Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
hopp már 2-0.
na én mindjárt be is fejezem a nézést...ebbõl nagyon rossz dolog fog kisülni így...
ups and downs
Messi szét fogja gyalázni ezt a megye 3-as bakkecske Lell-t. Nincs szerencsénk... attól félek, hogy így már tényleg chancenlos...
<#shakehead>#shakehead>
Valahol tudom nézni online szerintetek?
Hajrá Bayern!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Lahm is megsérült! Szanaszét fog felállni a védelem a világ legjobb támadósora ellen!
München ist ROT!!!
ups and downs
ups and downs
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
(hozzáteszem hogy mondjuk egy 1 gólos vereséggel én is tudnék élni)
De ezzel az erõvel:
Képzeljétek el, hogy Ribéry szemben áll Puyollal.
szeretném figyelmetekbe ajánlani a következö oldalat, honnan le tudtok tölteni egész mérközéseket, összefoglalokat, fotokat vagy online nézhetitek azokat + hirek a csaprol:
http://peterbsandor.blogspot.com
ps. hátránya az, hogy angol, de remélem ez sokaknak nem jelent gondot...
jo böngészést! 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szinte 100%, hogy DEMICHELIS - BRENO belsõvédõ páros lesz :S:S
Egy tsöppet félek..
München ist ROT!!!
szerintem elõrehozott választás kéne.
(Bocs a hülye poénért, megyek vissza a Roma-topicba) 😄
Avanti Roma!
Avanti Roma!
Remélem, hogy felesleges a félelmem.Meg a Sporting nem ugyanaz a kategória.Simán lehet persze, hogy a BL meccsen teljesen mást fogunk látni, én nagyon reménykedem benne, de azért ez a szombati derbi kicsit fájó volt.Ettõl függetlenül még a bajnokságot is megnyerhetjük.
Mi csak szurkolni tudunk, úgyhogy azt megtesszük mindenképp 😊
ups and downs
Egyébként nincs azzal baja ha kapunk egy 5-öst a Nou Campba, mert itthon szntem hozzuk a kötelezõ 7-est 😄.
München ist ROT!!!
Lucio nem játszik majd a NouCampban???
ups and downs
Ha akartok egy jót nevetni, akkor gondoljatok bele, amint Messi szemben áll Breno-val. Ugye, mondtam én, hogy vicces lesz <#mf2>#mf2><#nyes>#nyes>
München ist ROT!!!
NEM érdemeljük meg idén hogy bajnokok legyünk, a BL-re kell koncentrálni minden erõvel!
De ahogy mondtad, látszik h nem gyakran csinálják, mert mindent kihagytak<#nyes>#nyes>
ups and downs
ups and downs
gondolom akadoztak is keményen, mivel támadtak...nincsenek hozzászokva<#idiota>#idiota>
ups and downs
Vfl-nek szerintem is sokkal több esély van, mint a Hertha-nak, pláne most, hogy a Dortmund lealázta õket Berlinben...
Kétszer kaptunk 2-3 perc alatt 2 gólt...ez is furcsa.
Sajna (???) csak ilyen váltott közvetítéssel lehetett nézni, dehát a kommentátor azt mondta h X-re játszik a Bayern.Miért?Az általában nem szokott bejönni.Jött is a gól, utána meg...inkább ne is beszéljünk róla.
Mondom, a védelmet nagyon meg kell regulázni, mert nem egy biztos pont.Sajnos.
ups and downs