14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6673 GTG egy dilettáns fasz, aki a divatcsapatok seggét nyalja...meg is volt makkanva a meccs után a barom!
Végre hajdú B. kikürtölte a világnak a sok gazdag angol csapat anyagi hátterét...megfulladnak az adósságukban...ez a járható út...? -
OPM #6672 meg is ragadom az alkalmat és beírom hogy NAGYON unalmas már a sok pesszimista hozzászólás amit itt pár ember produkál egy egy fontosabb meccs előtt... mikor vesszük már észre hogy egy-egy bundesliga meccsen nyújtott produkciónk nem mérvadó? láthattuk, ha igazán akar a csapat, Robben NÉLKÜL is legyőzi a világ egyik legjobb klubcsapatát!
amúgy csak nekem tűnt fel a TV2 mennyire lenéz minket? -
#6671 Gyerekek! Ez nagyon jó eredmény a MU ellen, én csak az utsó 20 percre értem haza ezért látom rózsaszínebben a világot, de ha kint lövünk 1 gólt, akkor nagyon nagy sanszunk lesz továbbmenni, főleg úgy, hogy Robben és Schweini is ott lesz!!! Királyok voltunk, este fél 11-kori üvöltés rulz! :) -
#6670 addig is, ami biztos: az előny itt :P :) -
#6669 Mint eddig oly sokszor...khm:) -
#6668 Gondoltad volna 20.30perckor, hogy ilyen meccset produkálunk, szedett-vedett középpályával? Persze bajor drukkerként bíztam a dologban, de nem gondoltam volna... -
#6667 Bejottok az almok szinhazaba es csak almodoztok a tovabbjutasrol majd:) -
SzocsA #6666 csak nem hazai pályán! és úgy egészen más! -
#6665 FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EXTÁZIS GYEREKEK, EXTÁZIS!!!
Tudom lesz egy visszavágó...Robbennel, Schweinivel, Gomezzel:DDD
És lehet Rooney nélkül.
Most mondjam azt, hogy ilyen küzdeni tudással: bizakodó vagyok? -
#6664 Csak mondtam, hogy jó lenne :).Tom, hogy ezzel a 2-1gyel nem esett ki a MU :). -
#6663 várjuk ki a végét, nem lesz egy egyszerü meccs. Az MU-nak elég az 1 gól is, amit nem olyan nehéz összehozni ennél a védelemnél. Biztosan támadóbb felállásban lép majd fel a hazai csapat, mint most tette. -
#6662 *ha -
#6661 Sorsoláskor azt írtam, jó lenne, ha megint 2001-et írnánk.Nos, akkor 2-1 lett Münchenben (igaz, az a második meccs volt ugye).Jó lenne egy ugyanolyan eredmény születne jöv.szerdán, mint akkor :)) -
#6660 Szép volt! -
#6659 Sajna nem egyedülálló eset volt ez a mai... -
#6658 Valami ilyesmit gondolok én is.a MU-nak is voltak lehetőségei, de a helyzetek alapján szerintem ez az 1 gólos győzelem megérdemelt.A csapat összekapta magát (főleg a második félidőre).Ez a MU jelenleg Európa egyik élcsapata - az elmúlt két év alapján mindenképp - legyőzni egy fontos tétmeccsen mindig szép eredmény.Büszkék lehetünk a csapatunkra :) -
#6657 védelem nem állt a helyzet magaslatán. -
Gabe18 #6656 A végén azon gondolkodtam hogy jó ez az 1-1 az előzetesek után,de a fenébe,csak volt egy kis esélyünk a győzelemre a 2. félidő helyzetei alapján.De ott volt a MU kapufa,végülis reális az x.
De aztán csak felénk billent a mérleg. :) És úgy lett 2-1 végül hogy bár kétségtelenül lehetett volna fordítva is,de a mi győzelmünk sem mondható igazságtalannak.És ez messze több mint amit a legmerészebb álmaimban vártam. -
#6655 das glaube ich doch net!!!!!!!!!!!! -
SzocsA #6654 rooney szarul lépet! -
Tomy Lee #6653 Thx:) -
#6652 gratula hozzá -
Tomy Lee #6651 Nyertem-nyertem,pénzt is egyebet is:DD
Jó meccs volt és kikapott MU -
#6650 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEMIGAZ!!!! :DDD -
#6649 hoztátok, mitakarsz XD -
SzocsA #6648 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Tomy Lee #6647 GOOOOL -
#6646 Ez nem igaz.Ezt a meccset hozhattuk volna... -
SzocsA #6645 ferguson: lágy edzést tervezett mára! -
SzocsA #6644 az összes lövéseket mind a kapus kezébe rúgtuk egy két kivétellel és ez a sok szar beívelés! -
SzocsA #6643 most megint szögletnél középen 3om fehér mezes tök üresen! -
#6642 most lenne még robben meg schweini is .. -
#6641 ez a bayern lefocizza az mu-t -
SzocsA #6640 jó de úgy lett volna esély az old traffordon ha itthon nem kapunk gólt! -
Tomy Lee #6639 Jóóó,végre már gól.De mennyit kellett várni rá és de éreztem az egyenlítést.
Gyerünk még 1-et,győzzetek -
#6638 TOOOOOOR! :)) szerencsés volt ez is -
#6637 Helyzetek alapján azért már lőhettünk volna minimum 2 gólt.Szerintem annyira nem játszik rosszul a csapat. -
#6636 Így van.De szerintem egy döntetlenre jók lehetünk.Nagyon sajnálhatjuk ezt a gólt: felesleges szabálytalankodás, sorfal belecsúsztat, védő elcsúszik - egy hatalmas szerencsétlenség volt az egész. -
SzocsA #6635 már 2-1 lehetne olic mekkora helyzetet hagyott ki, csak bele kellett volna tennie a lábát mint rooney
a csatárok nem tudnak gólt lőni a védelem meg szart sem ér!
behúzódtak az angolok van egy két helyzetük és az mind gólveszélyesek! nem mint a mieink!
riberynek meg igaza van egyedül nem tud csinálni semmit! -
Gabe18 #6634 Gyakorlatilag 2 perc alatt mindent bemutattunk ami miatt nincs esélyünk.Széteső védelemmel,hasraeső Demichelisel,stb...
Aztán aránylag összekapartuk magunkat.Egy-két helyzetünk is volt,de hát a védelmet akkor kavarják meg az angolok amikor tetszik.
Amit bánhatunk hogy a 36. percben gyakorlatilag egy gólt elvettek mert Olic visszafejese teljesen szabályos volt,és utána már nem tudom kihez került,de ~14 méterről gyakorlatilag a kapussal állt volna szembe.
Ja meg az is kiderült hogy Ribery nem ide való.Játszana ő ha lenne kivel.De a többiek szerencsétlenkedése 30-35 perc után ma is elvette a kedvét,amit nem is csodálok.
Még egyet szerintem tuti kapunk,meg talán egyet be is tuszkolunk,ugy hogy ilyen 0-2,1-2 véget várok az első 45 perc után.