14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#7313 Védelembe szivesen láttam volna erősítést, Lahm-on kívül nincs erős védőnk. Én a Contento gyerekbe nagyon bízok, hogy befut.
Egy klasszis csatár se ártana (Klose és Gomes akár el is adható).
Akinek meg pluszban örültem volna (csak nemtudom hova fért volna be, Ribery, Robben, Kroos, Müller kerettel) az Özil...de őt vitte a Real. -
#7312 Én csak azt hallotam így a végére h érdeklődtünk Vdv iránt semmi többet.
De sztem nem igen kell igazolás max eladni kéne 1-2 embert.
De már vége az átigazolási szezonnak. -
#7311 Tényleg semmi komolyabb igazolás nem volt a bayern keretében?
Egyátalán van még igazolási időszak? Vagy van valami hír?
Teljesen el vagyok tévedve :) -
#7310 Az egésznek persze az a fonákja, hogy az Inter győzelme finoman szólva sem volt az olasz foci győzelme. -
#7309 igen de ha tavaly is 11.-esekkel ha kikaptunk volna akkor is megelőzték volna a németek az olaszokat.
Ha az olasz csapatok leszerepelnek és a németek továbbjutogatnak és a bayernek talán megint van esélye egy döntőre akkor meglehet.
-
#7308 sajna most nyertek egy BL-t :S -
#7307 Remélem h tényleg összekapja magát a schalke.
az olaszokat el kell söpörni a bl-t érő 4. helyről:)
-
#7306 Hát igen. Bordon kurvára fog hiányozni a Schalkéből, akárcsak Kurányi (akit én is eléggé utálok). Az viszont mindenképp örömteli, hogy a Bundesligába végre újra minőségi klasszisok igazolnak. Ha másért nem is, azért nagyon jó, hogy az európai kupákban a német csapatok még tovább menjenek. -
#7305 Kuranyinál már csak a Gomez idegesítőbb a szemembe.
Persze ez után a forduló után egyértelmű esélyesnek beállítani vkit...
wolfi otthon kapott ki 3-4 a Mainztól,Leverkusen 3-6-ra a Gladbachtól...
Bayern a Lauterntől..:D
Schaéke a hannovertől.
Hoffeneim meg eddig 6-pontal vezeti a tabellát.
-
#7304 meg jött Jurado is kp-ra elég jó lesz. az,h Kuranyi elment, az áldás:) -
#7303 jójó eléggé az elején vagyunk meglátjuk:) én drukkolok a Schalkénak, hogy ezt megakadályozza, de sztem a Wolfsburg és a Werder is odaérhet pl. -
#7302 Attól még mindig kevesek.
elment:Rafinha,Kuranyi,Bordon...ők pl alap emberek voltak ahhoz képest egy normális támadó jött Raul ő kevés volt most hunti vagy beválik vagy nem.
Alapvetően nem jól játszanak, érdekes még magath se tudta támadófocira állítani a schalkét...
pl Hamburgnak erősebb kerete van a schalkéjétől, Wolfsburgank is.
Mégis a schalke van a bl-be... -
#7301 viszont a Schalke igencsak aktív a piacon: Huntelaar is náluk folytatja (lehet így majd nem kapnak ki otthon a Hannovertől legközelebb :D) -
OPM #7300 erre mondtam én hogy szerintem nincsen igazad, mert a Bayern véleményem szerint nemcsak hogy esélyes, hanem utcahosszal nyeri idén a Bundesligát. hol itt a baj? -
#7299 nem fogtad fel amit mondtam. megismétlem, "5-6 csapat is lehet bajnok."
azt vontam kétségbe, hogy tuti a Bayern a befutó, esélyes, de nem 100%, sok más csapat is lehet bajnok, érthető? -
#7298 naja, ez elég sajnálatos -
OPM #7297 Abban még látnék is realitást, ha azt mondanád, hogy azért nem lesz igazam, mert Robben idén már valószínű nem léphet pályára -
OPM #7296 elárulom, hogy tavaly 3 forduló alatt nem volt annyi pontunk mint most...
nehogymár egy meccs alapján vonj le végleges következtetést a teljes szezonra nézve, könyörgöm
a bajnokság végén erre visszatérünk -
#7295 Na tehát erről beszéltem -
#7294 ebben egyetértünk, az első forduló alapján -Diegoval kiegészülve- a Wolfsburg valószínű versenyben lesz az 1. helyért.És akkor még ott van a Schalke, Werder satöbbi.Szval lehet itt ellenfél bőven -
#7293 Tipikus amikor ezer helyzetből nem tudunk 1 gólt lőni:S -
#7292 Werder,Hoffenheim,Schalke,Hamburg,St Pauli:),leverkusen.
hát ha szokás szerint megyünk megitn a werder és Schalke lesz a legkeményebb ellenfele de vannak itt még potenciális csapatok.
-
#7291 én csak azt mondom hogy nem lesz az olyan könnyű, mint ahogy azt régi cimborám kijelentette :) azért az erős, hogy a Bayernnek nem lesz ellenfele. a Wolfsburg bizony igen komoly ellenfele lehet. -
#7290 legutóbb úgy nyertek bajnokságot, hogy újoncok voltak, szóval akár még ez is megtörténhet :D -
#7289 Abba biztos lehetsz h nem a Lautern lesz a bajnoki címért való küzdelembe az ellenfele a bayernek:)
-
#7288 volt?egy vereségtől a 2. fordulóban még lehet igaza. -
#7287 Bochum msot 2. osztályú
régen őket is szerettem.
Freiburg se az már ami régen volt.
Mondjuk Herta-nak sose volt állandó teltház a meccsein.
Amikor sokáig vezettték a bl-t akkor volt teltház meccsről meccsre.
-
#7286 ezt egy kicsit korai volt elkiabálni -
#7285 hát eddig 2 less volt ami a lauterni csatárt 1v1 be mehetett volna buttal, befújták de ezek nem voltak lessek szal lehetne már 4-0 is:S -
IXEMGabeo #7284 inkább a Bochum vagy a Freiburg helyett az 1860 München...és személy szerint jó lenne, ha egy fővárosi csapat feljutna a Hertha mivel eleve vagy 70000-es nézőszám van ott az olimpiai stadionban -
#7283 hát én nem mondanám őket gyengének.
tény h amikor annó kiestek méltatlan volt de végre megint fenn vannak.
Már csak az 1860 München kellene a köln helyett és akkor teljes lenne a bl mezőnye:D
2 városi rangadó is lehetne:D -
#7282 Kroos játéka láthatóan sokat javított a bayern fociján.
nem tudom miért nem kezdett. -
IXEMGabeo #7281 Lautern mindig is nagyon hajtott a Bayern ellen...egy kis meglepi csapat lesz idén... -
#7280 És csak nem megy be egy helyzet se... -
karajjj #7279 na ez ám a szopás :D -
#7278 Lakic már 3 gólos így -
#7277 első egy szép bomba volt 2. badstuber hibája maitt lett gól:S -
#7276 remek, két gólt kaptunk egymás után... -
#7275 pff hát ili és lakic kb 1 percen belül elintézett minket:S
2-0 -
#7274 Müller kihagyott egy 100%-os helyzetet:S