14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6993 látod, kellett neked elkajabálni :D -
#6992 Jó akkor módosítom, még nem jutottak be, de nagy rá az esélyük:D:D -
#6991 XD
az istenit......
pedig már örültem:D
nem baj remélem nyernek:D -
Monoton #6990 Van még fél óra a meccsből :D -
#6989 Petric gólja -
#6988 Gyerekek a Hamburg is döntős:D
Nem is tudom mikor állt ilyen nagy lehetőség előtt utoljára a német foci.
Az lenne az iagzi ünnep majd ha mindkettő sorozatot német nyerné akkor végre megint a német foci lenne az Európai trónon:)
Aztán majd desszertnek a vb győzelem...áááá csak nehogy az legyen eggyiket sem német nyeri.....
akkor megint egy szép nagy bukást könyvelhetünk majd el:( -
#6987 Bayern nyerje a BL-t, nem szeretem az olasz focit, no meg a Bayern is nálam előkelő helyen van! =) -
#6986 jól érezted :) -
#6985 gondolom a bayern méteres les gólja az szabályos volt, nevetséges vagy látszik semmit nem értesz a focihoz -
#6984 Melyik volt a full szabályos gól?Mert ha 1-0nál arra a kzezésesre gondolsz, az tényleg szabálytalan volt.A 11-es meg véleményes szerintem.De aki emberhátrányban levéd egy Barcát a saját pályáján, az szerintem megérdemli a továbbjutást. -
#6983 szerinntem írd be a BL topikba is. meg a Totó topikba is -
Tomy Lee #6982 És még van pofád ezt az igénytelen hozzászólásod több topic-ba átfogalmazva beírnod.Mekkora láma vagy te gyerek lol:DD -
#6981 Azért a Nemzeti Sport is elmehet a picsába! Anyjuk picsáját jutott megérdemeltem döntőbe az Inter, nem adtak meg az első meccsen egy 11-est, tegnap meg egy full szabályos gólt. Remélem jól megszívatjuk a makaróni-falókat, gusztustalan egy a catanaccioval megfertőzött foci. -
#6980 Jóvan már én Olicnak Mesternégyest számoltam beXDXDXD:D
FAIL:D
mind1 a visszavágón nem csinált semmit és mégis 0-3 lett:D
-
IXEMGabeo #6979 összesítve, ám a 0-1 es meccsen Robben lőtte a gólt, tehát csinált valamit:D -
#6978 0-3 :D. -
#6977 A mai meccset látva a döntőben nekünk kell az első gólt lőni.
Ha az Inter vezetést szerez és így fog védekezni akkor bizony nehéz dolgunk lesz. De hajrá Bayern, május 22.-én találkozunk! -
#6976 Lyon ellen lófaxt nem csinált mégis 0-4 lett... -
#6975 Egyszemélyes,csak már régen nem Ribery az az egy személy hanem Robben:) -
#6974 összevonták a német és az olasz bajnokságot? -
#6973 Én is így vagyok, sokáig senkinek sem szurkolhattam igazán, most meg kettőnek is.D De azért a Bayernnek fogok most, ez nem kérdés :D. -
Tomy Lee #6972 Jövünk uraim jövünk.Nemsokára összecsap számomra 2 legkedveltebb csapatom a bajnoki címért:-) -
#6971 A döntőben a világ talán legjobb védelmét kell feltörni majd. -
#6970 köcsög uefa...
Igenis nagyon fog hiányozni, 1 bl döntőre ő is összekapná magát főleg h azé akrt elmenni mert bl-t akart nyerni és ezt a bayernbe nem látta.
Szóval ha ott lehetne akkor szivét,lelkét beleadná sztem az tuti....
Ha Altintop fog majd játszani és tartsa a formáját, akkor nem lesz gond.
Sztem se a barca se az inter játéka nem fekszik nekünk igazán...
És az is igaz h az Inter az nagyon beton focit játsazna amin azé nekünk, nem lenne egyszerű átjutni.
a Barca meg hát Messivel,Hanryval,Xavival....etc
aknák.....
szóval a léyneg h nyerjünk bárki is az ellennfél.
-
#6969 Az igaz, hogy nem hiányzott eddig, ha Altintop ugyanígy fog játszani, akkor meg főleg nem.De azért mégis jó lett volna, ha tud játszani. -
#6968 Szerintem egyántalán nem fog osztani-szorozni, hogy játszik-e vagy nem. Persze, ha szar formában van, akkor is ráállítanak vagy 2 embert, de ez elmondható Robbenről és Schweiniről is és most már egyértelműen Olicról is. Ha úgy tetszik, Olic fogja a Ribérynek szánt védőket elvinni. -
#6967 Valljuk be, csak Ribéry tudja, hogy az szándékos volt-e. Rá lehet sütni, hogy igen, mert beleszállt talppal, viszont azt is látni, hogy a labdát elhúzta ezzel a mozdulattal, mielőtt a lábat érte volna. Ennek függvényében nem meglepő, hogy elmeszelték, mert ilyenkor mindig a rosszabb verzióval számolnak... -
#6966 Pff, hát ha viccnek szánta volna, még akkor is gáz, ha egy ilyen meccs után ezt írja :).NSO-n hozzászólásokat rég nem olvasok már ilyen témában, pont ezek miatt.Azt felejti el a tisztelt hozzászóló, hogy a Bayern nem fizikailag múlta felül a Lyon-t, hanem kombinatív, tetszetős játékkal.Ennyi erővel pankrátorokat is be lehetne állítani a kezdőbe.
