Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ja, 0-1 után vigyázni kellett a kontrákra, mert tényleg rohadt jól játsszák ezt a hoffenheimiek...
húú, most egy nagy közhellyel élve: "a gyõzelmet nem kell megmagyarázni"-->ezzel azért nem értek egyet teljes mértékben 😄
Amúgy Ákoska nem tudom h néha milyen meccset nézett, mert olykor abszolút fals dolgokat mondott 😊.
ups and downs
0-1 után kifejezetten aggódtam hogy ebbõl nagyobb zakó lesz, mert valljuk be kb egykapuztak Lahm góljáig a vendégek
számomra õ és Ribéry voltak (tõlünk) a legjobbak!
Ez már a Lédereri hatás úgy nézem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
Ezen a meccsen nem szabadott kikapni, egyrészt a presztízs miatt, másrészt, mert akkor 6 ponttal ment volna a Hoffenheim.Akárhogyan is, MINIMUM ikszre ki kellett hozni (természetesen bunda meg ilyenek nélkül😄).
Ebben a szezonban volt már pár ponthullajtás, amit meg a Bayern nem érdemelt meg.(Jó, ez hülyén hangozhat, de kétszer is kétgólos elõnyt elpackázni a végén...-persze ez megközelítés kérdése, de a végén nem egy öngól döntött, hanem az, hogy Ibertsberger befelé "passzolta" be a labdát.)
ups and downs
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
Auf geht's!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ups and downs
a végén még õ a meccs embere ezzel a góllal
hihetetlen mennyire ügyetlen, csodálom hogy a többiek miért nem ordítják le a fejét már egyszer..
én nem tudok örülni ennek a gyõzelemnek, nem érdemeltük meg.
Hát el kell ismerni, hogy ebben volt egy jó adag szerencse is.Ettõl függetlenül rettentõen örülök a gyõzelemnek!😊).
Hoffenheim gólja elõtt volt lökés, be lehetett volna fújni, nem?😄 Mindegy végülis.Gyõztünk, ez a lényeg.Nekem nagyon tetszett a meccs, jól játszott a Hoffenheim, a Bayern inkább küzdött 😊).
ups and downs
És én is nagyon várom ezt a rangadót (fura leírni ezt erre a meccsre...)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ups and downs
ups and downs
(Van még több is, holnap még rakok)
1000 Ft/db
e-mail címem, ahol érdeklõdni lehet: [email protected]
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
- Bundesliga Fan
Azért szorítok a Leverkusennek, mert nekem mindig szimpatikusak voltak, és szerintem idén kifejezetten jó focit játszanak (ha megy nekik), de valóban nem elég stabilak (sztem) a bajnoki címhez.De BL-ben remélem ott lesznek jövõre.
ups and downs
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha zavartam,akkor törölhetitek.
Avanti Roma!
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú