14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6833 Ez jó. Végre egy kis humor így reggel, indításképp :) Ennyire fáj a MU-nak, hogy a két meccs alatt 1 félidőt jól játszottak és nem jutottak tovább. :) Ejj ejj, fiatalemberek. Ha tudnátok, mit élt át az ember '99-ben, amikor az agyonsztárolt MU-nak egy momentuma sem volt az egész meccsen, aztán mégis nyertek? És nem Hitzfeld nem ordibált csalásról, meg stb. Nagyképűen álltatok hozzá ehhez az egész történethez (Romát is szarrá vertük 1:2-ről, stb.), meg kéne tanulni kezelni a szitut, mostanában egyre többször elő fog ez fordulni. -
IXEMGabeo #6832 nem véletlenül utálom az öreget...vitathatatlan h az egyik legnagyobb a szakmában nem véletlenül ütötték lovaggá, viszont az áskálódásai, ha őt megverik akkor az a bíró hibája mindig:D én már röhögök rajta komolyan...egyszer fulladna meg a rágójában:) nem tehetek róla, de utálom Fergusont, mégegyszer bocs a drukkereitől -
#6831 Az angolok kicsit visszavágnak a tegnapiért: Wolfsburg-Fulham 0-1.A Hamburg tovább fog jutni viszont. -
SzocsA #6830 azt hiszem kicsit eltévedtetek! -
#6829 Szerintem a MU is meglenne vhogy Rooney nélkül, max találnának mást, a Chelsea se csak Drogbából áll és a Bayern is nyerte az első meccset Robben nélkül. -
#6828 döntsd már el h juve vagy mu fan vagy...esetleg divat? -
#6827 nálunk meg van Rooney. Kár ilyenen filózni -
#6826 Drogba nélkül 6 meccsen 18 gólt lőtt a csapat!
És megtehette Carlo A. hogy a Manchester elleni meccsen is csak kispadra teszi!
Ebbe a 6 meccs 18 gólban nincs benne a 7-1 es győzelem az Aston Villa ellen ahol Drogba egy percet sem játszott..
-
#6825 Terry, Zhirkov, Lampard, Essien, Malouda stbstb...tényleg középmezőny...
"LENNE"! DE VAN DROGBA! -
#6824 Ezt akartam írni..:DDD -
#6823 Ezt ugye te se gondoltad komolyan... -
#6822 és veletek mi lenne Drogba nélkül???? Középmezőny. -
#6821 Európa Ligában már hiába nyomulnak mert a jó öreg Gera 2 góljának köszönhetően a Fulham csapata kiejtette őket..:)
Vagy a bajnokságra gondoltál?...hogy talán elcsípik az Európa ligát érő helyett?
Mert arra sem fogadnék hogy meg lesz.. (bocsánat mindenért juve fanok)
-
DopeBob #6820 Az első meccsen szóba került, hogy a német bajnokság miért nincs tele sztárokkal. Ott azt mondták, az MUnak több adóssága van, mint az egész Bundes Ligának... nem engedig ugy elszállni a német klubbokat. -
#6819 Tényleg egyre borzasztóbb Ferguson magatartása, már nagyon megöregedet és egyszerűen nem viseli el ha továbbmegy valaki rajtuk.. Bár nem emlékszem hogy régebben is ilyen lett volna..?
A Mu nak szorítók meg minek agyalnak olyanon hogy mi lenne Robben nélkül?
Mi lenne Rooney nélkül? (elmondom 15 pontos hátrány a Chelsea mögött és már a Müncheni meccsen 2 góllal nyerő Bayern simán továbbment volna Robben gól nélkül is..)
-
#6818 De ezek a nagy angolok hol lennének ha nem lenne tele a szeb pénzel?
Hol van az angol válogatott?
érdekes a németek mindig meglepetés és sosem érdemlik meg mégis az utóbbi 4 világversenyből 3-on dobogón végeztek az angolok meg sehol eggyiken kint sem voltak.
ennyit erről.
ferguson meg szánalmas nem tudja elviselni azt h kiestek, ezzel h ilyen nyilatkozatokat tett csak magát minősíti. -
gyepesjoint #6817 hát igen,lehetne sorolni a furcsa dolgokat,igazából én a MU-nak,és a Bayern-nek se szurkoltam,az én csapatom már kedden továbbment,max amennyiben érinthet,hogy a MU-nál VALAMELYEST gyengébb csapattal játszhatnánk a döntőt,ha továbbjutunk az Interen,ennyi -
Gabe18 #6816 Meg a visszavágón az Offside Fio gólt... -
gyepesjoint #6815 azért ne felejtsd el OffsideMiroslav gólját a Fio ellen -
#6814 Ha nyerünk, az vagy mák, vagy éppen az aktuális ellenfél játszott szarul. De azt sosem ismeri el senki, hogy megérdemelten, jól játszva győztünk. Mindegy is, már megszoktam. Kiállítattuk(BIZONY, MI) Rafaelt, Ribery monnyon le, Sir Alexnek riszpekt a tegnapi magasröptű 'elismerő' nyilatkozatáért, mi meg szimplán szarok vagyunk, és viccből kerültünk az elődöntőbe. Mert az olyan poénos. -
#6813 oksa:D
-
#6812 Ha ilyen mákkal megy tovább, akkor megérdemli hogy döntős legyen.Ha érted mire célzok :). Na szép napot neked, hajrá az Európa Ligáért! -
#6811 Majd ha elérsz annyit, mint Ribery, akkor mondhatod hogy hisztis :). Erre ezt tom mondani :).
