14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#7193 Röviden wolfsburg rosszul járna, schalkenak meg raul mellé minek egy szerencsétlenség?
-
#7192 bánjaafaszom -
#7191 Nekem azért továbbra is megmaradnak VIIIIIIIIIER MINUTEN DEUTSCHER MEISTEREKNEK:)))))))))) -
#7190 szokd meg,Realosoknál sokat fogod ezt így olvasni :) -
#7189 odament Raúl, és akkor már 07 :) -
#7188 mi az,h (07)? -
#7187 Állítólag Gomezt,és Timoscsukot adnátok a Wolfsburgnak Dzekoért,de Gomez iránt a Schalke 04(07) is érdeklődik -
#7186 Azé Ribery remélem nem kap 3 évet:S -
OPM #7185 [b]Bayern München: az orvos és az erőnléti edző is pályára léphet[b]
Szokatlan problémával szembesül Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője. Mivel a bajor klub világbajnokságon szereplő játékosai még a szabadságukat töltik, míg az amatőrök a harmadosztályú bajnokság kezdete miatt elhagyták az edzőtábort, a holland szakembernek nincs elég játékosa a következő mérkőzésre.
A hírek szerint így a holland szakember a mezőnyben, védőként számít cserekapusára, Thomas Kraftra a Trentino-válogatott elleni felkészülési mérkőzésen, míg a kispadon cserejátékosként helyet foglal a csapatorvos, Lutz Hänsel és az erőnléti edző, Marcelo Martins is. Mindkét szakember együtt edzett a gárdával az utóbbi napokban.
forrás
-
#7184 A játék ugyan olyan kilátástalan volt mint 2 éve, nem mertek játszani ebbe benne van a életkor is, de ez akkor is elég dühítő.
Paraguay olyan szépen kiolőtte a spanyol passzokat(igaz h ők 2 passzt nem tudtak egymsához leadni), de mi csak hagytuk őket játszani....
-
SzocsA #7183 szerintem jobb is hogy nem a hollandok ellen játszunk döntőt!
mindkét csapat a kedvencem!
meg csapaton belül más lenne a légkör! -
#7182 :DD -
#7181 Holnap ezért tengeri herkentyűt fogok zabálni... -
#7180 Ja, és lefoglalom a polipot a szerencsejáték nevében - mostantól nekem dolgozik :D -
#7179 Srácok, megint nem sikerült legyőzni a spanyolokat.El kell ismerni, jobbak voltak.Müller nagyon hiányzott.
Bronzot be kell gyűjteni megint.Két év múlva meg EB cím legyen mostmár :) -
#7178 A polip szerint ma a spanyolok nyernek :D.Remélhetőleg ez ritka tévedéseinek egyike lesz csupán :D
Ja és sztem is Kroos játsszon. -
#7177 Játszon Kroos és szopassa le a polipot! :)
(persze az elődöntőről beszélek, a döntőben ismét ott lesz Müller) -
#7176 Kroos vagy Trochowski fog majd müller helyén játszani. -
#7175 ő válogatott??úristen :) -
#7174 jah aszittem csak a német válogatottat kérdezi...
Nem csak Van Bommel és Robben...hanem Braafheid is:DDD -
#7173 És Van Gaal még azt mondta h nem fog Bayern-es nyerni.Ami persze még előfordulhat. -
lord nihilus #7172 + Robben, Van Bommel :) -
#7171 Lahm, Müller, Klose, Schweini tuti kezdenek.
Ezenfelül ott lesz a cserepadon Kroos, Badstuber, Gomez és Butt is. -
#7170 hát számold meg :D -
SzocsA #7169 hány münchenes lesz a vb döntőben? ha a németek is továbbjutnak?:D -
#7168 Szerintem az elsőért sem kellett volna sárgát adni, mert csak véletlenül rálépett a szerb sarkára - vétlen kezezésért sem jár sárga a mezőnyben.
Klose abban hibás, hogy 1 sárgával a háta mögött felesleges volt ilyenbe belemennie egy ártalmatlan szituban, pláne hogy a spori osztogatta a sárgákat rendesen. -
#7167 Klose második sárgás belépője nem ért sárgát... innentől marad a játékvezető és legfőképp podolski -.- -
#7166 ezt a meccset három embernek lehet köszönni: Klose, Poldi és a játékvezető. -
#7165 VB alatt nem hinném h lenne.De kitudja -
#7164 jó szaftos átigazolásról van már hír? -
#7163 Ez igaz.
Ha van vki aki pótolhatná Ballackot akkor az kroos lenne sztem.
-
#7162 Özil azért elég jól megoldotta ezt a feladatot tegnap -
#7161 Kár hogy Kroos nem játszott sztem ő pótolhatná Ballackal elveszett irányító szerepét.
-
#7160 Eddig nagyon jól játszanak a németek, hasonló második félidőt szeretnék :)). -
#7159 Özilt lehet érdemes lenne megvásárolni :) -
#7158 Olaszoknál nincs tuti, majd lehet 2 év múlva megint előjön azt lesz Juve vol 2. -
#7157 ez az nso találmánya, olasz oldalakon szó se volt bl elvételről
meg hát az egész egy kamu, Intert minden hónapban megakarják buktatni mert nem tudják megverni őket Olaszországban -
#7156 Ez kb egy Juventus vol2 lenne a számukraXD
Mind1 Olasz foci van benne rizikó:D -
SzocsA #7155 hát de így?!! -
#7154 :OOO