Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Index.hu:

"Joachim Löw

El kell ismernünk, a spanyolok fantasztikusan játszottak, több helyzetük volt, teljesen megérdemelten nyertek. Az elsõ 15-20 percben nem volt gond, utána azonban eladott labdákkal és súlyos hibákkal felhoztuk az ellenfelet, elvesztettük a fonalat. A második játékrészben nagyobb nyomást gyakoroltunk, de igazán komoly helyzetünk nem volt. Az utolsó percig reménykedtem az egyenlítésben, de a játékunkban nem volt benne a gól, abban bízhattunk csak, hogy ellenfelünk hibázik, ez azonban nem következett be. Természetesen nem kell szégyenkeznünk, ezüstérmesek lettünk az Eb-n."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Taranov
Szerintem a kezezésnél csak felpattant a kezére a labda, nem tudom elképzelni, hogy lett volna benne szándékosság. Meg is ijedt tõle.
Az igaz, hogy nem volt leszorítva, de én ezért ilyen helyzetben nem adtam volna 11-est. (Elképzelhetõ lett volna olyan szituáció, amikor ez egy góltól foszthatta volna meg a németeket, de szerintem ez nem az a helyzet volt)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
Oké,Lahm elrúghatta volna Magyarországig azt a labdát,el is kellett volna,de Lehmann meg nemtom hova jött.Lahm láthatóan megállt,kommunikálhattak volna jobban.Mindegy végülis,Lehmannt sose tartottam klasszis kapusnak,nem is kérdés h Oli sokkal jobb (a VB döntõ ellenére,mert addig viszont õ meg Ballack vitte el azt a szürke német csapatot).És ha már a szürkeségnél járunk,örömmel látom h a VB után ismét gólgazdag,jó játékkal rukkoltak elõ a németek-szerintem. (persze voltak rossz meccseik)

Ballackról:én picikét többet vártam volna tõle.Semmiképp nem õt szeretném okolni a vereségért,de lássuk be,ez nem volt egy túl jó meccse.De nagy játékos természetesen,csak egyszer nyerhetne már a döntõben!

Spanyolok megérdemelten nyertek,el kell mindenképp mondani.Ugyanez elvárható lenne az ellenféltõl ha a németek diadalmaskodtak volna.
Gabe-nek igaza van,az elsõ gól eléggé meghatározta a dolgokat.De igazából egy igazán nagy helyzetük se volt a németeknek.És hiába nagy küzdõk,labda nélkül a végén nem lehet gólt lõni.
Portugálok ellen jól ment,pedig hasonló típusú csapat a spanyollal.

Valahogy érezni lehetett hogy itt nem nagyon lesz egyenlítés.A Bayern azért nyomott a Getafe ellen,tettek a gólért,de itt erre esély sem volt.

Amúgy az a kezezés a 16-oson belül:nektek mi a véleményetek?

ups and downs

Ez Lahm gólja volt egyértelmûen.Pozicióelõnyben volt a spanyol gyerekel szemben,és ilyenkor nem várok a kapusra hanem felrúgom az 50 sorba a labdát.Sajnos mondhatni ezen ment el,mert amig 0-0 volt addig nem jött ki ennyire a Spanyolok fölénye,de innen néhány rövid periódust leszámítva az volt amit õk akartak.
Összességében a jobb csapat nyert sajnos,és a legszomorúbb hogy most a németek mentálissan is vesztettek,mert néhány játékos jóval a meccs vége elõtt már feladta...

limperatore
jaja kicsit felelõtlen volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Taranov
Hát nem tudom, én ott inkább Lahmot éreztem bûnösnek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

limperatore
meg hogy összejött 😛

na jó nem teljesen 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Taranov
Hát végülis 2002-ben, 2006-ban és 2008-ban is érmet kaptak a németek, szóval ez nem is kérdés, hogy számolni kell velük.
Ettõl függetlenül nagyon tetszett a spanyolokban, hogy 0-1 után sem álltak le, gyönyörûen végigtámadták az egész meccset.
Lehmannak köszönhetõ többek közt, hogy nem jött össze még több spanyol gól.

Taranov
Sajnos itt lefocizták a németeket, nem igazán Ballack hibája volt.
Persze ha mindenki máshogy áll hozzá, illetve mindenki többet nyújt, akkor felnõhettek volna a spanyolokhoz.
Egyébként én azt gondolom, hogy jól vezette végig Ballack a németeket az EB-n, jól játszott.

Bercy
Spanyolok megérdemelten nyertek, nem lemákoltak, így nem is bosszankodok. Sajnos a VB után az EB se jött össze, de a sok fikázónak el kell ismernie, hogy számolni kell a németekkel.