De hagyjuk már ezt a hülyeséget -
#6810 nem, majd, ha meg tudod különböztetni a reggelt, a többi napszaktól:DDD -
#6809 oksa:D
csak azért nem fogok többet írni mert nem éri meg ilyen csapat miatt a bünti.
ui: Remélem a lyon ilyen mákkal amivel ti továbbjutottatok olyannal megy tovább. -
#6808 Lehet távozni...
Majd ha elérek annyit, mint Sir Alex, akkor mondhatom rá, hogy alkoholista? Érdekes gondolatmenet:DDD -
#6807 Igenis! Akkor visszaveszek.
Nem mondtam, h Ribery nem hisztis, az.
Ja, Rooney tényleg nem csipogott, de itt vagy Te nekünk és megteszed helyette...ha már ilyen személyesre vetted a figurát. -
Gabe18 #6806 Amúgy milyen döntőről is beszélek.A MU is itt szívta meg először,hogy már a sorsoláskor az elődöntőt tervezték,mintha mi ott se lennénk.
Egyelőre a Lyon-ra kell koncentrálni,mert amilyen védelmünk van,azok is bármikor berámolnak egy négyest. -
#6805 mért alkesz???
majd ha annyit elérsz mint ő akkor mondhatod h alkesz addig meg vegyél vissza.
Amúgy meg Rooney nem csipogott. egyszerse lehetett rajta látni h nyávogna mint a nagy ribery. Aki állandóan hisztizik. -
#6804 szabályosan szerelt? MvB szerelte őt, mire ő utána rúgott? sárga? sárga...ennyi -
#6803 Rooney nem kapott több rúgást, mint bármelyik más csatár... Telibeszarom, h ő a nagy Wayne Rooney és éppen sérülten játszatja az alkesz... Ha vki igent mond egy kérdésre ("vállalod a játékot dagi?"), akkor vállalja a felelősséget és ne csipogjon, mint egy fürdős kurva...
Forgatókönyv elemzésről sztem pattanj le, mert sehová sem vezet...
Fio ellen nem volt az 10m-es les, csak olyan 2m...de bocs... -
#6802 és a ti nagy badstuberetek??? Brutálisan csúszott oda Valencianak. Az is piros és nem sárga. -
#6801 reklamálás?hát Dél felé pedig nem szokás, nem csodálom hogy nem szereted. -
Gabe18 #6800 Talán nézd meg újra a meccset,majd az elején figyelj hogy ki kezdte a rugdosást?A kedves védőtök aki a szintén sérülésből jövő Robben-be olyat rúgott hátulról hogy elszállt.Úgyhogy erről ennyit.
Kisírt 2. sárga?Nem értem miről van szó.Legalább 2x húzta a játékosotok vissza 10 méter alatt Ribery-t.Aki ezt vitatja,nem tudom mit nézett.Hogy volt reklomáció?Persze hogy volt,melyik csapat ne tette volna?
Jókívánságot köszönjük,ha 7 lesz,ha 8,remélem ott leszünk a döntőben.
-
#6799 igen??? Nézd meg miért kapta a lapokat. Első sárgájánál szabályosan szerelt. Második meg nem lett volna sárga h a pöcs ribery nem reklamál. -
#6798 valóban levette a pályáról, elismerem...1x mégsem sikerült, elég is volt --> látványos mezhúzás (rángatás) = sárga... (2db sárga pedig a dolgok ami állása szerint piros)
-
#6797 Ennek nagyon örülünk.Ennyi. -
#6796 ennyi. egyetértek -
#6795 Hahóó hahóó, kár hogy a Fiorentina is rúgott egy les gólt Firenzében!Tudod, azzal lett 2-0.Így ilyen szempontból 1-1.
Nem tudod, hogyha Robben nem játszik továbbjut-e a Bayern.Én se tudom, de rohadtul nem is érdekel.Mindig el lehet játszani a gondolattal mi van ha ez meg az nem játszik, de épp azért van itt Robben, hogy lője a gólokat.
Szerintem Ferguson a szánalom.Hogy lehet egy olyan emberrel kockáztatni akire azt mondták hogy semmi esély a játékára?Olyanokkal ritkán kockáztatnak.De mindegy.
Ha meg én elfogult vagyok, akkor te is. -
#6794 Ha nem elfogultan néznéd a meccset,akkor te is átlátnád.
Ez után jöhetnek a fikázások,anyázások,nem érdekel.
Kockáztatni kellett,ezért játszott Rooney.Nem jött be... főleg úgy,hogy direkt arra játszottak,hogy lerúgják,ezért nekik jár egy nagy gratuláció, hogy sikerült is. szánalmas banda.
Nem tudom,ha a nagy Robben nem épül fel,vagy ha nem játszatják,akkor is továbbjut-e a Bayern...
Első meccsen tényleg jobbak voltatok,másodikon mi,addig a pontig,még nem sírták ki a 2. sárgát is.
Ha azt vesszük, hogy egy 10 méteres les góllal jutottak tovább,most meg így tudtatok nyerni,azt kívánom hogy a Barca-tól egy 7es kapjatok,ha eljuttok odáig.