Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

egyébként hallottátok hogy tónit és podolskit meg akarja venni a tottenham podolski azt mondta ha továbbra is a cserepadon lesz februárban elmegy!

hát akartam fogadni ránk! 1.70es odds volt rajta mondom nem teszem meg mert vagy xelünk vagy kikapunk mert eddig csak 1 gólt rúgtunk meccsenként!

megteszem a reált! de sokat vaciláltam hogy mivan ha a juve nyer mivel hazai pálya meg 4 vagy 5 meccs óta kikaptak és nõ a nyomás rajtuk!
banok
onnan törlik.

htx, késöbb megleltem 😊 csak akkor reggel nem voltak még fent, youtube meg nem engedélyezi az összefoglalókat vagy miafax

Matthew Prosac
gólokat megnézheted pl a tepsifocin is 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

grat a csapatnak, féltem hogy 1 gólos meccs lesz

ha valaki tud linket az összefoglalóhoz, ne tartsa magában! thx

Taranov
Én bírom a Fiorentinát is, de most tényleg szépen játszott a Bayern, kijött a két keret közti különbség.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
akkor éljen ez a helyes középút 😄

ups and downs

France men
Hát... 😊 lehetett volna, de szorosabb is éppen 😊! Grat a srácoknak, hétvégén jöhet a Magath elit alakulat 😄

München ist ROT!!!

antijuve
Grt!Grt!!!Remek munka!Sajna nem tudtam nézni, de lehetett volna ez nagyobb arányú is, ahogy olvastam 😊

ups and downs

B0B0
3:0 is lett 😊

Zé Roberto nem kis gólt lõtt! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
3:0 lehetne 😞 kurva spori...

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
Basti góljával már 2 (:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
Klose góljával 1-0

ups and downs

France men
Fantastico Luca, FerraRibery is sérülés miatt ment le, majd végül Klose amikor lenyomta a cukaharát, õ is megsérült! No mind1 a lényeg, az, hogy hosszú idõ után ismét önfeledten tudtam örülni!!! Szerdán FIO, élõben a TV6-on!!!

München ist ROT!!!

antijuve
nehezen, de igen.

ups and downs

Csak összejött.. 😊
antijuve
Klose góljával 1-0

ups and downs

Taranov
Bizony ám 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hajrá Bayern!
France men
Ezen a meccsen nem is játszott.. 😊

München ist ROT!!!

Én jelen pillanatban észszerû döntésnek tartanám, ha Rensing pihenne egy kicsit egy-két bajnoki erejéig.

- Bundesliga Fan

tesztmeccsen 1-0ra kikaptunk az FC Ingolstadt-tól

de ami a meglepõbb hogy Butt védett!

B0B0
Hmmm

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Várjunk azzal, hogy az öreg beszól... az egy dolog, hogy az nso mit ír, és hogy mi a valóság! Tegnap szerkesztõ kollégám volt kedves lefordítani a Kahn interjút a bundesliga.de-rõl, és egy kicsit másképp jött le a dolog! link

München ist ROT!!!

antijuve
ez igaz, de ideje bõven lett volna h felhozza a csapatot, mert nem 7-8 fordulóval a szezonvége elõtt vette át Magath-tól

ups and downs

B0B0
Igen. Úgy, hogy évközben vette át a csapatot.

Egy negyedik helynek most jobban örülnénk. Persze még mindig korai bármit is kijelenteni, hiszen a nagy "riválisnak" kikiáltott Bréma megint a szokásos formáját hozza (nyerjünk egy nagyot, veszítsünk egy nagyot).
Hamburg nekem úgy rémlik, hogy tavaly is nagyon jól indult, bajnokságnyerésrõl beszéltek, aztán a második részben összeestek.
Persze lassan már bekövetkezhetne a javulás, mert rendesen benne vagyunk a bajnokságban.

- Bundesliga Fan

antijuve
Hitzfeld-del is lett negyedik a csapat (az UEFA kupás indulás elõtti évben ugye)

ups and downs

Taranov
Hát õ nyilván udvariasságból sem lenne õszinte.

Én a másik "Öreg" véleményére is kíváncsi lennék (Hitzfeld). Bár ahogy elnéztem a vb-selejtezõ eredményeket, Õ inkább a saját csapatával foglalkozik most:
Szeptember 6. Izrael-Svájc 2-2
Szeptember 10. Svájc-Luxemburg 1-2

- Bundesliga Fan

B0B0
Az Öreg beszólt! Már vártam 😊))

antijuve
a Bréma addig nehezen lesz igazán "nagy csapat" amíg idegenben ilyen simán kikapnak 4-1re...

ad 2:ha nem jönnek az eredmények a csapatnak, az sem feltétlenül csak az edzõ hibája.Nem tud gólt lõni a csatárok helyett(már...pedig néha jó lenne ha beállna...)

ups and downs

B0B0
Mondom, nem védem Klinsmannt, szerintem sem való oda. Csak azt mondtam, hogy az nem az õ hibája, hogy a csapat 2 perc alatt kap 2 gólt. Ennyi.

Nem csak errõl az egy eredményrõl van szó. Azt mondod, hogy ha nem jönnek az eredmények a csapatnak, akkor ahhoz az edzõnek semmi köze?

- Bundesliga Fan

Taranov
Mi lesz itt a csapattal? Ez a szereplés azért méltatlan a Bayern híréhez.
Lassan már a Werder lesz a "nagycsapat" Németországban.

B0B0
Nem akarom védeni Klinsmannt, de az nem az edzõn múlik, hogy a csapat 2 perc alatt 2 gólt kap.

Tonit padra! + #5154 <#duma>

antijuve
de megint kik lõtték a gólokat?hát nem a csatárok.Van Buyten meg Ze Reborto kettõt.

ups and downs

Rensing sok mindent foghatott volna mostanában. Klinsmann pedig egyre távolabbra és távolabbra kerül...

- Bundesliga Fan

antijuve
sõt, a 84.-ig...

ups and downs

antijuve
hát ezt nem hiszem el.ezt hogy a francba nem lehetett megnyerni???
3-1 volt a 80.percben....

ups and downs

antijuve
Szerintem ez azért öngól, mert Rensing ezt a beadást simán fogta volna.(persze ebbe is bele lehet kötni).

A kifejezés sztem nem a védõket (vagy az öngólt szerzõ játékosokat) akarja bántani, csupán jobb kifejezés nincs rá😊.

ups and downs

Borowski megint pados. Na lássuk, Klinsi.

- Bundesliga Fan

Taranov
Nem tudom, mi alapján döntik el.
Ha az alapján, hogy kapura tartott-e, akkor ez lehet gól is, öngól is.
De az öngól kifejezés használata azért is igazságtalannak tûnik sokszor, mert a védõk mindig menteni akarnak, a legtöbb esetben ha nem érnének bele, akkor a mögöttük lévõ támadó rúgná be a gólt, vagy magától bemenne a labda.
Persze ezesetben pont nem lett volna gól talán, ha Demichelis nem ér bele.

egyébként hogy döntik el az ilyen eseteknél hogy kié a gól!
mert nem lövés volt hanem beívelés de a kapu irányába tartott! és megpattant a fején a labda! elég hülyén fejelt bele! csúsztatni akarta nem is ugrott akkorát de pont úgy kapta el hogy a saját kapujába csúsztatta!
ki akarta fejelni csak már jött vissza a föld felé fejelésbõl!

2 rúgtunk fejeltünk de X-eltünk!
antijuve
egyetértek.

ups and downs

B0B0
Várjun még ezzel szerintem.