Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
fantasztikus!!!pár gólt lehetett volna a köv körre tartalékolni 😄.
Minden elismerésem a csapaté!😊)
ups and downs
ha valaki talál összefoglalót, linkelje be pls
lemaradtam a meccsrõl
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Avanti Roma!
BattleTag: kabel15#2672
Közben portugal killer Schweini is beköszönt 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gála!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bombagólt lõ, most meg ollózott! 😮OO
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A minõség oké, csak hang nincs. Bár így jobb is, nem kell vmi hülye kínait hallgatnom 😄
Lehet valahol nézni a mostani mecset?
Vagy valaki megtudná mondani a jelenlegi eredményt?
BattleTag: kabel15#2672
De azért csak így tovább, legalább míg ittvagy!
Persze Ballack nagyon nagy játékos, de a jelenlegi épülõ csapatba nem biztos, hogy szükség lenne egy olyan játékosra, akinek a seggét minden esetben kinyalja a vezetõség. Azonkívül félnék, hogy Ribéry kárára lenne...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
az kéne még.. <#levele>#levele>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A kezdõcsapatra: nem értettem már akkor se.Brémában is ilyen 1 csatáros valamivel próbálkoztunk, hát meg is lett az eredménye (bár éppenséggel a helyzetek megvoltak).Ha nincs Toni akkor 1 csatáros játék?Miért?Ott van Poldi meg Donovan (akitõl Klinsi szinte el volt ájulva a télen).Ha még nem is csinálnak túl sok mindent, akkor is több védõt kötnek le satöbbi.Ez egyébként meg is látszott, amint beállt Podolski.Szóval én eleve 2 csatárral kezdtem volna, remélem az edzõ is belátja, hogy ez az 1 csatáros felállás nem túl kifizetõdõ és a Hannover ellen már 2-en lesznek elõl.
A meccsre: iszonyatosan jó volt, fõleg a 2. félidõ, nagyon izgultam h mi lesz 3:2 után (már már a Getafe elleni meccsre emlékeztetett).2-0ig semmit nem csinált a csapat, így nem volt érdemtelen a Levkusen vezetése.Sõt, a második félidõben 2-0ig én semmilyen Bayern lehetõségre nem emlékszem.Az pech, hogy a kettõs csere elõtt pont kaptunk egy gólt.Innentõl kezdve viszont végre azt a Bayernt láttam, amit szerettem volna.Simán lehetett volna 3-3, a lehetõségek meg voltak hozzá.A 4. gól már csak következmény...sajna benne volt a játékban egy ilyen opció is.
Személy 3 embert említenék meg:
Rensing nekem tetszett ezen a meccsen, volt jópár nagy védése, szerintem átlag felettit nyújtott.A gólokról nem tehetett szerintem.
Ribery sajna halványabb volt a kelleténél, fõleg az elsõ félidõben.Igaz, adott egy gólpasszt, de kevés volt az igazi ritmusváltás és megindulás a szélen.Nem mondom, h rosszul játszott, de igazán jól se.
És Demichelis: az elrontott felállás mellett miatta buktuk el szerintem el ezt a meccset.Az elsõ gól elõtt õ adta el a labdát, a negyedik elõtt meg...hát szóval láttuk h mit bénázott :S.Sajna a harmadik gól elõtti keresztlabdát nem tom ki adta, talán Schweini?Nemtom...mindenesetre nem kis hiba volt az egész védelemtõl (attól is aki állva nézte ahogy elviszik az orra elõl).
Hát sajna ebbõl kiestünk, de remélem azért mindenki levonja a tanulságot (fõleg Klinsmann), a védelemben meg továbbra is nagy problémákat látok...Sajnos.
ups and downs
én bizakodóan várom a meccset, fogadtam is magunkra bévinen 😛
ups and downs
ups and downs
Az a nagy szerencse, hogy a többiek is össze-vissza hullajtják a pontokat, senki nem képes két meccset zsinórban nyerni.Sajna így most csak 5.-ek vagyunk, de összességében 4 pont a hátrány, jövõhéten otthon ütni kell a Hannovert!!!
ups and downs
thx
szal komolyra fordítva melyik párosból kerül ki az ellenfelünk?