Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
jaja,õ szerintem is nagyon jó lenne,el is akar(t) menni a Hamburgtól,csak nem a Bayernbe😊

ups and downs

5w0rdf15h
Van der Vaart pl megfelelne, úgyis belejött már a német fociba a hamburgnál...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
Tudnék mondani egy-két fiatalt is, de sok realitása nem lenne a dolognak.
Pl. Aquilani, De Rossi (elnézést mindenkitõl, de csak Roma és Bayern meccseket nézek általában 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Totti és Ballack is öreg (ha már Juninho is az)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Igazából négy középpályás van a világon, akinek egyszerûen szerelmes vagyok a játékába: Ballack, Juninho, Kaká és Totti.
Közülük Juninho ugye nem fiatal már sajnos, Totti szerintem jó helyen van a Romában és nehezen is illeszkedne a stílusa a Bayernbe (meg ugye õ a klubhûségnek is legalább annyira "mintapéldánya", mint Kahn).
Marad Kaká és Ballack 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Neki is már csak 2-3 éve van és a mostani csapat legnagyobb hibája, hogy bizony öregecske. Egyedül Ribéry aki fiatal húzóember.

Ez az irányító-kérdés bizony nehéz, mert most már Effe marad az örök példa és manapság bizony senki még csak meg sem közelíti a szintjét. Ki fogtok nevetni, de Gera olyan szinten beleillene a Bayernba, mintha ott nevelkedett volna. Én bizony õt látnám a legszívesebben!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Ezzel nem vagy egyedül.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Én is ezt gondolom Juninho-ról. De õ öreg sajnos...
Viszont ha így belegondolok, nem nagyon jut eszembe igazi vezéregyéniség.
Lehet, hogy most hülyének fogtok gondolni de én Ballack-ot szivesen látnám ismét a Bayern-ben.
Mor3llo
Õ már a Lyonból fog visszavonulni.De egy olyan kvalitású spílert pont elfogadnék.
Nincs vele teli a média, mégis a legnagyobbak között van, SZERINTEM.
Jól lõ, a pontrúgásai tökéletesek, és úgy osztja a zsugát hogy öröm nézni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
Mondjuk arra nem gondoltam az elõbb, hogy õ már közel sem fiatal 😞

Taranov
Én egyértelmûen Juninhot látnám szívesen. Ha nem értetek egyet, mondjátok nyugodtan.

antijuve
középpályára jön majd Borowski

ups and downs

Bercy
Egyébként szerintetek ki lenne az a játékos aki jó irányító lenne a Bayernben?
Kit látnátok szívesen?
Mor3llo
Kérjük meg Effét, hátha visszajönne egy két szezonra 😄
Lehet akkor ott ülnénk ismét Európa trónján...

Bercy
Breno a harczos 😄
Lehet tényleg nem ártana egy jó hátvéd.
Csatár sztem nem kell most, fõleg nem Gomes. Ott van Poldi, Klose és Toni.
Mindhárman kiváló játékosok, igaz néha formán kívül teljesítenek.
Viszont ami nagyon hiányzik sztem az egy Effenberg 😛
Mor3llo
Breno, talán.

Taranov
Lucio sokat bénázott idén, és egyébként is csak õ, Van Buyten és Demichelis van erre a posztra. Szerintem.

Mor3llo
Középhátvédnek ? No ez magyarázd meg légy oly szíves 😊

Taranov
De valóban én is nagyobb szükségét érezném egy középhátvédnek vagy egy középpályásnak.

Taranov
Azért ettõl csõdbemenni még nem fog a Bayern szerencsére 😊

5w0rdf15h
semmi értelme, minek akarják egyáltalán megvenni...

