Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Pont Olic az aki nem BL szintû, Toni meg VB-t nyert...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Hát Toni abszolút BL-szintû, Olicot nem ismerem.

Avanti Roma!

Murder3
Igazolások eddig vannak a téli szünetben?
Bár ha jól látom olic jön-de minek?
Én még Toni helyett is mást hoztam volna nem értem miért nem igazol a bayern oylanokat akikkel esélye lehetne a bl-be?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

B0B0
Hát nem törték össze magukat a megnyugtató végjátékért 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

megtaláltam közben, de köszi
banok
justin.tv/narkitu

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a mai meccset nem adja egyik tv sem? mintha láttam volna valahol reklámban
banok
már egy kurva jó Bayern önmagában jót tenne a nemzetközi foci életnek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én is más csapat szurkolója vagyok, de nem zavart el senki innét. (Remélem, nem is fogtok 😊
Akit elzavarnak, az tesz is érte szerintem.

Egyébként nagyon jót tenne a BL-nek, ha akár a Bayern, vagy bármelyik spanyol, olasz, német csapat kiejtene egy angolt. Sokkal színesebb lenne mondjuk egy Bayern - Barca döntõ, mint egy Chelsea - Manchester, mint tavaly.

Avanti Roma!

Mor3llo
és nem = én nem

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Így igaz, ne is haragudj, lehet te eltûröd ha a kedvenc csapatodra szúrós megjegyzéseket tesznek, és nem. Ízlések és pofonok. Ha bejön más csapat szurkolója, és értelmesen hozzászól, persze, nem zavar! De így...
Na mind1, téma lezárva részemrõl.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

amúgy én nem értem ha bejön más csapat szurkolója, miért kell egybõl elzavarni.... én spec kiváncsi vagyok mindig hogy mások milyen erõsnek, veszélyesnek látják-e a csapatunkat

jójó, igen tudom, most jön az a duma hogy akkor nincs vele semmi gáz ha megfelelõ hangnemben szól hozzá

antijuve
elvileg évi 4.5M-át.Ha ez igaz, én is túlzásnak tartom.Azért nem akkora játékos, még németföldön sem (sztem).

ups and downs

Mor3llo
Nem hiszem, általában minden csapatnál így adják meg, hogy x összeg/év.Egyébként Olic lesz azt hiszem a 3. legjobban fizetett Bayern játékos Lüke és Ribery után. De nem biztos!

de õk per év kapják nem?

olic meg sztem x év alatt kap annyit

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

9csöves9
nem vágom hogy vannak Münchenben a fizetések nem túlzás ez?a Juvénál Del Piero,Camoranesi,Trez,Buffon kap 4,5-5 millát

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Estét az Uraknak!

További flémkeltõ, off hozzászólások büntetõpontot vonnak maguk után.

REAL MADRID

Majd ha pont a Real-hoz hasonló klubok esztelen költekezése nem tenné lehetetlenné hogy az olasz-angol-spanyol bajnokságon kívül máshová lehessen igazán nagy játékosokat igazolni emberi áron,akkor lehet a Bayern se a saját környezetébõl probálná a legjobbakat átvenni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
mmint fizetésnek 😄

(remélem egyszer eltalálom 😛)

ups and downs

antijuve
* illetve 4,5M-ért természetesen 😊)

ups and downs

antijuve
ez a Realnak is lehetne a jelmondata 😊.Mert nemzetközi szinten...van némi hiány.A szurkolójuk szerint, nekem nem 😊.
Én elolvastam a topic címét, és azt látom, hogy Bayern München.Te hoztad fel a Bundesligát, hogy alkalmatlan a felkészülésre, én meg arra válaszoltam.
Amúgy a kiegyensúlyozottságról mindenkinek meg lehet a saját véleménye, kinek ez, kinek az.Ha akarom az angol bajnokság se éppen egy kiegyensúlyozott valami.Oké, most épp van a Villa ami (még??) épp talán BL helyen van, de ha jól tudom 1994-et és 1992-et leszámítva (Blackburn és Leeds Utd) csak a MU, az Arsenal és a Chelsea nyert (ez utóbbi igencsak köszönhetõ Abramovicnak).Mielõtt félre értés esnék, én szeretem az angol bajnokságot, habár egyik nagycsapatnak sem szurkolok, de amíg tudtam nézni, addig szívesen leültem egy-egy meccs elé.De ez kicsit mellékvágány.
Na mindegy, ez a kiegyensúlyozottság nálam kicsit "sántít".
De a legjobb mondat Francesco barátunkhoz fûzõdik:"Úgyis mindenki annak drukkol, aki szimpatikus neki.".Ennél okosabbat nem igen lehet mondani 😊.

