Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
München ist ROT!!!
(Egyébként én sajnos egy bajnokit sem látok, mióta a Sportklubon adják a Bundesligát)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Buyten megvan.. meg a csodacsilalg Breno akit volt szerencsém élõben megtekinteni az Anderlecht ellen, no hát nem fûznék hozzá semmit.. <#hehe>#hehe>
München ist ROT!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A középsõ védõkkel mi a helyzet? Van Buyten megvan még? (Ehhez kapcsolódó kérdés: Ismaellel mi a helyzet, régebben mintha valami sérülés miatt került volna ki a keretbõl, de azóta sem látom)
---------------------Rensing--------------------
-Sagnol-----Lucio--------------Micho-------Lell-
-Altintop-----Bommel----Borowski--------Schweini-
-----------------Toni------Klose-----------------
No de nézhetjük, úgy a dolgot, hogy a középpályáról hiányzott a Bundesliga legjobb játékosa és Zé Roberto aki szintén nagyon nagy spiler, (csak sajnos jövöre elmegy 😞 ), Uli meg azt hiszi, hogy ilyen Borowskikkal lehet õt pótolni...! Tény, hogy Ribery nélkül semmire nem mentünk! Plussz még Lahm is hiányzik a bal oldalról ami azért szntem nem akkora gáz mert Lell is kezdett tavaly végig csak a jobb oldalon! Úgyhogy KLinsinek össze kell kapni a gárdát, és Szeptemberben meg már várjuk RIBÉRY-t 😊
München ist ROT!!!
Egyébként Léderer rosszul tudja --> Az a wenya vagy NGenya (a bantu nigger), na õ nincs hozzánk igazolva, csak nálunk edz 3 hétig és meccseken is játszhat!
München ist ROT!!!
sõõt a Chelseaben golt lõtt ,Di Stanto is ...õ is fura 😄
ja fura hiszen tavaly a bundesliban megverték majd a végén vmi tétnélküli meccs is volt ha jól emlékszem akkor meg iksz lett:S
most meg igazi tétje volt végülis és kikaptak :S
a legjobban kahn miatt birtam a bayernt <#vigyor3>#vigyor3>
24 - Exile -Nov.23
De ki az az Ekici, aki a Bayern gólját lõtte?
hajnal legalább gólt ennek örülök..ennél jobban bemutatkozni az új csapatban nem is lehetne :]
24 - Exile -Nov.23
Van egy kb. 4 honapos bayern oldal most van fejujítás alatt nagyon kafa lesz lesz bayern magazin,bayern TV lesz minden de kéne még pár ember ezért itt meghírdetem hogy milyen posztokra lehet jelentkezni!
posztok:
Szerkesztõ ( minél több ) -Naponta híreket fordít
Fórumos (1-2 Darab) -Az oldal forumába írdogál
Galériás (betelt) -Képeket gyüj össze és teszi be a képekhez
Videos (1 D😎 -Videokat gyüjt és teszi be a videokhoz
Grafikus (1 D😎 -Flash-okat képeket( méretez,alakít át kérésre )
Banner cserélõ (1 D😎 -Mindenkive bannert cserél
Bayern TV-s -a Bayern TV misörát csinálja heti egy adás kell
Bayern Magazin (1 DB -A Bayern magazint szerkeszti
Bayern radio (1-2 Darab) -A Bayern meccsei komentálja mikrafonon a rádioba (bayern radio) azok kedvéjért aki nem tudják nézni!
senkit nem utasítunk el !aki jelentkezne annak msn: [email protected] e-mail: [email protected]
az oldal: www.fc-bayern.cwi.hu
és mindenki mondja meg egymásnak hogy nézzenek be erre az oldalra mert nagyon király lesz a felujítások után de most se utolsó

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha élõ szerzõdése van, a klubja dönti el, hogy engedi-e kivásárolni, nem?
Egyébként nagyon megköszönném, ha valaki összefoglalná az érkezõket és a távozókat, mert én nem igazán vagyok tisztában pl. azzal, hogy Button kívül érkezett-e végül valaki.
"A legtöbb bajnoki aranyéremmel büszkélkedõ, aktuális címvédõ Bayern München speciel egyetlen játékost sem igazolt az elmúlt héten, ennek ellenére nem unatkoztak a „bõrgatyások” és híveik: Lukas Podolski és Bastian Schweinsteiger hûségnyilatkozatot tett mellettük, bemutatták az új, igazán ütõsre sikeredett fehér és fekete mezeket, és kiderült, hogy a csapat esze, a kontinenstorna után sikeres mûtéten átesõ Franck Ribéry már szeptemberben elkezdheti az edzéseket.
Az edzõ, a Mario Gomezrõl immáron hivatalosan is lemondó Jürgen Klinsmann csupán egyetlen dolog miatt ráncolhatja homlokát az elsõ bajnokiig: a szupertehetséges, de rutintalan Michael Rensing vagy a tapasztalt, de már 34 esztendõs Hans-Jörg Butt vegye át a visszavonult portás, Oliver Kahn örökét?"
-Schweinsteigernek és Podolskinak is élõ szerzõdése van, úgyhogy nem tudom milyen hûségnyilatkozatot tettek, talán elõfizettek egy Chello Light-ra?
-Az EB-n megmondta Klinsmann, hogy Rensing toronymagasan az elsõszámú kapus!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
várom:szerkesztõk,Deiningerek,Fórumosok,programozok,aki Flashoz értenek,Segítõk...jelentkezését ( senkit nem utasítunk el! )
aki eljön az oldalra az regisztráljon mert sok dolog csak úgy látszik!
http://www.fcbayern.cwi.hu
ups and downs
lahm nem tudom hogy miért hagyta abba a csatár üldõzését! a kapusra számítot . õ volt a legkissebb és a leggyorsabb. és azt sem értem hogy hogy tudták a németeket fejbárbajban lenyomni a sokkal kissebb spanyolok!
ez van a spanyolok is megérdemelték a gyõzelmet!
ballacknak semmi sem sikerûl mindig elbukik a dontõben két év alatt 8 ezüstöt gyûjtött be! szegény
ballack átka
A németek játékába nem volt fantázia. Ilyen a foci.
Ettõl függetlenül nem érzem hogy nagy igazságtalanság történt volna.Sajnos pár ember hitehagyott lett túl hamar,a védelmet meg alapjaiban kell átalakitani a VB-re.Na meg egy új kapus,és nem ártana ha Gomez a válogatottban is úgy játszana mint a klubjában (Podolski-Schweinsteiger meg forditva).
Szép eredmény ez az ezüst,csak a vereség napján nem könnyû ezt érezni.Sok csapat cserélne velünk,akik már rég pihenön vannak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jóéjt
ups and downs
ups and downs
Amúgy hogy a Münchenrõl is essen szó: Poldit ugye a Juve akarja megvenni elvileg.Én szeretném ha maradna.Nagyon várom már a szezonkezdetet Klinsmannal!
ups and downs
Löw tisztán látta a dolgokat, nem beszélt hülyeségeket, nem mentegetõzött. Korrekt hozzáállásnak tartom az övét.
ups and downs