Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
azé az a Grafite gyerek nem akármit csinált..nem véletlen állnak ott ahol.Nem menteni akarom õket, mert ez az eredmény tényleg katasztrofális.Ha 2-1 lett volna, azt mondom az benne van, idegenben.És így tényleg nagy gondok lesznek majd a Barca ellen, mert a VFL meg az FCB télleg nem ugyanaz...csak reménykedni tudok h addigra összekapják magukat.

A védelem egy szar volt.Egytõl-egyig!

ups and downs

B0B0
Annyira nem rosszak, hogy komoly esélyük van arra, hogy bajnokok legyenek, szerintem több, mint a Hertának. Amellett 4:1-re kikani tõlük, az valóban gázgéza.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

djemba-djemba
Tény, nem rosszak, DE egy x-et egyszerûen le kell hozni min. ellenük. Klasszisbeli különbségek vannak mind a játékosok, és sajnos mind a vezetõedzõk között...

Ilyen hektikus, szétesett Bayern-t, még soha nem láttam, mint ez a Klinsmann féle. Hú, de ideges vagyok!<#falbav>

antijuve
nem rossz ez a Wolfsburg, sõt jók, nem is a vereség a probléma annyira, csak az arány.de az nagyon

ups and downs

antijuve
boúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

ups and downs

djemba-djemba
alázás...kész! na MOST lemond Klinsmann és viszi a Buddháit is, ha férfi...!

djemba-djemba
ilyen védelemmel barca ellen...egy nihil játékosokból Wolfsburg aláz...hát ez kész...

Brenoban semmi tûz, Podolski meg hál'Isten hogy megy vissza a seggnyaló barátaihoz...egyszerûen meg sem közelíti Klose-t. Ez a fostaliga bíró meg kb. annyit ér, mint egy zacskós tej...

banok
és most már 3-1

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
gyors gólváltás után 1-1 😊

ups and downs

antijuve
hát én is, de eléggé három esélyes.Wolfsburg idén nagyon jó.pedig nem is kezdték jól a bajnokságot, csomó döntetlen..

ups and downs

Jeff Gordon
egy biztos,nem lesz könnyû.remélem nyerünk😊

The only speedometer is in your head.

antijuve
ma nagy meccs Wolfsburgban!!

ups and downs

France men
Südkurve, 112

München ist ROT!!!

Huszi84
Mész te is? Melyik szektorba szól a jegyed?

ReD DevilS 4 LifE

France men
Akár találkozhatunk is, a fanklubbal már korábban megrendeltük 😊

München ist ROT!!!

Huszi84
köszi szépen

ReD DevilS 4 LifE

antijuve
Szívesen, jó szórakozást majd a meccsekhez

ups and downs

Huszi84
köszi a segítséget

ReD DevilS 4 LifE

antijuve
megint Ribery...mi lenne velük nélküle?? 😄

ups and downs

B0B0
Na ki lõtte a franciák gyõztes gólját?? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
1 jegy = 2 meccs
tehát 1 nap 2 meccs van, és egy napra egy jegy érvényes.vagyis mindkettõt megnézheted
itt van bõvebb infó ha érdekel

ups and downs

Mor3llo
Gyanítom, hogy mivel ez egy barátságos szponzori kupa, így mindkét meccset élvezheted. Ez nem Magyarország 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huszi84
Sziasztok!

Tudom,hogy nem egészen ide tartozó téma én mégis itt tenném fel mivel az Allianz Arena-ban lesz az audi kupa.
Vettem két jegyet juli 29-ére,az nap játszik a bayern a milannal és a manchester a bocaval.
Nem egészen tiszta miképpen fog lezajlani a 2 meccs. Úgy értelmeztem,hogy mindkettõre hivatalos vagyok😊
Bemegyek és végignézem egymásután mindegyiket vagy tévedek és választhatok melyiket szeretném látni?<#confused>
Ha esetleg valaki tud pontos infót pls írja le!
köszi elõre is!
üdv

ReD DevilS 4 LifE

<#levele>

Avanti Roma!

háát inkább angolok legyenek mintsem olaszok <#lookaround>

antijuve
Sztem is túl sok az angol csapat, de hát ez magánvélemény, sokak nem érthetnek egyet vele.