B0B0
Mindenesetre algondolkodtató, hogy eddig csak (ex-)Bayernes játékosok lõttek gólt az EB-n 😊))

Mor3llo
ááá...Höeneß szerintem ennyire nem hülye 😄

B0B0

antijuve
igen,ilyen durván nem akartam leírni😄D

ups and downs

Taranov
Igazad van, de úgy még pontosabb lenne szerintem, hogy francia válogatott = ribery + lyon + chelsea

B0B0
<#eljen><#eljen>

Matthew Prosac
francia labdarúgás = afrika, lyon
francia válogatott = ribery + lyon
így tudnám röviden kulcsszavakban összefoglalni <#hehe>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mor3llo
Úgy bizony!<#eljen><#eljen>
Különben is, várjuk csak meg Klinsit..

B0B0
Podolskit vinné a Juve és a Spurs is.

Ha választani kéne, akkor már inkább Podolski, mint Gomez...

Mor3llo
http://www.dfb.de/index.php?id=500014&tx_dfbnews_pi1=14874

Mor3llo
Jó hír!
[url=http://www.dfb.de/index.php?id=500014&tx_dfbnews_pi1=14874]dfb.de[/url]

Mor3llo
Van egy "Zidane-utód" Nasri, aki tegnap kapott 15perc lehetõséget 😄
Nos igen, így tényleg nem látom a jövõt <#eplus2>

antijuve
nem hiszem azt,de mégiscsak többre mentek volna vele mint ezzel a Gomissal,vagy kivel.még azt se lehet mondani h rossz szezonja lett volna a Juvéban.oké,igaz h túl sok más embert nem lehetett vna behívni,én Trezeguet hiányoltam csak.dehát õ tudja.Franciáknál most egy rakat ember visszavonul,érdekes lesz h kik lesznek helyettük (bár nem igazán ismerem a francia labdarúgást/bajnokságot).

ups and downs

Mor3llo
Ebbõl a keretbõl is lehetett volna bármit kihozni.Most nem válogatta be Trezeguet-et.De nehogymár azt hidjük, majd õ csodát tett volna...

antijuve
egyetértek.nekem náluk egyedül Ribery játéka tetszett.nem mintha francia szurkoló lennék,mert nem😊.bár azt mondom h Domenech elég érdekesen válogatott.de asszem ez nem ez a topic😄D

ups and downs

Mor3llo
Tesóm most kapta az sms-t, állítólag csak nagyon erõs rándulás van Riberynél.

Taranov
Hát ez a francia válogatott most nagyon gyenge volt. Lehet, hogy Zidane hiányzik nekik (vagy csak egyszerûen nem jött ki a lépés)

antijuve
Ribery nélkül a franciák semmit nem érnek.
A Bayern-re talán nem modnanám ezt,de nagyonnagyonnagyon hiányozna.Jobbulást Franck!!!!!

ups and downs

9csöves9
nem akarlak titeket rémiszgetni,de ha az a térdkalácsos dolog van akkor kicsit több idõ lesz.a Juvénál Andradenak szeptemberben sérült meg,és még mindig nem tud játszani

jobbulást neki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Van rá 3 hónapja

Taranov
Jobbulást neki!

Mor3llo
bizony 😞 még biztos diagnózis nincsen, beszéltek lábszártöréstõl kezdve a térdkalács leválásig mindenrõl.
reméljük a legjobbakat, és hogy Francko tábornok mihamarabb visszatér!!!

France men
Nem igazán van feldobva a topic, de tegnap a királyunkat a klinikán kezelték <#shakehead><#sir><#sir> Épülj fel FRANCK!!!! <#rinya>

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
Breno még karatézni is tud 😮 kemény 😄

antijuve
jesszusom,ez durva

ups and downs

B0B0
Hát ez nem normális <#confused>

Kahn nélkül a bayern münchen már nem bayern münchen!

és bortányos videón ki az a f@sz nem a zöldek közûl való? öltözõt tévesztett és felhúzta a bayernes mezt%?!

többet biztos nem fog játszani
Kár hogy már nem Kahn volt a kapuban,pár zöld mezest ledarált volna itt...<#nyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Lell veri a csaját is... vagyis verte mert otthagyta mostanra asszem 😄

München ist ROT!!!