Ja, Olichoz: mikor olvastam, hogy jön, nem nagyon értettem, hogy miért.Majd meglátjuk, legalább ingyén jön.

ups and downs

Mor3llo
Hallod, de most komolyan, nincs kedved elmenni innen tényleg ? 😄
Kicsit már unalmas vagy 😊

Rudee
Jólvan, inkább tanulmányozd az orosz foci történelmét és jelenét...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Bundesligáról volt szó, nem a spanyol ligáról. A múltból meg nem lehet megélni, bármilyen szép is. 200be hiába nyertetek, a végén kié lett a BL? Ennyi. Nem tudom miért kell felpörögni ennyire.

Mor3llo
Csak akkor ne idejöjjön cukkolódni. Énis tudnék fajinakat írni a Real-ról, mégsem megyek a topicjukba bohóckodni.

Van értelme ezeken a dolgokon vitatkozni? Úgyis mindenki annak drukkol, aki szimpatikus neki.

Avanti Roma!

Mor3llo
Viszlát!

B0B0
Az #5359-ben rátapintottál a lényegre, de most igen. Mert, hogy 2005-ben a Real jutott tovább az egy dolog, de emlékezz rá, hogy kitõl kapott ki a Bérnabéuban a csapatod 2 éven belül kétszer is? Mert bizony 2001-ben és 2000-ben is ez történt, mitöbb 2001-ben az egy elõdöntõ volt...

És visszatérve az #5359-re a spanyol bajnokságban is igen nagy a szakadék az elsõ négy és a többi között. Nem szoktam ilyeneket hallani, hogy egy Real-Espanol meccs erõsen háromesélyes. A Bundesligával az a baj, hogy abból az elsõ négybõl is a Bayern kiemelkedik, a többi pedig nemzetközi szinten kevés.

Rudee
Milyen bajnokság nincs?
Olvass, olvass vagy olvass...

Mor3llo
"Fõleg az UEFA kupában. Majd tavasszal meglátod."
Aham, semmi cukk.
Akkor hány csapattal lesz az ?😄 18-cal ? Ilyen bajnokság nincs is...
Erre a legutóbbi 5 találkozásra meg nem mondok semmit, mert ritka nagy hülyeség 😄DD innentõl komolytalan is az egész. Viszlát!

Rudee
*t

Rudee
Arról, hogy a legutóób 5 találkozásból azt az egyet húzta be a Bayern.

Rudee
Nem cukkoltam senki.
Leírtam a véleményem, amire rögtön jön a legutóbbi Bayern-Real meccs. Ki nem sz**ja le?
És igen, követem az orosz PL-t, le szoktam tölteni az összefoglalókat. Az elõzõ szezonból is megvan 31 forduló kompletten.
5-6 csapat miatt egy bajnokság meg még nem lesz kiegyensúlyozott. A középcsapatok úgy le vannak maradva, hogy az már fájó.

