14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#7353 mondjuk itt Ribery gyönyrű lövése után talált be, de ott kell lenni:)
-
IXEMGabeo #7352 szenzációs ez a srác -
#7351 Müller 1-1 -
IXEMGabeo #7350 úgyhogy, ha bent maradnak az öltözőben... -
#7349 :S
remélem gólgazdag meccs lesz szurkolni itt mind2 csapatnak szurkolok, bár nem tudom h mennyire lenne egy vereség meglepő a jelenlegi formánkba egy hoffenheim ellen.
-
#7348 Hogy lehet az első percben gólt kapni?? -
#7347 Hoffenheim ellen ma lesz meccs.
itt sztem az őszi elsőség sorsa is eldőlhet ha a hoffi győzni tud.
-
#7346 szerintem idény végére a nagyobb csapatok is odaérnek, de eddig nagyon körbeverik egymást lényegébe nem igen lehet papíforma alapján elintézni egy meccset se.
-
#7345 kövi fordulóba akkor lehet kapnak ők is egy kiadós zakót:D
-
#7344 nem is tudom ki mondta, hogy mennyire sima Bayern győzelem lesz ebben a szezonban a Bundesligában, hát úgylátszik tényleg szoros lesz. -
SzocsA #7343 stuttgart bekeményített
-
#7342 Jó reggelt!
Hát ez valami siralmas mérkőzés volt. Hála a jó istennek legalább nem kaptunk ki. Remélem jobb szereplést mutatunk a jövőben. -
#7341 egy róma elleni 2-0 után főleg. -
#7340 Ez azért ciki kicsit.Értem én h szezon eleje van, de most illett volna nyerni.Még van idő persze javítani, de ez a 0-0 elég siralmas hazai pályán. -
#7339 továbbra is siralmas teljesítmény a bundesligába...
2 meccsből csak 2 pont....
ez utóbbi egy köln ellen...
-
IXEMGabeo #7338 megy a Bayern-Köln meccs egyelőre 0-0 és közeledik a meccs vége...ej ej nem lesz ez így jó:) -
#7337 őszintén idén a hoffi lesz a bajnok:D
hát a bl-be msot a nagy csapatok égnek,schalke a CL-be is égett:D
werdernek meg azért hozni kellet volna..
bayern a 2. félidőbe eggykapuzott csak az első félidőbe volt túl passzív a játékuk...
-
IXEMGabeo #7336 nyertem is:) én ezt rögtön megmondtam, hogy elverik a Rómát...Bundesliga most kemény és a Bayern nem játszott rosszul a Lautern ellen se...pechesek voltak, aggodalomra nincs ok tavaly is kb így kezdtek és lazán bajnokok lettek -
SzocsA #7335 hazai kispad fölötti képek videók kellenének!:D -
#7334 2-0 Klose:) -
#7333 na végre....
Müller mekkora gólt rúgott:D
már érett, de nagyon.... -
SzocsA #7332 és nálunk nincs gond? (az előző meccsek) -
IXEMGabeo #7331 Bréma 0-2ről jött fel...
Bayern viszont sztem elveri a Rómát, rájuk fogadtam...Rómával most úgy érzem gáz van, meg ott most azon agyalnak, hogy megveszi őket, egy orosz milliárdos:O -
#7330 nem állnak túl jól a német csapatok:
Lyon-Schalke 1-0
Werder-Totham 1-2 -
#7329 Roma sincs nagy passzban jelenleg.Hazai X az újonc Cesena ellen, és egy méretes zakó Szardínián.Szóval, 3 pont kitűzhető célnak.Baselt oda-vissza le kell győzni, Romániában azért sose lehet biztosra menni, és hát a római visszavágó szintén kérdéses.Összességében azért 1.helyen kéne végezni. -
IXEMGabeo #7328 ez a jó link bocsika -
IXEMGabeo #7327 lehet nyerni Bayern mezt is
(ez nem reklám, ne bannoljatok, tényleg lehet nyerni) -
Gabe18 #7326 Hazai pályán egy Bayern szintű csapatnak senki ellen nem jó a döntetlen.
A meccs képe alapján igazságos, de ez a mi kritikánk... -
IXEMGabeo #7325 Werder nem rossz csapat, sztem jó a 0-0 -
#7324 "Igen kicsi csapatunk a Rómát fogadja" - szerintem összekeverted a Bayernt a logódban villogó Fortuna Düsseldorffal :) -
#7323 Sima győzelem mi mást várnék:D
-
#7322 Jó reggelt!
Azt hiszem mindenki elkönyvelte a hétvégi bajnokit annak aminek gondolta. (Én egy kisebb botlásnak)
Na de most tekintsünk a jövőbe ne is olyan távoliba csak a holnap estibe. Igen kicsi csapatunk a Rómát fogadja. Remélem jól fog indulni a BL csoportkörünk és otthon tartjuk a 3 pontot.
Mint már mindenkinek hetek óta jól ismert az E csoportot erősítjük és nem mondok újat, hogy a tovább jutás minimum elvárás. Na de hogy első vagy másodikok leszünk az még kérdéses.
Ti mit gondoltok az ellenfelekről? Szerintem nem kéne a tavalyi csoport kört megismételni. Egy nyugodtabb ősznek jobban örülnék. Bár gondolom sokan emlékeztek hogy a Cluj a Róma otthonából hozta el a 3 pontot. Remélem nekünk nem fognak nagy gondot okozni, de igen kemény mérkőzésre számítok ellenük. A Baselt oda vissza verni kell. Na és a Róma akik ellen nyitunk hát hazai pályán kéne a 3 pont, hogy mit hoz a visszavágó arról fogalmam sincs és még tippelni se merek. Azért én minimum egy X szeretnék látni. -
#7321 a Wolfsburg pedig különösen jónak tűnt a nyitófordulóban.De ha 3-0ról nem tudnak nyerni egy meccset (sőt kikapnak), az gáz -
SzocsA #7320 nem olyan siralmas, de ráadásul a köv héten bl roma ellen!^^
amúgy a schalke és a stuttgart és a wolfsburg a kieső helyeken! 0 ponttal! na ez a durva! -
#7319 tegnapi nap kész csőd volt -
#7318 siralma 0-0 lett.
Hoffenheim kezd jól elhúzni. -
#7317 Akkor azt hiszem ezekben minde egyet értünk :)
Na remélem majd a téli átigazolási időszakban jön valaki, elsősorban klasszis védő. -
#7316 Én Badstuberben is látok fantáziát.
Demichelis után én se sírtam volna nagyon
Özil nagyon jó lett volna, bár középpályán erős a csapat.Szóval leginkább egy jó belső védő kellett volna -
#7315 Jó reggelt!
Én már csak a szokásos meglátást erősíteném, csatár és védőt kellet volna igazolni! De hát valamiért nem volt kedvük hozni senkit . Remélem a szezon második felére nem derül ki, hogy igen rövid a kispadunk.
Amúgy a hétvégi forduló nagy blama volt. Na de majd kijavítják. -
#7314 Klose ő még jó is de Gomez ő mehetett volna:S
Igazából már nem nagyon férnének a középpályára be.
Védelembe a demi+buyten páros nem a legjobb nekünk.
oda kellene.
Contento érdekes hátha jó lesz.