Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Bayern München - Cottbus 4-1 ::: gólok
http://www.videoplayer.hu/videos/play/271098

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
hát nem volt egy körömrágós meccs.egy percig nem volt kérdés h ki fog nyerni.még 0-1nél sem.mondjuk vártam még 1-2 gólt, de nem jöttek 😊

ups and downs

B0B0
Na ez tetszett. Fõleg Frankie gólja! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Poldinak Kölnben a szíve és a helye! el kéne végre engedni, mindenki jobban járna....

antijuve
hát nemtom...én azért nem vagyok elájulva tõle.Volt már Európában, aztán semmi.Amcsiföldrõl sem hallottam róla túl sok mindent :S.Nálam Poldi a nyerõ vele szemben...de ha bizonyít, egye fene.

ups and downs

limperatore
amerikai csatár, elég jó

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Õ ki? 😊

Avanti Roma!

😊

- Bundesliga Fan

antijuve
Donovan kölcsönben a csapatnál három hónapig minimum."Megoldódtak" a csatárproblémák..

ups and downs

Jah, inkább rajtunk segítsen még pár évig. 😊

- Bundesliga Fan

antijuve
dícséretes sztem is.Bár azért egy évet még várhatna vele 😊)

ups and downs

Egyébként én büszke vagyok az ilyen sportolókra, akik kocsmai verekedés helyett inkább tanulnak és segítenek másokon.

Avanti Roma!

Nagyon igaza van, László Csaba mester is megmondta, hogy a jó emberek menjenek papnak.

Avanti Roma!

"Pályafutása befejezése után lelkészként szeretne tevékenykedni Zé Roberto, a Bayern München labdarúgócsapatának brazil légiósa. "Ez a dolog igazán kielégítene, megtöltene" - fogalmazott a Sport Bildnek nyilatkozva a 34 éves, keresztény játékos. "A vallás nagyon fontos számomra, és boldogsággal tölt el, ha emberekkel dolgozhatok és segíthetek rajtuk." Hozzátette: lehetséges új hivatása gyakorlásához négy évet kell majd tanulnia. Zé Roberto szerzõdése az idény végén jár le a bajoroknál."

forrás: index.hu

Taranov
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok.

Minden jót kívánok Nektek és a csapatnak is! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
"Lell a közelébe sem érhet" Ez bizony így van! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

szóval minden nagy

- Bundesliga Fan

Mindkét játékost sajnálnám, ha többé nem látnánk itt focizni õket. Sagnol szerintem nagyon nagy játékos, egyelõre Lell a közelébe sem érhet az én megítélésem szerint.
Breno pedig nagy kedvencem és nagyon nagy tehetségnek tartom.

- Bundesliga Fan

antijuve
én is olvastam.lehet h télleg az a legjobb ha befejezi, bár egy sérülésbõl visszavonulni elég pocsék érzés lehet:S.Jobbat érdemelne.

Másik hír:Breno-t állítólag a Milan akarja megszerezni

ups and downs

B0B0
Sagnol

Asszem jobb is, ha befejezi, Klinsmann úgysem tenné már be a csapatba (bár Zé Roberto rácáfol erre, no meg Lell tudása is)

boldogot innen is!! 😊

Bercy
<#pias><#pias><#pias>
antijuve
Csatlakozom!😊.Isten éltessen!Sok bajor gólt láss még😊

ups and downs

B0B0
Télleg!! HB Taranov!

Remélem nem gond, ha itt kívánok még sok boldog születésnapot Bayern München-es szurkolótársunknak, Taranov-nak. Isten éltessen sokáig!
Hajrá Bajorok!

- Bundesliga Fan

Bayern!
http://netriport.hu/sport/cikk/?id=2228
antijuve
Igen, az szenzációs volt.
A második félidõ viszont kevésbé, kicsit csalódás volt a csapat játéka:S.Mondjuk érhetõ, hiszen a gyõzelem kellett, nem a szép játék.De a Schalke találhatott volna egy gólt a semmibõl.

ups and downs

Taranov
A Fiorentina ellen sem kis gólt lõtt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Én néztem, de valahogy nem jutottam még ide is 😊

Mellesleg a 2. gólunk kurva nagy volt, Zé Roberto-t rá kéne beszélni a folytatásra!

antijuve
látom mindenki önfeledten örül a 2-1nek 😄

ups and downs

B0B0
Meg is lesz az szerintem 😊

antijuve
hát ahhoz Lyonban minimum 1 pont kell.otthon meg kötelezõ a gyõzelem.

ups and downs

Mor3llo
Meg, szerencsére. De egy csoportelsõségnek még jobban örülnék!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
döntetlen Firenzében.továbbjutás ezel gyakorlatilag meg van😄

ups and downs

B0B0
Detto :/

Taranov
Én is ott láttam volna szívesen 😄
így már nem is vagyok biztos benne, hogy kell a Bayernbe 😊

antijuve
Hamiltont a hatodik helyrõl hiányoltam 😛😄

ups and downs

Taranov
Hamit Altintop 😊

B0B0
Hamiltont? 😊

Taranov
Jó kis meccs volt.
Csak Hamitot és Lucát hiányolom 😊

antijuve
Tetszik most a csapat formája 😄

ups and downs

B0B0
Alakul az idény lassan. (3:1) És Klose tényleg újra a régi

antijuve
köszi

ups and downs

B0B0

grat.

- Bundesliga Fan

B0B0
Kellett is az már nagyon

Mor3llo
És gólpasszt is adott 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Klose úgytûnik magára talált😊.ismét gólt lõtt, így 2-1re nyertünk😊.viszont a Hoffenheim hihetetlen<#wow1><#wow1>
Egyszer csak kipukkadnak - remélem<#hehe>

ups and downs

B0B0
Jaja, Effés csapatot idézi 😊

antijuve
nem volt egy rossz meccs 😄.

ups and downs