14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Elvehetik az Intertől a BL-címet?
  • B0B0
    Ez jó :)
  • SzocsA
    olasz edzés
  • antijuve
    Kezezés volt tény, és nem lehet azt mondani, hogy le volt szorítva :).De mostmár ezen kár gondolkodni, meg a bíróra fogni.
  • Mor3llo
    Á, mikor Van Buyten húzta fel a kezét estében, de erőből eltalálta ígyis a labda, nem? Arra én is emlékszem.

Persze a fociban nincsen ha, ettől függetlenül a kéz, az kéz. Lehet a bíró ekkora mérkőzésen nem fújja be. Ki tudja. Inkább Müllernek kellett volna kicsit jobban alányúlnia a labdának, és akkor 1-1:D
  • Gabe18
    "”A mi napunk lett volna, ha a játékvezető bünteti a kezezést” – panaszkodott a BL-döntő után a vesztes Bayern München edzője, Louis van Gaal."

http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/05/25/ha_a_biro_befujja_a_bayern_nyer/

Érdekes,nem tudom... Ez olyan ki tudja hova pattant volna kategória,mert ebből kezezés nélkül se lett volna már fejes,legfeljebb máshova pattan a labda.Igaz a kezezés tényén ez nem változtat,az meg egyértelmű.Valahogy mégsem érzem hogy óriási igazságtalanság ért volna.
    Pár éve a Milan ellen befújtak egy kezezést ellenünk,azzal a 11-esel a Milan került nyerő helyzetbe,azt azóta is egy egy elcsalt vagy döntően elhibázott ítéletnek érzem.Ezt nem...
  • antijuve
    Nomen est omen - ezt tom mondani :D
  • Bercy #7146
    Most ez, hogy jön ide hány olasz volt a csapatban?
    A Coppa Italias rugdosódó meccs alatt az olasz kupadöntőt értettem (coppa italia = olasz kupa).
  • B0B0
    Coppa Italiana? Hány olasz volt a pályát, kérdem én! :) 1 db, 5 percig. Focizni meg persze nem tud.
  • Murder3
    lögdössék el gomezt melegebb éghajlatra.
    aztán hozzanak helyébe egy normális csatárt.
  • Murder3
    ergó megmondtad a tutit:D
  • SzocsA
    és ki megy el és ki marad tudni már valamit?
  • SzocsA
    kell egy kapus is!
  • Bercy #7140
    Nagy meccs volt a tegnapi. Az Inter nem szép focit játszik, de eredményeset. És aminek nagyon örülök, hogy nem coppa iatalias rugdosódó meccs volt hanem korrekt. A díjátadón a sorfal amit álltak sztem szép gesztus! Jövőre mi nyerünk.
  • antijuve
    Úgy legyen!
  • Mor3llo
    Jövőre Ribéry is nagy formában lesz, lenyugszik, és akkor ténylegesen beindul a Robbery középpálya...de szép is lesz

Addig meg a németek nyernek egy VB-t
  • Fabio Capello
    túlságosan egy emberre építitek a dolgot (robben) :)
  • Mor3llo
    Nem sikerült, nem, nem, és nem. Akartunk mi, de ahogy Hajdúbé mondta: ez ellen az Inter ellen nem lehet focizni. És itt a hangsúly a focin van.

Ennek ellenére gyönyörű szezont futottunk, a duplázás csodálatos dolog, és ha az első év így sikerült(van Gaal mondta, hogy adjanak neki 2-3 évet a BL-hez), akkor hogy sikerül a többi?! Fel a fejjel, Ribéry is hosszabbított 2015-ig. Hozunk 1-2 védőt, egy klasszis csatárt, és jövőre ismét esélyesek leszünk!!!

