy nyernünk kell:
-
#6414 Jó reggelt!
Jó lenne ez a fórum csak sok benne a szünet. Kicsit pöröghetnénk jobban is.
Na egy kis előre jelzés valakitől hétvégére. Wolfdburg lesz az ellenfél. Szerintem nem lesz egy egyszerű meccs. De hozni kéne a pontokat, hogy a szezon végére a csúcsra érjünk. -
#6413 Mekkora poén lenne egy Robben+Lahm és Ribéry+Zé Roberto szélpár! :)
Mellesleg 2001 óta ez az első csapat amelyik tényleg úgy játszik, hogy élmény nézni. Ha megmarad ez a forma, akkor a BL-ben is lehetnek nagyobb terveink :) -
#6412 Sajna a Leverkusen hozza a meccset. -
#6411 Nagyon várom már a Fiorentina elleni párharcot, ha ugyanilyen formában lesz a csapat, nem lehet kérdés a továbbjutás. -
#6410 alakul a molekula!!! Meggyőző, nagyon meggyőző! A jobb oldalunk Lahm-mal és Robbennel olyan, mint egy túltöltött IC... :) Kegyetlen, milyen iramot diktálunk! Ha Ribery is beindul, akkor már a bal oldal is kraftosabb lesz, bár ott egy Lahm-mal kevesebben vagyunk.
Jó lesz ez... :) -
#6409 Jó reggelt!
Ha kipihentük a tegnapi ünneplést akkor ma mindenki szurkoljon a Freiburgnak! -
#6408 nem volt sok momentuma a Nullfünfernek.
Robben megint szép gólt lőtt, rakat helyzet megint kimaradt, de a győzelem így is sima. -
#6407 ezt úgy mondod, mintha ez vmi katasztrófa lenne :D -
#6406 Bassza meg, Böjten már 7 gólos ebben a szezonban :) -
#6405 Bayern München-Mainz 3-0 ::: összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/bayern-munchen-mainz-3-0-bundesliga-fc-foci-TbpDwQboZktx27Le -
#6404 Hát ahogy mondani szokták hozták a kötelezőt. Hála a jó égnek gólt se kaptunk. -
#6403 csak sima lett azért :)) -
#6402 Na az a lényeg, hogy Van Buyten gólt szerzet. -
#6401 Mezőnyjátékos is kihagyhatja, csomó 11-est belőtt már (a Juve ellen meg különösen fontos volt) -
#6400 Jó reggelt!
Hát van nála sokkal jobb 11-es lövő is! Kell itt szórakozni mikor minden pont nagyon fontos. -
#6399 Butt elhibázott egy büntetőt... -
#6398 Nem tudom, mikor volt utoljára ilyen, de most igazán várom a fél 4-es meccset :) -
#6397 Nemzeti sport = BLIKK sport -
#6396 Jó reggelt!
A hétvégi forduló előtt idéznék egy kicsit a nemzeti sport honlapjáról.
(„Nincs új kapusra szüksége a Bayern Münchennek" – hangzott el egy határozott nyilatkozat a bajor klub háza táján, és igazán bennfentes vélemény ez, hiszen maga Hans-Jörg Butt mondta, a „bőrnadrágosok” jelenlegi első számú kapuvédője.)
Hát azért ezt én így nem merném kijelenteni. De ez csak saját vélemény! -
#6395 Kicsit logikussan belegondolsz a dolgokban és rájössz h simán igaz!
-
OPM #6394 jelenleg nem aktuális a kérdés