Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viruljatok.... ugyis olyan teljesitménye lesz mint a Milánba neki erõs a bundesliga legalább ligue 1ben több esélye lett volna hogy ujra régi formájában legyen

antijuve
olyanok leszünk mint a Milan.öregfiúk csapata 😄

ups and downs

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
neidegesiccs<#idiota>
Komolyan rohadt komikus amit mûvelnek...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
A tavalyi költekezés után idén egy kicsit spórolnak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mor3llo
Mi a tökömet csinálnak Uliék ?!?!?!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Lell egyértelmûen a gyenge pont, még Jansen is jobb volt nála

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Altintop több hétre kidõlt és Jansen-t eladtuk a Hamburgba, ami annyit jelent, hogy jelenleg Lell és Lahm a két ép szélsõvédõnk! mit ne mondjak kicsit pipa vagyok :S

München ist ROT!!!

B0B0
Nincs itt semmi gond. Jönnek majd az eredmények, nem mindenki fogja egymás után agyonverni a Hamburgot és a Dortmundot.

antijuve
mondom h nem láttam a meccset😊.
azért remélem hogy jobbak lesznek, mert Kloppo-t bírom, meg Hajnal is ott van😊

amúgy a tavalyi évhez képest semmi nem változott:a Hamburgot tavaly sem tudtuk legyõzni hazai pályán (és idegenben sem), a Dortmund-dal szintúgy döntetlen volt

ups and downs

B0B0
Szerintem meg sehol sem lesznek. Gondolj csak bele. Egy órán át emberelõnyben voltak mégsem tudak gólt lõni, mitöbb nem is nagyon láttszott a pályán az elõnyük...

antijuve
ohh, újabb döntetlen.sajnos nem láttam a meccset, de ez a Dortmund már nem a tavalyi (úgy tûnik).

ups and downs

sztem van bommel nem érdemli meg a csk karszalagot

(és ezt most a mai meccstõl teljesen függetlenül mondom)

France men
Grat a csapatnak, nagyon nagyot kûzdöttek! És még a buzi Fandel is ellenünk volt...

München ist ROT!!!

antijuve
nagyon jó volt a meccs, nem szégyen a döntetlen😊

ups and downs

Mor3llo
tõlem aztán, a lényeg hogy a végén az élen álljunk 😊

hát idén már nem lesz meg az a fényes sorozat, hogy az elsõ fordulótól az utolsóig elsõk vagyunk 😄

Mor3llo
...

B0B0
Az a baj, hogy 2:2 lett 2:0-ról! :/

Mor3llo
2:1 az a ".1 😄

B0B0
Vazze! Már megy a bundesliga??? ".1 megyünk a Hamburg ellen

Taranov
Szerintem is, csak félreértettelek 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

II Rocky II
ja igen 😄dd

24 - Exile -Nov.23

France men
Majd Van Buyten lába <#mf2>

München ist ROT!!!

II Rocky II
a gólhoz kellett a szerencse is 😄 felsõ léc majd oldalléc és ugy be 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
éles=bajnoki ,bl ,kupa sztem 😄

24 - Exile -Nov.23

limperatore
Franz Beckenbauer kupa 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Taranov
Ja hogy ez most éles meccs?

II Rocky II
zdf adja akkor minek a stream ?
de vmi olyat hallottam h az internél sok a sértült ? és a bari mecskeet nem nyerik meg ugyse majd élesbe jobbak lesznek?:S iesfélét halottam 😄

24 - Exile -Nov.23

jah, újra több jónap kihagyás <#rinya>

France men
REmélem lesz valami stream...

tegnap írta fcb.de, hogy Sagnol újra edzésben! Mondom magamba zsír végre mostmár lassan teljes lesz a keret, és nehogy megint olyan legyen mint a tavalyi szezonja amikor szinte 1 évet kihagyott! Erre mire kelek????

"Lange Pause, Sagnol an der Achillessehne operiert" <#shakehead><#sir><#shakehead>

München ist ROT!!!

Taranov
Ki az a Mourinho? 😄

II Rocky II
omg megnézem 😄
bocs de a mourinho miat az internek drukkolok,de elsõsorban egy izgalmas jó meccset akarok látni 😉

24 - Exile -Nov.23

Mor3llo
zdf, ha jól tudom

II Rocky II
holnap mi adja a meccset?sat1 ?

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Nem lettek normálisabbak, de ez így van jól 😄

Mor3llo
2 két hülye mókamiki 😄

gabber_saviola
ezt most találtam a gazzettán, berakom nektek 😄

http://www.gazzetta.it/gallery/Calcio/vuoto.shtml?2008/07_Luglio/bayern/01&1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

France men
Egyébként most megy a meccsünk Tokioba! Egyenlõre 2:0 ide...

München ist ROT!!!

antijuve
igen.

ups and downs

II Rocky II
ok 😄 már azt hittem télleg visszamegy 😄
am a köln hazai pályán játszott ugye?

24 - Exile -Nov.23

France men
hát arra az egy meccsre 😄😄😄😄

München ist ROT!!!

II Rocky II
#4952 ????

24 - Exile -Nov.23

France men
DEhogy fog a Kölnben játszani!! 😄😄D

München ist ROT!!!

II Rocky II
a köln jobban akar nyerni ahogy elnézem :S és érdekes h barátságos mecs ahol tétje nincs de hogy harcolnak..na ezek a jó meccsek 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
vagyinkább ennyit számitana az edzõ<#confused>
podolski most a köln ellen játszik
de a bundesligaban meg már a kölnben fog játszani ?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
most nézem h 0-0 😮 a köln ilyen jó vagy a bayern rosszabodott ?

24 - Exile -Nov.23

antijuve
😞(( <#boxer>
<#eljen><#eljen>

ups and downs

France men
Poldi fiú visszatér Kölnbe! Magyarországon csak a buzi SportKlub+ adja <#boxer>

Új kapus mez:

A 4 csillag elhelyezkedése a hazai mezen:

München ist ROT!!!

banok
18.00 Köln-Bayern München felkészülési mérkõzés