Mostantõl ismét lehet a Bayernre koncentráli. Vajon ki lesz a "nagy" igazolás nyáron?
antijuve
szegény Ballack...sztem már kilehet a sok ezüsttõl.amúgy ezen a meccsen elég halványan játszott....

ups and downs

antijuve
hát de balfaszkodott.Lehmannal sztem az nagy baj h bravúrkapus.Vannak nagy védései de sztem eszméletlen bizonytalan úgy általában.Más kérdés hogy Lahm is lehetett volna tökösebb annál a gólnál,úgyhogy ez a kettõjük sara.Sajna el kell ismerni h ezen a meccsen jobbak voltak a spanyolok, a németek meg nem tudták hozni a portugál-formát.Viszont szerintem ez így is egy szép eredmény,a sokak által lesajnált Bundesligaból mégiscsak ki lehet rakni jelenleg Európa második legjobb csapatát.Sok PL majmolónak meg nem is volt itt a csapata😊.

ups and downs

5w0rdf15h
reméljük nem balfaszkodik mind a BL döntõn anno...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
Ámen!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Az igaz. Most is meg fogjuk. De nem a kapus miatt 😛
Köpke idõszak?Bár olyan lenne ez is.Ugyanis vele megnyertük az EB-t...

Mor3llo
Össze fogja ott szedni magát, szerintem...legalább remélem 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
én is félek tõle h valamit belepkézik.

ups and downs

Bercy
Jajja csak Lehman ne balfaszkodjon.
Elég volt nekem a Köpke idõszakot kibírni, erre most itt ez a Lehman.
Ha rajta megy el a meccs én beperelem.
antijuve
Igen.Jobb is, hogy most "jött ki" ez a gyengébb produkció, így a döntõre megint elõjöhet a portugálok elleni futball.Remélem a spanyolok kifocizták magukat tegnap😊)

ups and downs

Taranov
Ja értem, azt hittem, hogy az bronzérmes, aki kevésbé kap ki az elõdöntõben.

antijuve
nincs bronzmeccs.az oroszok és a törökök bronzérmesek

ups and downs

Bercy
Szerintem nem kapnak érmet, de mind a törökök mind az oroszok bronzérmesnek nevezhetik magukat.
Taranov
És az elõdöntõk eredménye azt jelenti, hogy a törökök a bronzérmesek?
Vagy itt nincs bronzérem?

Bercy
Majd a spanyolok ellen vasárnap... Ott ismét csúcs formát kell nyújtani.
Nagyon remélem, hogy a németek emelik a magasba a kupát a végén.
antijuve
én is kicsit jobb játékot vártam volna a németektõl (én mindig is németdrukker vtam😊),törökök nem azt játszották ami várható lett volna tõlük,hanem támadtak rendesen.ezért már szimpatikusabbak mint mondjuk a világbajnok (leglábbis nekem), én is szurkoltam a törököknek,de csak az elõdöntõig, amit elértek tiszteletreméltó eredmény.

ups and downs

Taranov
A portugálok ellen nagyon tetszettek a németek, de sajnos ezt a múltkori meccset _szerintem_ (bár török drukker vagyok 😊 nem érdemelték meg teljes mértékben.
Jobb lett volna, ha hosszabbítás van és utána nagy küzdelem, amiben eldõl, hogy ki a jobb.

B0B0
De otthon a Bayernben játszott utoljára

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ballack csak ex-bayernes😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

B0B0
Skacok! Még mindig áll az, hogy a német válogatottban csak Bayernes játékosok rúgtak gólt 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
hát igen,sok sót nem evett meg.

ups and downs

Taranov
Ezt kevésbé bánom, mintha Poldi hercegtõl köszöntünk volna el.

antijuve
Dos Santostól elköszöntünk

ups and downs

Taranov
Van valami újabb hír a nyári átigazolásokról?

antijuve
ja,kezd egyre több divatdrukkerjük lenni😊))

ups and downs

am. annyi pénz és mostmár szurkolói támogatás van az orosz fociba, hogy lassan bemegy a TOP5-be. Hollandiát kicsapva.

Minõséget láthatóan pénzzel is lehet hozni.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
Nehéz lesz megszerezni bárkinek is.A Zenit kijelentette, hogy pénzük van, õk csapatot akarnak.És megfogják tartani Arshavint, bármit áron.
Bár Abra papának lehet esélye...

LasCar16
höhö Carletto már kinézte magának 😄Ddd

#acm

Mor3llo
Lehet rá kellene csörögni<#ravasz1>

antijuve
szóljunk már akkor Uli-nak hogy: Haver,kéne ez a gyerek a Zenitbõl!😄

ups and downs

Mor3llo
hát, eb topicban énis ezt kívántam 😄DD

antijuve
ha már az igazolásoknál járunk:egy Arshavint szívesen látnék a csapatban😄DD

ups and downs

Mor3llo
Sokkal jobb lenne ha útközben ráesne a vonatra egy meteorit, stb 😄

antijuve
azzal a lendülettel mehetne is tovább😛

ups and downs

Mor3llo
Gyorsvonattal érkezik...

Ja,már majdnem itt van...

c ronaldo jön a bayernbe!
5w0rdf15h
talán juve...bár EB után többet tudunk majd, sok a pletyka

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
nem tudok róla (tavaly volt ugye az a Valenciás ügye,de mégsem lett belõle semmi).Szerintem kevés az esély hogy a Münchennél folytatná ha eljön a HSV-tól (amirõl asszem most nincs szó,de lehet vannak jobban értesültek),minta úgy emlékeznék hogy elzárkózott volna a tranzakció elõl.Aztán persze sosem lehet tudni (elég ha csak erre a Ronaldo-dologra gondolunk). Pedig jó lenne...😄

ups and downs

Taranov
Van már konkrét terv róla, hogy hová megy?