14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6793 Csak annyit a kiállításról, hogy ha rafaelt kiállította akkor badstubert is ki kellett volna. Páros lábbal beleszállt Valenciaba. Amúgy meg ribery nálam itt leírta magát amit a kiállításnál művelt. Nem tudta mit csináljon Rafaelel mert a srác teljesen levette inkább kiállítatta. Az ilyen nálam elmehet a retkes..... -
#6792 Nos, ezért gyűlöli őt sok szurkoló. Milyen kifejezés ez, hogy kiállítatták? Meg ilyenek a németek?! Idióta barom, ez most felkúrt agyilag..
Arról bezzeg nem beszél, hogy nem illene a fair play szellemében kijelenteni, hogy Rooney hótbiztos, hogy nem játszik, erre röhögő pofával berakja. Mondjuk erre Van Gaal tuti, h készült..
Tegnap az első félidőben lefociztak minket, ezenkívül mondhatni, hogy 3 félidő a miénk volt. Labdabirtoklásban, kapuralövésben...
Persze a gyengébb csapat ment tovább. Le kéne szokni a piáról, Sir 'Chatman' Alex -
#6791 Szánalmas.Ha kikapnak/kiesnek az mindig más hibája.Ha annyira féltette Rooney-t, akkor minek küldte pályára (amúgy is itt etették a népet, hogy több hét mire felépül).A kiállítást is csak ő vitathatja persze.Meg, hogy utaztak a kiállításra...Tényleg borzalom, hogy a sárga lapos játékosra játszott a Bayern.Istenem, nehogy elismerje a másik csapatot.Mindegy, nem kell vele foglalkozni.De ezen csak nevetni tudok :) -
#6790 Felesleges beszélni arról, hogy mi lenne, HA nem lenne Robbery. VAN ÉS KÉSZ! -
Nyilatkozik az intelligens angol...alkoholista barom... -
#6788 rühellem van bommelt, kiütött h hosszabított:X
olic persze jó de a játék gynege ha nem lenne robben és ribery úgyérzem nem lennénk itt.
gomezzel meg pranjiccal nyernénk bl-t?
hiába vagyok bayern szurkoló ha irritál h nem bírnak egy normális támadást felépíteni rossz nézni.
most is csak a bl győzelem mentené meg a csapatot mert akkor legalább lenne eredmény aminek már évek óta se híre se hamva -
#6787 Ja, és Olic lehet hogy nem az a világklasszis csatár, de ebben a párharcban is két gólt lőtt, ha többet már nem is csinál a szezonban, már megérte megszerezni. -
#6786 Na, most jutottam el ide.Hát 2-0ig volt netem, aztán elszállt, utána így-úgy próbáltam követni az eseményeket.Komolyan 2-0nál már azon izgultam h ne legyen nagy zakó a végén, 3-0nál meg...De ez elképesztő, hihetetlen mit fordítottak a fiúk.3-0ról!!!Tényleg nem találom a szavakat.Butt az első gólt alaposan benyelte, a többit nem volt szerencsém látni, de nem is érdekel, talán jobb is, mert lehet h már meghaltam vna az izgalomtól a végén :D.
Hányszor volt pengeélen a továbbjutásunk??Juventus elleni meccs előtt, a Fiorentina ellen is szarul álltunk kétszer is, a tegnapról ne is beszéljünk.És mindig sikerült valahogy továbbmenni, mostmár nem szabad megállni Madridig!Nem szabad lebecsülni a Lyont, ők sem véletlen elődöntősök (Realt pl elintézték), de a másik ág sokkal nehezebb.Nem szabad ezt a lehetőséget kihagyni.Aztán majd meglátjuk, de most még örüljünk ennek az elődöntőnek.Mikor is voltunk itt utoljára?Hirtelen nem is emlékszem.
-
#6785 Valóban, nem a kiállítás, hanem a kiállítás által előidézett szituáció volt a szerencsénk... Sztem, ha marad Raffael, akkor nem tudtuk volna lehozni a meccset. De nem maradt, és nem érdekelnek engem se a "ha"-val kezdődő mondatok... :)
Igazából leszarom, h mi volt, továbbmentünk kész!
Mindenesetre a vak is látja, h milyen posztra, posztokra kell igazolnunk... -
#6784 Megéltem 99-et, emlékszem még apámmal is majdnem harcoltam, mert szétbasztam egy csempét a fürdőszobában...olyan ideget még nem éreztem azóta se...sztem kihordtam egy agyvérzést lábon... :) --> azóta gyűlölöm tiszta szívből a vörösöket, mert ahhoz a meccshez semmi közük nem volt, momentumuk sem nagyon, mégis győztek. Csakúgy, mint tegnap az első félidőben nekünk sem.
