Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Ugyanmár, kacsa az egész, nem szabad ilyennel foglalkozni 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Ribéry 60 milka

Reál megint hozza magát.

Remélem Frankie gondolkodik, és tudja, hogy nálunk sztár, ott pedig jó eséllyel csak egy lenne a sok közül. De ha véletlen mégis kinõné magát, a Real úgyis "elhasználná" 1-2 áév alatt.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
:-) Pedig az sem hatna!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
"a tehetség önmagában nem elég. Munka nélkül semmit sem lehet elérni."

Ezt a magyar futballakadémiák falára fehér festékkel kéne felírni!

ups and downs

B0B0

Nem nagyon voltak opciók 😄

Avanti Roma!

antijuve
a sorrend jó 😊

Go Vale!😊

ups and downs

B0B0
Jó kérdés 😊

Mor3llo
Ez kérdés ? 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
NSO dream team szavazás:

B0B0
Ezt a szöveget 😊

Mor3llo
Jó csapatnak szerencséje van 😄

mázlisták xD Sporting tényleg könnyû ellenfél

antijuve
UEFA-kupában a Werder alaposan belehúzott :S.

ups and downs

antijuve
Chelsea (angol)–Juventus (olasz)
Villarreal (spanyol)–Panathinaikosz (görög)
Sporting CP (portugál)–Bayern München (német)
Atlético Madrid (spanyol)–FC Porto (portugál)
Olympique Lyon (francia)–FC Barcelona (spanyol)
Real Madrid (spanyol)–Liverpool FC (angol)
Arsenal (angol)–AS Roma (olasz)
Internazionale (olasz)–Manchester United (angol)

huhh hát vannak érdekes párharcok 😊.fúú de jó h megvertük a Lyont!!A Barcával játszani nem lett volna túl jó.A sorsolásnak szerintem örülhetünk, a Sporting mindenképp kiejthetõ csapat. (melyik nem az mondjuk, de nem tartozik Eu. közvetlen élmezõnyéhez 😊 ).

ups and downs

antijuve
Kijövetelekben télleg fejlõdnie kell.Még ha ezt a gólt nem is varrnám a nyakába teljesen.

ups and downs

B0B0

antijuve
Pontegyenlõséggel a Hoffenheim-mel. (Köszönet a Schalke-nak😄).

Kicsit rapszodikus õsz volt, a szezon eleje nem sikerült valami jól, de aztán összeért a csapat úgy tûnik 😊.
BL-ben magabiztos továbbjutás az elsõ helyen, kupában még állunk, bajnokságra is jó esélyünk van, nem lehetünk elégedetlenek a gyengébb kezdés ellenére sem.Legalábbis ez a véleményem😊.
Egyedül a védelem az ami gyengébb a kelleténél, de azért elõl sikerül ezt kompenzálni általában.Mindenesetre a BL-ben nem lesz jó, ha hazai pályán kapjuk a gólokat, szóval ebben mindenképp javulni kéne.

ups and downs

antijuve
Hát ez pech volt :S.Szerintem nem volt valami szabályos az uccsó gól, de hát ez van.
Most már a Schalke-ban kell bízni, hátha... 😊)

ups and downs

Mi volt ez tegnap? 😊
Lehmann ott kolbászolt már a Bayern kapujánál 😊

Avanti Roma!

B0B0
Azt sokak szeme kikerüli, hogy Klose 5 gólnál jár a BL-ben és esélyes lehet akár a gólkirályi címre is!

antijuve
Tévedtem.Mégis izgulni kellett a gyõzelemért.Ez a második félidõ egyszerûen szenvedés volt, egyedül Rensing nyújtott értékelhetõ teljesítményt, ha õ nincs, akkor gyõzelem sincs.Elképesztõ hibák, nem is számoltam, hogy hány labdát sikerült eladni a 16-os elõterében.Középpályát én nem nagyon találtam a második félidõben.Labdát nem igen sikerült tartani, néha ide-oda rugdosták a bogyót a játékosok.Még szerencse, hogy vége lett a meccsnek...

ups and downs

antijuve
na, még egyet kell rúgatnunk a Lyon-nal és akkor X lesz...

ups and downs

antijuve
Helyette jött egy Lyon gól 😞

ups and downs

antijuve
Huhh, majdnem jött a negyedik!Micsoda összjáték.Csak így tovább!!!

