Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
komolyan, a Barca hány ilyen gólt lõtt már ebben a szezonban??nem igaz h nem lehet erre felkészülni...de lehet h ez a védelem tényleg képtelen rá..

ups and downs

antijuve
hát elnézve eddig a játék képét, az se lenne meglepõ
hopp már 2-0.
na én mindjárt be is fejezem a nézést...ebbõl nagyon rossz dolog fog kisülni így...

ups and downs

Bercy
remekül...attól félek ez parádés lesz, csak mi nem fogonk örülni
antijuve
jól indul

ups and downs

djemba-djemba
Biztos jobban bízik a rutinos Butt-ban. Rensing sztem alapból vékony egy Bayern-hez. Semmi karizmája annak az embernek. Jó, persze Kahn helyébe lépni...nem egyszerû...

antijuve
És hogyhogy Rensing nem kezd?

ups and downs

djemba-djemba
Ezt nem hiszem el... 😞

Messi szét fogja gyalázni ezt a megye 3-as bakkecske Lell-t. Nincs szerencsénk... attól félek, hogy így már tényleg chancenlos...
<#shakehead>

Valahol tudom nézni online szerintetek?

Hajrá Bayern!!!

antijuve
Gyõzni fogunk!! 😊

ups and downs

Mor3llo
VÁGJUNK MA ODA EZEKNEK A KATALÁNOKNAK!!!! Auf Geht's Bayern, kampfen und siegen !!!!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Bassza meg! A nagyon nagy baj. Már csak Zé Roberto és Ribéry sérüljön le, és akkor lesz igazán jó! 😞

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Én viszont nem mókázom most ----> Schock! Auch Lahm verletzt - Klinsmann setzt Rensing auf die Bank.

Lahm is megsérült! Szanaszét fog felállni a védelem a világ legjobb támadósora ellen!

München ist ROT!!!

antijuve
csak mókázott 😊

ups and downs

France men
Még mindig nem akkora szégyen, mint ti <#kacsint>

München ist ROT!!!

antijuve
<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

ups and downs

antijuve
pontosan!gólt kell lõni!!Ribery remélem jó napot fog ki és megbolondít pár embert majd 😊.

ups and downs

Matthew Prosac
nem tudom mit izgultok, abszolút 3esélyes meccs lesz ma este... a kérdés az, hogy kettõt, hármat vagy négyet kaptok? <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

B0B0
Itt nekünk egyértelmûen ki kell használnunk azt, hogy a visszavágó Münchenben lesz, épp ezért mindenáron lõni kell egy gólt.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

örülök hogy ilyen optimisták vagytok 😄

(hozzáteszem hogy mondjuk egy 1 gólos vereséggel én is tudnék élni)

B0B0
Breno úgy fölbassza Messi-t, hogy ki is állítják róla 😞(

De ezzel az erõvel:

Képzeljétek el, hogy Ribéry szemben áll Puyollal.

djemba-djemba
és bejött... sajnos...<#ijedt>

antijuve
Szia.
jó az oldal, köszi

ups and downs

elöször is sziasztok.
szeretném figyelmetekbe ajánlani a következö oldalat, honnan le tudtok tölteni egész mérközéseket, összefoglalokat, fotokat vagy online nézhetitek azokat + hirek a csaprol:
http://peterbsandor.blogspot.com

ps. hátránya az, hogy angol, de remélem ez sokaknak nem jelent gondot...

jo böngészést! 😊
Mor3llo
Én egyenest fosok...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
én is olvastam h Van Buyten kilõve...hát meglátjuk mi sül ki belõle

ups and downs

France men
Nem vág, ma jött a hír, hogy mégis visszautazott Belgiumba!
Szinte 100%, hogy DEMICHELIS - BRENO belsõvédõ páros lesz :S:S
Egy tsöppet félek..

München ist ROT!!!

antijuve
annak is jó 😄.
megint bevág kettõt, mint a Milannak 😄

ups and downs

mint csatár? <#vigyor3>

France men
Van Buyten visszatér...

München ist ROT!!!

B0B0
Monnyon le, mi? 😊

antijuve
😄

ups and downs

"viszont az se biztos, hogy most az lenne a legjobb megoldás h elmegy. (sztem különösen rossz lenne)"

szerintem elõrehozott választás kéne.

(Bocs a hülye poénért, megyek vissza a Roma-topicba) 😄

Avanti Roma!

Én sosem bírtam Klinsmannt, és fõleg szakmailag nem. (Nem mintha annyira értenék hozzá, hogy meg tudnám ítélni a munkáját, de nem bírtam.)

