14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • djemba-djemba
    GTG egy dilettáns fasz, aki a divatcsapatok seggét nyalja...meg is volt makkanva a meccs után a barom!

Végre hajdú B. kikürtölte a világnak a sok gazdag angol csapat anyagi hátterét...megfulladnak az adósságukban...ez a járható út...?
  • OPM
    meg is ragadom az alkalmat és beírom hogy NAGYON unalmas már a sok pesszimista hozzászólás amit itt pár ember produkál egy egy fontosabb meccs előtt... mikor vesszük már észre hogy egy-egy bundesliga meccsen nyújtott produkciónk nem mérvadó? láthattuk, ha igazán akar a csapat, Robben NÉLKÜL is legyőzi a világ egyik legjobb klubcsapatát!

amúgy csak nekem tűnt fel a TV2 mennyire lenéz minket?
  • B0B0
    Gyerekek! Ez nagyon jó eredmény a MU ellen, én csak az utsó 20 percre értem haza ezért látom rózsaszínebben a világot, de ha kint lövünk 1 gólt, akkor nagyon nagy sanszunk lesz továbbmenni, főleg úgy, hogy Robben és Schweini is ott lesz!!! Királyok voltunk, este fél 11-kori üvöltés rulz! :)
  • antijuve
    addig is, ami biztos: az előny itt :P :)
  • Mor3llo
    Mint eddig oly sokszor...khm:)
  • Mor3llo
    Gondoltad volna 20.30perckor, hogy ilyen meccset produkálunk, szedett-vedett középpályával? Persze bajor drukkerként bíztam a dologban, de nem gondoltam volna...
  • DONGUBA
    Bejottok az almok szinhazaba es csak almodoztok a tovabbjutasrol majd:)
  • SzocsA
    csak nem hazai pályán! és úgy egészen más!
  • Mor3llo
    FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    EXTÁZIS GYEREKEK, EXTÁZIS!!!
    Tudom lesz egy visszavágó...Robbennel, Schweinivel, Gomezzel:DDD
    És lehet Rooney nélkül.
    Most mondjam azt, hogy ilyen küzdeni tudással: bizakodó vagyok?
  • antijuve
    Csak mondtam, hogy jó lenne :).Tom, hogy ezzel a 2-1gyel nem esett ki a MU :).
  • Freedom88
    várjuk ki a végét, nem lesz egy egyszerü meccs. Az MU-nak elég az 1 gól is, amit nem olyan nehéz összehozni ennél a védelemnél. Biztosan támadóbb felállásban lép majd fel a hazai csapat, mint most tette.
  • antijuve
    *ha
  • antijuve
    Sorsoláskor azt írtam, jó lenne, ha megint 2001-et írnánk.Nos, akkor 2-1 lett Münchenben (igaz, az a második meccs volt ugye).Jó lenne egy ugyanolyan eredmény születne jöv.szerdán, mint akkor :))
  • DAFFANGER
    Szép volt!
  • antijuve
    Sajna nem egyedülálló eset volt ez a mai...
  • antijuve
    Valami ilyesmit gondolok én is.a MU-nak is voltak lehetőségei, de a helyzetek alapján szerintem ez az 1 gólos győzelem megérdemelt.A csapat összekapta magát (főleg a második félidőre).Ez a MU jelenleg Európa egyik élcsapata - az elmúlt két év alapján mindenképp - legyőzni egy fontos tétmeccsen mindig szép eredmény.Büszkék lehetünk a csapatunkra :)
  • Freedom88
    védelem nem állt a helyzet magaslatán.
  • Gabe18
    A végén azon gondolkodtam hogy jó ez az 1-1 az előzetesek után,de a fenébe,csak volt egy kis esélyünk a győzelemre a 2. félidő helyzetei alapján.De ott volt a MU kapufa,végülis reális az x.
    De aztán csak felénk billent a mérleg. :) És úgy lett 2-1 végül hogy bár kétségtelenül lehetett volna fordítva is,de a mi győzelmünk sem mondható igazságtalannak.És ez messze több mint amit a legmerészebb álmaimban vártam.
  • djemba-djemba
    das glaube ich doch net!!!!!!!!!!!!
  • SzocsA
    rooney szarul lépet!
  • Tomy Lee
    Thx:)
  • antijuve
    gratula hozzá
  • Tomy Lee
    Nyertem-nyertem,pénzt is egyebet is:DD
    Jó meccs volt és kikapott MU
  • antijuve
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEMIGAZ!!!! :DDD
  • Fabio Capello
    hoztátok, mitakarsz XD
  • SzocsA
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Tomy Lee
    GOOOOL
  • antijuve
    Ez nem igaz.Ezt a meccset hozhattuk volna...
  • SzocsA
    ferguson: lágy edzést tervezett mára!
  • SzocsA
    az összes lövéseket mind a kapus kezébe rúgtuk egy két kivétellel és ez a sok szar beívelés!
  • SzocsA
    most megint szögletnél középen 3om fehér mezes tök üresen!
  • limperatore
    most lenne még robben meg schweini is ..
  • limperatore
    ez a bayern lefocizza az mu-t
  • SzocsA
    jó de úgy lett volna esély az old traffordon ha itthon nem kapunk gólt!
  • Tomy Lee
    Jóóó,végre már gól.De mennyit kellett várni rá és de éreztem az egyenlítést.
    Gyerünk még 1-et,győzzetek
  • antijuve
    TOOOOOOR! :)) szerencsés volt ez is
  • antijuve
    Helyzetek alapján azért már lőhettünk volna minimum 2 gólt.Szerintem annyira nem játszik rosszul a csapat.
  • antijuve
    Így van.De szerintem egy döntetlenre jók lehetünk.Nagyon sajnálhatjuk ezt a gólt: felesleges szabálytalankodás, sorfal belecsúsztat, védő elcsúszik - egy hatalmas szerencsétlenség volt az egész.
  • SzocsA
    már 2-1 lehetne olic mekkora helyzetet hagyott ki, csak bele kellett volna tennie a lábát mint rooney

a csatárok nem tudnak gólt lőni a védelem meg szart sem ér!
    behúzódtak az angolok van egy két helyzetük és az mind gólveszélyesek! nem mint a mieink!

riberynek meg igaza van egyedül nem tud csinálni semmit!
  • Gabe18
    Gyakorlatilag 2 perc alatt mindent bemutattunk ami miatt nincs esélyünk.Széteső védelemmel,hasraeső Demichelisel,stb...
    Aztán aránylag összekapartuk magunkat.Egy-két helyzetünk is volt,de hát a védelmet akkor kavarják meg az angolok amikor tetszik.
    Amit bánhatunk hogy a 36. percben gyakorlatilag egy gólt elvettek mert Olic visszafejese teljesen szabályos volt,és utána már nem tudom kihez került,de ~14 méterről gyakorlatilag a kapussal állt volna szembe.
    Ja meg az is kiderült hogy Ribery nem ide való.Játszana ő ha lenne kivel.De a többiek szerencsétlenkedése 30-35 perc után ma is elvette a kedvét,amit nem is csodálok.
    Még egyet szerintem tuti kapunk,meg talán egyet be is tuszkolunk,ugy hogy ilyen 0-2,1-2 véget várok az első 45 perc után.