Lyon nagyon kemény lesz...gyorsak, mozgékonyak...a mi védekezésünk viszont sokszor lassú és körülményes. De taktikailag sokkal kifinomultabbak vagyunk és összességében egyénileg is erősebbek. Meg kell verni őket és jöjjön inkább az Inter a döntőben. -
#6783 Grat a továbbjutáshoz, nagy meccs volt mindkettő :)
Viszont a Lyon otthon nagyon tökmarkolászó tud ám lenni, ott kell nagyon figyelnetek, hazai pályán pedig simán megruházzátok őket :D
Bayern-Barca döntőt!!!!! :D -
paj01 #6782 Graat!:)
Robben egy allat!:D ez most nem szerence kerdese volt!
De sztem Barca akarkit kivegez...:( -
OPM #6781 amíg eredményes a csapat, engem aztán nem érdekel min múlik
Olic kegyetlen ahogy lerohanta állandóan Van der Sar-t, szerintem is messze a csapat legjobbja az utóbbi hetekben! Egyet kell értsek, lassan de biztosan Van Bommel kezd hasonlítani a jó öreg Effenberghez ilyen játékosokra lehet építeni!
-
#6780 Jó reggelt!
Tegnap este nem volt humorom valahogy a meccs közben írni mert inkább az ide rágott, hogy lehet ilyen szarul kezdeni és azon gondolkodtam vajon hányat kapunk még mire szünet lesz és esetleg rendet tesznek a fejekben. Hát igen valami a szokásos német mentalitásból előjött mert ha mást nem is de a németek keményen tolják akár 90 percen is keresztül még ha nem is biztos, hogy hisznek abban, hogy valamit elérnek. Most sikerült csak rúgtunk a végére 2 ami tovább vitte csapatot az elődöntőben. Bár jó érzés lenne egyszer nem szívroham közeli állapotban végignézni egy BL meccset.
Talán most már valamit a védelemmel is kezdeni kéne ha a Lyon ellen is tovább akarunk jutni és esetlegesen a döntőt is megnyerhessük. Ami most vár ránk az nem lesz könnyi menetelés. Hétvégén Leverkisen ellen kell megmutatni mit is tudunk, de mellette most már nagyon oda kell figyelni nehogy valaki megsérüljön.
Viszont nem akarom dicsérni az angol bajnokságot, de kijött azért meccs közben is, hogy ott másabb tempó van mit a bundesligában. Azért ha azt karjuk, hogy az egész német bajnokságot magasabb szinten emlegessék, ahhoz most kell mindent megtenni egy BL győzelem és egy Euro liga győzelem valamit bajnokság erősödése sokat javítana rajta. Sajna Most a topp bajnokság az angol meg a spanyol de, ha a német valahova a kettő közé esetleg elé keveredne ide is rengeteg sztár igazolna és nekünk is lenne tartós BL négy közötti csapatunk.
A jövőbe tekintve, hogy inter vagy barca egyik se könnyű , de én most úgy látom talán jobb lenne ha az inter kiejtené a barcát. A két csapat inkább közelebb van egymáshoz tudásban és jobb döntő is lenne mint a barcával. De ha nem jutunk tovább akkor pedig a lyon alázza meg a barcát mert én őket képesnek tartom rá. -
rumkola #6779 Basszátok meg ezt nem gondoltam volna :)
MU-t vártam befutónak, de 3-ról felállni az megérdemli a nagy elismerést!
Szóval gratula srácok /mondja egy Barca drukker/! -
Tomy Lee #6778 Alex még a rágóját is lenyelte a második vendég gólnál lol:D
Szép volt,nagy grat Brayern-nek! -
#6777 1-2 ember? Én pont azt látom, hogy Olic hozza mostanában tűzbe a bandát! És akárki akármit mond, Van Bommel eszméletlen jó, kurva jól szedi össze az embereket a középpályán! És most már szinte tuti, hogy ha döntőt játszunk, ott lesz ő is.
Ribery adta ugyan a gólpasszt, de amellett egy nagy nulla volt magához képest. Persze bont ilyen szinten bíztam benne, hogy egyszer megvillant. Megtette!
A 99-re csak annyit: a Manchesternek az volt az egyetlen sikerélménye ellenünk, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ellenünk csak abból élnek. Puff. Mellesleg 99-es győzelmük után 2 évvel nyertünk mi is BL-t. Mikor is nyert utoljára BL a MU? 2008? Hmmm. :) -
#6776 2 hete azt mondták, hogy a Barcának és a MU-nak nincs ellenfele, aztán tessék. Erre nem lehet felkészülni sosem! -
#6775 hatalmas grat a bayernnek, én éreztem hogy tovább fog menni a német összetartás miatt
sztem így már ribery se fog elmenni ha döntőbe kerül a bayern
jó lenne egy Bayern-Inter döntő, nagyon érzem hogy ez lesz :) -
Gabe18 #6774 99-ért csak az lenne "kompenzáció" ha mi is nyernénk a MU ellen egy BL döntőt úgy ahogy ők akkor.De ilyen nyilván nemigen lesz még egy.Aki azt Bayern szurkolóként megélte annak egy negyedöntős továbbjutás nem érhet kompenzációt szerintem.
