Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Hibázott, de azért szerintem lehet rá számítani a jövõben!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Hát Lell azért igen messze van még egy ilyen rossz Lahm szintjétõl is...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Uh! 😊 Banyeg Demichelis volt az elõzõ szezon legjobb védõje nálam, és szinte minden meccset végigjátszott<#smile>

München ist ROT!!!

Taranov
És nem lesz hiány középhátvédbõl? Demichelis fog talán ott játszani?
(Egyébként én sajnos egy bajnokit sem látok, mióta a Sportklubon adják a Bundesligát)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Már játszott is ellenünk bajnokin <#vigyor>
Buyten megvan.. meg a csodacsilalg Breno akit volt szerencsém élõben megtekinteni az Anderlecht ellen, no hát nem fûznék hozzá semmit.. <#hehe>

München ist ROT!!!

Taranov
Közben látom, hogy õ már a Hannoverben van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ilyen csapattal viszont illett volna nyerni.
A középsõ védõkkel mi a helyzet? Van Buyten megvan még? (Ehhez kapcsolódó kérdés: Ismaellel mi a helyzet, régebben mintha valami sérülés miatt került volna ki a keretbõl, de azóta sem látom)

France men
Maga a kezdõcsapatot nem mondhatnám olyan tartalékosnak!!!
---------------------Rensing--------------------

-Sagnol-----Lucio--------------Micho-------Lell-

-Altintop-----Bommel----Borowski--------Schweini-

-----------------Toni------Klose-----------------

No de nézhetjük, úgy a dolgot, hogy a középpályáról hiányzott a Bundesliga legjobb játékosa és Zé Roberto aki szintén nagyon nagy spiler, (csak sajnos jövöre elmegy 😞 ), Uli meg azt hiszi, hogy ilyen Borowskikkal lehet õt pótolni...! Tény, hogy Ribery nélkül semmire nem mentünk! Plussz még Lahm is hiányzik a bal oldalról ami azért szntem nem akkora gáz mert Lell is kezdett tavaly végig csak a jobb oldalon! Úgyhogy KLinsinek össze kell kapni a gárdát, és Szeptemberben meg már várjuk RIBÉRY-t 😊

München ist ROT!!!

Taranov
Én ismerek egy Yilmazt, aki szerintem török, de nem válogatott. Lehet viszont, hogy õ egy másik Yilmaz.

Taranov
Nem örülök a vereségnek, de a nevekbõl ítélve eléggé tartalékos volt a csapat.

France men
Yilmaz és Ekici az ifikbõl vannak és azért edzettek a felnõttekkel, hogy meglegyen a létszám, de majd ahogy visszatér az össze sztár ami most már lassan bekövetkezik akkor mennek vissza az amatörökbe vagy az ifibe!

Egyébként Léderer rosszul tudja --> Az a wenya vagy NGenya (a bantu nigger), na õ nincs hozzánk igazolva, csak nálunk edz 3 hétig és meccseken is játszhat!

München ist ROT!!!

II Rocky II
sztem saját nevelés lehet..énse halottam még róla 😄
sõõt a Chelseaben golt lõtt ,Di Stanto is ...õ is fura 😄
ja fura hiszen tavaly a bundesliban megverték majd a végén vmi tétnélküli meccs is volt ha jól emlékszem akkor meg iksz lett:S
most meg igazi tétje volt végülis és kikaptak :S
a legjobban kahn miatt birtam a bayernt <#vigyor3>

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Ez elég nagy meglepetésnek tûnik így elsõre.
De ki az az Ekici, aki a Bayern gólját lõtte?

II Rocky II
váó most nézem kikapottt a bayern :S nem semmi
hajnal legalább gólt ennek örülök..ennél jobban bemutatkozni az új csapatban nem is lehetne :]

24 - Exile -Nov.23

Taranov
És vagy Luca Toni lõ 2 gólt, vagy egyet õ és egyet Schweinsteiger.

