Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Timoscsukra gondolsz?😄

ups and downs

France men
Ti nem olvastok híreket? <#vigyor2> Ismét erõsítettünk, és immáron hivatalos!

Willy Sagnol pedig ma jelentette be hivatalosan is a visszavonulását! Nem így képzelte el gondolom õ sem, és mi sem, de így alakult! Én nagyon szerettem, egyik legjobb jobb bekk volt 😞😞😞😞 VIEL GLÜCK!!!

München ist ROT!!!

antijuve
Kroos a Leverkusenben kölcsönben.Én örülök neki, legalább játszik majd.A Levkusen meg ráadásul nem is rossz csapat.

ups and downs

pAtOcA
Hát persze^^ nah további sok sikert

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Mor3llo
Attól független leírhatja, amit gondol, nem ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Áhh nem igaz...X-re mindenképp jók lehettünk volna, sõt a gyõzelemre is simán.Fõleg ha 0-0nál Toni gólját megadják... Vagy ha befejeli két méterrõl azt a ziccert vagy ha satöbbi.. 😄. Tudom, nincs ha,de az X igazságosabb lett volna.Mindenesetre csakúgy mint õsszel, most is nagyon jó meccset játszott a két csapat, ilyen meccsen még azt mondom, hogy ki is lehet kapni 😄.Tényleg jók voltak a fiúk, de nem jött össze, majd jövõhéten!

ups and downs

pAtOcA
Tény hogy igaz de ezen nem lehet változtatni..

Jah az még nem vita, hogy leírja egy mondatban a véleményét - ami ráadásul igaz is.

- Bundesliga Fan

Ennyi erõvel mindenen kár "vitatkozni"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Valóban tipikus Hamburg gyõzelem. Ez van, 5:2-re õk is nyerhettek volna. A lényeg, hogy Hamburgban még meg fognak égni páran, mi viszont biztos, hogy elõrébb végzünk, mint õk. Ennyi.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

1-0😞 sztem benne volt rendesen a partjelzõ ebben a meccsben:S Bayern kb 5-2 re nyerhetett volna szvsz

pAtOcA
Valóban,de a végeredmény 1-0 lett szal kár vitatkozni rajta

Nuno88
Nem adtak meg egy szabályos Toni gólt meg volt egy gólvonalon túlról kiszedett labda... az X igazságosabb lett volna.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

pAtOcA
Elsõ félidõ: Hamburg-Bayern 1-0 Gólszerzõ: Mladen Petric

B0B0
Ma este nagy meccs!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Össze fog jönni. 😊

Avanti Roma!

antijuve
Naná 😊).Amúgy nem, csak mivel ott lesz 2012-ben, jó lenne ha sikerülne bejutni 😊.Persze még messze van, csak viccesen jegyeztem meg 😊).

ups and downs

B0B0
Te ennyire elõre tervezel? 😊

antijuve
2012-ben otthon játszhatnánk a BL-döntõt, szóval jó lenne bejutni 😄

ups and downs

antijuve
😄DD

ups and downs

B0B0
Na ja, hétvégén kezdõdik az igazi szezon

antijuve
hát ez kurva jó volt 😄DD

ups and downs

antijuve
Jó lenne majd a HSV ellen is vmi hasonlót látni

ups and downs

Mor3llo
Ezaz, adjunk a sváboknak!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
na ez kezd durva lenni...

ups and downs

antijuve
0-4<#wilting>

ups and downs

B0B0
Hát ez eddig eléggé egyoldalú 😊

antijuve
Hûûha, ez már tetszik 😊).Két szép gól 😄

ups and downs

Bercy
Sport 2
elfelejtettem beírni pedig azt is akartam 😊
antijuve
Sport1, vagy Sport2.Most így hirtelen nemtom 😊

ups and downs

Éspedig? Melyiken? 😊

Avanti Roma!

Bercy
Ma este elõben 20:15 Bayern - Stuttgart kupameccs!!
(végre olyan csatornán adják hogy énis láthatom😊 )
B0B0
Jaja, az erõs lesz

antijuve
No, kupában jön a Stuttgart.Végre egy tétmeccs 😄.

ups and downs

<#eljen>

Avanti Roma!

antijuve
Willy Sagnol visszavonult.További sok sikert neki a futball-nélküli életben.

ups and downs

antijuve
😞(

ups and downs

B0B0
Sajnos várható volt.

"Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere szerint hamarosan bejelenti visszavonulását Willy Sagnol, az együttes francia válogatott labdarúgója. "A héten sokat beszélgettem vele, úgy tûnik, vége a pályafutásának. Nagyon sajnálom, hogy így járt" - nyilatkozta Hoeness. A 31 éves védõ még mindig az Achilles-ínével bajlódik, s nem is lehetett ott a bajorok dubaji edzõtáborában." <#szomoru1>

B0B0
Nem örülök neki 😞

antijuve
Ibisevic lesérült a Hoffenheim-nél.Érdekes lesz, hogy mire mennek nélküle.

ups and downs

B0B0
Huhh, de zora. 😊

antijuve
a jó öreg Olli 😊.bár itt még nem volt öreg 😄

ups and downs

lál, micsoda fotót találtam XD

BOLDOG 60. SZÜLINAPOT, OTTMAR HITZFELD!!

antijuve
Olic amúgy 6 gólnál jár, habár az összehasonlítás nyilván ferdítene kicsit, hiszen nem mindegy ki milyen csapatban játszik.

ups and downs

antijuve
7 > Luca Toni > Bayern München 9

a Bayern legeredményesebb játékosa a bajnokikon. (igaz, amiatt lehet kritizálni, hogy nem elég jó a helyzetkihasználása)

ups and downs

B0B0
Toninak?? Nézd meg, hány gólt rúgott az idényben (és hány meccsen tette ezt)! Utána tovább beszélgetünk. 😉

jól mondod, nyerT.

a teljesítménye egy nagy 0 az utóbbi több mint fél évben

remélem Olic belendül és kiszorítja majd a kezdõbõl!