14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6713 Hmm, deja vúúúúúú... -
#6712 Nah, lassan kezdődik!!! -
#6711 Hát az tuti :D.Mármint hogy kiderül -
#6710 oké :) nem piszkálásként mondtam :) -
#6709 Na én csak annyit mondanék, hogy holnap kiderül lesz-e elődöntő vagy nem. -
IXEMGabeo #6708 11 éves fejjel akkoriból csak Zahovicra emlékeztem azért nem rossz:) Mendieta rémlik még a Valenciából...egyébként megsúgom akkor még nem is néztem a focit csak a nevelőfater felvette videon és gondoltam megnézem ezt a BL döntőt, hát rohadt jó volt:D:D 2003-ban kezdtem el igazán nézni a focit... -
#6707 Hármat is fogott: Zahovic, Carboni, és Pellegrino -
IXEMGabeo #6706 2001 óta pontosabban...az mekkora döntő volt 11-sekkel nyert a München a Valencia ellen Kahn kivédte Zahovic 11-sét többek között...azt hiszem 6-5 lett úgy az eredmény 11-sekkel... -
#6705 Hát ezaz. Én kiegyeznék simán azzal ha a bajnokságot és kupát elbukjuk de a BL-t behúzzuk. Persze a triplázás lenne az álom... -
#6704 Sőt, bármilyen Eu Kupát.Még az UEFA se jött össze 2 éve. -
#6703 Fontos a bajnokság is, hogy a fenébe ne lenne az.Csak BL-t már régebb óta nem nyert a csapat. -
#6702 Jó reggelt!
A bajnokság igen is mindig fontos! A BL meg a pénzt hozza! Ha az egyiket vagy a másikat ellazsáljunk, de főleg a bajnokit akkor egy idő után szaros kis közép csapat lesz belőlünk, mert nem lesz se játékos se szponzor se semmi. Amúgy meg nem szégyen egy bajnoki serleg meg egy német kupa győzelem se. És azért legyünk tisztába azzal ha nem leszünk a top 3-ban akkor nincs BL indulás!
Na de ezt csak én gondolom így. -
#6701 Viszont Robben és Böjten is játszhat holnap! ;) -
#6700 Engem már rég nem érdekel a bajnokság ha nem nyerünk bl-t akkot semmi eredményünk nincs.
Ribery nélkül meg még ennél is szürkébb lenne a csapat.
-
#6699 Kemény meccs lesz szerdán! Szépen készültök rá!!! -
#6698 le a kalappal! nagyon tud küzdeni ez a csapat! -
OPM #6697 első hely a bajnokságban, döntő a kupában és előny a bl-ben!
KELLEMES HÚSVÉTOT MINDEKINEK! -
#6696 grat grat!
Már csak a Schalke maradt ellenfélnek a bajnokságban. -
#6695 Grat a csapatnak, elképesztő, mit műveltünk a 2. félidőben! -
#6694 nyertünk. első hely ismét! -
#6693 15 perce kicsit jobban álltunk. -
#6692 Bazzeg, fasztabajkó Altintop!!! -
#6691 ajajj, Kurányi..1-2 -
#6690 Srácok, két perc alatt eldőlt a meccs?Azért még nincs vége, és Frankfurtban is a végén buktuk, de ez elég biztató eredmény :) -
#6689 Eddig jó! :)
-
#6688 Jó reggelt!
Már csak egy kis idő és kezdődik a rangadó! -
#6687 Jó reggelt!
Bár egy ideje nem sikerült ide írnom, na de most elmondom a gondolataimat. Először is hála az istennek nyerünk az MU ellen még ha az elején nem is úgy tűnt, hogy ez összejöhet. Viszont egy biztos Riberyt amíg jó pénzt kapunk érte el kéne adni. Szerintem nem nekünk való játékos. A hétvégi meccs meg igen fontos lesz, de remélem ami a kupában megmutatkozott különbség azt most a 90 percben gólra váltjuk. Bár az is biztos most valami meglepit kell előhúznunk. Biztos vagyok benne Magath amit eddig kitanulmányozott belőlünk azt mind a játékosok fejébe veri.
Most az a lényeg nyerjünk és a bajnokság meglegyen. A BL meg majd alakul, ha összejön a visszavágó boldogok leszünk, de ha nem akkor se fogunk keseregni mert mindent megtettünk.
-
#6686 Höhh, érdekes :))
Szerintem a forduló után már a Bayern lesz az első megint :) -
#6685 Úgy legyen! :) -
#6684 Csatlakozom, kell végre egy potenciállal rendelkező Anglia a VB-n! -
#6683 No, ez az intelligens hozzáállás -
#6682 Én inkább mielöbbi gyógyulást kívánok neki. -
#6681 Azért olyan nagyon nem vagyok optimista - ti viszont (Bayern-fanok) örülhettek e kép láttán:
-
#6680 Hivatalosan még nem jelentették be, hogy Rooney mennyit hagy ki csak a pletykalapok találgatnak. -
#6679 Meg tudom érteni :)
Ahogy olvasni lehetett, Rooney 2-4 hetet is kihagyhat, így sanszos, hogy szerdán nem fog játszani. -
#6678 Hatalmas volt, de én csak ma tudtam meghallgatni...valahogy az Olic gólja utáni másodpercek mással teltek, és nem igazán figyeltem már a TV-re:DDD
Vicces, hogy utána olvastam a fórumokat, és mondják h remélik h Rooney nem tud játszani a sérülése miatt a visszavágón? Gondoltam magamban, mivan? Milyen sérülés, semmi baja nemvolt:D aztán nézem az ismétléseket, és akkor látom h Gomez megindulásánál sérült le, csak kissé elvakultan néztem a meccset -
#6677 "Sziasztok.
Aki nézte a tegnap esti közvetítést a TV2 -n az nyílván hallotta az azóta már híressé vált bekiabálást hogy "Van Isten":D Erre reagálva a bőrgatya.hu felajánlott egy lehetőséget. Íme:
A Bőrgatya.hu - a magyar Bayern portál örömmel venné azon személy jelentkezését (vagy olyanét aki ismeri), aki az emlékezetes MU elleni keddi BL meccs végén élő adásban kiabálta be, hogy "Van Isten!" Oldalunk egy interjú lehetőséget ajánlana fel a nevezetes Bayern-fannak!
bőrgatya.hu"
:D
-
#6676 -
#6675 Gratulálok jobbak voltatok.
A visszavágón meg győzzön a jobb. -
#6674 3 divatcsapatodból lehet egy se megy ér az elődöntőbe? :D