14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Murder3
    átkéne lépni ezen megadta mgeadta befújta lefújta változtatni meg nem lehet rajta és még azt sem lehet rámondnai h csak emiatt stb...
  • limperatore
    és mikor milito meg etoo üresen vihette volna kapura 1-1be és lefújták miközben semmi nem volt az mi is volt? vagy azt elfelejtetted?:D térj már észhez
  • antijuve
    Szerintem jó dolog hogy egy magyar vitte be tulképp a Fulhamat a döntőbe.Sajna azt kell mondjam, hogy a Hamburg semmivel nem játszott jobban mint a Fulham.Azért a HSV-nak szurkoltam, de annak örülök h Gera jól játszik végre.
  • antijuve
    attól még kéz, és arról pattant tovább a labda gólhelyzetbe.az ilyet le szokták fújni, még ha nem is szándékos
  • hedonist
    pff..
  • Murder3
    Hazaszeretet?hogy jön az ide?
    Most mert Gera a szaros fulhambe játszik nekem azokért kellene szurkolnom?
    Nem bírom az angolokat az h magyar játszik benne nem különösebben fog változtatni ezen.
    Mellesleg inkább legyen ott 1 magyar csapat, mint idén a Debrecen.
    Akkor fogok szurkolni nekik bár nembírom a magyar focit.
  • king82
    Ha mondjuk az orrodnál tovább is látsz akkor tudnád, hogy az öreg Barthez is ahogy öregedet bénult vagy hasonló Lehmann esete is. Gondolkodj el ezeken és utána tedd fel ezt a kérdést.
  • OPM
    és melyik a klub szempontjából a lényegesebb, szerinted? :)
  • IXEMGabeo
    akkor már inkább a Buffon, de nekem személy szerint nagyon tetszik asszem az Almeria kapusa Diego Alves elég nagy tehetség!!!
  • Mor3llo
    Hugo Lloris kell a Bayernnek:)
  • IXEMGabeo
    Gulácsi Péter kell a Bayernnek:)
  • king82
    Mert talán öregszik. Meg ha megnézed az összes meccset igen jó az aránya de a kapott gólok nagy része egész potya volt.
  • OPM
    Butt az egyik legjobb német kapus! ha idén 3 címet nyerünk vele végképp nem értem mi értelme lenne következő szezonban a padra ültetni
  • king82
    Jó reggelt!

Nagyon élvezetes mások rágódását olvasni. Mi van akkor ha valaki focizott vagy nem, mindenki tudja Magyarországon mindenki ért a focihoz és kész. Én is fociztam fősuliig és soha nem mondtam, hogy más nem érthez a focihoz csak én. Ja és mindenkinek lehet véleménye a művelt embereket elfogadják vagy legalábbis kontrával válaszolnak a dolgokra.
    Na egy biztos én már jóval korábban mondtam, hogy kapus poszton erősítés kell és úgy néz ki nyáron vásárolnak majd.

Ja még annyi, hogy nem csinálunk ide egy fasza képet a döntőt jelezendő? Vasárnap majd én is próbálkozok valamit és beteszem ide.
  • Tomy Lee
    Hol játszottál te igénytelen?!lol
    Max itt játszod az eszed,fórumon..
  • B0B0
    Egyetértek és még annyit hozzátennék, hogy külön öröm, hogy Gera nem egy padmelegító abban a csapatban, mitöbb nélküle a Fulham nem valószínű, hogy döntőben lenne.
  • B0B0
    Bayern méteres lesgólja? Szálljatok már le a földre! És a Fiorentina lesgólja a visszavágón? Milito lesgólja Milánóban??? Ezeket miért nem hozod fel öcsi?
  • B0B0
    Ha visszanézed a visszajátszást, akkor láthatod, hogy ha a kezéhez is ért, az igencsak le volt szorítva...
  • B0B0
    Kisfiú, lehet, hogy te még a homokozóban sírtál a lapátodért, amikor én már bajnokságban játszottam. A focihoz inkább te nem értesz, max szereted.
  • IXEMGabeo
    gyakorlatilag számomra 3 évig, legfőképp a 2007-es 2008-as BL szezon élvezhetetlen volt mivel nem vagyok nagy angol párti...tavaly is csak a Barcelona miatt volt élvezetes a BL, a 2007-es szezonban max a Róma 7-1 es meccse volt hatalmas elvétve 1-2 jó meccs azonkívűl, 2008-as Fenerbahce menetel Zicoval tetszett nagyon:) örülök h visszatért a BL!!!
  • IXEMGabeo
    2003: Inter, Milan, Juventus, Real Madrid az elődöntőben =Olasz fölény
    2004: őrült szezon, őrült döntővel Porto, Monaco, Depor, Chelsea
    2005: Milan, PSV, Liverpool, Chelsa = 2 angolcsapat, de itt is az Arsenal a 8-ban esett ki Chelsea ellen
    2006: Barcelona, Villareal, Arsenal, Milan = 2 spanyol
    2007-2009: 3 angolcsapat a MU, Liverpool, Chelsea 2 évig elődöntő Milan nyert 2007-ben, Barcelona került be csak rajtuk kívűl illetve tavaly a Liverpool helyett az Arsenal
    2010: végre-> vegyes felvágott, Barca, Inter, Bayern, Lyon ez mentette meg a BL élvezetét ez az év sztem!!!
  • IXEMGabeo
    idei szezon vegyes felvágott jó meccsekkel:) ez tetszik nekem végre nincs angol dominancia a Fulhamnak külön örülni kéne Gera miatt...nem tudom Murder benned hol van a hazaszeretet fogalma, egy Magyar játékos a döntőben leszarom nagyívben az unalmas focit játszó Hamburgot...Bayernnek természetesen örülök, mert sosem adják fel nekem amúgy is tetszik ez a mentalitás, és persze az Inter is ugyanúgy megérdemelné a BL-t a Chelsea, a CSZKA de legfőképp a Barca kiverése miatt ami nagy fegyvertény...

