Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
a második félidõ elején tényleg nyomott a Hoffenheim.Az elsõ félidõben azért nem mondanám h fölényben voltak, voltak itt is ott is lehetõségek.

Amúgy ja, 0-1 után vigyázni kellett a kontrákra, mert tényleg rohadt jól játsszák ezt a hoffenheimiek...

húú, most egy nagy közhellyel élve: "a gyõzelmet nem kell megmagyarázni"-->ezzel azért nem értek egyet teljes mértékben 😄

Amúgy Ákoska nem tudom h néha milyen meccset nézett, mert olykor abszolút fals dolgokat mondott 😊.

ups and downs

a meccs egészét nézve cseppet sem voltunk jobbak.

0-1 után kifejezetten aggódtam hogy ebbõl nagyobb zakó lesz, mert valljuk be kb egykapuztak Lahm góljáig a vendégek

számomra õ és Ribéry voltak (tõlünk) a legjobbak!

Mi az hogy nem érdemeltük meg?Elsõ félidõben egy 11-es simán elmaradt,a Hoffenheim vezetõ gólja teljessen szabálytalan volt (késõbb a mezõnyben egy ugyanolyan kézzel lökést ellenünk befújt a paraszt bíró),és akkor nem érdemeltük meg?
Ez már a Lédereri hatás úgy nézem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
jah, kicsit felhúzták a srácot.de most jól is védett, kivéve azt az egy elbaltázott kijövetelét, de szerencsére nem lett belõle baj

ups and downs

antijuve
ez még az egyenlítõ gól😄.Borowski ott van a háttérben 😄

ups and downs

azt viszont örömmel láttam hogy végre Rensing is kezd tökös lenni! <#hehe>

B0B0
Ez jó kép 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
hopsz, túl sok a "legjobb" sry

ups and downs

antijuve
amúgy egyetértek:valóban Lució volt a legjobb a Bayern legjobbja ezen a meccsen.Az a sarokkal mentett labdája pl nem akármi volt😊.És még emberhez is ment.

ups and downs

antijuve
Oké, én azt mondom h ha 1-1 a vége, senki nem szólhat egy szót se.A semleges szurkolók nagy része nyilván majd sajnálja a Hoffenheimet, ami persze érthetõ: egy "semleges" meccsen általában a kisebb csapatoknak szurkolnak (ugyanez pl teniszben, persze kivételek vannak 😄).

Ezen a meccsen nem szabadott kikapni, egyrészt a presztízs miatt, másrészt, mert akkor 6 ponttal ment volna a Hoffenheim.Akárhogyan is, MINIMUM ikszre ki kellett hozni (természetesen bunda meg ilyenek nélkül😄).

Ebben a szezonban volt már pár ponthullajtás, amit meg a Bayern nem érdemelt meg.(Jó, ez hülyén hangozhat, de kétszer is kétgólos elõnyt elpackázni a végén...-persze ez megközelítés kérdése, de a végén nem egy öngól döntött, hanem az, hogy Ibertsberger befelé "passzolta" be a labdát.)

ups and downs

B0B0
Miért is nem? Nem értem, mi ez a nem érdemeltük meg! Nézzük meg hány 100%-os ziccere volt a Hoffenheimnek és hány a Bayernnek. Mert az arány kb. 2:5. Errõl ennyit, a Hoffenheim nem játszott rosszul, de egyvalami nagyon hiányzott belõlük. Az az átütõ támadójáték. Hiába. Nálam Lúció a meccs embere, akin legalább 5-6 ilyen dinamikus támadás halt el.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Egy tsöppet adrenalin növelõ volt a mérkõzés 😄😄😄😄D:😄😄D:

Grat a fiúknak!!!!!

München ist ROT!!!

antijuve
hát igen, kapásból háromra tiszta fejelési lehetõségére emlékszem a kapu elõtt, és még kaput sem talált.viszont öt meccs óta mindig gólt lõ legalább.

ups and downs

Mor3llo
IGEN, ERRÕL VAN SZÓ! Hatalmas mérkõzés, elképesztõ iram, Ribery és Klose ma kicsit halovány volt. Lúcio, Van Bommel óriásit küzdött, Toninak rá kell paskolni a seggére, hogy 5 helyzetbõl ne csak egyet lõjjön be!
Auf geht's!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
nem mindig az nyer, aki megérdemli.szerintem is igazságosabb lett volna az X, de most ezért fájjon az õ fejük

ups and downs

lüketóni <#zavart2><#levele>

a végén még õ a meccs embere ezzel a góllal

hihetetlen mennyire ügyetlen, csodálom hogy a többiek miért nem ordítják le a fejét már egyszer..