Taranov
Én 2-0-ra 😊

vagyis nem döntõ csak a kupa döl el
ma döntõ 😛 3:1 re tippelek ti?
Halitok

Van egy kb. 4 honapos bayern oldal most van fejujítás alatt nagyon kafa lesz lesz bayern magazin,bayern TV lesz minden de kéne még pár ember ezért itt meghírdetem hogy milyen posztokra lehet jelentkezni!

posztok:
Szerkesztõ ( minél több ) -Naponta híreket fordít
Fórumos (1-2 Darab) -Az oldal forumába írdogál
Galériás (betelt) -Képeket gyüj össze és teszi be a képekhez
Videos (1 D😎 -Videokat gyüjt és teszi be a videokhoz
Grafikus (1 D😎 -Flash-okat képeket( méretez,alakít át kérésre )
Banner cserélõ (1 D😎 -Mindenkive bannert cserél
Bayern TV-s -a Bayern TV misörát csinálja heti egy adás kell
Bayern Magazin (1 DB -A Bayern magazint szerkeszti
Bayern radio (1-2 Darab) -A Bayern meccsei komentálja mikrafonon a rádioba (bayern radio) azok kedvéjért aki nem tudják nézni!

senkit nem utasítunk el !aki jelentkezne annak msn: [email protected] e-mail: [email protected]

az oldal: www.fc-bayern.cwi.hu

és mindenki mondja meg egymásnak hogy nézzenek be erre az oldalra mert nagyon király lesz a felujítások után de most se utolsó

Taranov
Na, neki örülök.

5w0rdf15h
Borowski a Werderbõl....de azon kívül...passz

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
Én még nem hallottam ilyenrõl a fociban, hogy hûségnyilatkozat.
Ha élõ szerzõdése van, a klubja dönti el, hogy engedi-e kivásárolni, nem?

Egyébként nagyon megköszönném, ha valaki összefoglalná az érkezõket és a távozókat, mert én nem igazán vagyok tisztában pl. azzal, hogy Button kívül érkezett-e végül valaki.

B0B0
Nemzeti Sport meginthozta önmagát:

"A legtöbb bajnoki aranyéremmel büszkélkedõ, aktuális címvédõ Bayern München speciel egyetlen játékost sem igazolt az elmúlt héten, ennek ellenére nem unatkoztak a „bõrgatyások” és híveik: Lukas Podolski és Bastian Schweinsteiger hûségnyilatkozatot tett mellettük, bemutatták az új, igazán ütõsre sikeredett fehér és fekete mezeket, és kiderült, hogy a csapat esze, a kontinenstorna után sikeres mûtéten átesõ Franck Ribéry már szeptemberben elkezdheti az edzéseket.

Az edzõ, a Mario Gomezrõl immáron hivatalosan is lemondó Jürgen Klinsmann csupán egyetlen dolog miatt ráncolhatja homlokát az elsõ bajnokiig: a szupertehetséges, de rutintalan Michael Rensing vagy a tapasztalt, de már 34 esztendõs Hans-Jörg Butt vegye át a visszavonult portás, Oliver Kahn örökét?"

-Schweinsteigernek és Podolskinak is élõ szerzõdése van, úgyhogy nem tudom milyen hûségnyilatkozatot tettek, talán elõfizettek egy Chello Light-ra?
-Az EB-n megmondta Klinsmann, hogy Rensing toronymagasan az elsõszámú kapus!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Ej srácok nagy a punnyadás... ma döntõ!!! DORTMUND - BAYERN!! <#pias>

München ist ROT!!!

Mor3llo
Huh, elég betyárak<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men
Új mezek:

BL:

Idegenbeli:

München ist ROT!!!

antijuve
deee, Dos Santos távozott pl

ups and downs

II Rocky II
jött borowski és butt? és nem ment még el senkise?jól vagyok informálva?

24 - Exile -Nov.23

hupsz rosszul írtam az üzenetemnél a linket kimaradt egy kötöjel javítom http://www.fc-bayern.cwi.hu
Hali nemrég újult fel az oldalam http://www.fc-bayern.cwi.hu és szeretném fellendíteni ha van hír amit lehet fordítani akkor azt lefordítjuk nagyon fejlõdõ oldal 1 hetes az új oldal eddig másikfajta oldal volt rajta!

várom:szerkesztõk,Deiningerek,Fórumosok,programozok,aki Flashoz értenek,Segítõk...jelentkezését ( senkit nem utasítunk el! )

aki eljön az oldalra az regisztráljon mert sok dolog csak úgy látszik!
http://www.fcbayern.cwi.hu
B0B0

B0B0

B0B0
NSO=kacsa

antijuve

ups and downs

megérdemelték volna a németek a gyõzelmet ahogy a hollandok is! vagy elbízták magukat vagy nemtudom mi volt velük! egyszerûen nem lehet azt elhinni hogy egyszer sem találták el a kaput! lámpalázuk volt vagy mi a törökök ellen hogy játszottak fõleg Schweinsteiger õ volt ribery a német vállogatottban!
lahm nem tudom hogy miért hagyta abba a csatár üldõzését! a kapusra számítot . õ volt a legkissebb és a leggyorsabb. és azt sem értem hogy hogy tudták a németeket fejbárbajban lenyomni a sokkal kissebb spanyolok!