Mor3llo
Milyen szabályról beszélsz te ? 😄

Mor3llo
Akkor te olvasd el a topic címét. Ide nem azért kell bejönni, hogy cukkoljuk a másik csapat drukkereit.
Egyébként érdekes, figyelemmel követed az orosz bajnokságot is ? Tökjó, melyik csatornán ?
A Bundesliga azért kiegyensúlyozott : Bayern,Werder,Hamburg,Wolfsburg, most lehet mondani a Hoffenheim-et is, Leverkusen. És igen, én figyelemmel követem a Bundesligát.
Látod-látod, megint csak nagyot mondtál 😊

Rudee
Kivétel erõsíti a szabályt... <#wink>

Rudee
a, topik címét olvasd el (de hogy válaszoljak, mi legalább a BLben ott vagyunk minden évben)
b, orosz bajnokság sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a Bundesliga, nincsen akkora szakadék a dobogósok és a középmezõny közt
c, Zenitnek jó volt a háttere

Mor3llo
Hagyjuk, az utolsó Bayern-Real párharcból nem is tudom ki jött ki gyõztesen<#zavart1><#nevetes1>

antijuve
akkor mi a helyzet a Real-lal aki miközben megnyerte a hazai bajnokságot, kiesett a Romával szemben?De már évek óta ez megy a Realnál, hogy Bl-ben mindig búcsúznak az elsõ kieséses körben (javíts ki ha tévedek, annyira nem figyelem a Madridot).Nem akarok vitázni ezen, de erre a "nem jó a felkészülésre"-érvre van jópár ellenpélda.
Az UEFA-kupa meg sajna nem jött össze.De a Zenit nem csak a Leverkusent, meg a Bayern verte ki, hanem ha nem tévedek a Villarrealt is többek között, aki jelenleg a BL-ben szerepel (és mellesleg spanyol is😊 ).
Nem hinném, hogy a Zenit a rettentõ erõs orosz bajnokság miatt nyerte volna meg az UEFA-kupát.(ergo õk mibõl készültek fel?).

ups and downs

B0B0
Azért a volumen kicsit más. Mi (egy-két kivételtõl eltekintve) az utóbbi 3-4 évben csak német csapatból igazoltunk kulcsjátékosokat, ráadásul olyanokat, akik ott sztárok voltak (Borowski, Lúció, Zé Roberto, Klose, Altintop, Podolski, Jansen, Van Buyten és valamilyen szinten Lahm is)

Mor3llo
Akkor köszönjük értékes hozzászólásod, viszlát.

Rudee
Fõleg az UEFA kupában. Majd tavasszal meglátod.

Mor3llo
Húha, az utóbbi években már sokszor kaptuk meg ezt a tipikus 'ha majd egy komolyabb ellenfél jön' szöveget 😊
Ahhoz képest egy jópár nagycsapatot cumiztattunk, de akkor természetesen rá lett mondva a csapatokra, hogy nem is igazán nagycsapatok, meg formán kívül vannak...blabla 😄

Hát manapság nehéz megtartani egy klubnak a játékosait, mert klubhûség az már nem igazán létezik.
A játékosok meg elég bután igazolnak sokszor, csak az a cél, hogy minél inkább sztárcsapat legyen, ahová mennek.

Avanti Roma!

Rudee
Ez a Bundesliga szempontjából jó, mármint a Bayernre nézve. Gyengül az ellenfél, könnyebben behúzzák a bajnokságot. Na de arra nem gondolnak, hogy az egyre gyengébb hazai ellenfelek elleni meccsek nem lesznek kellõen elegek a BLre való felkészüléskor? Szembe találják magukat vmi komolyabb csapattal, aztán vége.

Mor3llo
Azért érdekes számomra mindig ez az 'ellenfél gyengítése' helyzet. Azért igazolunk, hogy erõsödjünk, ha nem tudják megtartani a csapatok a játékosaikat, vessenek magukra. Más topcsapat is igazol a saját bajnokságából, pl. Rúni, Tevez, Mancini, Figo stbstbstb. lehetne még sorolni egy jópár mindenkit!

Hát azért, hogy gyengítsük õket, ez szerintem nem kérdés.

Avanti Roma!

B0B0
Olic jön

Azért Beckenbauert sem értem, sír, hogy nincs a német bajnokságnak akkora presztízse, mint anno, mert nincsenek a Bayern mellett topcsapatok, de akkor mi a faszért igazolunk állandóan a legnagyobb riválisoktól kulcsjátékosokat???

antijuve
Remek megfogalmazás.Véleményem szerint 😊.

ups and downs

B0B0
Egy percig sem hiszem, hogy most eligazol, nyugi, csak ecseteltem a véleményem 😊