én nem tudok örülni ennek a gyõzelemnek, nem érdemeltük meg.

antijuve
GYÕZELEM!!!!!!!!
Hát el kell ismerni, hogy ebben volt egy jó adag szerencse is.Ettõl függetlenül rettentõen örülök a gyõzelemnek!😊).

Hoffenheim gólja elõtt volt lökés, be lehetett volna fújni, nem?😄 Mindegy végülis.Gyõztünk, ez a lényeg.Nekem nagyon tetszett a meccs, jól játszott a Hoffenheim, a Bayern inkább küzdött 😊).

ups and downs

B0B0
Bassza meg, milyen rég nem örültem ennyire egy gyõzelemnek! 😊

B0B0
Jön a derbi, gyerekek!!! 😊

banok
A pénteki Bayern-Hoffenheim meccset a SportKlub adja majd ahogy idén mindig. A németeknél a fizetõs Premiere közvetít. A stream majd valszeg lesz.
És én is nagyon várom ezt a rangadót (fura leírni ezt erre a meccsre...)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
sportklub biztosan.meg ha tudod fogni a német csatornák közül azt amelyik a Bundesliga meccseket adja, akkor az is (mindegyiket közvetítik a németek ha minden igaz😊)

ups and downs

antijuve
ááá nehogy már.az ilyenekkel sosem csinált jó üzletet a Bayern... (ld.:Hashemian, Karimi-bár õt asszem nem a BL-bõl vették)

ups and downs

Eladó sálak!
(Van még több is, holnap még rakok)

1000 Ft/db
e-mail címem, ahol érdeklõdni lehet: [email protected]

leoon
Közvetíti valamelyik a Bayern - Hoffenheim meccset?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

B0B0
A Kaiser nem Hoeness!

Õ udvarol és vásárolni akar.

B0B0
Jaja, az nagy meccs lesz, már várom! 😊

következõ fordulóban lesz az igazán komoly meccs!! <#vigyor2>

Gratulálok. Nagyszerû gyõzelem! Kösz a streamet, Banok!

- Bundesliga Fan

antijuve
Igen😊)
Azért szorítok a Leverkusennek, mert nekem mindig szimpatikusak voltak, és szerintem idén kifejezetten jó focit játszanak (ha megy nekik), de valóban nem elég stabilak (sztem) a bajnoki címhez.De BL-ben remélem ott lesznek jövõre.

ups and downs

B0B0
Elég csúnyán beindult a kicsi a második félidõre! 😊

banok

antijuve
Újabb gyõzelem!Második félidõben esélye nem volt a Leverkusennek 😊)

ups and downs

Krisz018
Srácok,ha karácsonyra akar vki Bayern-es melegítõt,pólót,pulóvert jóval bolti ár alatt vasárnapig szóljon priviben!
Ha zavartam,akkor törölhetitek.

Totti után a legjobb Ribéry 😊

Avanti Roma!

antijuve
😄DD (kábé😛)

ups and downs

B0B0

antijuve

ups and downs

banok
Akár 6-7 gólt is lõhettetek volna tegnap a románoknak.

B0B0
Ez nagyon jó jel, hogy a csatárok hozzák a gólokat, mitöbb Ribéry is! 😊

antijuve
az meg.ráadásul veretlenek vagyunk eddig 😊.Hurrá!😊

ups and downs

Mor3llo
3-0 lett a vége, Klose(2) és Toni góljaival. Szépvolt, továbbjutás megvan!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
2-0! Toni köszönt be ezúttal

ups and downs

antijuve
Ki más, mint KLOSE!!!Ezt már szeretjük 😊)

ups and downs

antijuve
Klinsmann nemet mondott Podolski távozására

ups and downs

antijuve
oda MÉG nem vettek fel.de már jelentkeztem 😄

ups and downs

B0B0
A France Football zsûrijében is lehetnének ilyen ügyes gyerekek! 😄

antijuve
hát én ilyen ügyes gyerek vagyok 😄D

ups and downs

B0B0
Na neeee <#wilting> Honnan tudtad??? 😊

antijuve
látatlanba Tonit és Riberyt mondok 😊

ups and downs

B0B0
Van két jelöltünk az aranylabdára. Ki nem találnátok ki azok! 😊