ez van a spanyolok is megérdemelték a gyõzelmet!

ballacknak semmi sem sikerûl mindig elbukik a dontõben két év alatt 8 ezüstöt gyûjtött be! szegény
ballack átka
ez a meccs alapján sztem megérdemelte, hogy nem nyert, mert valami undorítóan játszott, alattomosan rúgott oda nagyon sokszor és 1000%ig biztos vagyok benne hogy a második legtöbbet szabálytalankodó játékoshoz képest is sokkal többet szabálytalankodott...

Taranov
Hát én azért a törököket jobban sajnálom, fõleg hogy a 86. percben egyenlítettek.

Igazad(igazatok) van, csak erre azt tudom mondom a 2. helynél nincs rosszabb, fölég egy döntõt elbukni, Németek ált. benne vannak az elsõ 3-ba , csak nem nyernek vagy rég nyertek 😞
Taranov
Igazatok van mindenben, amit leírtatok.

Bercy
Szerintem ez a kulcs szó, hogy nem történt igazságtalanság. A spanyolok tegnap jobbak voltak. Nem mákoltak, egyszerûen jobbak voltak. Így egyáltalán nem bosszant a végeredmény csak kicsit elszomorít.
A németek játékába nem volt fantázia. Ilyen a foci.
Hát ha 1-0 a németeknek,akkor azért merõben más az egész.Azért akkora különbség nem lett volna úgy,fõleg mivel onnan a spanyoloknak kellett volna nyitni,hogy azt mondanám hogy onnan is tuti spanyol gyõzelem.
Ettõl függetlenül nem érzem hogy nagy igazságtalanság történt volna.Sajnos pár ember hitehagyott lett túl hamar,a védelmet meg alapjaiban kell átalakitani a VB-re.Na meg egy új kapus,és nem ártana ha Gomez a válogatottban is úgy játszana mint a klubjában (Podolski-Schweinsteiger meg forditva).
Szép eredmény ez az ezüst,csak a vereség napján nem könnyû ezt érezni.Sok csapat cserélne velünk,akik már rég pihenön vannak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
Klinsi számított rá a válogatottban,úgyhogy biztos megkapja majd a kellõ bizalmat.Már persze ha marad.Furcsa lenne zebramezben😊

jóéjt

ups and downs

Bercy
Remélem poldi marad, itt a válogatottban egy új poszton láthattuk játszani és nem volt rossz. Szerintem Jürgen is hasonló helyen játszattja majd.
antijuve
ki tudja.felesleges is ezen rágódni.azt hittem a spanyolok az elõdöntõben voltak a csúcson.hát tévedtem<#idiota>

ups and downs

antijuve
Sõt,van olyan h még azt se.

Amúgy hogy a Münchenrõl is essen szó: Poldit ugye a Juve akarja megvenni elvileg.Én szeretném ha maradna.Nagyon várom már a szezonkezdetet Klinsmannal!

ups and downs

Bercy
Hát a mai meccs alapján ha 1-0 a németeknek, a spanyolok onnan is nyertek volna...szerintem
Löw tisztán látta a dolgokat, nem beszélt hülyeségeket, nem mentegetõzött. Korrekt hozzáállásnak tartom az övét.
Bercy
Hát gondolj bele, hogy szereléseknél se csak a szándékos szabálytalanságot fújják le. Ami szabálytalan az szabálytalan, mégha véletlen is. A szándékosság csak a lapokat befolyásolja.
antijuve
Na igen.Jöhetne a "ha":1-0 a németeknek satöbbi.Volt még utána 80 perc....Löw korrektül nyilatkozott,teljesen helyesen látta a dolgokat.

ups and downs

Taranov
Ezt nem tudtam, azt hittem, hogy csak a "szándékos" kezezést kell befújni. Persze ha így lenne, nem lehetne megítélni, hogy melyik volt szándékos.

Bercy
Hát szabály szerint a véletlen kezezést is le kell fújni ha nincs testhez szorítva a kéz. Szóval az egyértelmüen 11-es de mivel véletlen kéz ezért piros lap nem jár.
De úgy gondolom teljesen mind1, a spanyolok jobbak voltak, megérdemelten nyertek.