FC BAYERN ÜBER ALLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lippet
    Szvsz. a Bayern-nek több tapasztalattal bíró játékosra van szükség! Jó játszik a Müller meg a Badstuber is, de nem sok BL tapasztalatuk van!
  • antijuve
    Nehéz még felfogni hogy elment egy BL-döntő.Örülni is nehéz most annak hogy döntőben voltunk, mert alapvetően semmivel nem volt rosszabb a Bayern, mint az Inter.Persze a két gólt leszámítva.Igazából az első gól az ami nagyon bosszant, mert kapuskirúgásból nem kéne kapitulálni.Három húzásból gólt lőttek belőle...sajnálhatjuk, mert másképp is alakulhatott volna simán.
    De tényleg gratuláció a csapatnak, mert BL döntő, bajnoki cím és kupagyőzelem egy szezonban, elég jó teljesítmény.Sajnos a legfontosabb nem jött össze, de talán majd jövőre :).
  • IXEMGabeo
    rásszistááá:D egy kínaira gondoltál? ilyen vadember vagy?:D
  • djemba-djemba
    ill du 2kor volt a meccs...
  • djemba-djemba
    Kikaptunk, de nagy szezont jatszottunk. Gratula a csapatnak, mert osszessegeben eron felul teljesitett.

Erdekes volt a donto, Dallasban vagyok, itt du. 2 van...a feeling annyira nem jott at, de igy is elveztem, mar amennyire tudtam... :S Nem a meddo mezonyfoleny zavart leginkabb, hanem az a kis kocsog kiani faszkalap, aki elottem ult Sneijder mezben, es minden golnal ugy ujjongott, mint egz orult...o volt az egyeduli interes a kocsmaban.

Multi/kulti deleutan volt az tuti, USA-ban egy ir kocsmaban neztem a bl dontot es majdnem megoltem egy sargat.

Fel a fejjel, jovore jobbak leszunk, ha veszunk min. 1 belso vedot.
  • antijuve
    Totál így van.Csak Robbenre ment a játék kábé, de távoli lövések se jöttek, pedig ez lehetett volna fegyver a betömörülő védelem ellen.Persze könnyű okoskodni utólag.
    Jövőre mindenképpen kéne egy középső védő.
  • antijuve
    Hát a foci egy hülye játék... :S.
    Sajna ez van, túl jó volt az Inter védelme és ők lőtték az első gólt.Ezen múlt.
  • Murder3
    édelmünk amikor kellet volna elfelejtett védekezni, támadás szempontjából ezen az interen ribery nélkül nem sok eséylünk volt átmenni.
    Szinte végig Robbenen erőltettük a támadást, sajnos látszik h Túlságosan robbenre épül a játékunk.
  • Murder3
    nah vége:S
  • antijuve
    Ez szívás...mezőnyfölény megvan, de kár ezért az elkerülhető gólért...Támadásban kell valamit kitalálni.Nehéz lesz, de reménykedjünk
  • Gabe18
    Ugyanúgy szopjuk meg mint a Barcelona.
    Nem szép amit az Inter játszik,de zseniális.
    Fogalmam sincs ezeknek mi hogy rúgunk gólt.Ha kapunk még egyet,ott vége is mindennek.Márpedig az jobban benne van mint a miénk.
  • lord nihilus
    ahogy a kommentátor mondta "mintha a barca-inter visszavágót látnám" :-|
  • Murder3
    Na itt a baj...
  • Murder3
    Na akkor kezdődjék....
  • Murder3
    Nyerni fogunk, mert nyerni kell:D

Nagyon izgulok.
    de ezt a lehetőséget nem szabad elherdálni.
  • banok
    az oldalamon találsz linket a Sat1-hez is
  • Gabe18
    Nehéz lesz,előre játékban szerintem tudunk annyit hogy nyerhessünk,viszont a védelem kritikus.Azt bizony az Internél jóval gyengébb támadók is meg tudták eddig hülyíteni.Ha a védők életük meccse közeli szintet hoznak,akkor nyerhetünk.
  • kabel15
    Hello!

Valaki tudna adni 1 linket ahol tudom nézni a SAT1 et?
  • Bercy #7117
    De nagy a csend a topikban. Vihar előtti csend.
    Nagy lehetőség elött állunk 9 év után ismét. Nyerni KELL!!!
    Mindenki drukkoljon.
  • Murder3
    A lényeg h meg kell nyerni....
  • antijuve
    9 év után ismét elérkeztünk ide!Jó meccset és Bayern győzelmet!! :))
  • IXEMGabeo
    Chelsea is ugyanígy tett:D ez azért ritka, h kétcsapat is tripla közelében, tavaly sikerült a Barcelonának sőt ha jól számoltam 6 kupát nyertek, most vagy az Inter vagy a Bayern lehet eme várományos...ki lesz 2010 legjobb csapata?