Végülis tök mindegy hány angol csapat van, ha a München nyer a végén<#vigyor><#vigyor>

ups and downs

antijuve
nem.Sosa még sose lõtt gólt bajnokin legjobb tudomásom szerint 😄

ups and downs

B0B0
Sosa rúgott már gólt nálunk egyántalán??? 😊

Rockynhooo
Minden topikba benyögi ezt az angolos dolgot annyira szánalmas... meg egy kupában leírni bárkit is ??? ugyan már.. meg lehet nézni a Villarealt ,hogy Mu ellen mindig jol szerepelnek meg anno majdnem döntõsök voltak és akkor így leírja h még figyelembe se veszi ezt a jó spanyol csapatot... Meg ,hogy a MU mekkora mázlista .. alap volt ,hogy valaki a Portot fogja kapni de persze ha egy neki szimpatikus csapat kapta volna akkor az teljesen természetes lenne...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mor3llo
Ezt most miért ?
Mellesleg igaza van 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
megint okos voltál.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

antijuve
végülis 1-0ra hoztuk, így már csak 1 pont a hátrány.
Nem tudom, hogy ez a játékrendszer mennyire nyerõ...Podolskin kívül nincs másik csatár?Kötve hiszem.Még ha nem is "sztár" lenne a másik csatár, én akkor is jobban örülnék egy kétcsatáros felállásnak.Fõleg a KSC ellen, mert BL-ben még oké h nem...

ups and downs

antijuve
elég nyögvenyelõsnek tûnik ez a KSC elleni meccs.

ups and downs

B0B0
Basszus, és tényleg. Pedig annyira élt bennem a kép, hogy Linke fekszik ott és szakad szét, nehogy hozzáérjen a labda.

de rég is volt én még videon néztem!! az volt az elsõ BL döntõ amit láttam életembe nagy volt! vhogy hiányoznak õk->Mendieta, Zahovic, Elber, Andersson, Effenberg, Scholl, Canizares...nagyon nagy ászok voltak

antijuve
mindegy végülis.

ups and downs

antijuve
B0B0
Akkor rosszul nézted, mert Mendieta Linke kezére paszírozta rá a labdát a 3. percben.

antijuve
Hát, megnéztem direkt most:
a Hamburg ellen Andersson lõtte az egyenlítõ gólt, és õ kihagyta a 11-es párbajban a sajátját, plusz õmiatta kapott a Vale büntetõt 😊

ups and downs

antijuve
Mármint melyik?

ups and downs

B0B0
Az Linke volt, nem Andersson

antijuve
Patrick Andersson 😄. Aztán a BL döntõben "csinált egy 11-est, kihagyott egy 11-est" 😊) (bár a csinálás inkább Mendietara igaz 😊 )

ups and downs

antijuve
hát oké, de azért mi sem panaszkodhattunk az elõzõ sorsolásnál.A MU-nak meg akkor volt sokkal nehezebb ellenfele.
A Romát én is sajnálom még, hogy kiesett, örültem volna ha továbbmennek 😞(.

ups and downs

sajnálom mert szeretem a Bayernt is de a Barca az...😊 szval egyszerûen nem hiszem el hogy pl a Manchester meg megkapja 2 könnyû közül az egyiket... és ha belegondolok ha a Róma továbbjut pff... ehelyett ez a nulla Arsenal ott lesz az elõdöntõben szánalom:S valszeg 3 angolcsapattal együtt

France men
És ha a bajnokságot is úgy húznánk be? 😄😄😄D váá nagyon nagy lesz 😛

München ist ROT!!!

antijuve
jó is lenne 😄

ups and downs

Mu - arsenal
és
bayern - liverpool
elõdöntõ lesz!!!!!

és MU-bayern döntõ és bayern WINNERS!!!!!
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
antijuve
Hát ez igaz.De én akkor se örülök a Barcelonának.Maradtam volna a portugál vonalnál 😊).Hát evvan.

ups and downs

B0B0
Nekem csak a 2001-es BL jut eszembe:
Akkor is a 3 papíron legerõsebb csapatot zúztuk meg: MU, Real, Valencia