14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Mor3llo
    Auf geht's!!!!!!
  • 5w0rdf15h
    BAYERN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Robben, Schweinsteiger, Van Bommel, Ribéry – Gomez, T. Müller
  • Bercy #6471
    Ha a Bayernnél kezdő lenne akkor szerintem nagyon szivesen játszana ott Kroos. De fölösleges még spekuláni ki hol akar játszani, majd kiderül.
  • hedonist
    De sajnos ez kívánságműsör, nem vetted még észre? Itt a játékos fog diktálni, ha nem is azonnal, de ha akar fél éven belül elmegy, vagy nem játszatják, mint Pandev-et aztán ingyen eligazol:)
  • king82
    Jó reggelt!

Remélem valami hasonló kezdést mi is betudunk mutatni mint a Milan.
  • B0B0
    :D
  • Mor3llo
    Szerződés köti ide. Ez nem kívánságműsor. Majd megszeret itt is lenni, ha sikeres lesz a klubbal.
  • hedonist
    csak, h ő sem akar Bayernes lenni, hanem maradna a Levernél.
  • B0B0
    Ribéry menjen, nem kell olyan játékos, aki nem a csapatért hajt, hanem hogy minnél hamarabb eligazoljon. Most még valamennyit lehet kapni érte.

Kroosban én is reménykedem, kifejezetten jól jött ez ki, hogy elment kölcsönbe a gyógyszergyáriakhoz.
  • antijuve
    Arról is beszélnek, hogy esetleg a Juventusba menne.Nem tudom, milyen előrelépés lenne ez neki, látva a mostani Juventust, persze még sokat változhat ott is a helyzet.Mindenesetre én kicsit furcsállanám.
    Tegnap azt is hallottam, hogy esetleg Schweinit is meg akarnák szerezni.Azért remélem ebből semmi sem lesz.

Viszont arról se feledkezzünk meg, hogy a Leverkusenben játszik egy bizonyos Kroos, aki igencsak nagy passzban van, remélem ha visszatér a Bayernhez, tartja ezt a jó formáját.
  • king82
    Jó reggelt!

Igen az is kellet, de a gól libbentette át a csapatott a holtponton. Sajna a hírek szerint Ribéry a szezon végén távozik a csapattól. Na de most készüljünk a szerdai BL meccsre!
  • B0B0
    Azért Ribéry nem semmi passzt adott neki :)
  • king82
    Hát igen sikerült! Remélem Robben a szezon végéig kihúzza ezzel a teljesítménnyel.
  • antijuve
    Azért Robben góltermése igencsak figyelemre méltó :)
  • antijuve
    Minden kívánságod így teljesüljön!Robben már megint...
  • king82
    Remélhetőleg a második félidőben sikerül a fordítás!
  • king82
    Remélem most már felpörögnek!
  • Nuno88
    1:1 - Bommel, bár elég potya szagú volt =)
  • antijuve
    Jól kezdődik, 0-1 a Dortmundnak
  • antijuve
    Leverkusen nyert a Wolfsburg ellen 2-1re.
  • antijuve
    akkor még jobb h itt jött ki, nem a BL-ben.
  • king82
    Jó reggelt!

igen elképzelhetetlenek tartom! Sajnos már az évek folyamán láttam sok csodát a Bayernél. Emlékezetes Bl döntő ott is a végén kaptunk ki pedig a kezünkbe volt már a serleg.
    A kupában is vezetés után lettek könnyelműek.
  • B0B0
    Gondolod, hogy a Fiorentina ellen is ilyen lazán futnának ki a gyepre? Hmm. Gondolkozz...
  • antijuve
    Szerintem teljesen más lesz, mint a kupameccs.Jobban fog pörögni a csapat.Azért egy másodosztályú ellenfél ellen ez nem mindig könnyű, pláne ilyen talajon, amin nem a legjobb focizni.A tegnapi első félidő katasztrófa volt, de így h továbbmentünk, megbocsátható, szerintem hétvégén egy más csapat lép majd pályára (mmint nem csak személyi összetételben).
  • king82
    Én csak annyit fűznék a tegnapi német kupához, hogy azért 1:2-nél nem lehetett látni a csapatban a végeredményt. Kicsit féltem is tőle, hogy max a szépítés lesz csak meg, de rácáfoltak a fiúk.
    Amit az első félidőben műveltek az egy BL meccsen halált hozott volna. A Schalke meg legyőzhető, de nagyon ode kell tenniük magukat majd a srácoknak. De most csak a hétvégi fordulóra koncentráljunk Dortmund látogat hozzánk. Vélemények, tippek?
  • B0B0
    Kikaptuk a Schalkét az elődöntőben
  • Mor3llo
    6-2:D
  • antijuve
    már 4-2 :D
  • B0B0
    most meg 3:2
  • B0B0
    má 2:2
  • antijuve
    Hja.Teljesen megérdemelten vezet a Fürth :S
  • WuFraZselic
    1-2 az már :S
  • antijuve
    Müller 1-0
  • antijuve
    Most kezdődött a Fürth elleni kupameccs
  • king82
    Jó reggelt!

hát mondhatjuk így is Butt javított. A kapót gólról meg csak annyit, hogy ha a védő nem pörgeti fel pont a kapus előtt akkor simán megfogja. Bár egy jó kapus határozottan üvölt, hogy az enyém sajna a védőnk ezt nem hallotta. Remélem a BL-ben ilyen piti hibát nem követünk el, ott már sok múlik a kapott gólokon is.
    Jól sikerült forduló volt hála a jó égnek.
  • antijuve
    Butt múltkor kihagyott egy büntetőt, most meg védett egyet.Egál :)
    Hát a wolfsburgi gól kicsit komikusra sikeredett, vagy háromszor lehetett volna felszabadítani :).De hát 0-3nál tök mindegy :)
  • antijuve
    Böjtent a csatársorba!!!!
  • B0B0
    Köszönöm a gratulációkat, akkor esetleg be kéne tenni a bannerbe! Valaki intézkedjen!

A bajnokságban egyre jobban állunk, ugyan nem láttam a meccset, lehet, hogy megnézem (DigiSport adja 20:30-tól) mert ez a csapat egyre jobb és egyre szebben játszik! És Böjten. Hát ez a pali nem semmi, már 6 gólos! :)
  • WuFraZselic
    a Bayern 3. góljánál eléggé leszarták a támadást a védők :D fel se tették a kezüket egy esetleges les miatt, annyira tudatában volták hogy szétszedték őket :D
  • banok
    Wolfsburg-Bayern München 1-3 ::: összefoglaló