14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Murder3
    mondjuk itt Ribery gyönyrű lövése után talált be, de ott kell lenni:)
  • IXEMGabeo
    szenzációs ez a srác
  • Murder3
    Müller 1-1
  • IXEMGabeo
    úgyhogy, ha bent maradnak az öltözőben...
  • Murder3
    :S

remélem gólgazdag meccs lesz szurkolni itt mind2 csapatnak szurkolok, bár nem tudom h mennyire lenne egy vereség meglepő a jelenlegi formánkba egy hoffenheim ellen.
  • antijuve
    Hogy lehet az első percben gólt kapni??
  • Murder3
    Hoffenheim ellen ma lesz meccs.
    itt sztem az őszi elsőség sorsa is eldőlhet ha a hoffi győzni tud.
  • Murder3
    szerintem idény végére a nagyobb csapatok is odaérnek, de eddig nagyon körbeverik egymást lényegébe nem igen lehet papíforma alapján elintézni egy meccset se.

• Murder3
    kövi fordulóba akkor lehet kapnak ők is egy kiadós zakót:D
  • hedonist
    nem is tudom ki mondta, hogy mennyire sima Bayern győzelem lesz ebben a szezonban a Bundesligában, hát úgylátszik tényleg szoros lesz.
  • SzocsA
    stuttgart bekeményített
  • king82
    Jó reggelt!

Hát ez valami siralmas mérkőzés volt. Hála a jó istennek legalább nem kaptunk ki. Remélem jobb szereplést mutatunk a jövőben.
  • Murder3
    egy róma elleni 2-0 után főleg.
  • antijuve
    Ez azért ciki kicsit.Értem én h szezon eleje van, de most illett volna nyerni.Még van idő persze javítani, de ez a 0-0 elég siralmas hazai pályán.
  • Murder3
    továbbra is siralmas teljesítmény a bundesligába...
    2 meccsből csak 2 pont....
    ez utóbbi egy köln ellen...
  • IXEMGabeo
    megy a Bayern-Köln meccs egyelőre 0-0 és közeledik a meccs vége...ej ej nem lesz ez így jó:)
  • Murder3
    őszintén idén a hoffi lesz a bajnok:D
    hát a bl-be msot a nagy csapatok égnek,schalke a CL-be is égett:D
    werdernek meg azért hozni kellet volna..

bayern a 2. félidőbe eggykapuzott csak az első félidőbe volt túl passzív a játékuk...
  • IXEMGabeo
    nyertem is:) én ezt rögtön megmondtam, hogy elverik a Rómát...Bundesliga most kemény és a Bayern nem játszott rosszul a Lautern ellen se...pechesek voltak, aggodalomra nincs ok tavaly is kb így kezdtek és lazán bajnokok lettek
  • SzocsA
    hazai kispad fölötti képek videók kellenének!:D
  • Murder3
    2-0 Klose:)
  • Murder3
    na végre....
    Müller mekkora gólt rúgott:D

már érett, de nagyon....
  • SzocsA
    és nálunk nincs gond? (az előző meccsek)
  • IXEMGabeo
    Bréma 0-2ről jött fel...

Bayern viszont sztem elveri a Rómát, rájuk fogadtam...Rómával most úgy érzem gáz van, meg ott most azon agyalnak, hogy megveszi őket, egy orosz milliárdos:O
  • antijuve
    nem állnak túl jól a német csapatok:
    Lyon-Schalke 1-0
    Werder-Totham 1-2
  • antijuve
    Roma sincs nagy passzban jelenleg.Hazai X az újonc Cesena ellen, és egy méretes zakó Szardínián.Szóval, 3 pont kitűzhető célnak.Baselt oda-vissza le kell győzni, Romániában azért sose lehet biztosra menni, és hát a római visszavágó szintén kérdéses.Összességében azért 1.helyen kéne végezni.
  • IXEMGabeo
    ez a jó link bocsika
  • IXEMGabeo
    lehet nyerni Bayern mezt is

(ez nem reklám, ne bannoljatok, tényleg lehet nyerni)
  • Gabe18
    Hazai pályán egy Bayern szintű csapatnak senki ellen nem jó a döntetlen.
    A meccs képe alapján igazságos, de ez a mi kritikánk...
  • IXEMGabeo
    Werder nem rossz csapat, sztem jó a 0-0
  • Matthew Prosac
    "Igen kicsi csapatunk a Rómát fogadja" - szerintem összekeverted a Bayernt a logódban villogó Fortuna Düsseldorffal :)
  • Murder3
    Sima győzelem mi mást várnék:D
  • king82
    Jó reggelt!

Azt hiszem mindenki elkönyvelte a hétvégi bajnokit annak aminek gondolta. (Én egy kisebb botlásnak)
    Na de most tekintsünk a jövőbe ne is olyan távoliba csak a holnap estibe. Igen kicsi csapatunk a Rómát fogadja. Remélem jól fog indulni a BL csoportkörünk és otthon tartjuk a 3 pontot.
    Mint már mindenkinek hetek óta jól ismert az E csoportot erősítjük és nem mondok újat, hogy a tovább jutás minimum elvárás. Na de hogy első vagy másodikok leszünk az még kérdéses.
    Ti mit gondoltok az ellenfelekről? Szerintem nem kéne a tavalyi csoport kört megismételni. Egy nyugodtabb ősznek jobban örülnék. Bár gondolom sokan emlékeztek hogy a Cluj a Róma otthonából hozta el a 3 pontot. Remélem nekünk nem fognak nagy gondot okozni, de igen kemény mérkőzésre számítok ellenük. A Baselt oda vissza verni kell. Na és a Róma akik ellen nyitunk hát hazai pályán kéne a 3 pont, hogy mit hoz a visszavágó arról fogalmam sincs és még tippelni se merek. Azért én minimum egy X szeretnék látni.
  • antijuve
    a Wolfsburg pedig különösen jónak tűnt a nyitófordulóban.De ha 3-0ról nem tudnak nyerni egy meccset (sőt kikapnak), az gáz
  • SzocsA
    nem olyan siralmas, de ráadásul a köv héten bl roma ellen!^^

amúgy a schalke és a stuttgart és a wolfsburg a kieső helyeken! 0 ponttal! na ez a durva!
  • antijuve
    tegnapi nap kész csőd volt
  • Murder3
    siralma 0-0 lett.

Hoffenheim kezd jól elhúzni.
  • Bercy #7317
    Akkor azt hiszem ezekben minde egyet értünk :)
    Na remélem majd a téli átigazolási időszakban jön valaki, elsősorban klasszis védő.
  • antijuve
    Én Badstuberben is látok fantáziát.
    Demichelis után én se sírtam volna nagyon
    Özil nagyon jó lett volna, bár középpályán erős a csapat.Szóval leginkább egy jó belső védő kellett volna
  • king82
    Jó reggelt!

Én már csak a szokásos meglátást erősíteném, csatár és védőt kellet volna igazolni! De hát valamiért nem volt kedvük hozni senkit . Remélem a szezon második felére nem derül ki, hogy igen rövid a kispadunk.
    Amúgy a hétvégi forduló nagy blama volt. Na de majd kijavítják.
  • Murder3
    Klose ő még jó is de Gomez ő mehetett volna:S

Igazából már nem nagyon férnének a középpályára be.
    Védelembe a demi+buyten páros nem a legjobb nekünk.
    oda kellene.
    Contento érdekes hátha jó lesz.