Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Megszívtuk....

ups and downs

a barca, pool, mu hármas legyõzése után asszem meg is érdemelnénk <#idiota>

kicsit szívinfarktust kaptam, fincsi két meccs lesz (két legtöbb gólt szerzõ csapat ugyebár?):SS 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Szerintem a Bayern nyeri a BL-t!

Avanti Roma!

barca.... (utána meg pool vagy chelsea) <#dumcsi>

Matthew Prosac
Hát gyerekek, nem irigyellek benneteket 😄 //Barca //

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

5 perc múlva BL sorsolás!!

B0B0
<#eljen><#eljen>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Demichelis és van Bommel is hozzabbított

ups and downs

antijuve
Klubmanagernek akarják, szval nem lenne az "elsõ sorban" ami a tûzvonalat illeti, hanem "csak" a mögött.Mindenesetre kíváncsi lennék, edzõként mit tudna csinálni, bár edzõi tapasztalat 0 kábé, dehát lehet fel tudná rázni azt a lagymatag Schalkét 😊.

ups and downs

Mint edzõ, vagy mit játékos?😄

Avanti Roma!

antijuve
Kahn lehet hogy a Schalkenál köt ki??😄

ups and downs

B0B0
Legjobb! Ha kell, emberrel együtt beviszi a lasztit a kapuba! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
igen, õ aztán igazi erõcsatár 😄

ups and downs

😄DD

Avanti Roma!

B0B0
Ott van Van Buyten! 😊)

B0B0
Toni elvileg a hétvégén már játszani fog

antijuve
én bíznék, dehát hol van?Nem tom mikor tér vissza, mert mostanság nem játszik.Remélem felépül hamarosan és akkor akkora gond nincs, egy Podolski-Toni páros nem rossz, fõleg ha Poldi már ilyen felszabadultan játszik, mint mostanság (és sorra lövöldözi mellé a 11-eseket 😄).

ups and downs

Nagyon sajnálom Klosét, az egyik kedvencem a Bayernbõl.
Toniban nem bíztok tavasszal?

Avanti Roma!

antijuve
Nyáron azért nem ártana még egy csatárt szerezni Olic mellé.Vagy az se bánnám ha a tarcsiból jönne fel valami ifjú tehetség (sõt, jobban is örülnék neki 😄).Poldi elmegy, helyére jön Olic, ugyanott tartunk mint most.

ups and downs

Mor3llo
Ezt nem hiszem el, hihetetlen nehéz lesz nélküle, gyakorlatilag ebben az évben õ volt az egyetlen, aki hozta a gólátlagot. Hajrá Poldi hercegnõ, most mutasd meg...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
6 hétig nem csinálhat semmit, aztán még edzésbe is kell állnia satöbbi...hát gyakorlatilag õ kidõlt a tavaszra 😞(.

ups and downs

B0B0

B0B0
fcbayern.de-n azt írják, csak 1 hónap.

antijuve
elvileg Klose szezonjának vége...basszus :@

ups and downs

B0B0
Szerintem megegyeztünk! 😊 Hol aláírni? 😄

Nyerje meg a Bayern a BL-t, ha már a Roma kiesett!

Avanti Roma!

antijuve
francbaaaaa, elfogynak a csatárok....mi lesz így??Fõleg a BL-ben?:S:S:S.
Remélem Poldi tartja ezt a formáját és akkor nem lesz akkora gond.Lüketóni mikor tér vissza nem tudjátok?:S.

ups and downs

B0B0
Achilles ín

Mi történt szegénnyel?

Avanti Roma!

B0B0
Basszus, most olvasom, hogy Klosét mûteni kell.

B0B0
Jaja. Odasuhintotta 😊

htx!

ze roberto nem szarozott a gol elott XD

antijuve
Köszi!
a kiállítás jogos volt, a 11-es már kevésbé.De úgy is kihagyta 😊

ups and downs

B0B0

ha nem lett volna a kiállítás talán másképp alakul mivel kihagyta a tizenegyest podolski!

Mor3llo
😄 oké 😄😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Engem azért aggasz, hogy Toni, Ribery és Klose is lesérült

az elsõ 15 percben jobb volt akaratosabb!
antijuve
sima 0-3.Hmm, utóbbi meccseken megy a gólgyártás

ups and downs

Mor3llo
Hogy ? 😄

bochum jobb kicsit
B0B0
Ma nyerni kell!!!! Élõben nyomja a CCTV5, a sportklub meg 17:00-tól adja felvételrõl

antijuve
Hát...azért csak érdekelte õket, hogy kapnak-e egy nagy verést, vagy egy tisztességes eredménnyel búcsúznak.De sebaj, lõttek egy szép gólt.

ups and downs

banok
grat. a tegnapiért. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Huszi84
12:1 nem semmi..

ReD DevilS 4 LifE

B0B0
Szerintem az otthoni 0:5 után már leszarták. Ott is a tarcsi csapat fele játszott.

antijuve
ja, az is nagyon szép volt.
én nem is értem.a Sporting ennyire azért nem rossz csapat...érthetetlen.Na mindegy, várjuk a sorsolást.

ups and downs

jaja

Poldi 2 gólja gyönyörû, de azért valljuk be egy normális védelem+kapus ellen ezek nem mentek volna be 😊

viszont amit a vendégek lõttek, nagyon beakadt a ficakba <#wow1>

antijuve
thx.
azért nem semmi mit bénázott a Sporting

ups and downs