ups and downs

antijuve
hát kell hozzá egy Lyon is 😄

ups and downs

44'
Újabb nagy francia védelmi hiba, szerencséjükre Borowski lesre futott, így ollózása hiábavaló volt.

parádézunk? <#nyes>

http://sportgeza.hu/futball/meccs/2008/12/10/lyon-bayern_munchen

antijuve
Nem a legjobb meccsük.De már továbbjutottak, és az is benne van, hogy könnyebb ellenfelet kapnak majd, mint a Bayern.

ups and downs

antijuve
bár úgy lenne

ups and downs

MEGNYERJÜK A BL-t IDÉN!! <#duma><#pias>

Mor3llo
Gyönyörû gyõzelem lehet ebbõl, de azért meg kel hagynom, sajnálom egy kicsit eddig a Lyont, mert rendkívül szimpatikus csapat.

antijuve
amúgy gólaránya is jobb a Münchennek. (ezt a meccset se számítva persze)

ups and downs

antijuve
3-0.asszem talán már nem kell izgulni a gyõzelemért 😊)

ups and downs

antijuve
sztem elég lenne az X is :S.leglábbis a Bayern gólaránya szerintem jobb.egymás elleni eredményt tekintve ugye meg 1-1 ill. 2-2 lenne már.

ups and downs

antijuve
2-0!!!!úton a gyõzelem felé!

ups and downs

Group F Pld Pts
LYO 5 11
BAY 5 11
FIO 5 3
STE 5 1

viszont vezetüüünk!!

11' <0 - 1> M. Klose

B0B0
Jól tudom, hogy elég az X ma este a csoportelsõséghez?

antijuve
akkor úgy legyen 😊

ups and downs

B0B0
Miért teszed birtokos ragozásba a névelõt? Az Den Baba! 😊)

Oziris666
Demba Ba😊

antijuve
Kinek ez, kinek az 😊

ups and downs

Én elég konzervatív vagyok ilyen téren, jobban szeretem, ha nem poénkodik túl sokat egy kommentátor, elvégre is a meccs miatt nézi mindenki a közvetítést.
Annyi humor bõven elég, amennyit az MTV-sek vagy Hajdú B. szokott nyomni.

Avanti Roma!

antijuve
A Horti jóarc 😄.Én jót röhögök rajta 😊.Persze egy BL döntõt nem adnék neki 😄.SK-n sztem nincs normális kommentátor.Van az a másik orrhangú Hethéssi vagy hogy írják, olyan mintha mindig be lenne dugulva az orra 😄.

Az a szabadrúgás viszont nem volt rossz, fõleg olyan távolságból, szval amiatt lehetett dicsérni a Salihovic-ot.De volt egy olyan beszólása Ákosnak, amikor Van Bommel-t letalpalta Den Ba Ba, erre azt mondja h nem is találta el 😊.Talppal télleg nem, de mással igen 😊

ups and downs

Hortinál rosszabb a világon nincs.
Az nem tud kimondani egy mondatot az elejétõl a végéig nyelvtani hiba nélkül.

Avanti Roma!

banok
az elsõ esetre nem emlékszem.
A szabadrúgás meg élõképen veszélyesnek tûnt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Méghogy jól. Amikor volt a mezõnyben egy szabálytalanság és a bíró elõnszabályt adott, Van Bommel integetett két kézzel, hogy gyerünk, vigyük tovább. Erre ez a tökfej mit mond: Van Bommel is mutatta, hoy miért nem fújt a bíró...<#levele>

A másik szenzációs beszólása, amikor Salihovic szabadrúgása fölé ment 1 méterrel és mellé is legalább annyival: szenzációs, micsoda rugótechnikája van ennek az embernek...

Na szóval ennyit róla. Akkor már inkább Horti

antijuve
pontosan 😛

ups and downs

Nagyon megy a Hoffenheim idén, kiváncsi leszek, hogy kitart-e a formájuk az idény végéig.

Avanti Roma!

banok
pedig szerintem tegnap jól közvetített. Ibisevic góljánál az semmi nem volt, ezer ilyen van egy meccsen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Jaj, a Lédererrel nem kell törõdni. Az egy pancser, így még a nagymamám is tud közvetíteni...

Tudod:

Ritka
Tudaltal
Léderer