Persze egy ilyen párosítás óriási meccs lesz valószínűleg amíg foci a foci.
Ma 0-3-nál,és hétvégén a Schalke ellen mikor emberhátrányba kerültünk,előjött valami olyan ami utoljára talán a 2001-es csapatban volt meg.Hogy lehet hogy nem játszanak jól,de mégis érezni lehetett hogy van még esély.Van még tartása a csapatnak,és bár minden ellenünk szól,van még remény.
Robben akármennyibe is került,kétszer annyit is megért volna.Óriási vétel volt.Pedig ma neki se ment igazán. -
#6773 szerénység nem vezet sehova csak semmitmondó játékhoz és szerencséhez.
Észbe kellene kapni a vezetőségnek is hogy végre ne csak 1-2 emberen múljon a csapat teljesítménye... -
IXEMGabeo #6772 gyerekek ez szép volt küzdeni tudás 5-ös:) örülök h a nagyképű bandát elintézte a Bayern mostmár az öreg Ferguson rághatja a rágóját:D:D:D -
OPM #6771 szerintem simán benne van hogy a lyon kiüt minket, egyáltalán nem lenne égés. bravúr volt a csapattól idáig eljutni! a bl trófea pedig még nagyon messze :) de ha ilyen szerényen dolgozunk tovább mint azt eddig tettük az egyeneskieséses szakaszban akkor bármi megtörténhet! -
#6770 De most már érzek valamit.
Érzem,legalábbis remélem h most már semmi nem állít meg minket:)
-
#6769 Nana! Még van addig 2 Lyon meccs, ami szintén pokol lehet!
DE MA ÜNNEPLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6768 de ha ezek után a lyon ellen kiesünk.....
Végre megint elérhető közelségben van a bl trófea... -
#6767 Hát nagyon örülök, hogy továbbjutottunk. Ott a helyünk a legjobbak között akárki akármit mond!
Lehet robbenezni meg riberyzni de egy csapatot a csapattagok alkotják...
Az előző meccsen úgy érzem mi játszottunk jobban és most is a kiállítás után egészen a győztes gólig nyomtunk.
A védelmen csiszolni kell és akkor tuti a csapat (na meg egy jó irányító, de ezt már mondtam ezerszer).
A nani gyerekből meg nagy sztár lesz ha így folytatja. Szó szerint majdnem kifutotta a lelkét is.
A lyont nem szabad viszont lebecsülni. Jók! Estünk már ki miattuk!
Ha nagy mellénnyel megy a csapat fel ellenük akkor nem jutunk döntöbe. Remélem ezt van gaal is tudja és ott leszünk madridba!!! -
#6766 Gratulálok megérdemelten jutottatok tovább, mert nem adtátok fel.
Ezúttal is Robben lőtte tovább a Bayernt -
#6765 EZEK VAGYUNK MI BASSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STERN DES SÜDENS, KäMPFEN UND SIEGEN!!!!!!!
SOSEM ADJUK FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6764 nyugi ő sérült lesz:) -
barcames #6763 barca lehet kifog egy rossz napot, de MESSI NEM! -
#6762 bajba kerülnénk?sponzorok elhagynának.
messze a leggazdagabb német klubb a bayern.
komolyan baxarok elkezdem nézni a 9. percben 2-0 mondom jóvan ennyi nem is néztem továb erre továbbjutunk:D
Most már kötelező nyerni, bár ilyen játékkal nem sokra megyünk, komolyan már azért nem nézek bayern meccset mert annyira gyenge a játék h az szégyen a manchester klasszisokkal de tényleg milliószor jobb volt, hozzá képest a bayern ilyen kis közép csapat volt aki most éli aranykorát.
komolyan ilyenkor visszagondolok még 99-re főleg most a döntőre azt a bayern élvezet volt nézni ezt meg szenvedés.
robben meg ribery nélkül a béka segge alatt se lennnék....
-
OPM #6761 a Barcával csak a döntőben kerülhetünk össze, ott pedig ugyebár 1 meccs dönt
nehezen hihető, de kifoghatnak ők is egy rossz napot, amikor egy x-re jók lehetünk
persze előtte a Lyon kemény dió lesz nagyon... -
OPM #6760 egy kiállítást nem neveznék szerencsének :) szerintem a kiállítás nélkül is lett volna simán esély hozni továbbjutásra a meccset -
#6759 Grat! mázlitok van, meg nagy szívetek, de a Barcanak idén már nincs ellenfele. -
#6758 így van, ott nekik volt mákjuk, itt meg fordult a kocka :) -
#6757 Thx! Ma jobb volt a Manu, de szerencsénk volt a kiállítással és Robben ismét nagy gólt lőtt!
Azt hiszem 99-ért megkaptuk a kompenzációt! -
#6756 3-0-ról felállni, gyönyörű! Döntőben vagytok szinte tuti :D -
#6755 gratula a továbbjutáshoz :) -
SzocsA #6754 HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!