Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ennek mondjuk örülök, mert a PSV elleni teljesítményük alapján megérdemlik a döntõt.
Ráadásul Toni a volt csapata ellen...
Érdekes lenne, remélem eljut odáig a "Brájen".

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Szerintem borítékolhatjuk, hogy a Fiorentina lesz a döntõben az ellenfél és õk valóban nagyon veszélyesek.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
így van.én nagyon tartok a Zenittõl:S

ups and downs

II Rocky II
még menjetek tul az elõdöntõn aztán lehet döntõrõl beszélni 😄

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Nem jó az ilyet elkiabálni, de szerintem az UEFA kupa döntõ lesz a legnehebb meccs az idény hátralévõ részében.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
legrosszabb eshetõségre gondoltam😊),de nem hinném h vereség lenne😄.

ups and downs

B0B0
Hû, te kis pesszimista! 😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
ok,legyen 1😊
maradt 7 p

ups and downs

B0B0
Stuttgart? Hmm? 😊

II Rocky II
grat a kupagyõzelemhez.
volt sörlocsolás?😄

24 - Exile -Nov.23

MEGVAN A NÉMET KUPA!😊)

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
áhh jó volt látni ezeket a képeket😊)
idén ez a második cím már😄.a Ligakupát is megnyerte a Bayern még nyár végén😊))
Most már csak az UEFA-kupára kell nagyon koncentrálni.Bajnokságot nem tudom elképzelni hogy elveszítsék,már nem is játszanak rangadót

ups and downs

Taranov
Olyan nagyon nem izgultam, de így azért pörgõsebb volt a meccs, mintha simán 0-1-re megnyeri a Bayern 😊

B0B0
Pipa voltam rájuk, hogy ennyire kiengedtek a rendes játékidõ végén, de a lényeg, hogy megvan az idei elsõ cím! 😊

Kahn nagy volt (ismét), Toni meg... 😊

5w0rdf15h
hát ez a gól 😄 Toni kész volt már....végén meg Ribery ölelkezése 😄D azon jót röhögtem

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
hehe,köszi Livorno😊

viszont a Bayernnél:egyszer hopp másszor kopp😞((

ups and downs

Taranov
Hát besz@arok.
Ma szinte ugyanez volt a Roma-Livorno meccsen is, ami a kupadöntõ elõtt ment a Sport1-en.

reaper4
dehogy nincs... nem tudom hol élsz... na mind1 ha szerinted szegénységi bizonyítványt állítottam ki, akkor hidd azt. lesz@rom 😊
vita részemrõl lezárva. megy a 2. félidõ 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Taranov
Nem kell egyformán látni a dolgokat, de nincs olyan a világon, hogy "utálom az olaszokat, utánom a németeket, utálom a franciákat".
Ennek semmi értelme nincs, egyszerûen magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki ilyeneket mesél.

Egyébként igazad van, az a lényeg, hogy vezetünk.

reaper4
nem kell nyomni a fikát, mert nem vagyunk 1formák (hála az égnek) és ez miatt nem látjuk 1formán a dolgokat. de a lényeg: vezetünk 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
lehet ,h az elõítélet beszél belõlem (ismertem párat), de nekem ez elég. (voltam pár helyen (nem sok) és az alatt a kevés idõ alatt leszûrtem néhány tanulságot😊)

Taranov
Keményebben is megfogalmazhattam volna.

Taranov
Ha 20 évet töltöttél volna Olaszországban, még elfogadnám, hogy gyûlölöd õket. (Bár aki akár csak pár hetet volt, az már nem mond ilyet)
De ezzel a mondatoddal nyilvánvalóvá vált, hogy baromira nem ismered az olaszokat.

reaper4
pont 1 olasz 😞 gyûlölöm õket. de mivel itt játszik így elnézem neki 😄<#pias>

5w0rdf15h
ki más mind TONI 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

reaper4
1:0 😄 csak így tovább <#eljen>

Taranov
Holnap 20:00-tól élõben látható a kupadöntõ a Sport1-en.

antijuve
ahogy látom nem írtam,hogy mondtad

ups and downs

B0B0
Nem is mondtam, hogy nem érthetõ

II Rocky II
Schlaudraff
a meg ki?
ki vezeti a gollövölistát?

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Nagy formában van a csapat, én azt mondom!

antijuve
érthetõ hogy nem akar maradni.Talán több lehetõséget is kaphatott volna...

ups and downs

B0B0
Azért sajnálom, hogy Schlaudraff el fog menni 😞((

B0B0
Luca Toni:
20

antijuve
na,Schlaudraff milyen szép elfutása😊)
Toni 20 gólos.Rohadt nagy vétel volt😊

ups and downs

Mor3llo
Nagyon fontos 3 pont lenne azért.Örülök h végre látom a fiatalokat is játszani.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
A két torony szerzett gólt! 😊)

antijuve
Luca TONIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
Noch einmal!
LUCAAA TONIIIIIIIIIIII! 😊))

ups and downs

antijuve
bazz,ez az Amanatidis úgy néz ki mint Tom Hanks a Számkivetettben😄

lesgól,hálistennek nem adták meg😊
sztem meg lesz a gyõzelem

ups and downs

Mor3llo
TOOOOR FÜR DIE FC BAYERN MÜNCHEEEEEEN !!! 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
ííí olyan korsó nekem is kell...persze azt is kérem, ami benne van<#gonosz1><#vigyor3>

B0B0
Na annak örülök, hogy Kroos végre kezdõ egy bajnokin 😊

France men
Van az a kupa megnyerése után is 😄😄😄😄😄

München ist ROT!!!

antijuve
nem szabad lebecsülni a Dortmundot semmiképp.minden meccs más😊

ups and downs

B0B0
Az a baj, hogy megint itthon kezdünk :/

Taranov
Hát most szerintem a kupadöntõ nehezebb lesz, mint az UEFA elõdöntõje, elsõsorban azért, mert utóbbi ugye oda-visszavágós, és két meccsen könnyebb hozni az eredményt. (Ha nem úgy játszik a csapat, ahogy a Getafe ellen a rendes játékidõben)

Bercy
A lényeg, hogy nyerjük meg mind a bajnokságot, a kupát és az UEFA-t 😊
Aztán jövõre jöhet a BL!
Bercy
Persze, bekapták és remélem, hogy a döntõben is bekapják (meg még jópárat azon kívül) 😊
Csak nemszabad lenézni a dortumndot az 5:0 miatt.
B0B0
Azért valljuk be, nem nagyon akarták odatenni magukat 😉