Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Avanti Roma!
Bár ha jól látom olic jön-de minek?
Én még Toni helyett is mást hoztam volna nem értem miért nem igazol a bayern oylanokat akikkel esélye lehetne a bl-be?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Akit elzavarnak, az tesz is érte szerintem.
Egyébként nagyon jót tenne a BL-nek, ha akár a Bayern, vagy bármelyik spanyol, olasz, német csapat kiejtene egy angolt. Sokkal színesebb lenne mondjuk egy Bayern - Barca döntõ, mint egy Chelsea - Manchester, mint tavaly.
Avanti Roma!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Na mind1, téma lezárva részemrõl.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ups and downs
olic meg sztem x év alatt kap annyit
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
További flémkeltõ, off hozzászólások büntetõpontot vonnak maguk után.
REAL MADRID
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én elolvastam a topic címét, és azt látom, hogy Bayern München.Te hoztad fel a Bundesligát, hogy alkalmatlan a felkészülésre, én meg arra válaszoltam.
Amúgy a kiegyensúlyozottságról mindenkinek meg lehet a saját véleménye, kinek ez, kinek az.Ha akarom az angol bajnokság se éppen egy kiegyensúlyozott valami.Oké, most épp van a Villa ami (még??) épp talán BL helyen van, de ha jól tudom 1994-et és 1992-et leszámítva (Blackburn és Leeds Utd) csak a MU, az Arsenal és a Chelsea nyert (ez utóbbi igencsak köszönhetõ Abramovicnak).Mielõtt félre értés esnék, én szeretem az angol bajnokságot, habár egyik nagycsapatnak sem szurkolok, de amíg tudtam nézni, addig szívesen leültem egy-egy meccs elé.De ez kicsit mellékvágány.
Na mindegy, ez a kiegyensúlyozottság nálam kicsit "sántít".
De a legjobb mondat Francesco barátunkhoz fûzõdik:"Úgyis mindenki annak drukkol, aki szimpatikus neki.".Ennél okosabbat nem igen lehet mondani 😊.
Ja, Olichoz: mikor olvastam, hogy jön, nem nagyon értettem, hogy miért.Majd meglátjuk, legalább ingyén jön.
ups and downs
Kicsit már unalmas vagy 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
Avanti Roma!
És visszatérve az #5359-re a spanyol bajnokságban is igen nagy a szakadék az elsõ négy és a többi között. Nem szoktam ilyeneket hallani, hogy egy Real-Espanol meccs erõsen háromesélyes. A Bundesligával az a baj, hogy abból az elsõ négybõl is a Bayern kiemelkedik, a többi pedig nemzetközi szinten kevés.
Aham, semmi cukk.
Akkor hány csapattal lesz az ?😄 18-cal ? Ilyen bajnokság nincs is...
Erre a legutóbbi 5 találkozásra meg nem mondok semmit, mert ritka nagy hülyeség 😄DD innentõl komolytalan is az egész. Viszlát!
Leírtam a véleményem, amire rögtön jön a legutóbbi Bayern-Real meccs. Ki nem sz**ja le?
És igen, követem az orosz PL-t, le szoktam tölteni az összefoglalókat. Az elõzõ szezonból is megvan 31 forduló kompletten.
5-6 csapat miatt egy bajnokság meg még nem lesz kiegyensúlyozott. A középcsapatok úgy le vannak maradva, hogy az már fájó.
Egyébként érdekes, figyelemmel követed az orosz bajnokságot is ? Tökjó, melyik csatornán ?
A Bundesliga azért kiegyensúlyozott : Bayern,Werder,Hamburg,Wolfsburg, most lehet mondani a Hoffenheim-et is, Leverkusen. És igen, én figyelemmel követem a Bundesligát.
Látod-látod, megint csak nagyot mondtál 😊
b, orosz bajnokság sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a Bundesliga, nincsen akkora szakadék a dobogósok és a középmezõny közt
c, Zenitnek jó volt a háttere
Az UEFA-kupa meg sajna nem jött össze.De a Zenit nem csak a Leverkusent, meg a Bayern verte ki, hanem ha nem tévedek a Villarrealt is többek között, aki jelenleg a BL-ben szerepel (és mellesleg spanyol is😊 ).
Nem hinném, hogy a Zenit a rettentõ erõs orosz bajnokság miatt nyerte volna meg az UEFA-kupát.(ergo õk mibõl készültek fel?).
ups and downs
Ahhoz képest egy jópár nagycsapatot cumiztattunk, de akkor természetesen rá lett mondva a csapatokra, hogy nem is igazán nagycsapatok, meg formán kívül vannak...blabla 😄
A játékosok meg elég bután igazolnak sokszor, csak az a cél, hogy minél inkább sztárcsapat legyen, ahová mennek.
Avanti Roma!
Avanti Roma!
Azért Beckenbauert sem értem, sír, hogy nincs a német bajnokságnak akkora presztízse, mint anno, mert nincsenek a Bayern mellett topcsapatok, de akkor mi a faszért igazolunk állandóan a legnagyobb riválisoktól kulcsjátékosokat???