Avanti Roma!

antijuve
hogy ötöt kapunk a Wolfsburgtól?Engem nem az nyugtalanít, hogy most kikaptunk, hanem hogy hogyan.Az az 5.gól például..hát a fél védelembõl hülyét csinált a gyerek.
Remélem, hogy felesleges a félelmem.Meg a Sporting nem ugyanaz a kategória.Simán lehet persze, hogy a BL meccsen teljesen mást fogunk látni, én nagyon reménykedem benne, de azért ez a szombati derbi kicsit fájó volt.Ettõl függetlenül még a bajnokságot is megnyerhetjük.
Mi csak szurkolni tudunk, úgyhogy azt megtesszük mindenképp 😊

ups and downs

B0B0
A BL és a hazai bajnokság különbözõségérõl a legjobb példa az ebben az évezredben döntõs csapatok nagy része (Monaco, Liverpool, Milan, Leverkusen, Valencia)

France men
Én teljes mértékben különkezelem a Bundes-t és a BL-t vagy akármi mást. Amikor a Fioreninát megvertük ugyanez volt. Sokkal motiváltabbak vagyunk ezeken a meccseken!

Egyébként nincs azzal baja ha kapunk egy 5-öst a Nou Campba, mert itthon szntem hozzuk a kötelezõ 7-est 😄.

München ist ROT!!!

B0B0
Lisszabon elõtt is ugyanez volt...

antijuve
jó lenne.de ilyen meccs után nehezen tud optimista lenni az ember 😄

ups and downs

B0B0
Sírjatok csak. Majd tapsoltok :-)

antijuve
jajj neeee, inkább tragédia lesz az.mmint nekünk és nem a Barcásoknak 😄

Lucio nem játszik majd a NouCampban???

ups and downs

France men
Ohne Lucio...
Ha akartok egy jót nevetni, akkor gondoljatok bele, amint Messi szemben áll Breno-val. Ugye, mondtam én, hogy vicces lesz <#mf2><#nyes>

München ist ROT!!!

ennél jobban nem is tudtunk volna beégni, az utolsó gólban minden benne volt....

NEM érdemeljük meg idén hogy bajnokok legyünk, a BL-re kell koncentrálni minden erõvel!

B0B0
Hát az is biztos, hogy Wolfburgban nem csak mi ég(t)ünk meg.

antijuve
nekem nagyon tetszett az a meccs, én is meglepõdtem a Hertha játékán, mert valóban rakat helyzetet alakítottak ki.
De ahogy mondtad, látszik h nem gyakran csinálják, mert mindent kihagytak<#nyes>

ups and downs

antijuve
viszont az se biztos, hogy most az lenne a legjobb megoldás h elmegy. (sztem különösen rossz lenne) Még azért ott van a BL (persze ilyen játékkal még pár hétig, és az már el is úszott), meg még ezzel a borzasztó vereséggel is, a bajnokság is simán nyerhetõ még.A jó hír, hogy nehéz (élmezõnybe tartozó csapatok elleni) meccs idegenben már nem jön ha jól számolom.

ups and downs

djemba-djemba
tényleg? (neten néztem a bayern meccset, így a hertha meccsrõl csak eredményt tudok)

gondolom akadoztak is keményen, mivel támadtak...nincsenek hozzászokva<#idiota>

djemba-djemba
jaja, védelemmel egész szezonban baj van és ez a védelem ugyanakkor tavaly rekorder volt... Eddig végig védtem Klinsmannt, de most elfáradtam és el kell gondolkodni, hogy jó-e a fociról alkotott filozófiája. Sztem hamar jött neki a Bayern. Nagy falat, torkán akad(t)...

antijuve
viszont épp ezen a meccsen játszott a Hertha támadófocit, sok helyzetet kidolgoztak, érdekes az élet, hogy pont most kaptak ki.De amúgy érett már nekik ez a vereség.

ups and downs

djemba-djemba
A Hertha abszolút antifoci játszik, de Favre hatalmas stratéga és tudja, hogy olyan játékosanyaggal mást játszani nehéz, mint antifocit. Azt viszont határozottan jól csinálják.

Vfl-nek szerintem is sokkal több esély van, mint a Hertha-nak, pláne most, hogy a Dortmund lealázta õket Berlinben...

antijuve
sajna...a Herthát én se nagyon tartom esélyesnek, de ez a Wolfsburg nagyon komolyan ott van.
Kétszer kaptunk 2-3 perc alatt 2 gólt...ez is furcsa.
Sajna (???) csak ilyen váltott közvetítéssel lehetett nézni, dehát a kommentátor azt mondta h X-re játszik a Bayern.Miért?Az általában nem szokott bejönni.Jött is a gól, utána meg...inkább ne is beszéljünk róla.
Mondom, a védelmet nagyon meg kell regulázni, mert nem egy biztos pont.Sajnos.

ups and downs

djemba-djemba
"Klasszisbeli különbségek vannak mind a játékosok, és sajnos mind a vezetõedzõk között..." - a mondat elsõ részével természetesen nincs baj, annál inkább a másodikkal...

Ez azért most sok(k) volt.<#shakehead>