Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Joachim Löw
El kell ismernünk, a spanyolok fantasztikusan játszottak, több helyzetük volt, teljesen megérdemelten nyertek. Az elsõ 15-20 percben nem volt gond, utána azonban eladott labdákkal és súlyos hibákkal felhoztuk az ellenfelet, elvesztettük a fonalat. A második játékrészben nagyobb nyomást gyakoroltunk, de igazán komoly helyzetünk nem volt. Az utolsó percig reménykedtem az egyenlítésben, de a játékunkban nem volt benne a gól, abban bízhattunk csak, hogy ellenfelünk hibázik, ez azonban nem következett be. Természetesen nem kell szégyenkeznünk, ezüstérmesek lettünk az Eb-n."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az igaz, hogy nem volt leszorítva, de én ezért ilyen helyzetben nem adtam volna 11-est. (Elképzelhetõ lett volna olyan szituáció, amikor ez egy góltól foszthatta volna meg a németeket, de szerintem ez nem az a helyzet volt)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ballackról:én picikét többet vártam volna tõle.Semmiképp nem õt szeretném okolni a vereségért,de lássuk be,ez nem volt egy túl jó meccse.De nagy játékos természetesen,csak egyszer nyerhetne már a döntõben!
Spanyolok megérdemelten nyertek,el kell mindenképp mondani.Ugyanez elvárható lenne az ellenféltõl ha a németek diadalmaskodtak volna.
Gabe-nek igaza van,az elsõ gól eléggé meghatározta a dolgokat.De igazából egy igazán nagy helyzetük se volt a németeknek.És hiába nagy küzdõk,labda nélkül a végén nem lehet gólt lõni.
Portugálok ellen jól ment,pedig hasonló típusú csapat a spanyollal.
Valahogy érezni lehetett hogy itt nem nagyon lesz egyenlítés.A Bayern azért nyomott a Getafe ellen,tettek a gólért,de itt erre esély sem volt.
Amúgy az a kezezés a 16-oson belül:nektek mi a véleményetek?
ups and downs
Összességében a jobb csapat nyert sajnos,és a legszomorúbb hogy most a németek mentálissan is vesztettek,mert néhány játékos jóval a meccs vége elõtt már feladta...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
na jó nem teljesen 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ettõl függetlenül nagyon tetszett a spanyolokban, hogy 0-1 után sem álltak le, gyönyörûen végigtámadták az egész meccset.
Lehmannak köszönhetõ többek közt, hogy nem jött össze még több spanyol gól.
Persze ha mindenki máshogy áll hozzá, illetve mindenki többet nyújt, akkor felnõhettek volna a spanyolokhoz.
Egyébként én azt gondolom, hogy jól vezette végig Ballack a németeket az EB-n, jól játszott.
Mostantõl ismét lehet a Bayernre koncentráli. Vajon ki lesz a "nagy" igazolás nyáron?
ups and downs
ups and downs
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Elég volt nekem a Köpke idõszakot kibírni, erre most itt ez a Lehman.
Ha rajta megy el a meccs én beperelem.
ups and downs
Vagy itt nincs bronzérem?
Nagyon remélem, hogy a németek emelik a magasba a kupát a végén.
ups and downs
Jobb lett volna, ha hosszabbítás van és utána nagy küzdelem, amiben eldõl, hogy ki a jobb.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Minõséget láthatóan pénzzel is lehet hozni.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Bár Abra papának lehet esélye...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ups and downs