Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A védelem egy szar volt.Egytõl-egyig!
ups and downs
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ilyen hektikus, szétesett Bayern-t, még soha nem láttam, mint ez a Klinsmann féle. Hú, de ideges vagyok!<#falbav>#falbav>
ups and downs
Brenoban semmi tûz, Podolski meg hál'Isten hogy megy vissza a seggnyaló barátaihoz...egyszerûen meg sem közelíti Klose-t. Ez a fostaliga bíró meg kb. annyit ér, mint egy zacskós tej...
ups and downs
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
tehát 1 nap 2 meccs van, és egy napra egy jegy érvényes.vagyis mindkettõt megnézheted
itt van bõvebb infó ha érdekel
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tudom,hogy nem egészen ide tartozó téma én mégis itt tenném fel mivel az Allianz Arena-ban lesz az audi kupa.
Vettem két jegyet juli 29-ére,az nap játszik a bayern a milannal és a manchester a bocaval.
Nem egészen tiszta miképpen fog lezajlani a 2 meccs. Úgy értelmeztem,hogy mindkettõre hivatalos vagyok😊
Bemegyek és végignézem egymásután mindegyiket vagy tévedek és választhatok melyiket szeretném látni?<#confused>#confused>
Ha esetleg valaki tud pontos infót pls írja le!
köszi elõre is!
üdv
ReD DevilS 4 LifE
Avanti Roma!
ups and downs
Végülis tök mindegy hány angol csapat van, ha a München nyer a végén<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
ups and downs
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mellesleg igaza van 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem tudom, hogy ez a játékrendszer mennyire nyerõ...Podolskin kívül nincs másik csatár?Kötve hiszem.Még ha nem is "sztár" lenne a másik csatár, én akkor is jobban örülnék egy kétcsatáros felállásnak.Fõleg a KSC ellen, mert BL-ben még oké h nem...
ups and downs
ups and downs
a Hamburg ellen Andersson lõtte az egyenlítõ gólt, és õ kihagyta a 11-es párbajban a sajátját, plusz õmiatta kapott a Vale büntetõt 😊
ups and downs
ups and downs
A Romát én is sajnálom még, hogy kiesett, örültem volna ha továbbmennek 😞(.
ups and downs
és
bayern - liverpool
elõdöntõ lesz!!!!!
és MU-bayern döntõ és bayern WINNERS!!!!!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
ups and downs