Az UEFA meg mondjon le, így elmeszelni Ribery-t egy BL döntőről.De ha nyerünk, akkor bebizonyosodik (újra), hogy a csapat nem egyszemélyes. (Habár mi már most is tudjuk, de az ilyen hozzászólók nem biztos).
Szépnapot -
#6965 ...ezt inkább el se olvastam volna...mennyi buta ember van ebben az országban... --> megvan a színvonal az nso-n... -
#6964 " Számomra egyértelmű mi történt. Ismét győzedelmeskedett a német orvostudomány, mint anno ellenünk is a vb döntőben. Nézzétek meg ismétlésben, lassítva azokat az eltorzult arcokat, a majd szétrobbanó izmokat, amik a németeken voltak... arról nem is beszélve, hogy a csiga lassú védőik hirtelen 2x gyorsabbak és erőszakosabbak lettek... Hihetelen. A Lyonis csak nézett, ezzel nem tudtak mit kezdeni. Meddig lehet még ezt büntetlenül csinálni?"
Vélemény egy nso-s fórumozótól! Komolyan beszarok:DDDDDDDDDDDD
DÖNTŐ VAN GYEREKEK, KLASSE MANNSCHAFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDD -
Gabe18 #6963 Ribery 3 meccs...
Tróger UEFA. -
#6962 Champsben néztem...áhh brutál volt! El se akartam hinni... :)
Le a kalappal a csapat előtt!!!
Hihetetlen amit ebben a szezonban művelünk, de az is igaz,h még semmit se nyertünk.
Jetzt geht's los! -
barcames #6961 ha ma nem jut be a barca akkor nektek fogok drukkolni -
#6960 Csak egy apró ötlet ha meglesz az ellenfél a döntőben frissíteni kéne az itteni képet valami fasza BL döntőre hangolóra. -
#6959 Jó reggelt!
Én pont azt mondom, hogy a barca ellen tördelni kéne a játékot és mindent megtenni, hogy a csatárok teljesen le legyenek véve a pályáról. Viszont, ha a döntőben az inter lesz az ellenfél akkor mind a ketten kényelmesebben fognak focizni és jó kis támadások lesznek mert nem csak azzal lesznek elfoglalva, hogy bekkelni és a kontrára hajtani. Ott az inter se beton focit játszana hanem ötleteset mint mi tegnap.
Viszont a ma estére sok sikert mind a két gárdának és remélem olyan okos támadásokat fogunk látni mint tegnap. Mert amit ott művelt a bayern az tudatos volt és szép. Okosan felépített támadások pontos passzok.
A német vonalat erősítve gondoljunk a csütörtökre is és egy kicsit mindenki szurkoljon a HDV-nak mert ha ők is ott lennének a döntőben az a német foci megkoronázása lenne és előre mutatna, hogy a bundes liga régi fényében csillogjon!
-
#6958 Én imádkoznék a helyetkeben, hogy a Barca legyen a döntős...
Egyrészt azért, mert akkor csak arról cikkeznének gyakorlatilag, hogy "fú, a Bayern bosszút állhat a tavalyi szezon után, meg hogy a címvédés még senkinek nem sikerült, blabla.."
Ha az Inter az ellenfél, akkor egyrészt körülbelül azonos a nyomás a két ellenfelen, másrészt az Inter játékát nem lehet széttördelni, mert ez éppen az ő erősségük.
Egy szépen játszó spanyol csapat játékát egy kemény német bármikor szét tudja szedni, vagy egy kis bunkerfocival próbára tenni, de ezt egy ilyen beton Inter ellen már jóval neccesebb... -
#6957 2001-ben is nagyon fájó volt az előző évi Real elleni kiesés, aztán milyen motiváltak voltak! Eleinte én is azt gondoltam, hogy az Inter jobb lenne, de most már látom, hogy bizony a Barcát is több helyen meg lehet mogyorózni! :)
És mégvalamit ne felejtsünk el! Ki az aki ismeri a Barca-féle hozzáállást, vezérkart, stb.? Ha valaki, akkor Gaal bácsi tuti! -
OPM #6956 Olic
mégis hogy képzelte ezt a Lyon hogy egy félidőn keresztül nem lőnek kapura hazai pályán? fizikálisan sokat nem ért nekik a halasztott bajnoki, úgy tűnik
én is inkább az Intert szeretném, túl fájó a tavalyi barca elleni párharc emléke -
IXEMGabeo #6955 ez a Bayern bámire képes lehet a döntőben!!! látszott h hatalmas önbizalmat szereztek a united kiverésre után... -
#6954 Hát engem nem érdekel ha barca ellen is játsszuk a döntőt, ajánlom nekik h ki ne kapjanak:D.....