idén tehát BL: Bayern-Inter
    EL: Fulham-Atletico Madrid (meglepődtem h a Liverpool milyen gyenge volt a 2. félidőben:O a hosszabbítás remek volt)
  • Murder3
    Na de msot nem is az a lényeg hanem az h mennyire lent is van a német foci klubszinten.
    Ha most ott lenn a hambur és neadj isten mind2 kupát német nyernte volna akkor az egy nagy pofon lenne az angol+spanyol nagycsapatoknak.
    És a német foci ismét nagy sikert érne el.

• antijuve
    na de h mindkettőt ugyanaz a nemzet is nyerje.Bár egyszer Sevilla Barca volt a leosztás ha jól emlékszem
  • Murder3
    hát pedig elég gyakori volt manapság h 3 angol a bl elődöntőbe vagy ne mondjam a sevilla-espanyol uefa házidöntőt.
    vagy a spanyol és angol csaptok dominnaciáját.

Az évek során nem kcisit ki voltam éhezve arra is akár h 1 német csapat döntőbe jusson aztá mondanom se kell h nem sikerül 1 kupát sem nyerniük.
  • antijuve
    Elmegy?Magasak az elvárások mit ne mondjak, ritka hogy egy nemzetbeli nyeri a BL-t meg az EL-t.
  • Murder3
    Csak megint vagy spanyol vagy angol nyeri akkor is a el-t....

Mondjuk ha Bayern megyneri a bl-t azt mondom elmegy, de nagyon remélem h megnyeri.
  • antijuve
    még 4 perc és vége annak a meccsnek is
  • Gabe18
    Ettől még szégyen.
    De legalább az angol döntőtől talán megmenekülünk.
  • antijuve
    Azért a Fulham elintézte a címvédő Shahtart meg a Juventust is (és tom h a Juve idén nincs passzbanm de a Wolfsburg is idén mindenhogy játszik, csak német bajnokként nem, a HSV meg...kábé ugyanez, edzőváltás is volt, nem megy idén nekik, nem is lesznek EL helyen idén)
  • Gabe18
    Nevetséges.Hogy ezt a falusi Fulahm-et se a Wolfsburg (bajnok csapat...lol) se a Hamburg nem volt képes kiverni.A német foci szégyene...
  • Murder3
    sajna már vagy 3 éve ez van velük.
    mindig jól kezdenek idén közben meg még a vége fele is bl indulás van szóba aztán a végére mindenről lecsúsznak.
  • antijuve
    Jaja, őket én is nagyon hiányolom, sajna kipukkadtak a szezon végére, de hátha még befutnak a BL-re.
  • Murder3
    Lefogadom angol döntő lesz....
    Én meg azt mondom végre valahára a Leverkusennek kellene nemzetközi kupába lennie,remélem most sikerül odakerülniük.
  • antijuve
    Fulham döntős, ez a HSV nem is volt az igazi.Szegények, tavaly is az elődöntőben buktak el, de miért nem lőttek hazai pályán egy gólt?Inkább pocsék meccsen játszottak egy 0-0t
  • Murder3
    Semennyit, de azt már megnyerik és kész:D

sok volt már az ezüst,bronz most már arany kell végre valahára.
  • antijuve
    és mennyit tettél már rá?:D. csak mert akkor meghívhatod a topiklakókat egy bambira utána :D
  • Murder3
    Pedig olyan szép volt hirtelen a kép h mindkét kupába német döntős van....

Német viszont idén vb-t nyernek.
    Az már el van döntve:D
  • antijuve
    hú srác, nagyon előregondolkozol :D.Sajna a HSV-nak már csoda kell :D.A német VB döntő...hohoo hol van az még :D.
    2002 volt az ezüstév, ez lehetne az aranyév :D.
  • antijuve
    Gera góljával 2-1.Csessze meg a HSV, 1-1nél kihagyott a gyerek egy helyzetet.Mondjuk ez a Hamburg...nem a legjobb, inkább lenne a Bréma itt.