14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
SzocsA #7113 milyen érdekes hogy az intel is megnyertem az olasz bajnokságot és az olasz kupát !
BL dönt!!!!! -
#7112 Na ná h velük leszünk csak legyen meg.
Fúú már msot mekkora a feszültség hát még szombaton mi lesz.... -
#7111 Nyílt levél a szurkolóknak:
- németül
- magyarul
Nyerni kell bassza meg!!!!!!!!! -
#7110 :)))
egy kis szubjektív :) -
#7109 Ez tetszik :) -
#7108 pff, nagy hiba :D -
#7107 Így kúrta el Toni? -
#7106 bocs sracok :)
azert nem forditottam le, mert annyira kifejezo nemetul, amit a srac leirt, de megprobalom gyorsan leferditeni:
a span azt irja,h nem erti ezt a ribery ugyet, foleg, h lisandro lopez is elismerte, h nem velt szandekossagot felfedezni riberyben es vegig tudta jatszani a meccset, semmilyen serulest nem okozott neki ribery. Ennek ellenere kapott 3 meccset... Boateng brutalisan lefoultolja Ballackot (amit megelozott egy kakaskodas 3perccel az eset elott - ami ugyancsak alatamaszthatj a szandekossagot), ugy, h annak ki kell hagyni a vb-t... mi tortenik? semmi... Senki nem nezi meg ujra a felvetelt es reanalizalja es tiltja el azt a barmot, hanem szarnak bele... a vegen meg annyit ir, hogy nincs kovetkezetesseg a donteshozasban...
sztem se... -
#7105 én annyit tudtam kivenni belőle,hogy Boateng durva szabálytalansággal lerendezte Ballackot,ennyi xd én 8 évig nyomtam a németet :) :S -
#7104 ja! csodálatos.. -
#7103 :DD -
#7102 A német nyelv csodálatos, 4 évig tanultam, de csak annyit tudok, hogy das Schwein :)
Címszavakba leírnád miről szól az idézet? -
#7101 4-0 tenyleg erodemonstracio... le a kalappal a fiuk elott
ribery viszont nem jatszhat a dontoben...
"Ich kann das Urteil keineswegs verstehen. Sogar der gefoulte Gegenspieler hatte Ribery entlastet und die Partie bis zum Ende spielen können. Und was ist das Ergebnis: 3 Spiele Sperre! Boateng verletzt Ballack drei Minuten nach einer handgreiflichen Auseinandersetzung absichtlich mit einem brutalen Foul und was ist dabei das Ergebnis ?!? Keiner kümmert sich darum, sich diese Szene nochmals anzusehen und ihn nachträglich zu sperren... Im Fussball wird eben leider mit zweierlei Maß geurteilt..."
ez mennyire igaz... :( -
#7100 :D Mekkora genny! :D -
OPM #7099 http://www.youtube.com/watch?v=kE6rz5BfShA -
#7098 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7097 Ez a 4-0 még a Brémára hízelgő :S. -
#7096 4 - 0
Gyerekek, nagyon erős ez a Bayern most. BL serleg kell már csak! -
#7095 Kész, megvan mostmár biztos -
#7094 Ezt már sztem nyertük. -
#7093 nagyon úgy néz ki. -
SzocsA #7092 megvan 3-2 -
#7091 hopp 2-0 Olic :) -
#7090 ez a faszi hihetetlen mit játszik megint (mármint Robben) -
#7089 Már vezetünk is -
#7088 Jó reggelt!
Már zajlanak is az események! -
#7087 Este sport2!!!!
Mindenki drukkoljon. Nyerni kell! Ha nyerünk akkor már "csak" a BL van vissza! -
#7086 XD
Nagyon durva:D -
#7085 LoL :) -
#7084 na jovan nem csinálom még1x itt a link -
#7083 na
-
#7082 kurva nagy :D:D
-
#7081 Atyaég. Mi lesz ha megnyerjük a BL-t???
(nekem tetszik amúgy) -
#7080 Pöppet beteg (és csaprészeg) -
#7079 Budapesten lesz e bl döntő kivetítő valahol pmbe írja meg légyszi aki tudja nagyon szépen köszönőm :)
thx all -
#7078 Aham. Na de a lényeg: szombat este Német kupa döntő!!! Mindenki szorítson.
A jövő hét szombatról meg nem is bezsélve (BL döntő ugye). -
OPM #7077 nem indulnak el, ilyen esetben a bajnokságban soron következő kapja meg az EL indulás jogát -
#7076 Szóval hogy is van ez? A két kupadöntős is Europa ligás, vagy ha ők a ligában BL vagy EL pozíciót érnek el akkor elindulnak lefele az ágakon??? -
#7075 De a két kupadöntős a BL-ben fog indulni. A másik kupaelődöntős szintén (Schalke). -
OPM #7074 + a VfB
az Augsburg-nak kupadöntőbe kellet volna kerülnie hogy jogot szerezzen hozzá